Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
597 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 597 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

art86

art86
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακα μου καλημερα.τι μου κανετε??????????εγω εβαλ το πστιτσιο μου στον φουρνο και ειπα να μπω να δω ποια εναι μεσα....αλλα παλι δε βλεπω κινηση........α εχω αρχισει και στεναχωριεμαι...για ελατε ολεσ.........!!!!!!!!!!!!!

demmy29

demmy29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε?

Εβελιν: Όλα καλά σου εύχομαι να πάνε! Να είστε καλά και όλα θα γίνουν.

boubou: Όλα καλά πάνε με τις ετοιμασίες του γάμου βλέπω!!! Μπράβο! Η ώρα η καλή!

Εγώ καλά είμαι. Είναι και νωρίς ακόμα για πολλά συμπτώματα, μόνο που ξυπνάω μες τη νύχτα 2 φορές για τουαλέτα!
Φιλάκια σε όλες!!!!!!!!!!!

MAMASTE

MAMASTE
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια.καινουργια στο φορουμ αλλα σας διαβαζω παντα..ευχομαι σε ολες καλη επιτυχια και καλα αποτελασματα..σημερα το πρωι εκανα τεστ εγκυμοσηνης αλλα δυστηχως αρνητικο παλι...εχω παρει και τα τεστ ωοριξιας αλλα μαλλον δε με θελει...

demmy29

demmy29
MAMASTE έγραψε:καλημερα κοριτσια.καινουργια στο φορουμ αλλα σας διαβαζω παντα..ευχομαι σε ολες καλη επιτυχια και καλα αποτελασματα..σημερα το πρωι εκανα τεστ εγκυμοσηνης αλλα δυστηχως αρνητικο παλι...εχω παρει και τα τεστ ωοριξιας αλλα μαλλον δε με θελει...

Καλημέρα!mamaste πόσο καιρό προσπαθείτε και απογοητεύεσαι?

MAMASTE

MAMASTE
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα,εχω ηδη ενα γιο 4 χρονων και πριν ενα χρονο μια αποβολη στην 8 βδομαδα.προσπαθω με τα τεστ ωοριξιας και καποια χαπια για ωοριξια λογω πολυκυστικων,αλλα τιποτα.. Sad
εκανα σημερα το τεστ απο χαζομαρα 2 μερες πριν την αναμενομενη ακατανομαστη που λετε κι εσεις αλλα ηδη νιωθω τα συμπτωματα της.δυστηχως.....

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσακια!!!!!!ολα καλα???????????????? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 30 415870

demmy29

demmy29
MAMASTE έγραψε:καλημερα,εχω ηδη ενα γιο 4 χρονων και πριν ενα χρονο μια αποβολη στην 8 βδομαδα.προσπαθω με τα τεστ ωοριξιας και καποια χαπια για ωοριξια λογω πολυκυστικων,αλλα τιποτα.. Sad
εκανα σημερα το τεστ απο χαζομαρα 2 μερες πριν την αναμενομενη ακατανομαστη που λετε κι εσεις αλλα ηδη νιωθω τα συμπτωματα της.δυστηχως.....

Υπομονή!Αφού το έχεις ψάξει μην το έχεις όλη την ώρα στο μυαλό σου! Έχεις ήδη ένα παιδάκι... Θα έρθει και το άλλο! Τα ιατρικά θέματα άστα να στα λύσουν οι γιατροί. Εσύ να χαίρεσαι τον αντρούλη σου και όλα θα γίνουν!Εύχομαι σύντομα ότι ποθεί η καρδούλα σου!

demmy29

demmy29
sofouli έγραψε:καλημερα κοριτσακια!!!!!!ολα καλα???????????????? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 30 415870

Γειά σου Σοφούλι! Πως πας?

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy29 έγραψε:
sofouli έγραψε:καλημερα κοριτσακια!!!!!!ολα καλα???????????????? Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 30 415870

Γειά σου Σοφούλι! Πως πας?

καλα ειμαι!!!!εσυ?το μωρακι?

MAMASTE

MAMASTE
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
να'σαι καλα κοπελα μου και εσυ οτι επιθυμεις με την οικογενεια σου..δυστηχως δεν ερχεται οποτε θελουμε,τι να κανουμε υπομονη παλι Mad

goldangel1990

goldangel1990
κοριτσια πηρα τα αποτελεσματα,ο μικροβιολογος ειπε οτι εχουμε ενα καλο σπέρμα,ολα φυσιολογικά!Δοξασοι ο θεος Very Happy

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα κοριτσακια μου!!

καλως τις εγκυουλες μας!!τι κανουν τα μωρακια?

Μαμαστε μη στεναχωριεσαι, να κοιτας το γκυκο μωρουλακι σου να σου δινει κουραγιο μεχρι να ερθει το αδερφακι!!που ειμαι σιγουρη οτι θα ερθει οποτε μην ανησυχεις!

Θοδώρα δν σε πετυχαινουμε μεσα με τίποτα!καλα να περασετε σήμερα

Εβελιν ημουν σιγουρη οτι θα ειναι, γιατι εχεις ηδη μια πετυχιμενη προσπαθεια!!αντε να ηρεμισεις λιγο τωρα!!!

Αρτεμις ενα απο τα αγαπημενα μου φαγητα εχεις σημερα!!Μιαμ μιαμ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 30 M021

Ντεμυ προσπαθω να οργανωσω λιγο την κατασταση γιατι οι αλλοι ειναι ολοι της τελευταιας στιγμης κι αν δν ασχοληθω δν θα γινουν τα μισα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 30 M070

φιλια σε ολες τις ον!!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κ απο μενα κοριτσακια μου τη κανετε??? εγω πινω καφεδακι το μεσημερι περιμενω επισκεψεις θα ερθουν οι δυο συναδελφοι του αντρα μου που ειχαν ερθει και την προηγουμενη φορα το ζευγαρι με τα παιδακια που σας ειχα πει αν θυμαστε αυτη την φορα δεν θα βγαλω το καλο σερβιτσιο με τα πιατα μου Rolling Eyes

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και πολυ καλα θα κανεις!! δν χρειαζεται να τα βγαζεις σε καθε επισκεψη που σου κανουν..μονο στις γιορτες και φτανει!! Wink Wink γιατι μετα σταματανε να ειναι και καλα αν τα βγαζεις συνεχεια! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 30 M059

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πω πωωω ποσα κοριτσακια λειπουν ακομα??? εχουμε καιρο να τα δουμε κοριτσια μας λειψατε ιωαννααααααααα ανταααααααα που ειστε? γυριστεεεεεε Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 30 M141

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
σας αφηνω κι εγω!θα μπω αργοτερα! παω να παιξω ...Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 30 M131

el88tse

el88tse
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε χθες πηγαμε για ψωνια με τον αντρουλη μου και δεν σας διαβασα σημερα κουραστηκα παρα πολυ κανω δουλειες απο το πρωι δεν σταματησα και ειπα να μπω να δω τι κανετε??βλεπετε γιορταζει ο αντρουλης μου αυριο και εχουμε τραπεζι το μεσημερι δικοι μου και τα πεθερικα μου και το βραδακι φιλοι αχαχ

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:σας αφηνω κι εγω!θα μπω αργοτερα! παω να παιξω ...Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 30 M131

φιλακια και εγω σε λιγο θα βγω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 30 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 30 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 30 417472

matinaki83

matinaki83
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΟΥΔΙΑΑΑΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 30 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 30 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 30 334590
ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ??
ΓΥΡΙΣΑ ΑΡΓΑ ΧΘΕΣ Κ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΣΩ...Κ ΣΗΜΕΡΑ ΤΡΕΧΩ ΛΙΓΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΙ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΕΞΩ Κ ΕΓΩ ΕΦΤΙΑΞΑ ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΑΡΤΕΜΙΣ ΤΟ ΧΕΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ..ΑΝ Κ ΕΓΩ ΘΑ ΑΡΚΕΣΤΩ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ ΜΠΑΣ Κ ΧΑΣΩ ΚΑΝΑ ΚΙΛΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

ΜΑΜΑΣΤΕ ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΡΘΕΙ Κ ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙ.Κ ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΑΙΔΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΙΣΤΙΚΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΑ ΤΕΣΤ ΩΟΡΗΞΙΑΣ Κ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΥΡΙΟ...ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ ΜΕ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ...ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΠΕΡΙΠΟΥ 6 ΜΗΝΕΣ ΑΛΛΑ Η ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ...ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩ ΤΕΣΤ?

ΣΤΑ ΕΓΚΥΑΚΙΑ ΜΑΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 30 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 30 379767 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 30 379767

ΕΛΛΟΥΚΟΑΓΑΠΗ Κ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝ ΛΙΝΕ ΓΚΙΡΛΣ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 30 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 30 315810 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 30 315810

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα σε όλες
Τι κάνετε; Εγω έκανα λίγες δουλιτσες σπιτι, φαγαμε με τον άντρα μου στο μπαλκονάκι μας Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 30 215994 και λιγάκι!!!
Θα βάλω να φτιάξω καφεδάκι και θα πάρω το βιβλίο μου να διαβάσω έξω!!!
Εβελιν χάρηκα με τα καλά σου νέα! Όλα καλα θα πανε!!!
Πολλα φιλιά και στις εγκυούλες μας

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλέ τι ηρεμία είναι αυτή πάλι;;; Shocked Δεν μ' έχετε συνηθίσει σε τέτοια και μου κακοφαίνεται!
Εγώ κλασικά ασχολούμαι με την εργασία, άρα θα βρίσκομαι στα πέριξ! Wink
Εβελιν, χαίρομαι που ήταν καλό το σπερμοδιάγραμμα, αν και συμφωνώ με την Ελλη: αναμενόμενο! Razz

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γειά σας κουκλίτσες !!!

μπήκα και γω στο σκαστό για λίγο να δω τι κάνετε... καμμιά σας δεν είναι μέσα.. Sad

έβελιν , μπράβο κοπέλα μου !!! είδες τι καλά ? τώρα ένα άγχος λιγότερο ,ήρεμία , και σύντομα μπεμπέ !!!

μάμαστε , αφού έχεις ήδη ένα παιδάκι , σημαίνει οτι η συνταγή σας είναι πετυχημένη... απλά τώρα πάιζεις με τις πιθανότητες...

άρτ , ματινάκι , κι εγώ παστίτσιο σήμερα !!!!!!!! λέτε να είναι σημαδιακό ??? χι χι χι Wink

ελλάκο είδες ? μιά φορά το χρόνο με πιάνουν οι προκοπές μου μη νομίζεις...και τώρα αυτή η λασποβροχή που έριξε τις προάλλες με ανάγκασε βίαια να με ξαναπιάσουν προκοπές και να πλύνω το μπαλκόνι για δεύτερη φορά !ρουφιάνα κοινωνία !!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 30 679259 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 30 679259

αγάπη ,ελ8τσε και σε όλα τα άλλα κορτσούδια φιλάκια πολλάαααααα!!!

και μία ερώτηση προς όλες σας : τσούπρες , θέλω να πάω για τεστ παπ αυτό το μήνα , αλλά επειδή του δώσαμε και κατάλαβε στα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 30 215994 , που ξέρετε ? μπορεί και να ναι η τυχερή μας φορά.. αν τυχόν πιάσαμε σποράκι ,λέμε άν , λέτε η εξέταση να του κάνει κακό ? μήπως να περιμένω την επόμενη ακατανόμαστη και μετά να πάω ??? θέλω πολύ να μάθω τη γνώμη σας , γιατί απ αυτά είμαι σκράπας !!! ευχαριστώ προκαταβολικώς !!! φιλάκιαααααααα

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 30 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 30 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 - Σελίδα 30 334590

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κλειω μου καλησπερα!δε θα εχεις προβλημα κανενα!και να εισαι εγκυος στο προγεννητικο,οταν θα κανεις εξεταση για ηλεκτροφορες κτλ στην ιδια καρεκλα θα κατσεις να σου παρει υγρα ο γιατρος!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γιουχουυυυυ ποιες ειναι εδω???

goldangel1990

goldangel1990
εγω ειμαι εδω αγαπη!!!

ειμαι χαρουμενη σημερα που ολα πηγαν καλα!!ξεγνιασα βρε κοριτσια Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 30 από 40]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 35 ... 40  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις