Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
597 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 597 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

totula

totula
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα και οι εμένα. Είμαστε και εμείς επιτέλους διακοπές (μετά από 2 χρόνια). Ο μεγάλος έχει ξεσαλωσει και ο μικρός έβγαλε μέσα σε 3 μέρες τα 2 πρώτα του δοντάκια και έμαθε να σηκώνεται μόνος του. Περνάμε πολύ ωραία και ξεκουραζομαστε όσο μπορούμε βέβαια. Φιλία πολλά και λέμε όταν γυρίσουμε

mamax

mamax
καλημερα σε ολες εμεις εχθες γυρησαμε απο το εξοχικο μας στην χαλκιδικη!
ο μπεμπουλης τρελαθικε με την θαλασσα
εκανε πολυ χαρα και χτυπουσε χερια ποδια...
σηκονετε και στεκετε ορθιος και εμας εδω και λιγες μερες.
το κακο ειναι ομως οτι θελει συνεχια ορθιος Razz
χαμομιλακι προσοχη μην εδοσες νερο απο εκη που ειστε και γιαυτο εχεις εμετους?
οταν αλαζουμε μερος και το πιο καθαρο νερο να εχει επειδη αλαζει το στελεχος τα παιδια κανουν διαριες γιαυτο παντα εμφιαλομενο.

mamax

mamax
μονο εγω ειμαι θεσσαλονικη βλεπω Sad
τι κουραγιο μου δινετε δεν ξερετε!!!!
εχω καλα νεααααααααααααα
ο μπεμπης μου ειπε ΜΑΜΑ
εχθες.   Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #3! - Σελίδα 24 215994   Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #3! - Σελίδα 24 328109

totula

totula
Καλησπέρα. Μπράβο mamax!!! Εμείς γυρίσαμε χτες μετά από μια βδομάδα διακοπών. Περάσαμε καταπληκτικά! Σύντομα θα ανεβάσω φωτογραφίες. Καλό βράδυ

mamax

mamax
καλοσηρθες περιμενουμε φωτογραφιες σου. Razz

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κορισταρες μου τι κανετε??? εγω ακομα διακοπες καισιγα σιγα θα μαζευτουμε. βρηκα ιντερνετ δανεικο του γειτονα και ειπα να σας καλημερισω! μου λειψατε. φιλια στα ζουζουνια σας!!!

mamax

mamax
καλημερα αντε να γυρισετε βρε ολες...
εγω ειμαι ο ορισμος της τρισευτηχισμενης μαμας.
ο μπεμπης μου λεει ολη μερα μαμα μαμα
  Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #3! - Σελίδα 24 654316

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα,κοριτσια!Χαθηκα γιατι ημασταν διακοπες και χτες το μεσημερι γυρισαμε.Το πειραμα "διακοπες οι 3 μας αλλού" (δλδ οχι σε εξοχικο με γιαγιαδες) πετυχε πανηγυρικα!Πηγαμε 5 μερες στο Πευκι και περασαμε πολυ ωραια.Μεναμε σε ενα μερος που ειχε και αλλα παιδακια/μωρακια και ειχαμε και παρεα.Η Μυρτω ξετρελαθηκε,ευχαριστηθηκε μπανιο και θαλασσα,ετρωγε σχεδον τα παντα χωρις γκρινια,κοιμοταν απειρες ωρες και ξεκουραστηκαμε κι εμεις ετσι.Γυρισε αλλο παιδι,πιο μεγαλωμενο και πιο ηρεμο.Με το που γυρισαμε βεβαια,μας ξυπνησε στις 5.30 το πρωι με κλαματα.Μετα απο 1 λεπτο ξανακοιμηθηκε αλλα εμεις οχι.

Χτες το βραδυ ομως εγινε ΤΟ απιστευτο:η Μυρτω ηταν ορθια στο παρκο χοροπηδαγε και με φωναζε "μαμαμαμα" και γελαγε!Παω στην διαγωνια πλευρα του παρκου και της λεω "ελα να πιουμε το γαλα".Γυρναει προς το μερος μου,αφηνει το ενα χερι και αρχισει να ερχεται προς το μερος μου και αποφασισει να...κροσαρει διαγωνια το παρκο για να ερθει αγκαλιτσα.Και...αφηνει το χερι και ΚΑΝΕΙ 3 βηματα ΜΟΝΗ ΤΗΣ.Ορθια!χωρις να κρατιεται.Εχοντας παρει φορα βεβαια αλλα τα εκανε.Μου ηρθε να βαλω τα κλαματα,συγκινηθηκα πολυ.Σημερα θα μου φερει η πεθερα μου μια μικρη στρατα να τη βαλω μεσα να δουμε τι θα κανει.Ανυπομονω!

mamax

mamax
μπραβω χαμομιλακι τελια νεα!!!
τρελαθηκες που ακουσες μαμα ετσι?
εγω εχω πεταξει στα συνεφφα και το λεει συνεχεια ετοιμασου να το ακους ολη μερα.
χρειαζομαστε πανες για μας πια.

tattooed_snowhite

tattooed_snowhite
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamax έγραψε:μπραβω χαμομιλακι τελια νεα!!!
εγω εχω πεταξει στα συνεφφα και το λεει συνεχεια ετοιμασου να το ακους ολη μερα.

φιλεναδα τι κανειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!! τι κουκλος ειναι αυτος??? καλε χαθηκα ε? χαχαχα! πως τα περνατε? τις αλλες κοπελες τις ''βλεπω'' σε αλλη ομαδουλα . φιλακια πολλα!!!!!

mamax

mamax
σε πια ομαδα?
ρε συ μου λυψες που εισαι?
σου εστειλα πμ δεν το ειδες?

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamax έγραψε:μπραβω χαμομιλακι τελια νεα!!!

Δεν εχω καταλαβει αν η δικια μου το λεει συνειδοιποιημενα αλλα ολη μερα "μιλαει" μονη της,στα παιχνιδια της,στον τοιχο του δωματιου,ετσι και αρχισει και μιλαει κανονικα,προβλεπω να γινει τρελη γλωσσου και πολυλογου σαν τον μπαμπα της.

Το μονο κακο των ημερων ειναι οτι περναμε τη φαση του βραδυνου εφιαλτη παλι και κλαιει μεσα στην νυχτα,χωρις να ξυπναει εντελως.Την χαιδευουμε μεσα στο κρεβατι και ξανακοιμαται αλλα μπορει να το κανει πολλες φορες μεσα στη νυχτα.Χτες το εκανε μονο μια στις 3.30 αλλα προχτες που ημουν και μονη μου -ο μπαμπας μας ταξιδι- το εκανε 4 φορες στις 3.00,4.30,5.30 και 6.15.Στις 4.30 τη χαιδευα επι ενα τεταρτο και μετα δεν ξανακοιμηθηκα.Ευττχως χτες μονο μια.Το εχει ξανακανει αλλα το ειχε κοψει,τωρα παλι.Μαλλον κοιμαται μεσα στη μερα και το βραδυ κομαται πιο ελαφρα επομενως μαλλον δεν θα την αφηνω να κοιμαται μεσα στη μερα τοσο πολυ.Κοιμαται 45' το πρωι και 2 ωρες το μεσημερι!

Τα γονατα της εχουν γεμισει μελανιες απο τα μπουσουληματα παντου,χωρια τις τουμπες που εχει φαει.Εχω παρει κατι σαν αυτο http://www.cosycorner.gr/el/category/%CF%8D%CF%80%CE%BD%CE%BF-%CE%B4%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CE%B9%CE%BF/zoo-playspot-%CE%BC%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%8C-%CF%87%CE%B1%CE%BB%CE%AF-%CF%80%CE%B1%CE%B6%CE%BB/ και θα το βαλω κατω μπας και σωσουμε καμια μελανια!

mamax

mamax
πολυ καλη ιδεα!!!!
να τα λεμε αυτα!!!
και εγω του πηρα απο το jumpo αλλα εμενα παρολο που σηκονετε και στεκετε δεν μπουσουλαει με αυτη την λαχταρα θα μεινει χαχα

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
καλημερα!Χτες περασαμε μια βραδια-φρικη ...Κατ'αρχην ενα μαγαζι κοντα στο σπιτι μας ειχε live και λογω ζεστης ειχαμε παραθυρα ανοιχτα με αποτελεσμα να μην μπορουμε να κοιμηθουμε μεχρι τις 3 το πρωι ,που τελειωσε το προγραμμα.Μετα απο 5 λεπτα αρχισε η Μυρτω τα δικα της.Ξυπνησε 3,5,5.30,6 παρα,6.30,7 και τελικα 7.30 .Μιλαμε μας πεθανε,ουτε νεογεννητο δεν τα εχει κανει αυτα.Σημερα δεν μπορω να παρω τα ποδια μου και πρεπει να παω και πρωτη μερα στη δουλεια σε συνεχομενο ωραριο 9.30-9 το βραδυ.Με βλεπω να ψοφαω...

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
επιτελους γυρισα σαλονικα!!!!   Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #3! - Σελίδα 24 215994 τι λεω ε? αλλοι παρακαλανε για διακοπες. εγω λοιπον κοριτσια τελικα ειμαι το κοριτσι της πολης! τελος!ωραια να πας καπου να γεμισεις μπαταριες αλλα ως εκει. και με γονεις μαζι δε παλευετε για πολυ! λοιπον επιστρεψαμε! ο δικος μου ολη μερα εεκει ηθελε να περπαταει κρατωντας τον φυσικα. ετρεχε για την ακριβια. τωρα εδω στο σπιτι σιγουρα θα αρχισει ναπερπαταει. ετοιμος ειναι. Very Happy

α! βρηκα εκει μια κομμωτρια και καλα! ειχε καλες τιμες. με κουρεψε και οκ. τυην ειπα να μου κανει και βαφη. ειχα γινει χαλια λογω ηλιου. ξερετε... πολυ ανοιξαν και κιτρινα. αισχος δηλ. ειπα να μου κανει ενα γλυκο ξανθο και λιγο πιο σκουρο προς μελι. απλα το κολημα μου ειναι να μη κοκκινηζει αλλα ουτε να κιτρινιζει.. το πολυ γλυκο μπεζ θελω και δε μπορω να το βρω. αποτελεσμα???
εγινε τελειος καστανη!!!!!! Twisted Evil Twisted Evil η ριζα δε εντοςλος σκουρη!!!!! τα νευρα μου. θα παω να παρω παλι μονη μου το χρωμα που επερνα. οτι και να βγει θα ειναι καλητερο απο αυτο!!!νιωθω χαλια!
να συμμαζευτω μια καλα καλα και θα σας παρακολουθω τα νεα σας!!! φιλια!!!!!!

kikitso

kikitso
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΠΤ. ΤΙΣ ΦΩΝΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΛΕΞΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ.......ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΝΕΙ ΜΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΗ. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΑΙΔΙΚΟ ΑΝΤΙ ΠΡΟΝΗΠΙΟ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΥ ΠΡΩΤΑΚΙ!!!!ΠΗΓΑΜΕ ΚΡΗΤΗ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ!!!!

ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ!!!!ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΣΕΙ ΑΛΛΑ ΜΑΤΑΙΑ!!!!ΟΣΟ ΠΑΕΙ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΥ (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΤΙΩΝ).ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ ....ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟ Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗΣ.... ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!!ΚΙ ΟΣΕΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
ΣΟΡΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΡΙ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ.....

totula

totula
Γεια σας κοριτσια! Καλως ηρθες supermama! Κικιτσο και εγω ετσι αισθανομαι δεν θελω με τιποτα να μεγαλωσει. Χτες ανακαλυψα και το τριτο δοντι του δρακουλα οπως το λεω εγω. Απο περπατημα τιποτα ακομα αλλα στο παρκο ειναι ολη την ωρα ορθιος. Αμα τον κρατησεις κανει καποια βηματα αλλα μετα βαριεται. Ο Αντωνης κατα 99% παλι δεν θα παει σταθμο φετος και ψαχνω να τον γραψω σε κανενα εργαστηρι. Την αλλη βδομαδα θα παω να δω ενα κολυμβητηριο να δω και ποσο παει για να τα γραψω και τα δυο. Οριστε και καποιες φωτο απο τις διακοπες
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Uploaded with ImageShack.us

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]
Uploaded with ImageShack.us

mamax

mamax
καλημερα κουκλες επιτελους ξαναμαζευεστε...
εμεις πηγαμε εχθες για μπανιο θα βαλω και εγω φωτογραφιες...
τοτουλα τελια και εσυ και τα νινια σου φτου φτου.
σουπερ μανουλα δες την θετικη πλευρα εκανες μια ανανεωση Twisted Evil
χαμομιλακι κουραγιο πυστευω μια μερα να ηταν και να περασε μορε.
κικιτσο που εισαι μωρε αντε να μπαινεις.
σε τι εργαστηριο να το γραψεις για πες.?

χαμομηλακι

χαμομηλακι
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

Τελικα ειναι αρρωστουλα η Μυρτω μου.Εχει μυξακια και λιγα δεκατα.Ευτυχως πινει το γαλα της αλλα την ενοχλει η μυτη, οπως ειναι λογικο αλλωστε.Η παιδιατρος μας ειπε ντεπον και ορο και βλεπουμε πως θα παει.Ελπιζω να μην χειροτερεψει. και απο αυριο μενω και μονη μου γιατι ο αντρας μου παει ταξιδι και πρεπει να παω και στη δουλεια αλλα δεν εχω ΚΑΝΕΝΑΝ να μου την κρατησει και αρρωστη βεβαια δεν μπορω να τη σερνω μαζι μου.Παλι θα εχω προβλημα..

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Μα καλά γιατί δεν μου ερχόταν ειδοποιήσεις τόσο καιρό????Και έλεγα μα πολύ ησυχία έχει πέσει,μόνο στο φβ θα τα λένε τα κορίτσια πια!!

Μπράβο σε όλα τα μωράκια για τα νέα τους κατορθώματα και επίσης καλή προσαρμογή σε όσες επιστρέψαμε από διακοπές..

Τα νέα του Θάνου είναι ότι πλέον έχει αρχίσει τις ταρζανιές καιρό τώρα,σηκώνεται μόνος του όταν πιάνεται από όπου βρει,περπατάει αν τον κρατάς από το χέρι ,έχει βγάλει & δύο δόντια & πάει για τα επόμενα. Επίσης λέει (όχι συνειδητά) μπαμπα,νταντα,άντε,γιαγια,κιχ (κάνει κάτι σαν λιοντάρι) αλλά για μαμά ούτε λόγος!!!! Mad Mad Mad Mad

Τα δικά μου νέα είναι ότι έκανα επαναληπτικές εξετάσεις (καμπύλη σακχάρου & θυροειδή) και ήτανε το μαύρο τους χάλι. Ξεκίνησα ξανά διατροφή για σάκχαρο την οποία δεν έπρεπε να είχα σταματήσει όπως είχε πει ο μλκς ο ενδοκρ μου που μου έδωσε το ελέυθερο να τρώω τα πάντα και είχα πλακωθεί 9 μήνες στα γλυκά και θα παρακολουθώ τον θυροειδή αν χρειαστώ χαπάκι..Αυτά!

supermama

supermama
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εμεις απο δοντακια εχουμε 8! 4 πανω και 4 κατω!
Carrie θηλαζεις ακομα ε? πως ειναι τωρα με τα δοντακια? Smile

Carrie

Carrie
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι θηλάζω. Έχει μόνο τα 2 κάτω δοντάκια, δεν νιώθω κάτι.Μόνο 2-3 φορές έτυχε να με δαγκώσει λίγο προφανώς για να τραβήξει την προσοχή μουSmileΑπό τότε δεν το έκανε ξανά..

totula

totula
mamax έγραψε:καλημερα κουκλες επιτελους ξαναμαζευεστε...
εμεις πηγαμε εχθες για μπανιο θα βαλω και εγω φωτογραφιες...
τοτουλα τελια και εσυ και τα νινια σου φτου φτου.
σουπερ μανουλα δες την θετικη πλευρα εκανες μια ανανεωση Twisted Evil
χαμομιλακι κουραγιο πυστευω μια μερα να ηταν και να περασε μορε.
κικιτσο που εισαι μωρε αντε να μπαινεις.
σε τι εργαστηριο να το γραψεις για πες.?

καλλιτεχνουπολη λεγεται και εχει σχεση με τις τεχνες. ετσι παραλληλα να ασχολειτε με το κολυμβητηριο μεχρι του χρονου που θα παει νηπιο

mamax

mamax
μπραβο τοτουλα πολυ καλο για το παιδι...
οταν ερθει η ωρα θα το εχω υποψην!!!
Νατασσα μου στο ειχα πει να κανεις εξετασεις γμτ και μου ειπες δεν ασχολουμε τωρα αμαν γιατι το αφησες.
βεβαια και εγω δεν εχω κανει ακομα αλλα λεμε τωρα λολ
εμενα μονο μαμα λεει

mamax

mamax
χαμομιλακι μου που το αφηνεις οταν δουλευεις?
υπομονη ή μην πας 2 μερες μεχρι να συνερθει αν γινετε

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 24 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις