Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
599 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 599 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια εχει κινηματογραφικη προβολη! σας αφηνω!!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Το ξέρω μωρέ ότι είναι αρχή ακόμα και δεν αγχώνομαι ολημερίς και οληνυκτίς αλλά το εχω έντονα στο μυαλό μου...Είναι που έχω κι ένα άλλο πρόβλημα υγείας που πάντα με άγχωνε σε σχέση με την εγκυμοσύνη...Τεσπα...
Η νύφη μου ήταν 27-28 χρονών, οπότε δεν είχε να κάνει με την ηλικία.

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:κοριτσακια εχει κινηματογραφικη προβολη! σας αφηνω!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 19 M057

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:κοριτσακια εχει κινηματογραφικη προβολη! σας αφηνω!!

Καλή προβολή! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 19 417472

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ελλη καλή προβολή !!

Ευούλι αν επιτρέπετε τι πρόβλημα υγείας έχεις ;

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εσυ Λεμονακι ποσο καιρο ακριβως προσπαθουσες πριν μπεις στη διαδικασια να το ψαξεις;

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΕΛΕΙΨΑΑΑΑ??? ΕΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΞΑΝΑΠΗΓΑ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΑΝΤΙΒΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΠΑΩ ΟΜΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΕΚΤΟΡΑΚΟ ΒΟΛΤΑ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Η ΒΟΛΤΑ ΕΙΧΕ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ Ο ΕΚΤΟΡΑΣ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΦΑΝΤΟΣ ΕΓΩ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 19 M000 ΜΗ ΣΑΣ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΟ Ο ΕΚΤΟΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 19 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 19 215994 ΓΙ'ΆΥΤΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΦΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΥΛΗΚΙΑ ΑΔΕΠΟΤΟΥΛΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΩΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΙΣΕ Ο ΕΚΤΟΡΑΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ ΚΟΥΤΣΕΝΕΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟ ΨΑΞΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΜΗΠΩΣ ΕΜΠΛΕΞΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΣΚΥΛΟΚΑΒΓΑ ΑΙΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΑ ΛΙΓΑ ΕΧΩ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΤΟΡΑΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΥ ΞΥΠΝΑΓΑ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΠΡΩΗΝ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΙΡΘΕ ΠΡΟΧΤΕΣ Η ΠΡΩΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ Ο ΕΚΤΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΗΚΑΤΕ ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΛΙΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΡΧΕΣΤΕ ΔΕΝ ΒΟΗΘΑΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΕ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΤΣΙ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΧΩΡΙΣΤΕΙΤΕ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΛΛΙΩΣ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΚΙΟ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΚΤΟΡΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ Κ ΑΥΤΟ

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ioanna85 έγραψε:Εσυ Λεμονακι ποσο καιρο ακριβως προσπαθουσες πριν μπεις στη διαδικασια να το ψαξεις;

εγώ Ιωάννα ξεκίνησα αν θυμάμαι καλά τον 6 μήνα να ψάχνω κανονικότατα, ήδη ήξερα οτι θα έχω πρόβλημα λόγο του θυρεοειδή μου. Ο ενδοκρινολόγος μου, αν και σκληρό μου το είχε ανακοινώσει απο τότε οτι μπορεί να σταθεί εμπόδιο και έτσι με αυτό στο μυαλό μου ξεκίνησα και πολύ γρήγορα να ψάχνω.

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:Ελλη καλή προβολή !!

Ευούλι αν επιτρέπετε τι πρόβλημα υγείας έχεις ;

Λεμονάκι ειμαι επιληπτική.Για να μπορέσω να μπω στη διαδικασία έστω να προσπαθώ για μωρό έπρεπε ν'αλλάξω φάρμακα με ρίσκο για κρίσεις γιατί δεν είναι τόσο δυνατά αυτά που παίρνω τώρα.Προς το παρόν πάω καλα, δεν έχω κρίσεις εδώ και 5 μήνες.Ελπίζω να συνεχίσει έτσι...

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγάπη καλά έκανες και του τα είπες !!
έτσι σε θέλω, τσαμπουκά !! δεν είναι παιχνίδι κανενός ο σκύλος και έχει ίσα δικαιώματα με εμάς !!

αλλά...
όταν αφήνεις το σκύλο σου να ζευγαρώσει συμβάλεις και εσύ στην εξάπλωση των αδέσποτων. Τι θα γίνουν τα κουτάβια αν τελικά ζευγάρωσε με την
αδέσποτη σκύλα ; θα τα πάρεις σπίτι σου ή θα μείνουν στο δρόμο σαν την σκύλα ;

έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω όχι στο ζευγάρωμα πόσο μάλλον με ένα αδέσποτο !!!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι μακάρι κοπέλα μου να πάνε όλα καλά και σύντομα να τα καταφέρεις !!!
σίγουρα θα τα καταφέρεις !!
με την βοήθεια του γιατρού σου όλα θα γίνουν όπως πρέπει !!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 19 417472
μην το σκέφτεσαι καθόλου, όσο μπορείς φυσικά...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αγαπη μου μη στεναχωριεσαι κουκλα μου απλα δωσε του χρονο να προσαρμοστει,οκ;

Ευουλι να μην ανησυχεις κουκλα μου, οταν ερθει η ωρα να μεινεις εγκυος υπαρχουν αναλογα φαρμακα για την περιπτωση σου!

Λεμονακι το ξερω πως το εχεις ψαξει πολυ και ξερεις ακριβως την κατασταση απλα θα ηταν καλα να ξεκινησεις μετα το γαμο τη διαδικασια της εξωσωματικης!Ξερω αντιστοιχη περιπτωση που πηγε καλα!

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευχαριστώ Λεμονάκι μου και Ιωάννα μου! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 19 417472 Προσπαθώ κι εγώ να είμαι αισιόδοξη!Πού θα πάει;Ολες μας θα τα καταφέρουμε αργά ή γρήγορα! Razz

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ιωάννα μου ναι, τώρα μετά το γάμο
που θα έχουμε μαζέψει και κάποια χρήματα. Θα έχουμε ξεκουραστεί ως τότε και ψυχολογικά.
Μακάρι όλα να πάνε καλά με την πρώτη αλλά ακόμα και αν αποτύχω Ιωάννα ξέρω πως απλά θα γίνω ακόμα ποιο δυνατή για να συνεχίσω ακάθεκτη για την δεύτερη και τρίτη αν χρειαστεί.

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσακια μου καλησπερα τι μου κανετε εμεις συνεχιζουμε τις ζουζουνιες ελπιζω να ειναι τυχερος ο μηνας δεν περιμενω 8 μαιου.......ποιες εχουμε εγκυουλες εδω??

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μαρια Ελενη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 19 M139

Λεμονακι για να μπεις σε διαδικασια εξωσωματικης θελει πανω απο ολα καλη ψυχολογια και υποστηριξη απο το περιβαλλον!Αυτο εχει σημασια! Wink

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Γεια σου el88tse Very Happy

Ιωάννα υποστήριξη απο το περιβάλλον δεν θα έχω απο δική μου επιλογή γιατί δεν το ξέρει κανείς !! είναι ένα καλά κριμένο μυστικό. Μόνοι μας θα το περάσουμε, μου είναι αρκετός ο άντρας μου. Με το καλό όταν πετύχω το όνειρό και ανακοινώσω την εγκυμοσύνη θα ανακοινώσω οτι έγινε με εξωσωματική.

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι χαίρομαι γιατί φαίνεται ότι είσαι έτοιμη να μπεις δυναμικά στο "παιχνίδι"!Με τέτοια ψυχολογία είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα καλά! Razz
Κοριτσάκια σας καληνυχτίζω...Πάω για διάβασμα!(Μερικές φορές μετανιώνω που αποφάσισα να κάνω και μεταπτυχιακό... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 19 679259 )Δεν ήξερα, δεν ρώταγα;;; Razz
Φιλιά σε όλες! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 19 417472

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:Αγάπη καλά έκανες και του τα είπες !!
έτσι σε θέλω, τσαμπουκά !! δεν είναι παιχνίδι κανενός ο σκύλος και έχει ίσα δικαιώματα με εμάς !!

αλλά...
όταν αφήνεις το σκύλο σου να ζευγαρώσει συμβάλεις και εσύ στην εξάπλωση των αδέσποτων. Τι θα γίνουν τα κουτάβια αν τελικά ζευγάρωσε με την
αδέσποτη σκύλα ; θα τα πάρεις σπίτι σου ή θα μείνουν στο δρόμο σαν την σκύλα ;

έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να λέω όχι στο ζευγάρωμα πόσο μάλλον με ένα αδέσποτο !!!

αναστασια μου και εγω αυτο σκεφτηκα αλλα τελικα δεν ζευγαρωσε με τον εκτορα γιατι πριν λιγο μιλουσε ενας γειτωνας απο απεναντι με τον αντρα μου και μας ειπε οτι ειδε τον εκτορα που αλλωνιζε και τελικα δεν εκανε τιποτα με την αδεσποτη εμεις δεν την ειχαμε ξαναδει εδω περα την σκυλιτσα γιατι αν σας εχω ξαναπει δεν εχουμε κανενα αδεσποτο εδω στην γειτωνια και μας ειπε οτι ζευγαρωσε με ενα αλλο σκυλι και δεν εκατσε στον εκτορα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 19 M020

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κορίτσια τώρα κατάφερα να ξαναμπώ στα πεταχτά! Αναστασία μου έκανες τον Μαγκάιβερ απ' ό,τι διάβασα! Μπράβο Smile . Λουλου και Μαρινάκι πολλά φιλιά!

Ιωάννα και Έλλη δεν αγχώνομαι για τα κιλά είμαι τόσο ευγνώμων, τα κιλά είναι το τελευταίο που θα σκεφτώ. Απλά το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου λόγω της υπέροχης αυτής κληρονομιάς που έχω από τον μπαμπάκα μου, της τάσης για πάχος (η μάνα μου οδοντογλυφίδα ένα τω μεταξύ!) ! Αν είναι εύκολο Ιωάννα μου να με καθοδηγήσεις λίγο θα σου είμαι υπόχρεη!

Φιλιά πολλά και στα υπόλοιπα κορίτσια και μάλλον πάω για νάνι! Καληνύχτα σας χχχχχχχχχχχ

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευουλι καληνυχτα κι ονειρα γλυκα!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 19 Md044

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι καλό διάβασμα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 19 417472

θα κλείσω και εγώ κορίτσια,
θα τα πούμε αύριο !
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 19 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 19 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 19 417472

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Δημητρα αν θες στειλε μου με πμ το μειλ σου να σου στειλω τα 2 υποδειγματα σε εξελ!Καληνυχτα κι ονειρα γλυκα!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 19 Md040

Λεμονακι καλυτερα να το ξερετε οι 2 σας!Ο αντρας σου αρκει να σε στηριξει!Καληνυχτα κι ονειρα γλυκα!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 19 Md063

Αγαπη αν του βαζατε λουρι για τη βολτα για να μη σας φευγει;η λεω βλακεια η ασχετη;

vasiliki25

vasiliki25
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπέρα κοριτσάκια τι κάνετε? είχαμε τους κουμπάρους από τις 3 το μεσημέρι και φύγανε πριν καμιά ώρα, τα τελευταία της βάφτισης άντε να έρθει η κυριακή να γίνει και η βάφτιση...

ioanna85

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Παντα αξιοι Βασιλικη μου!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 29 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις