Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
590 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 590 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟΚΟΜΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΜΟΥ... ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ Κ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ Κ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ....ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΛΛΑ Κ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΣΤΗ ΦΩΤΟ. ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ(ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ Κ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΝΩΡΙΣ Κ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΒΑΤΖΕΣ) ΗΤΑΝ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΒΡΑΔΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΤΟΥΣ(4 ΔΩΜΑΤΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΜΗΣΑΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΖΟΝΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ).....ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΕΓΩ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ.Κ ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Κ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΠΛΗΚΤΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ Ο ΓΑΜΟΣ ΜΑΣ...ΑΛΛΑ ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕ..ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ Κ ΜΕΤΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ ΚΡΕΜΑΜΕΝΟΙ...ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΘΥΜΗΘΩ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩ.... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 311356

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αχαχα ναι ειναι πιο νεοι απο τα πεθερικα.. οχι πολυ...στα 40 ειναι..αλλα αυτο το λιγο που τους ξερω μου φαινονται λογικοι ανθρωποι..γι αυτο λεω να μην ακυρωσω απο τωρα το γαμο Laughing Laughing Laughing Laughing και να τα κανονισουμε μεταξυ μας και αφηνω τα πεθερικα να νομιζουν οτι θελουν Razz Razz Razz Razz

Ματινα ευτυχως ξερω τα πεθερικα μου και απο την καλη και απο την αναποδη και δν υπαρχει καμια περιπτωση να συμβει κατι τετοιο!!! τα πεθερικα σου ηταν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ παντως!! φυσικα κι εγω αν πληρωνα εγω, θα ηταν τελειως διαφορετικα αλλα δν βαριεσαι!! εγω θα τον βρω τον τροπο μου και θα περασουμε σουπερ εκεινο το βραδυ!!Ειμαι σιγουρη!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 M121

αχαχα Σοφουλι μου αντε ..το εφαγε το παγωτο το μπεμπι που ελεγες οτι δν θα σου κανει την χαρη!!Αφου μας αγαπανε μωρε!!!! Στο Gnet στην τριγωνη πλατεια χιχιχιχ

Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Παρ Απρ 20, 2012 8:36 am, 1 φορά

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:οχι ζουζουνα μου, ημουν σπιτι γιατι στις 4 δουλευα!!
στα καλυτερα και πιο τρεντι βλεπω σε παει ο αντρας σου χιχιιχιχ

τι να κανουμε....μετα το παγωτο καναμε σταση για καφε.και με ρωτουσε ο αντρας μου για το αντρα σου μηπως τον ξερει.και μετα ξανα που δουλευεις και εγω...μαυρα μεσανυχτα!!!

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofouli έγραψε:

τι να κανουμε....μετα το παγωτο καναμε σταση για καφε.και με ρωτουσε ο αντρας μου για το αντρα σου μηπως τον ξερει.και μετα ξανα που δουλευεις και εγω...μαυρα μεσανυχτα!!!

ΣΟΦΟΥΛΙ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 417472
ΤΙ ΠΑΓΩΤΟΥΛΙ ΕΦΑΓΕ Ο ΚΑΤΑ 99% ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΑΣ????? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 315810

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χα χα , έτσι έτσι , μην τον ακυρώνεις απο τώρα.... χα χα χα ! έλα ρε , μη μασάς όλα καλά θα πάνε !!! γερά με τσαμπουκάαααααααααααααα

ματινάκι , τι να κάνεις , όσα ξέρει ο νοικοκύρης , δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος , όλοι έχουμε λίγο πολύ μια παρόμοια ιστορία... κοίτα τώρα που άφησε η έλλη το τηγάνι μην το πάρεις εσύ μαζί σου στα πεθερικά ε ???? χι χι χι

τσούπρες μου σας χεραιτώ , πάω να πλύνω μπάλκονι , και μετά βολτούλα με μια φίλη μου , μέχρι να ξυπνήσω το τρελλό αγόρι... αν προλάβω , θα μπω το βράδυ...

φιλάκια ,και μακρυα απο τηγάνια ε ??? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 531909

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kleio123 έγραψε:χα χα , έτσι έτσι , μην τον ακυρώνεις απο τώρα.... χα χα χα ! έλα ρε , μη μασάς όλα καλά θα πάνε !!! γερά με τσαμπουκάαααααααααααααα

ματινάκι , τι να κάνεις , όσα ξέρει ο νοικοκύρης , δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος , όλοι έχουμε λίγο πολύ μια παρόμοια ιστορία... κοίτα τώρα που άφησε η έλλη το τηγάνι μην το πάρεις εσύ μαζί σου στα πεθερικά ε ???? χι χι χι

τσούπρες μου σας χεραιτώ , πάω να πλύνω μπάλκονι , και μετά βολτούλα με μια φίλη μου , μέχρι να ξυπνήσω το τρελλό αγόρι... αν προλάβω , θα μπω το βράδυ...

φιλάκια ,και μακρυα απο τηγάνια ε ??? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 531909 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 531909

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΣΤΑ ΚΛΕΙΩ....ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Mad ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 417472

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μπαλκονια μεσα στην νυχτα??? Razz Razz χαχα πως φαινοται οι προκομενες εδω μεσα!!! Laughing Laughing Laughing Laughing

καλα να περασεις Κλειω μου!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki83 έγραψε:
sofouli έγραψε:

ΣΟΦΟΥΛΙ!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 417472
ΤΙ ΠΑΓΩΤΟΥΛΙ ΕΦΑΓΕ Ο ΚΑΤΑ 99% ΜΠΕΜΠΗΣ ΜΑΣ????? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 40746 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 315810

μιαμ μιαμ!!!!!καιμακι και ειχε καινταιφι!!!!

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΛΛΟΥΚΟ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΣΧΕΤΟ....ΣΤΟ ΚΟΝΤΟ ΔΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΞΗΡΑ ΤΡΟΦΗ???

ΚΟΝΤΕΥΩ ΝΑ ΣΚΑΣΩ.....ΑΦΗΣΑ ΤΟ ΜΑΝΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΦΥΓΑΜΕ..(ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΕΥΓΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ) ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΑΝ ΜΗΝ ΒΙΑΣΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ( 5 ΜΗΝΩΝ ΣΚΥΛΙ Ο ΜΠΕΜΠΑΚΟΣ ΜΟΥ) Κ ΜΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΣΠΙΤΙ Κ ΜΙΑ ΤΟΝ ΕΦΕΡΝΑΝ Κ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΜΑΘΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Κ ΦΡΙΚΑΡΑ).....ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ....ΑΚΟΥΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΑΖΩ ΤΗ ΤΡΟΦΗ Κ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ ΠΙΑΤΟ....Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΑΚΡΥΑ Κ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΦΤΑ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...Κ ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ....ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΣΚΥΛΟΜΑΝΑ???? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 534787

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
sofouli έγραψε:
matinaki83 έγραψε:
sofouli έγραψε:

ΠΩΠΩΠΩ...ΜΕΡΑΚΛΗΣ Κ ΜΟΡΤΗΣ Ο ΑΝΤΡΟΥΚΟΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 40746

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
matinaki83 έγραψε:
sofouli έγραψε:
matinaki83 έγραψε:
sofouli έγραψε:

ΠΩΠΩΠΩ...ΜΕΡΑΚΛΗΣ Κ ΜΟΡΤΗΣ Ο ΑΝΤΡΟΥΚΟΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 40746

ζαχαρο θα παθω,2 μερες με γραφει κανονικα!τωρα εβαλα τη πεθερα και εφταξε χαλβα φαρσαλινο μπας και ξεθυμωσει και κουνηθει!!!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γενικα τα σκυλακια δν προτιμουν την ξηρα τροφη.. αν τα πεθερικα σου τον χορτασαν μεζεδακια ολες αυτες τις μερες, ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δν θα θελει πλεον να φαει κροκετες γιατι γευτηκε κατι καλυτερο!
οταν τον πηρα του εδινα κροκετες..μεχρι που εφαγε μεζεδακια και μετα εμενε 4 μερες νηστικος για να μη φαει τις κροκετες..δοκιμασα οτι αλχημια θες!!μετα ξεκινησα μαγειρευτο γιατι ηταν στην αναπτυξη και δν εκανε να ειναι νηστικος...αλλα δν ηταν πληρες και ετσι του το γυρισα σε ωμα μαζι με λαχανικα και φρουτα...για 1μισι χρονο.... πολυ καλη για το σωμα του και το τριχωμα και ολα..αλλα επειδη εχουμε προβληματικο στομαχι εμεις, εχει πιο πολλα παρασιτα το ωμο κι ετσι ειχαμε συχνα διαταραχες..και ετισ το ξαναγυρισα σε ολιστικες κροκετες αυτη τη φορα.... για 2 μηνες ετρωγε και λαιμαργα..τωρα παλι μου το παιζει δυσκολος αλλα δν τον παρακαλαω πλεον..οποτε θελει ας φαει.... οταν πειναει τρωει! Αν δν τρωει ...λενε πρεπει να βαζεις το πρωι 20 λεπτα το πιατο του και να το παιρνεις..μετα στο αλλο γευμα το απογευμα παλι το ιδιο και αν δν φαει να το παιρνεις για να καταλαβει οτι μονο εκεινη την ωρα τρωρει φαγητο και να αρχισει να τρωει με προγραμμα...αλλα να μην του δινεις τιποτα αλλο εκτος της τροφης του!!!

Συγγνωμη για την σεντοναρα αλλα δν θα μπορουσα να στα πω με πιο λιγα λογια!!!

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΟΝΟ ΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ ΑΦΗΣΕΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ ΚΙ ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ Κ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΜΕ ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΕΣ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ Κ ΠΟΛΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ.....Κ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΧΘΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ Κ ΟΤΑΝ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΘΑ ΦΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΑΙΜΑΡΓΟΣ ΓΕΝΙΚΑ .....ΑΛΛΑ ΔΕΝ.....Κ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ....ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΦΥΓΩ ΕΣΚΑΣΑ Κ ΕΝΑ ΟΓΔΟΝΤΑΡΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΥ ΣΑΚΙ....(30 ΚΙΛΑ) ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ Κ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΩ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ...ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ Κ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΟΥΛΕΣ ΑΚΟΜΑ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ....ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 417472

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΙΑ ΜΟΥ ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΠΑΩ ΤΗ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΣΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟ Κ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΣΙΝΕΜΑ
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 334590 ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αποκλειεται να μη του εδωσαν τιποτα και να μην τρωει απλα δν θελουν να σας το πουν!!στο δικο τους δν δινουν τιποτα αλλο?αν δινουν ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι εδωσαν και στο δικο σου!

κι εγω για την αναπτυξη του ανησυχουσα! Αλλα το λαθος με τα πολλα κιλα τροφη δν το ξανακανω γιατι το εκανα μια φορα και πηγε τσαμπα αφου την βαρεθηκε γρηγορα... παρνω τα 2,7κιλα καθε φορα διαφορετικη γευση απο την ιδια μαρκα ομως, για να αλλαζει να μην βαριεται! και παλι ..τωρα τον βλεπω το παιζει δυσκολος που του πηρα δευτερη φορα Σολωμο επειδη ειδα οτι το ετρωγε με ορεξη!! και μην τον ταιζεις με την χουφτα.. να μαθει να τρωει μονος του, γιατι θα καλομαθει και μετα δν θα ξαναφαει αλλιως!!! αστο.. θα πεινασει και θα φαει αν γενικοτερα ειναι λαιμαργος!!!

lenaki1982

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
boubou έγραψε:εγω με το μονο που γκρινιαζω ειναι που μου λενε πχ. οτι οι κουμπαροι θα διαλεξουν τι θελουν να παρουν ..και λεω στον αντρα μου ετσι και το πουν και οι κουμπαροι...δν βλεπω να παντρευομαστε!!! Razz Razz Razz (εγω δηλ. λεω οι κουμπαροι διαλεγουν ποσα θα πληρωσουν για στεφανα κλπ. αλλα εγω διαλεγω τι θελω με αυτο το μπατζετ οχι αυτοι..οι γονεις του λενε οτι οι κουμπαροι αφου πληρωνουν διαλεγουν...και σεληνιαζομαι Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 M140

αλλα ακομη δν εχουμε μιλησει με τους κουμπαρους, δν ξερω και την δικη τους αποψη...οταν γυρισω απο την αδεια θα τα κανονισουμε και αυτα!!
boubou μου εμάς μας "ανάγκασαν" οι γονείς του καλού μου να κάνουμε κουμπάρο το νονό του (60 χρονών τότε) και διάλεξε ότι ακριβώς ήθελε χωρίς να μας ρωτήσει...στην εκκλησία είδαμε στέφανα κλπ για πρώτη φορά. επιπλέον δεν έχουμε καθόλου επαφές γενικά (ούτε στη γιορτή μου δε με έχουν πάρει ποτέ να μου πουν χρόνια πολλά). και όσες φορές πήγαίναμε σπίτι τους για επίσκεψη, 2-3 φορές δηλαδή, πάντα ήταν ο νονός του μόνος του. η γυναίκα του και οι κόρες του έλειπαν για δουλειές ενώ εκείνοι μας έλεγαν πότε τους βόλευε να πάμε.και μετά από αυτό παρεξηγήθηκαν που δεν κάναμε νονούς της μικρής, δεν ήρθαν ούτε στα βαφτίσια...(σημειωτέον ότι δεν είχαν πάρει ένα τηλ από τότε που γεννήθηκε μέχρι 9,5 μηνων που έγιναν τα βαφτίσια να ρωτήσουν τι κάνει το μωρό...)

lenaki1982

τι κανετε κορίτσια???

εμείς κάνουμε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 215994 όποτε μπορούμε...σχεδόν 1 φορά τη μέρα. εκτός από 1-2 μέρες που δεν προλαβαίναμε...

για να δούμε αυτός ο μήνας είναι τυχερός?

κανονικά ωορηξία πρέπει να έχω την Κυριακή με Δευτέρα.
το τεστάκι σήμερα είχε πολύ πολύ αχνή γραμμή, οπότε αύριο ή μεθαύριο θα εμφανιστεί η γραμμούλα.

σήμερα κάναμε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 215994

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λενακι κι εμεις θα κανουμε κουμπαρους τους νονους του αντρα μου, ευτυχως ειναι πιο νεοι, γυρω στα 40, αλλα δν θεωρω οτι θα εχουμε επαφες, εμεις τους καναμε αναγκαστικα γιατι δν εχουμε κανεναν φιλο που να μπορει να μας παντρεψει, ειναι ολοι αφραγκοι!κι ετσι ειπαμε ας μας παντρεψουν οι νονοι, οι οποιοι εχουν λεφτα ευτυχως και πολλα, οποτε δν νιωθουμε οτι τους επιβαρυνουμε με εξτρα εξοδα!! Αν με το καλο κανω παιδακι ομως και τοτε υπαρχει νονος που να μπορει να μας το βαφτισει φυσικα και θα τους πω οτι θα το βαφτισουν φιλοι μας..αυτο με την κουμπαρια να πρεπει να βαφτιζουν και να παντρευουν ολοι την οικογενεια ποτε δν το καταλαβα και ουτε θα το υποστηριξω αν μπορω! και με τον γαμο δν ειχαν θεμα αν βρισκαμε καποιον αλλο, αλλα δν βρηκαμε οποτε μειναμε με αυτους! αρα δν θεωρω οτι θα εχουμε θεμα με την βαφτιση!

Κι εγω Δευτερα θα εχω ωορρηξια μαλλον ..και Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 215994 μερα παρα μερα, για να μην το καταλαβαινει ο αντρας μου και αγχωθει!! χιχι αν και Σαββατο θα ειναι η τελευταια μερα γιατι Δευτερα εχω να παω για τεστ ΠΑΠ ....θα του πω να δει κι αν εγινε η ωορρηξια οταν θα παω..αν δν εχει γινει θα κανω και την Δευτερα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 215994 χιχιχιιχιιχιχ

θα μιλησω και για εξετασεις!και βλεπουμε!! Wink

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσια.......που ειστε καλε ολεσ.......?πολυ ησυχια δεν εχει ?

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω εδω ειμαι!! μαλλον απο βδομαδα που θα τελειωσουν οι αδειες θα γινουμε λιγο περισσοτερες!Τωρα καμια!! Rolling Eyes

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:εγω εδω ειμαι!! μαλλον απο βδομαδα που θα τελειωσουν οι αδειες θα γινουμε λιγο περισσοτερες!Τωρα καμια!! Rolling Eyes
στη λιστα εχεις κοπελεσ με φατσουλες...............δεν ξερουυμε τπτ για το τι εγινε ε???εχουν μρες ν μπουν

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ναι ηταν στη κορυφη της λιστας αλλα επειδη εχουν καιρο να μπουν και δν εχουμε μαθει νεα ειπα να βαλω αυτες που ΔΝ περιμενουν να βλεπουμε..και οταν μπουν και εκεινα τα κοριτσια να το ανανεωσω! Wink Wink

Αρτεμακι θα βγω κι εγω τωρα γιατι σχολαω σε λιγη ωρα και εχω να κανω τις τελευταιες δουλιτσες!

Πολλα φιλια !! Καληνυχτα!!!

υ.γ.
Ανταααααααααααααα ανοιξε η beta απο το Diablo λεμε !!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:ναι ηταν στη κορυφη της λιστας αλλα επειδη εχουν καιρο να μπουν και δν εχουμε μαθει νεα ειπα να βαλω αυτες που ΔΝ περιμενουν να βλεπουμε..και οταν μπουν και εκεινα τα κοριτσια να το ανανεωσω! Wink Wink

Αρτεμακι θα βγω κι εγω τωρα γιατι σχολαω σε λιγη ωρα και εχω να κανω τις τελευταιες δουλιτσες!

Πολλα φιλια !! Καληνυχτα!!!

υ.γ.
Ανταααααααααααααα ανοιξε η beta απο το Diablo λεμε !!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
καληνυχτα

goldangel1990

goldangel1990
καλημερα κοριτσάκια μου η ωρα 8 και 30 πηγαμε και εκανε ο αντρας μου το σπερμοδιαγραμμα και η ωρα 12:30 θα βγουν τα αποτελεσματα!Θεε μου βοηθα μας να ειναι ολα καλα!

loulou_29

loulou_29
Καλημερουδια σε οοοοοολα τα κοριτσια μας!!!!!!!!! flower flower flower flower flower
Εβελιν καλη επιτυχια και καλα αποτελεσματα να εχετε!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 40746
Παω να κανω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 438696 γιατι σηκωθηκε και ο αντρουλης........μετα θα παμε για ψωνια και φαγητο στην πεθερουλα!!!!!
Θα τα πουμε το απογευματακι......Καλα να περασετε σε οτι και να κανετε και να εχετε ενα πανεμορφο σαβ/κο!!!!!!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 125586 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 29 125586

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 29 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις