801 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29 Κυρ Απρ 22, 2012 10:10 am
lenaki1982
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Λεμονάκι έγραψε:ξανά ήρθα..
κορίτσια καλή επιτυχία στις
σε 14 μέρες να έχετε όλες τα επιθυμητά αποτελέσματα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Λεμονάκι έγραψε:ξανά ήρθα..
κορίτσια καλή επιτυχία στις
σε 14 μέρες να έχετε όλες τα επιθυμητά αποτελέσματα
boubou έγραψε:μολις ειδα απο το τικερακι μου οτι σημερα εκανα ωορρηξια.. γι αυτο δν ειχα δευτερη γραμμη στο τεστ χθες στο βραδυυυυυυυυυυυυ!! ... και καναμε και την χθες αργαααααααα.. αχ ωραια.. δν την εχασα τελικα την μερα με το Παπ που ανησυχουσα!!
I m sooo happy!
να σας ζήσει!!!Ευούλι έγραψε:Καλησπέρα!Τι μου κάνετε;Εγώ είχα μια πολύ όμορφη μέρα μιας και βαφτίσαμε το ανιψάκι μου και πήρε το όνομα του μπαμπά μου!Πολύ συγκινητικό!Τώρα που γύρισα τελείωσα (επιτέλους!) και την εργασία μου και είμαι σχετικά πιο χαλαρή...Σχετικά γιατί έχω διόρθωμα...Αύριο ξεκινούν τα σχολεία...
Ελλη μου εύχομαι σε 14 μέρες να έχουμε τα πιο υπέροχα νέα!
Ευούλι έγραψε:Γεια σου Εβελιν!Τι κάνεις; Μίλησες με το γιατρό σου για τις εξετάσεις σας;Πότε είναι οι επόμενες και ποιες είναι;
goldangel1990 έγραψε:Ευούλι έγραψε:Γεια σου Εβελιν!Τι κάνεις; Μίλησες με το γιατρό σου για τις εξετάσεις σας;Πότε είναι οι επόμενες και ποιες είναι;
Οι εξετάσεις που έμειναν είναι οι δικές μου,στις 27 ειναι το ραντεβου μου με τον γιατρο για να μου τις γράψει,αλλα δεν ειμαι καθόλου αγχωμένη!!ολα καλα!! νομιζω αιματολογικές θα μου ζητησει και ισως και σαλπιγγογραφημα
goldangel1990 έγραψε:ευουλι μου γιατι να αγχωθης??
απλα αν τα δεις ειναι
1)υπερυχος(το εκανα)
2)τεστ παπανικολαου(το εκανα)
3)τεστ ωοριξιας(το εκανα,και κανω κανονικα ωοριξια)
4)υστεροσαλπιγγογραφία(δεν την εκανα)
5)αιματολογικες για χλαμυδια,προγεστερονη κτλ!
αυτα!! μην σε αγχωνει το αρθρο που ειναι μεγαλο!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την goldangel1990 στις Κυρ Απρ 22, 2012 12:23 pm, 1 φορά
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #29
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης