Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
666 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 666 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

101ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 Empty Γεννησα και εγω!! Παρ Μάης 04, 2012 5:03 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλησπερα!! Γεννησα και εγω στις 30/3 τον μπεμπη μου 3060 και 52 ποντους!! το ξερω χαθηκα αλλα δεν μπορουσα να σας στειλω νωριτερα!! γεννησαμε ολες επιτελους!! στο μαιευτηριο ηταν λιγο δυσκολα λογω της καισαρικης! θα σας γραψω αλλη στιγμη την εμπειρια μου! πετηχαμε και εναν πολυ χαζο παιδιατρο που επεμενε να δωσω ξενο γαλα αλλα ευτυχως αντισταθηκα!! τωρα ειμαστε σπιτι εχουμε κλεισει και 1 μηνα και βαδιζουμε για να σαραντησουμε!! ο μικρος ειναι πολυ καλος αν εξαιρεσεις καποιες φορες που δεν κοιμαται με τιποτα επειδη ποναει!! κατα τ'αλλα θηλαζουμε αποκλειστικα και το βραδυ ξυπναμε 2 φορες για μαμ!! κακακια κανουμε δυο φορες τη μερα περιπου αλλα μιλαμε για σκατοπλυμηρα! Very Happy εγω απο κιλα εχω χασει 12 και θελω να χασω αλλα 10 για να επανελθω στα αδυνατα μου!! εχω δρομο ακομα!! αλλα σιγα σιγα!! βολτες βγαινουμε συχνα!! ειδικα τωρα που εχει καλο καιρο!! και απ'οτι φαινεται του αρεσει πολυ γιατι καθε φορα κοιμαται σε ολη την βολτα!! το μονο θεμα μας τωρα ειναι οτι δεν εχει πεσει ο αφαλος μας!! η παιδιατρος μου ειπε να μην ανησυχω! εχει ξεραθει αρκετα και περιμενουμε απο μερα σε μερα!! αυτα τα νεα μας!! οποτε μπορω θα σας γραφω!! αντως να ξερετε οτι σας διαβαζω!! να μας ζησουν τα αστερακια μας!! σε λιγο θα βαλω και φοτο!! φιλακια σε ολες και καλο κουραγιο!!

102ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Μάης 04, 2012 6:32 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια.χθες σαραντισαμε και πήγαμε και στο γιατρό.γιναμε 4.030γρ και 55εκ. Και μας βρήκε μια χαρά.να ρωτήσω τα δικά σας κάνουν αγκου?? κοιμούνται σχεδόν όλη μερα?δεν βλέπω να αλλαζει κάτι μέχρι στιγμής για αυτο ρωτάω ...

103ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Μάης 04, 2012 8:47 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nakos έγραψε:Κοριτσια καλησπερα!! Γεννησα και εγω στις 30/3 τον μπεμπη μου 3060 και 52 ποντους!! το ξερω χαθηκα αλλα δεν μπορουσα να σας στειλω νωριτερα!! γεννησαμε ολες επιτελους!! στο μαιευτηριο ηταν λιγο δυσκολα λογω της καισαρικης! θα σας γραψω αλλη στιγμη την εμπειρια μου! πετηχαμε και εναν πολυ χαζο παιδιατρο που επεμενε να δωσω ξενο γαλα αλλα ευτυχως αντισταθηκα!! τωρα ειμαστε σπιτι εχουμε κλεισει και 1 μηνα και βαδιζουμε για να σαραντησουμε!! ο μικρος ειναι πολυ καλος αν εξαιρεσεις καποιες φορες που δεν κοιμαται με τιποτα επειδη ποναει!! κατα τ'αλλα θηλαζουμε αποκλειστικα και το βραδυ ξυπναμε 2 φορες για μαμ!! κακακια κανουμε δυο φορες τη μερα περιπου αλλα μιλαμε για σκατοπλυμηρα! Very Happy εγω απο κιλα εχω χασει 12 και θελω να χασω αλλα 10 για να επανελθω στα αδυνατα μου!! εχω δρομο ακομα!! αλλα σιγα σιγα!! βολτες βγαινουμε συχνα!! ειδικα τωρα που εχει καλο καιρο!! και απ'οτι φαινεται του αρεσει πολυ γιατι καθε φορα κοιμαται σε ολη την βολτα!! το μονο θεμα μας τωρα ειναι οτι δεν εχει πεσει ο αφαλος μας!! η παιδιατρος μου ειπε να μην ανησυχω! εχει ξεραθει αρκετα και περιμενουμε απο μερα σε μερα!! αυτα τα νεα μας!! οποτε μπορω θα σας γραφω!! αντως να ξερετε οτι σας διαβαζω!! να μας ζησουν τα αστερακια μας!! σε λιγο θα βαλω και φοτο!! φιλακια σε ολες και καλο κουραγιο!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 215994

104ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Μάης 04, 2012 8:49 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dinaki78 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.χθες σαραντισαμε και πήγαμε και στο γιατρό.γιναμε 4.030γρ και 55εκ. Και μας βρήκε μια χαρά.να ρωτήσω τα δικά σας κάνουν αγκου?? κοιμούνται σχεδόν όλη μερα?δεν βλέπω να αλλαζει κάτι μέχρι στιγμής για αυτο ρωτάω ...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ Η ΜΠΕΜΠΑ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΑΧΧΧΧ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΕΓΩ Η ΜΟΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ.

105ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Μάης 04, 2012 9:08 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
dinaki78 έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια.χθες σαραντισαμε και πήγαμε και στο γιατρό.γιναμε 4.030γρ και 55εκ. Και μας βρήκε μια χαρά.να ρωτήσω τα δικά σας κάνουν αγκου?? κοιμούνται σχεδόν όλη μερα?δεν βλέπω να αλλαζει κάτι μέχρι στιγμής για αυτο ρωτάω ...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΝΤΙΝΑΚΙ ΜΟΥ Η ΜΠΕΜΠΑ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ.ΑΧΧΧΧ ΕΥΕΛΠΙΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.ΕΓΩ Η ΜΟΝΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΒΛΕΠΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ.
Άντε εύχομαι και εσείς να μεγαλώσατε σαν και μας.όντως πρέπει να βλέπουν καλύτερα αλλα πολυ υπνο κάνει η δικια μου με το ζόρι να την πετύχω ξυπνια χωρίς να κλαίει για να μιλήσουμε...

106ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Μάης 05, 2012 3:49 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τι καλά που μεγαλώνουν τα μπεμπίνια μας!!!!!!! τη δικιά μας δεν θέλω να τη ματιάσω αλλά είναι τέλειο παιδί... τι να πω, μένει κ ξύπνια κάνα 2 ωρο με ανοιχτά ματάκια μέσα στη μέρα. Από θηλασμούς κ κακάκια το ξεσκίζουμε... μη τη ματιάσω, όλα πάνε καλά, κ είμαστε σχεδο΄ν 15 ημερών. σήμερα θα ρθεί κ πρώτη φορά ο γιατρός να τη δει. έχω γράψει ενα κάρο απορίες να ρωτήσω... ψαρωμένη μαμά!!
εν τω μεταξύ κλείνω 10 μέρες μέσα κ τα χω δει όλα. θέλω να βγω βολτίτσα με τη μπέμπα. αν πει κ ο παιδίατρος οκ, αύριο ή σήμερα απόγευμα βγαίνουμε πρώτη βολτίτσα. καρότσι ή μάρσιπο;;

107ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Μάης 05, 2012 5:12 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κορίτσια!
Εμείς χθες κάναμε υπέρηχο κοιλιας για παλινδρομηση κ καλλιέργεια στα κακά κ δεν έχουμε τίποτα ούτε αλλεργία στο γάλα ούτε παλινδρομηση το μόνο που είδαμε ήταν πολλά αέρια στην κοιλιτσα οπότε μάλλον αυτός είναι κ ο λόγος της γκρινιας μας!
Χθες είμασταν όλη Μέρα εκτός σπιτιού κ περάσαμε πολυ καλα, καμία ώρα το απόγευμα εκλαιγε μόνο Μετα να σου προυτς κ προυτς κ κοιμήθηκε.
Επίσης 2 μέρες τώρα κοιμάται 8-9 το βράδυ κ δεν το πιστεύω! Μόνο που μου ξυπνάει 3-4 τα ξημερώματα κ ζοριζετε για να αεριστει κ να κάνει κακά κ έτσι δεν κοιμάται..
Τώρα έχει αρχίσει να βλέπει πολυ καλύτερα κ μας χαμογελάει, έχει πει κ τα πρώτα αγκου!!
Τρίτη πάμε για το πρώτο εμβόλιο έχω κ περίεργια πόσο παχυνε γιατί έχει κάνει ένα μάγουλο κ είναι όλο ζαρες τα μπουτακια σαν το σαρπει!

Ντινακι μια χαρα η μπουμπου σου!

Mommy2be πόσο σε ζηλεύω που είστε μαμ κακά κ νανι!

108ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Μάης 05, 2012 6:38 am

τατιανα

τατιανα
Νακος και σε σκεφτόμουν που χαθηκες!
Να σου ζήσει ο κουκλος σου!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 534787

109ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Μάης 05, 2012 1:43 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:Νακος και σε σκεφτόμουν που χαθηκες!
Να σου ζήσει ο κουκλος σου!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 534787
σε ευχαριστω τατιανα μου!! και η δικια σου κουκλα ειναι!! πολυ τσαχπινα!!
κοριτσια τωρα κοιμηθηκε ο μπεμπης μου! απο τισ 20:00 ηταν ξυπνιος!! τον εκανα μπανιο στις 21:30 εφαγε, σχεδον 1.30 ωρα ηταν στο βυζι και δεν ελεγε να κλεισει ματι!! τα τελευταια 2 με 3 βραδια αυτο μου κανει!! θελει συνεχεια να πιπιλαει ε ε ειδα και αποειδα του εδωσα πιπιλα και την πηρε!! μετα απο 10' κοιμηθηκε!! εσεις τους εχετε δωσει πιπιλα? ουφ τωρα πρεπει να κοιμηθω γιατι θα μου ξυπνησει σε κανενα 3ωρο και δεν θα την παλευω!! αλλα ο μορφεας δεν με παιρνει!! εχω υπερενταση!! καληνυχτα κοριτσια!! καλο βραδυ να εχουμε!!

110ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Μάης 05, 2012 10:44 pm

τατιανα

τατιανα
Καλημέρα κορίτσια
Πως ήταν η νύχτα σας;
Εμάς ήταν σχετικά καλή!
Η Νατάλια όπως πάντα γκρινιαζε κ δεν έλεγε να κοιμηθεί ε κατα της 12 και αφού κάναμε τα πάντα τα πήρα στο κρανίο αφού είδα ότι η γκρίνια δεν ήταν απο πονακια
Είπα δεν γίνεται να την κοιμιζουμε κουνώντας την γιατί είναι κουραστικό έτσι ξαπλωσα μαζί της την έβαλα κόκορα δίπλα μου κ της έδινα πιπιλα, εκλαιγε τσιριδα εγω εκει την χαιδευα κ πιπιλα, απο το κλάμα ίδρωσε η καημενη, σταματουσε πιπιλουσε με κλειστά ματιά κ Μετα απο το πείσμα της πάλι κλάμα ε τελικά αποκοιμηθηκε
Ξύπνησε 4:30 θηλασε κ πάλι το μάτι γαριδα... Ε λέω δεν θα ξενυχτησω πάλι όπως χθες κ ξανακανω το ίδιο σε 5 λεπτά αφού φυσικά έκανε τα δικά της κλάμα κ κουνημα αποκοιμηθηκε.
Τώρα σκέφτομαι τι σου είναι το DNA τόσο μικρακι κ ήδη δείχνει χαρακτήρα, οιμε τι μας περιμένει σαν μεγαλώσει!
Καλα μου λέει η Μαμα μου εγω κ ο άντρας μου είμαστε εκρηκτικός συνδυασμός! Χαχαχα

111ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Μάης 05, 2012 11:50 pm

eleni7

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!! ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΚΟΜΗ!

! ΟΣΑ ΕΙΠΑΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ! ΣΦΙΓΓΕΤΑΙ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ ΚΛΑΕΙ!!! ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ! ΑΛΛΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ 2 ΜΕ 3 ΜΕΡΕΣ! ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ?

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ!!! flower

112ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Μάης 06, 2012 12:03 am

eleni7

Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

113ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Μάης 06, 2012 12:45 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
eleni7 έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!! ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΔΥΝΑΤΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΑΚΟΜΗ!

! ΟΣΑ ΕΙΠΑΤΕ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑΜΕ! ΣΦΙΓΓΕΤΑΙ ΚΟΚΚΙΝΙΖΕΙ ΚΛΑΕΙ!!! ΘΗΛΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ! ΑΛΛΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ 2 ΜΕ 3 ΜΕΡΕΣ! ΕΣΕΙΣ ΠΩΣ ΠΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΚΑΚΑΚΙΑ?

ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΤΩΣ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ... ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩΩΩ ΝΟΜΙΖΩ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥ! ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΩ!!! flower
Αχ πόσο σε νιώθω ...άραγε θα χαλαρώσουμε ποτε...εμένα απο το άγχος με πιάνει ζάλη και πονοκέφαλος και ο άντρας μου λέει θα σε στείλω σε ψυχολόγο...πάντως κακά κάνουμε 1 με 2 φορές τη μέρα.
Ναταλια τον άπροφητηρα τον δοκιμασες?

114ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Μάης 06, 2012 1:48 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα μανες!!!τι κανετε?τατιανα γλυκα η μικρη τελεια φωτο!εμενα στην αρχη την επερνε την πιπιλα τωρα μολις του τη δωσω αναγουλιαζει και τη βγαζει καλα ηταν οταν την κρατουσε....εμεις ειχαμε καλο βραδυ απλα οταν τρωει μεχρι να ξανακοιμηθουμε περναει μια ωρα και ...ευτυχως εφαγε 12 μετα 3 και μετα 7.30 οποτε κοιμηθηκαμε καλα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 215994 εχω παρατηρησει απο εχθες οτι τρωει πολυ ωρα και ρουφαει ρουφαει μαλλον μεγαλωσε και θελει παραπανω!αυτα τα νεα μας το απογευμα εχει βολτιτσα....φιλια

115ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Μάης 06, 2012 2:10 am

τατιανα

τατιανα
Ευχαριστώ Γεωργία, έχει αρχίσει να μας χαμογελάει κ έχουμε πάθει πλάκα μαζί της!
Εμένα τώρα άρχισε να περνει την πιπιλα στην αρχη κ εμένα αναγουλιαζε αλλα κ πάλι αν κλαίει πολυ κ πειναει δεν την θέλει.
Γεωργία κ μένα μισή ώρα τρώει ίσως κ παραπάνω περιμένω κ εγω ποτέ θα αρχίσουν τα 10λεπτα επιτέλους
Τρώει κ κάθε μια ώρα την Μέρα κ την νύχτα το πολυ στο 3ωρο.
Εγω κορίτσια δεν αγχωνομαι ιδιαίτερα κ ας είναι κ μένα το πρώτο μου! Ίσως είναι κ στον χαρακτήρα αλλα έχω κάνει κ πολυ μπειμπισιτινγκ ακόμα κ σε τριδυμα!!
Ντινακι νατάλια λένε την μπεμπα μου, κ ο αποροφητηρας κ οτιδήποτε άλλο δεν πιάνει δυστηχως, μόνο αγκαλιά κ κουνημα.

116ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Μάης 06, 2012 2:27 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια καλημερα και απο εμενα!! το βραδυ μας μετα απο τις 12:00 ηταν πολυ καλο!! ξυπνησε στις 5 εφαγε μεχρι τις 5.30 και μετα ξυπνησε στις 9.30!! ευτυχως!! αντε να δουμε σημερα το βραδυ τι θα μου κανει!! τωρα τον εχω βγαλει στο μπαλκονι στο ριλαξ και κοιμαται! ρε κοριτσια τωρα τελευταια τον θηλαζω και ξαφνικα αρχιζει να σφιγγεται και κοκκινιζει και πεταει τη θηλη και μετα απο λιγο παλι τα ιδια! και αυτο το κανει για πολυ ωρα!! μαλλον θελει να κανει κακακια του!! εμεις κανουμε 2 και σπανια 3 φορες τη μερα! να σας ρωτησω κατι? καφε πινετε? εγω στην αρχη δεν επινα αλλα μου λειπει παρα πολυ και ετσι μια μερα εφτιαξα ενα φρεντο εσπρεσο ελαφρυ και ηπια δεν ειδα να τον πειραξε! τωρα κοιταω να πινω τον καφε μολις τελειωσω τον θηλασμο!! αυτα τα νεα μας!! φιλακια πολλα!! υγ: να σας πω την αληθεια ουτε εγω αγχονομαι!! αφου καποιες φορες με πιανουν τυψεις επειδη νιαωθω οτι ειμαι πολυ χαλαρη!! αλλα μαλλον οπως λεει και η τατιανα ειναι θεμα χαρακτηρα!! Very Happy

117ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Μάης 06, 2012 9:19 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΓΕΝΝΗΣΑ Κ ΕΓΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΣΤΙΣ 12:03 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ 3/5 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΚΕΤΟΥ ΠΟΥ ΑΡΧΗΣΑΜΕ 1/5 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΦΟΥ Η ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟ 7 ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΤΗΣ!!! ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΜΙΚΡΟΥΛΕΣ ΑΝ Κ ΠΗΡΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ 2710, ΑΛΛΑ ΦΕΥΓΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΣΑΜΕ ΜΟΝΟ 60 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ. ΘΥΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΣΙΧΗ. ΩΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΕΙΕΣ ΜΟΥ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΥΧΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.

118ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Μάης 06, 2012 10:17 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elpidamamy έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΓΕΝΝΗΣΑ Κ ΕΓΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΣΤΙΣ 12:03 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ 3/5 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΚΕΤΟΥ ΠΟΥ ΑΡΧΗΣΑΜΕ 1/5 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΦΟΥ Η ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟ 7 ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΤΗΣ!!! ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΜΙΚΡΟΥΛΕΣ ΑΝ Κ ΠΗΡΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ 2710, ΑΛΛΑ ΦΕΥΓΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΣΑΜΕ ΜΟΝΟ 60 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ. ΘΥΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΣΙΧΗ. ΩΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΕΙΕΣ ΜΟΥ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΥΧΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
Συγχαριτηρια!! να σου ζησει!! ειναι ενα κουκλακι!!!! αντε με το καλο να σαραντησετε!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 215994

119ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Μάης 06, 2012 10:43 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nakos έγραψε:
elpidamamy έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΓΕΝΝΗΣΑ Κ ΕΓΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!! ΣΤΙΣ 12:03 ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ 3/5 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΚΕΤΟΥ ΠΟΥ ΑΡΧΗΣΑΜΕ 1/5 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΑΦΟΥ Η ΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΣΤΟ 7 ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΧΑΛΑΛΙ ΤΗΣ!!! ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΜΙΚΡΟΥΛΕΣ ΑΝ Κ ΠΗΡΑΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ 2710, ΑΛΛΑ ΦΕΥΓΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΧΑΣΑΜΕ ΜΟΝΟ 60 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ. ΘΥΛΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΣΙΧΗ. ΩΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΕΣ ΘΑ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΡΕΙΕΣ ΜΟΥ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΥΧΗΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.
Συγχαριτηρια!! να σου ζησει!! ειναι ενα κουκλακι!!!! αντε με το καλο να σαραντησετε!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 215994

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ

120ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Μάης 06, 2012 10:41 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα μανουλες .αποψε ήταν η σειρά μας για ξενυχτι!23:00 με 4:30 με γκρίνια ,σφυξιμο και κλάμα και τώρα απο τις 7:00 που έφαγε τα ίδια.θα καταρρευσω!!!

121ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Μάης 06, 2012 11:14 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
να σου ζησει!γερη και καλοτυχη!εδω ειμαστε οτι χρειαστεις ρωτα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 215994

122ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Μάης 07, 2012 6:58 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dinaki78 έγραψε:Καλημέρα μανουλες .αποψε ήταν η σειρά μας για ξενυχτι!23:00 με 4:30 με γκρίνια ,σφυξιμο και κλάμα και τώρα απο τις 7:00 που έφαγε τα ίδια.θα καταρρευσω!!!

ΕΛΑ ΓΕΡΑ ΓΕΡΑ!!ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΜΥΝΕΣ!!ΕΜΕΙΣ ΧΤΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΑΥΑΤ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΧΟΥΔΙΑ...ΚΙΝΤΕΡ ΕΚΠΛΗΞΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!! ΦΙΛΑΚΙΑ..ΥΓ:Ο ΑΦΑΛΟΣ ΑΚΟΜΗ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑSad(((

http://WWW.FLOWERTALE.GR

123ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Μάης 07, 2012 8:01 am

τατιανα

τατιανα
Γεια σας κορίτσια
Ελπιδα να σου ζήσει!!!!!
Καλο κουράγιο απο δω κ πέρα!

Ντινακι σε καταλαβαίνω απόλυτα, κ η δικιά μου είναι πολυ ξενυχτου.. Ώρες ώρες κ εγω καταρεω κ μου ρχεται να κλαίω απ´την κούραση!

Peripmalou εμάς στην βδομάδα μας έπεσε ο αφαλος.

Εμείς σήμερα πήγαμε βόλτα το πρωι κ περάσαμε ωραία!
Το μεσημέρι όμως που αποκοιμηθηκαμε μας πήρε ο Μπαμπας μας τηλ κ μας ξύπνησε κ απο εκείνη την ώρα ποοολυυυ γκρίνια αχ θα την δαγκωσω την ζουζου μου

124ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Μάης 07, 2012 8:14 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?????ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΝΑΜΕ 1 ΜΗΝΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 215994 ΠΗΓΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕ ΠΟΛΥ ΒΑΡΟΣ
ΑΠΟ 3350 ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΘΗΚΕ ΕΙΝΑΙ 4640 ΚΑΙ ΑΠΟ 50 ΠΟΝΤΟΥΣ 56 ΠΟΝΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ.ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΤΟΥΣ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ.

125ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 5 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Μάης 07, 2012 8:17 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΜΟΥ!!!!!!!ΑΧ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΗ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ.ΧΑΛΑΛΙ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ.ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΗΔΗ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 5 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 23 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις