626 Απ: Μανούλες Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου 2011 #3! Πεμ Αυγ 30, 2012 1:20 am
mamax
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
ληπον σουπερμανουλα με ενδιαφερει τρελα λεγε τι ακριβως ειναι και αν εχεις και φωτογραφια θα ειναι ακομα καλυτερα1!!! σε παρακαλωωωωωωωωωωωω
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
mamax έγραψε:ωχ ζορικα μονη σου φευγει συχνα?
και μετα παραπονιεμε εγω επειδη δουλευει πρωι βραδι
Carrie έγραψε:Εμάς ο μπαμπάς μας φεύγει την Δευτ για 3,5 μήνες και θα έρχεται μόνο Σκ..
που εισαι ρε κοριτσι?????aylin έγραψε:Carrie έγραψε:Εμάς ο μπαμπάς μας φεύγει την Δευτ για 3,5 μήνες και θα έρχεται μόνο Σκ..
Νατάσα μου μη στεναχωριέσαι.το ξέρω και το καταλαβαίνω πως θα σου λείπει αλλά αφού δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά.πολλά πολλά φιλιά :-D
Carrie έγραψε:Εμάς ο μπαμπάς μας φεύγει την Δευτ για 3,5 μήνες και θα έρχεται μόνο Σκ..
Carrie έγραψε:Τοτούλα θα είναι εδώ Ελλάδα αλλά τι να το κάνεις..
Μαμάξ σκέψου το εξής:μόλις επιστρέψω δουλειά θα δουλεύω ΕΓΩ 12ωρα οπότε...
Στέλλα τι κάνεις?Χάθηκες!Σου είχα στείλει & μηνύματα εδώ αλλά δεν μου απάντησες.Χαίρομαι που είσαι καλά πάντως,είχα ανησυχήσει. Ήλπιζα να σας δούμε και τον Ιούνιο
aylin έγραψε:Carrie έγραψε:Τοτούλα θα είναι εδώ Ελλάδα αλλά τι να το κάνεις..
Μαμάξ σκέψου το εξής:μόλις επιστρέψω δουλειά θα δουλεύω ΕΓΩ 12ωρα οπότε...
Στέλλα τι κάνεις?Χάθηκες!Σου είχα στείλει & μηνύματα εδώ αλλά δεν μου απάντησες.Χαίρομαι που είσαι καλά πάντως,είχα ανησυχήσει. Ήλπιζα να σας δούμε και τον Ιούνιο
Νατάσα μου καλημέρα,είχε χαλάσει το λάπτοπ και δν είχα δυνατότητα να μπαίνω.το βρήκα το μύνημα και ευχαρηστώ πολύ για το ενδιαφέρον.θέλαμε πολύ να έρθουμε αλλά τότε ήταν που αρρώστησε η μικρή για πρώτη φορά.εκείνες τις ημέρες είχα χάσει το μυαλό μου.υπερβολική όπως πάντα.θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.και πάλι συγγνώμη που δεν καταφέραμε να μιλήσουμε.φιλιά πολλά
aylin έγραψε:Καλημέρα όμορφα κορίτσια.σήμερα η Χλόη ξύπνησε στις 4 ξανακοιμήθηκε στις 6!σήμερα η ζουζούνα μου γίνετε 10 μηνών.σαν νεράκι πέρασε ο καιρός.φιλάκια σε όλες
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης