Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
619 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 619 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

126ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Μάης 07, 2012 8:27 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
elpidamamy έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΓΕΝΝΗΣΑ Κ ΕΓΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΣΤΙΣ 12:03 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ 3/5 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΚΕΤΟΥ ΠΟΥ ΑΡΧΗΣΑΜΕ 1/5 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΦΟΥ Η ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟ 7 ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΤΗΣ!!! ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΜΙΚΡΟΥΛΕΣ ΑΝ Κ ΠΗΡΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ 2710, ΑΛΛΑ ΦΕΥΓΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΣΑΜΕ ΜΟΝΟ 60 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ. ΘΥΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΣΙΧΗ. ΩΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΕΙΕΣ ΜΟΥ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΥΧΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ!!!!!!!ΑΧ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΗ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ

ΟΝΤΟΣ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ, ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΤΟΜΗ ? Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΥΠΟΘΕΤΑ ΒΟΛΤΑΡΕΝ ΕΝΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΝΤΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΣΕΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΟΛΥ, ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ!!! ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ

127ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Μάης 07, 2012 11:06 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μανουλες πως ειστε?εγω μετα την ζορικη νύχτα πήρα και με απόντα σύζυγο (υπηρεσία) πήρα καρότσι πήγα στην μανούλα ,έφαγα,κοιμήθηκα ένα 2ωρο και επέστρεψα ακμαια να αντιμετωπίσω την νεα νύχτα με τα του συζύγου!σημερα κάναμε κ εμείς 2φορες έμετο ενώ δεν το συνηθίζουμε,εγω λέω άπο το πολυ σφιξιμο ίσως ή απο την ζέστη...θα δείξει.ο άφαλος μας έπεσε στην κλινική αλλα άπο το ζορισμα κάναμε ομφαλοκηλη,ο γιατρός λέει συνήθως φεύγει όταν σταματήσουν οι κολικοι...αυτά τα νεα μας άντε και καλό και ήσυχο βράδυ να έχουμε όλες και να μην πονάνε τα ζουζουνια μας!!!αμην Παναγίτσα μου!

128ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Μάης 07, 2012 12:15 pm

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Μανουλιτσες γεια σας και απο μενα!!!
Συγχαρητηρια και στις υπολοιπες μανουλες που γεννησαν!!!!

Δεν εχω μπει τωρα τελευταια αλλα σας παρακολουθω!
Απ οτι διαβαζω εχουμε ολες τις ιδιες αγωνιες και αυτο με ανακουφιζει!

Και εμεις παλευουμε να αεριστουμε, σφιγγομαστε και κοκκινιζουμε αλλα ευτυχως κολικους με την ενοια που γνωριζω δεν εχουμε(τουλαχιστον οχι ακομη). Παντως ειναι μεγαλη ταλαιπωρια για τα μωρακια....αααα πεταμε και κανενα εμετακο συχνα πυκνα!!

Προσπαθω να μην αποκτησουμε τους παλιοκολικους,ετσι χρησιμοποιουμε μπιμπερο dr.brown που βοηθανε πολυ, infacolic σταγονιτσες μια φορα τη μερα, χαμομηλακι μεσα στο γαλα και ειμαστε καλο σημειο.στα πλαισια της προληψης κυριως. Μονο οταν ειναι να κανει κακακια σφιγγεται και ποναει.Αντε να βγαλει καμια κραυγουλα, δεν κλαιει.

Εννοειται και εγω παλευω με τα κιλα...παμε καλα αλλα χρειαζεται υπομονη!ξεκινησα και περπατημα 1 ωρα καθε απογευμα!

Σε 15 μερες θα επιστρεψω και στη δουλεια....αναγκαστικα....Δυστυχως....

Με τα ορμονικα καλα και εκει, μονο που εχω παρατηρησει πως τσαντιζομαι ποοοοοοοολυ ευκολα και αρκετα.... απλα μην μουμιλησει κανενας οταν εχω νευρα!!!!

Γενικα προσπαθω να κανω αυτα που εκανα(οσο γινεται δηλαδη), εβαψα τα μαλλια(επιτελους), εφτιαξα το νυχι, εκλεισα ραντεβου στον οδοντιατρο, πηγα για καφε και φαγητο με τις φιλες μου,ξεκινησα γυμναστικουλα, πηγα για ψωνια(εκει δεν τρελαθηκα με τα extra κιλακια...!) Μεχρι το καλοκαιρι πιστευω να εχω φτασει σε ενα καλο επιπεδο!

Πιστευω το οτι γιναμε μανουλες, δεν αναιρει τη γυναικεια μας φυση.
Πολλα φιλια σε ολα τα μπεμπακια και στις μαμαδες που ξενυχτανε!!

129ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Μάης 08, 2012 1:12 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elpidamamy έγραψε:
XRYSA M έγραψε:
elpidamamy έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΓΕΝΝΗΣΑ Κ ΕΓΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΣΤΙΣ 12:03 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ 3/5 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΚΕΤΟΥ ΠΟΥ ΑΡΧΗΣΑΜΕ 1/5 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΦΟΥ Η ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟ 7 ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΤΗΣ!!! ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΜΙΚΡΟΥΛΕΣ ΑΝ Κ ΠΗΡΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ 2710, ΑΛΛΑ ΦΕΥΓΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΣΑΜΕ ΜΟΝΟ 60 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ. ΘΥΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΣΙΧΗ. ΩΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΕΙΕΣ ΜΟΥ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΥΧΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ!!!!!!!ΑΧ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΗ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ

ΟΝΤΟΣ ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑ ΜΟΥ, ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΤΟΜΗ ? Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΥΠΟΘΕΤΑ ΒΟΛΤΑΡΕΝ ΕΝΑ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΝΤΟΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΕΡΣΕΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΠΟΛΥ, ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΝΟΣΟΚΟΜΑ!!! ΕΥΤΗΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑ

ΕΜΕΝΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΙΧΑ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΗ ΑΝΑΡΩΣΗ.ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΝΗ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗΣ ΤΗΝ ΦΟΡΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ.ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

130ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Μάης 08, 2012 1:14 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dinaki78 έγραψε:Μανουλες πως ειστε?εγω μετα την ζορικη νύχτα πήρα και με απόντα σύζυγο (υπηρεσία) πήρα καρότσι πήγα στην μανούλα ,έφαγα,κοιμήθηκα ένα 2ωρο και επέστρεψα ακμαια να αντιμετωπίσω την νεα νύχτα με τα του συζύγου!σημερα κάναμε κ εμείς 2φορες έμετο ενώ δεν το συνηθίζουμε,εγω λέω άπο το πολυ σφιξιμο ίσως ή απο την ζέστη...θα δείξει.ο άφαλος μας έπεσε στην κλινική αλλα άπο το ζορισμα κάναμε ομφαλοκηλη,ο γιατρός λέει συνήθως φεύγει όταν σταματήσουν οι κολικοι...αυτά τα νεα μας άντε και καλό και ήσυχο βράδυ να έχουμε όλες και να μην πονάνε τα ζουζουνια μας!!!αμην Παναγίτσα μου!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΑ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ Embarassed

131ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Μάης 08, 2012 3:09 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια καλημερα!! πως ηταν τι βραδυ σας? εμας πολυ καλο!! κοιμηθηκε απο τισ 12.30 μεχρι τισ 6.15!! πρωτη φορα!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 6 215994 και μετα απο τις 7.00 μεχρι τις 10.30!! τωρα οπου ναναι θα ξυπνησει για να ξανακανει μαμ!! ειναι ησυχος γενικα!! μεγαλωνει το μαναρι μου!! και αλλαζει καθε μερα!! κοριτσια εγω που εκανα καισαρικη μετα απο μια εβδομαδα ηταν σαν να μην την ειχα κανει!! δεν ποναγα καθολου!! θυμαστε που σας ειπα οτι ο αφαλος του δεν ειχε πεσει? ε ε επεσε το σαββατο και η παιδιατρος μου ειπε να τον κανω μπανιο την κυριακη κανονικα γιατι τοσο καιρο καναμε τοπικα! και τον εκανα!! και ολα καλα αλλα εχτες ειδα οτι ειχε βγαλει ενα υγρο σαν πυον και κατα τρομαξα!! πηρα την παιδιατρο τηλ και μου ειπε να μην ανησυχω και οτι ειναι φυσιολογικο γιατι δεν εχει θρεψει ακομα και να συνεχισω να του βαζω οινοπνευμα!! εσας πως ειναι ο αφαλος? τα κανετε κανονικα μπανιο?

132ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Μάης 08, 2012 3:14 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
dinaki78 έγραψε:Μανουλες πως ειστε?εγω μετα την ζορικη νύχτα πήρα και με απόντα σύζυγο (υπηρεσία) πήρα καρότσι πήγα στην μανούλα ,έφαγα,κοιμήθηκα ένα 2ωρο και επέστρεψα ακμαια να αντιμετωπίσω την νεα νύχτα με τα του συζύγου!σημερα κάναμε κ εμείς 2φορες έμετο ενώ δεν το συνηθίζουμε,εγω λέω άπο το πολυ σφιξιμο ίσως ή απο την ζέστη...θα δείξει.ο άφαλος μας έπεσε στην κλινική αλλα άπο το ζορισμα κάναμε ομφαλοκηλη,ο γιατρός λέει συνήθως φεύγει όταν σταματήσουν οι κολικοι...αυτά τα νεα μας άντε και καλό και ήσυχο βράδυ να έχουμε όλες και να μην πονάνε τα ζουζουνια μας!!!αμην Παναγίτσα μου!

ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΑ ΠΑΙΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ Embarassed
κοριτσια εμενα ο αντρας μου ειναι καπετανιος και οταν ο μικρος εγινε 1 μηνος μπαρκαρε! και να φανταστειτε οτι στο σπιτι ειμαι μονη μου!! το καλο ειναι οτι το πατρικο μου απεχει 10' με το αμαξι οποτε κατι ειναι και αυτο σε ωρα αναγκης να ξερεις οτι εχεις καποιον κοντα σου!! αλλα στο σπιτι τα καταφερνω μια χαρα με τον μπεμπη και δεν μου το ειχα!!(το λεω για να παιρνω τα πανω μου) τελικα οταν γινομαστε μανουλες ολα τα μπορουμε για τα μωρακια μας!!

133ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Μάης 08, 2012 4:36 am

Elenathens

Elenathens
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nakos έγραψε:κοριτσια καλημερα!! πως ηταν τι βραδυ σας? εμας πολυ καλο!! κοιμηθηκε απο τισ 12.30 μεχρι τισ 6.15!! πρωτη φορα!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 6 215994 και μετα απο τις 7.00 μεχρι τις 10.30!! τωρα οπου ναναι θα ξυπνησει για να ξανακανει μαμ!! ειναι ησυχος γενικα!! μεγαλωνει το μαναρι μου!! και αλλαζει καθε μερα!! κοριτσια εγω που εκανα καισαρικη μετα απο μια εβδομαδα ηταν σαν να μην την ειχα κανει!! δεν ποναγα καθολου!! θυμαστε που σας ειπα οτι ο αφαλος του δεν ειχε πεσει? ε ε επεσε το σαββατο και η παιδιατρος μου ειπε να τον κανω μπανιο την κυριακη κανονικα γιατι τοσο καιρο καναμε τοπικα! και τον εκανα!! και ολα καλα αλλα εχτες ειδα οτι ειχε βγαλει ενα υγρο σαν πυον και κατα τρομαξα!! πηρα την παιδιατρο τηλ και μου ειπε να μην ανησυχω και οτι ειναι φυσιολογικο γιατι δεν εχει θρεψει ακομα και να συνεχισω να του βαζω οινοπνευμα!! εσας πως ειναι ο αφαλος? τα κανετε κανονικα μπανιο?

Εμενα μου ειπε η παιδιατρος να συνεχιζω να τον πλενω τοπικα και να βαζω οινοπνευμα 10 μερες αφοτου πεσει ο αφαλος γιατι δεν εχει κλεισει εσωτερικα. Δεν τον εχω κανει μπανακι στο μπανιερο του ακομα....

134ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Μάης 08, 2012 11:29 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια τι κανετε?εγω τα χω παιξει απο εχθες εχουμε απιστευτη γκρινια ολο αγκαλια θελει!εχει και ζεστη και δεν μπορουμε αρχησε και ο αντρας μου δουλεια και εχω και τις αλλες να τις παω σχολειο να τις παρω...πω πω πολυ κουραση!!!αφου εφτασα σε σημειο να πω τερμα θα παρω ενα κουτι σκονη να του δινω το βραδυ να κοιμαται(ευτυχως δεν το εκανα) τρωει τρωει και μετα βγαζει βγαζει χαμος και μετα ξαναπειναει!αχ κουραγιο.....
εβγαλε και νεογνικη ακμη ο παιδιατρος μου ειπε να μη βαλω τιποτα εσεις βγαλατε?ειναι λεει απο τις ορμονες περνανε στο γαλα...
νακος και εγω ειχα θεμα με τον οφαλο αργησε να πεσει και ματωνε τελικα επεσε και για καμια βδομαδα ετρεχε υγρο εβαζα μπεταντιν και τωρα ειναι οκ!μπανιο τον εκανα κανονικα μολις επεσε και πριν πεσει τον εκανα απλα δεν το μουλιαζα στο νερο εβαζα το χερι μου εκει.

135ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Μάης 08, 2012 11:44 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
γκαλαιτζογλου έγραψε:κοριτσια τι κανετε?εγω τα χω παιξει απο εχθες εχουμε απιστευτη γκρινια ολο αγκαλια θελει!εχει και ζεστη και δεν μπορουμε αρχησε και ο αντρας μου δουλεια και εχω και τις αλλες να τις παω σχολειο να τις παρω...πω πω πολυ κουραση!!!αφου εφτασα σε σημειο να πω τερμα θα παρω ενα κουτι σκονη να του δινω το βραδυ να κοιμαται(ευτυχως δεν το εκανα) τρωει τρωει και μετα βγαζει βγαζει χαμος και μετα ξαναπειναει!αχ κουραγιο.....
εβγαλε και νεογνικη ακμη ο παιδιατρος μου ειπε να μη βαλω τιποτα εσεις βγαλατε?ειναι λεει απο τις ορμονες περνανε στο γαλα...
νακος και εγω ειχα θεμα με τον οφαλο αργησε να πεσει και ματωνε τελικα επεσε και για καμια βδομαδα ετρεχε υγρο εβαζα μπεταντιν και τωρα ειναι οκ!μπανιο τον εκανα κανονικα μολις επεσε και πριν πεσει τον εκανα απλα δεν το μουλιαζα στο νερο εβαζα το χερι μου εκει.

Κουραγιο μανα!κ εγω σκεφτηκα πολλες φορες το ξενο αλλα δεν το εκανα, αλλωστε δεν ειναι κ σιγουρο οτι θα κοιμηθει!
κ εμενα τα ιδια εκανε ολο ετρωγε κ εβγαζε, τωρα εστρωσε αρκετα οποτε υπομονη..
εμεις καναμε το πρωτο εμβολιο, εκλαψε αλλα οχι πολυ ευτυχως.
Ειμαστε πλεον 4300κιλα 54 εκ.

136ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Μάης 08, 2012 12:27 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ ειναι η τρελλα της κουρασης που λες θα δωσω ξενο να δω θα χορτασει αλλα μετα το μετανιωνεις!μια χαρα η μπουμπου μεγαλωσε!τα εμβολια της τα γραφεις μεσω ικα?κανατε το pentavac τωρα?

137ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Μάης 08, 2012 8:33 pm

τατιανα

τατιανα
Ναι μέσω ΙΚΑ τα γράφω, δεν θυμάμαι πως λέγεται το εμβόλιο. Παντός μας είπε φέρνει υπνηλια κ η δικιά μου δεν κοιμάται απο την 4 τα ξημερώματα...

Το άλλο ρε κορίτσια με το ΙΚΑ είναι ότι τα ένσημα ακόμα δεν καταχωρηθηκαν κ δεν έχω πάρει κανένα επίδομα αφού δεν δέχονται τα χαρτιά μου, μου φαίνεται θα τα χάσω τα λεφτά, τους αλήτες...

138ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Μάης 08, 2012 11:47 pm

momirene

Καλημερα κοριτσια!
Δεν προλαβαινω να μπω αλλα σας διαβαζω.
Ο μπεμπης εβγαλε ακμη αλλα δεν βαζω τιποτα αλλωστε απο ενα αποστειρωμενο περιβαλλον βγηκε και πρεπει να εγκλειματιστει. Τον καθαριζω συχνα με φυσιολογικο ορο και ηρεμει το προσωπακι του. Εχουμε ακομα τσιμπλες, τιποτα δεν εκανε το tobrex.
Εμενα ζορισεται πολυ οταν θελει αν κανει κακακια του. Σφιγγεται, χτυπιεται και μολις τα κανει ειναι ηρεμος. θα παρω την παιδιατρο να ρωτησω αν μπορω να δωσω τσαγακι ωστε να βοηθηθει.

139ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Μάης 09, 2012 12:44 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια καλημερα, πως πατε? εμεις φτου να μην την ματιαξω το καραμελακι μου ξυπναει καθε 2,5 ωρες περιπου, θυλαζει και ξανακοιματε. ααα και πολυ σκατο βρε κοριτισα!!!! να σας ρωτησω κατι που με προβληματιζει, οταν θυλαζει στο τελος εχει κοιμηθει πανω στο βυζι αλλα μιλαμε για πολυ υπνο την σηκωνω στον ωμο αλλα τις πιο πολλες φορες δεν ρεβετε και καμια φορα την πιανει λοξιγκας. ειναι φυσιλογικο να μην ρεβετε? εσας το κανουν?

140ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Μάης 09, 2012 1:13 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elpidamamy έγραψε:κοριτσια καλημερα, πως πατε? εμεις φτου να μην την ματιαξω το καραμελακι μου ξυπναει καθε 2,5 ωρες περιπου, θυλαζει και ξανακοιματε. ααα και πολυ σκατο βρε κοριτισα!!!! να σας ρωτησω κατι που με προβληματιζει, οταν θυλαζει στο τελος εχει κοιμηθει πανω στο βυζι αλλα μιλαμε για πολυ υπνο την σηκωνω στον ωμο αλλα τις πιο πολλες φορες δεν ρεβετε και καμια φορα την πιανει λοξιγκας. ειναι φυσιλογικο να μην ρεβετε? εσας το κανουν?
ελπιδα μου εμενα στα μαθηματα μητρικου θηλασμου μας ειχαν πει πως τα παιδια που θηλαζουν δεν ειναι σιγουρο οτι θα ρευτουν! μονο αν εχουν παρει αερα την ωρα που καταπινουν!και οτι 5' κρατημα αρκει! η παιδιατρος απο την αλλη μου ειπε κρατημα 20'! ουτε εμενα ρευεται παντα! καποιες φορες! και οσο για τον λοξυγκα αστα!! πολυ λοξυγκα! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 6 215994

141ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Μάης 09, 2012 1:50 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nakos έγραψε:
elpidamamy έγραψε:κοριτσια καλημερα, πως πατε? εμεις φτου να μην την ματιαξω το καραμελακι μου ξυπναει καθε 2,5 ωρες περιπου, θυλαζει και ξανακοιματε. ααα και πολυ σκατο βρε κοριτισα!!!! να σας ρωτησω κατι που με προβληματιζει, οταν θυλαζει στο τελος εχει κοιμηθει πανω στο βυζι αλλα μιλαμε για πολυ υπνο την σηκωνω στον ωμο αλλα τις πιο πολλες φορες δεν ρεβετε και καμια φορα την πιανει λοξιγκας. ειναι φυσιλογικο να μην ρεβετε? εσας το κανουν?
ελπιδα μου εμενα στα μαθηματα μητρικου θηλασμου μας ειχαν πει πως τα παιδια που θηλαζουν δεν ειναι σιγουρο οτι θα ρευτουν! μονο αν εχουν παρει αερα την ωρα που καταπινουν!και οτι 5' κρατημα αρκει! η παιδιατρος απο την αλλη μου ειπε κρατημα 20'! ουτε εμενα ρευεται παντα! καποιες φορες! και οσο για τον λοξυγκα αστα!! πολυ λοξυγκα! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 6 215994

σ΄ευχαριστω πολυ κουκλα μου, αφου σου ειπαν οτι δεν ρευονται παντα ετσι θα ειναι.....

142ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Μάης 09, 2012 4:44 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας μανουλες.εμεις σημερα είχαμε την πρώτη επίσκεψη για τα γεννητουρια.περιττο να σας πω ότι η μπεμπα άρχισε να κλαίει με το που ήρθε ο κόσμος και σταμάτησε μόλις φύγαν.εντωμεταξυ με έχουν πρηξει διάφοροι για να έρθουν και βλέπω κανά 2μηνο να γίνεται παρέλαση.εντωμεταξυ λέω ότι έχουμε κολικους και ποναμε και πήρα απάντηση απο κάπου "πονάει ξεποναει εμείς θα ρθουμε" και μου γύρισε το μυαλό αλλα δεν θέλω να χάλασε την καρδιά του άντρα μου και κανω γαιδουρινη υπόμονη γενικώς...κατα τα αλλα και εμει βγάλαμε σπυρακια αλλα ο γιατρός είπε να μην βάλουμε τίποτα απλά θα φύγουν κάποια στιγμή.να ρωτήσω σε ρίσκο τα βαζετε?μας φέραν σημερα ένα της Fischer price που κουνιέται κι ολας με μουσική και φωτακια τέλειο!δεν ξέρω για την πλατιτσα της αν ειναι καλο...

143ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Μάης 09, 2012 4:46 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dinaki78 έγραψε:Γεια σας μανουλες.εμεις σημερα είχαμε την πρώτη επίσκεψη για τα γεννητουρια.περιττο να σας πω ότι η μπεμπα άρχισε να κλαίει με το που ήρθε ο κόσμος και σταμάτησε μόλις φύγαν.εντωμεταξυ με έχουν πρηξει διάφοροι για να έρθουν και βλέπω κανά 2μηνο να γίνεται παρέλαση.εντωμεταξυ λέω ότι έχουμε κολικους και ποναμε και πήρα απάντηση απο κάπου "πονάει ξεποναει εμείς θα ρθουμε" και μου γύρισε το μυαλό αλλα δεν θέλω να χάλασε την καρδιά του άντρα μου και κανω γαιδουρινη υπόμονη γενικώς...κατα τα αλλα και εμει βγάλαμε σπυρακια αλλα ο εγιατρός είπε να μην βάλουμε τίποτα απλά θα φύγουν κάποια στιγμή.να ρωτήσω σε ρίσκο τα βαζετε?μας φέραν σημερα ένα της Fischer price που κουνιέται κι ολας με μουσική και φωτακια τέλειο!δεν ξέρω για την πλατιτσα της αν ειναι καλο...
Σε ριλαξ έννοουσα αν τα βάζετε

144ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Μάης 09, 2012 9:27 am

momirene

Εγω τον βαζω στο ριλαξ για μιση ωρα περιπου και μετα στην καλαθουνα ή καλυτερα στον καναπε γιατι θελει να βλεπει και η καλαθουνα του περιοριζει το οπτικο πεδιο.
Οσο για τις επισκεψεις...το θεμα ειναι οτι μαλλον συνηθισε στην ησυχια και η βαβουρα την αναστατωνει αλλα θα συνηθισει και σε αυτο. Κι εμενα το εκανε στην αρχη αλλα τωρα με τον γιο μου τον μεγαλο να παιζει τριγυρω ο καημενος συνηθισε στη φασαρια καισ τους αποτομους θορυβους. Τα σχολια που σου εκαναν ειανι βλακωδες βεβαια.

145ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Μάης 09, 2012 10:11 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα εγω τα πηρα τα επιδοματα μονο τα 900 του τοκετου δεν πηρα μου ειπαν στις 15 θα μπουν!να πηγαινεις να ρωτας συνεχεια οσο ειναι προεκλογικα θα τα παρεις μετα....ποιος ξερει!και εγω κατεθεσα τα χαρτια για το τριτεκνων αλλα δεν περιμενω γιατι κανουν ενα χρονο και αλλα και μεχρι τοτε ισως να τα κοψουν!
εγω εχω το ριλαξ της chicco και εχει το ειδικο μαξιλαρι για νεογεννητα και τον βαζω συχνα ειναι σαν αγκαλια και του αρεσει πολυ!απο το να τον εχω αγκαλια καλυτερα εκει!τα κοριτσακια μου ηταν πολυ ησυχα καθοταν ωρες ετσι εκανα το γιο και τα εχω δει ολα γκρινια,αγκαλια.....πω πω καμια σχεση!αφου λεω αν ηταν το πρωτο μου δεν ξερω αν θα την παλευα!!!

146ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Μάης 09, 2012 10:32 pm

momirene

Κι εγω πηρα το επιδομα λοχειας και τωρα μενει το βοηθημα τοκετου. Ελπιζω να μπει στις 15. Πηγα και στον οαεδ εδωσα τα χαρτια μου για το συμπληρωματικο επιδομα μητροτητας.

147ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Μάης 10, 2012 2:21 am

eleni7

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[quote="momirene"]Κι εγω πηρα το επιδομα λοχειας και τωρα μενει το βοηθημα τοκετου. Ελπιζω να μπει στις 15. Πηγα και στον οαεδ εδωσα τα χαρτια μου για το συμπληρωματικο επιδομα μητροτητας.

GEIA SOY MOMIRΕΝΕ! ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΠΕΡΝΟΥΝ? ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 6ΜΗΝΟ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΟΑΕΔ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ?

148ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Μάης 10, 2012 3:11 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια γλυκα,πρεπει να λειψω σημερα το απογευμα γαι λιγεσ ωρεσ και θηλαζω αποκλειστικα(με εχει στερεψει) καταφερα εβγαλα 70 ml με το θηλαστρο και το εχω στο αμπουκαλι στο ψηγειο.τωρα οταν ερθει η ωρα να φαει πωσ θα το κανουμε?δεν το βραζουμε ετσι?μονο να το βγαλουν να ερθει στη θερμοκρασια δωματιου?σοσ!!!

http://WWW.FLOWERTALE.GR

149ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Μάης 10, 2012 6:08 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
peripmalou έγραψε:κοριτσια γλυκα,πρεπει να λειψω σημερα το απογευμα γαι λιγεσ ωρεσ και θηλαζω αποκλειστικα(με εχει στερεψει) καταφερα εβγαλα 70 ml με το θηλαστρο και το εχω στο αμπουκαλι στο ψηγειο.τωρα οταν ερθει η ωρα να φαει πωσ θα το κανουμε?δεν το βραζουμε ετσι?μονο να το βγαλουν να ερθει στη θερμοκρασια δωματιου?σοσ!!!
Το ζεσταινεις λίγο σε μπεν μαρι.

150ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 6 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Μάης 11, 2012 7:14 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Που χαθηκατε κοριτσια???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 6 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις