Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
663 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 663 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

76ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Απρ 30, 2012 12:24 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
faiy έγραψε:καλημερα εγω λεω να μη την ξυπνησεις ταλαιπωρηθηκε μωρε το καημενουλη!!!! θυμαμαι και η δικια μου το ειχε παθει αυτο ενα βραδυ μπορει να ποναγε και εσυ μπορει να αγχωθηκες και της μετεφερες το αγχος σου!!!!αστη να ξυπνησει μονη της μη την πιασει παλι γκρινια!!!!υπομονη!!!!!

ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ,ΚΙ Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΛΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΒΑΣΙΚΑ.Ο ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ ΜΑΣ ΤΟΝΙΣΕ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΞΥΠΝΑΜΕ,ΠΛΗΝ ΤΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΞΗΠΝΑΜΕ ΓΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ .ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ,ΕΤΣΙ ΕΚΑΝΑ ΚΙ ΕΓΩ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!

http://WWW.FLOWERTALE.GR

77ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Απρ 30, 2012 12:29 am

faiy

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
να σαι καλα κοριτσακι!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 417472

78ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Απρ 30, 2012 1:15 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εμένα η μπουμπού είχε κλείσει 24ωρο ξύπνια και πόναγε γιατί δεν μπορούσε να κάνει κακάκια. Είχε δυο μέρες να κάνει... Εσείς κάθε πότε έχετε κενώσεις? Ο παιδίατρος μου είπε επειδή είναι πρόωρο μας δίνει 3 μέρες περιθώριο. Χτες της κάναμε κλυσματάκι και ξαλάφρωσε το πουλάκι μου. Δεν μου είπε κάτι για το γάλα.
Χτες τη νύχτα και ενώ είχε περάσει μια ώρα που είχε φάει και ήταν και αλλαγμένη, ξυπνάει και αρχίζει να κλαίει δυνατά. Λέτε να βλέπουν όνειρα? Γιατί καμιά φορά γελάει στον ύπνο της. Ανυσηχώ πολύ για τα κακάκια της γιατί στο μαιευτήριο που την παρακολουθούσαν είχε κενώσεις σχεδόν πάντα μετά από κάθε γεύμα. Ο παιδίατρος λέει δεν πειράζει εγώ όμως την λυπάμαι. Βόλτα δεν έχουμε πάει ακόμα είμαστε μικρούλια...

79ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Απρ 30, 2012 1:29 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
peripmalou έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!! ΤΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ,ΤΟ ΜΑΤΙΑΞΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΗΣΥΧΟΥΛΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΗ,ΜΑΣ ΕΤΝΤΩΣΕ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ,ΑΠΟ ΤΙΣ 8 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΛΑΜΑ ΓΟΕΡΟ,ΤΙ ΜΠΑΝΑΚΙ ,ΤΙ ΕΦΑΓΕ ΟΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΤΑΓΓΙΣΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ,ΤΙ ΤΡΑΓΟΥΡΔΑΚΙΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ,ΤΙ ΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΑΣ,ΤΙ ΞΕΜΑΤΙΑΣΜΑΤΑ,ΤΙ ΛΙΓΗ ΠΙΠΙΛΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ.ΑΥΤΗ ΕΚΕΙ ΚΛΑΜΑ ΓΟΕΡΟ,ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΥΠΝΟΣ ΚΑΝΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΚΛΑΜΑ,ΒΟΛΕΥΕΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΨΙΛΟΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΜΑΣ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΚΟΥΤΟΥΛΟΥΣΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ,Ο ΝΑΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΕΤΣΙ ΚΑΝΑ ΔΙΩΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ ΗΘΕΛΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΠΡΟΥΜΗΤΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ.
ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η΄ΚΟΛΙΚΟΙ ΠΟΥ ΛΕΝΕ?ΔΕΝ ΞΕΡΩ!!! ΕΙΜΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ!!!ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΑΝ ΑΓΓΓΕΛΟΥΔΙ,5 ΩΡΕΣ ΣΕΡΙ,ΤΙ ΛΕΤΕ?ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΩ ΛΙΓΟ Η΄ΟΧΙ?? ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!!!
Αχ τι παρηγορια.κοιταξε δεν θέλω να σε τρόμαξω αλλα 1 με 2 φορές την βδομάδα συμβαίνει. Ακριβώς όπως το περιέγραψες.μαλλον πονάνε τα καημενα.αυτο με το μπρουμητα ειναι θέμα.κανω μεγάλο αγώνα να της το κοψω...κουράγιο μανουλες!!!

80ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Απρ 30, 2012 6:57 am

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια εχουμε γινει ολες μανουλες πλεον;Εχει μεινει καμια;Αχ πως περναει ο καιρος βρε...

Πως ειναι τα μπεμπινια σας;Εσεις ξεκουραστες η τρεχετε ολη την ωρα;Εμενα παντως με εχουν ξεθεωσει και τα τρια μαζι.Θελω να φυγω εστω για μια μερα να παω να ηρεμησω και μετα ξανα πισω.Δεν αντεχω αλλωστε παραπανω μακρια τους.

Εχετε κανονισει κατι για να κανετε αυριο;Εμεις ειπαμε με τους γειτονες να κατεβουμε ολοι κατω στην αυλη και να ψησουμε.Το καταποσο θα μπορεσω να το ευχαριστηθω ειναι αγνωστο.Αμα μ'αφησει σημερα η μικρη να κοιμηθω θα πεταω αλλιως με βλεπω να κοιμαμαι πανω απο καμια ψησταρια και να γινομαι καρβουνο χεχε

81ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Απρ 30, 2012 7:11 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
explorerefi έγραψε:Εμένα η μπουμπού είχε κλείσει 24ωρο ξύπνια και πόναγε γιατί δεν μπορούσε να κάνει κακάκια. Είχε δυο μέρες να κάνει... Εσείς κάθε πότε έχετε κενώσεις? Ο παιδίατρος μου είπε επειδή είναι πρόωρο μας δίνει 3 μέρες περιθώριο. Χτες της κάναμε κλυσματάκι και ξαλάφρωσε το πουλάκι μου. Δεν μου είπε κάτι για το γάλα.
Χτες τη νύχτα και ενώ είχε περάσει μια ώρα που είχε φάει και ήταν και αλλαγμένη, ξυπνάει και αρχίζει να κλαίει δυνατά. Λέτε να βλέπουν όνειρα? Γιατί καμιά φορά γελάει στον ύπνο της. Ανυσηχώ πολύ για τα κακάκια της γιατί στο μαιευτήριο που την παρακολουθούσαν είχε κενώσεις σχεδόν πάντα μετά από κάθε γεύμα. Ο παιδίατρος λέει δεν πειράζει εγώ όμως την λυπάμαι. Βόλτα δεν έχουμε πάει ακόμα είμαστε μικρούλια...

κοιτα αφου ο γιατροσ ειπε οτι ειναι οκ με τα κακακια ωσ τρεισ μερεσ μην ανυσηχεισ πουλακι μου,ενταξει λογικο ειναι να τη βλεπεισ να κλαει και να ματωνει η ψυχη! κοιτα το χαμογελο μεσα στη νυχτα και γενικα το χαμογελο δεν ειναι ακομη συνειδητο,δηλαδη δεν το καταλαβαινουν αλλα προκειται για μια μπουρμπουληθρα αερα που ανεβει ωσ το στοματακι τουσ.αυτη ειναι η επιστημονικη αποψη αν κι εμενα με βολευε περισσοτερο αν ελεγα οτι χαμογελαει το μπεμπουλι μου!!!

82ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Απρ 30, 2012 7:16 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΙΛΗΣΑ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΓΟΕΡΟ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΦΑΣΗ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,ΘΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΛΕΕΙ(ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ) ΑΠΛΑ ΕΜΑΣ ΗΤΑΝ Η ΠΡΩΤΗ,ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΕΚΕΙΝΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ ΤΟΥ ΜΩΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟ .ΞΥΠΝΑΕΙ ΛΕΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΙΔΙ,ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ.ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΘΙΣΣΥΘΧΑΣΤΙΚΟΣ.,ΜΟΝΟ ΜΕΜΕ ΦΑΓΑΚΙ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ! ΑΥΤΑ!!!! ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΑΜ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΝΑΝΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ!ΤΙ ΝΑ ΠΩ??ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!!

83ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Μάης 01, 2012 10:00 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΖΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ!!!! ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΟΛΕΣ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΖΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ,ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!! ΑΝΤΕ ΓΕΡΑ!!!ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!!

84ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Μάης 01, 2012 11:02 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλό μήνα κορίτσια!τον πιάσατε τον Μαη?εμείς σημερα πρώτη φορά βγάλαμε την μπεμπα στάς εξοχας και η καλή μου 3,5ωρες κοιμόταν ,σαν να μην είχαμε παιδί...μαλλον της άρεσε το έξω!

85ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Μάης 01, 2012 11:05 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να ρωτήσω τώρα που ζέστανε ο καιρός τα φόρατε φανελακι-φορμακι ή μόνο φορμακι?κοντομανικα ή μακρανικα?μέσα στο σπίτι έχουμε πλεον 27βαθμούς και φοβάμαι πως ζεσταινεται.

86ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Μάης 02, 2012 2:20 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας μανουλες!τι κανετε?εμεις πολυ καλα μολις γυρισαμε απο τη βολτα μας και εχθες βγηκαμε και μενα ολο κοιμαται στη βολτα δεν καταλαβαινει τιποτα απο φασαρια!!!!εγω τον φοραω φορμακια μακρυμανικα απο μεσα φανελακι κοντομανικο και απο πανω λεπτο ζακετακι φοβαμαι οταν κοιμαται να μην κρυωσει τον βλεπω καλα ομως δεν ιδρωνει.νομιζω ειναι μικρα ακομη για κοντομανικα φορμακια,εσεις τι τα φορατε?

87ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Μάης 02, 2012 2:30 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα Μανουλες!
Τι κανετε? εγω ειμαι πολυ ταλαιπωρημενη, η ζουζουνα μου διαρκως ειναι ανυσυχη οτι και να την κανουμε ολο κλαιει, εχουμε αγανακτησει και οι δυο ειδικα χθες πολυ κλαμα και κακο!
Και ολο γουλιες μου βγαζει, την εχω συνεχεια με σαλιαρα και λερωνουμε τονους ρουχα δικα της και δικα μας!!
Η παιδιατρος μου ειπε σημερα να απεχω απο γαλακτομικα και βαρια φαγητα καμια βδομαδα και να δω αν θα εχει διαφορα!
Σημερα καπως πιο ηρεμη ειναι αλλα παλι στην αγκαλια μου κοιμαται!!

Γεωργια με τι τον βγαζεις βολτα?με καροτσι?
Εμενα δεν καθεται με τιποτα στο καροτσι (σε πορτ μπεμπε ξαπλωτη) ολο κλαιει, εκτος αν την βαλω ηδη κοιμισμενη κατι γινεται.
Στο σλινγκ ομως κοιμαται στην βολτα αλλα δεν το ευχαριστιεμε γιατι κουραζομαι γρηγορα!

Εγω στο σπιτι το πρωι μεχρι το απογευμα που εχει πιο πολυ ζεστη της φοραω μακρυμανικο εσωρουχακι και καλτσακια τα μπουτακια εξω ή κοντομανικο εσωρουχακι και παντελονακι απο κατω.το βραδακι που βγαζει ψυχρα της βαζω πανω απο το εσωρουχακι και φορμιτσα ολοσωμη βαμβακερη.
Γενικα βλεπω αν ειναι κρυα τα χερακια και η μυτουλα και αναλογα την ντυνω!

88ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Μάης 02, 2012 3:33 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:Καλημερα Μανουλες!
Τι κανετε? εγω ειμαι πολυ ταλαιπωρημενη, η ζουζουνα μου διαρκως ειναι ανυσυχη οτι και να την κανουμε ολο κλαιει, εχουμε αγανακτησει και οι δυο ειδικα χθες πολυ κλαμα και κακο!
Και ολο γουλιες μου βγαζει, την εχω συνεχεια με σαλιαρα και λερωνουμε τονους ρουχα δικα της και δικα μας!!
Η παιδιατρος μου ειπε σημερα να απεχω απο γαλακτομικα και βαρια φαγητα καμια βδομαδα και να δω αν θα εχει διαφορα!

Εμενα δεν καθεται με τιποτα στο καροτσι (σε πορτ μπεμπε ξαπλωτη) ολο κλαιει, εκτος αν την βαλω ηδη κοιμισμενη κατι γινεται.
Στο σλινγκ ομως κοιμαται στην βολτα αλλα δεν το ευχαριστιεμε γιατι κουραζομαι γρηγορα!

Εγω στο σπιτι το πρωι μεχρι το απογευμα που εχει πιο πολυ ζεστη της φοραω μακρυμανικο εσωρουχακι και καλτσακια τα μπουτακια εξω ή κοντομανικο εσωρουχακι και παντελονακι απο κατω.το βραδακι που βγαζει ψυχρα της βαζω πανω απο το εσωρουχακι και φορμιτσα ολοσωμη βαμβακερη.
γιατι ειναι ανυσυχη?λες να την πειραζουν τα γαλακτοκομικα?και μενα βγαζει γουλιες και καποιες φορες γκρινιαζει γιατι ολο θελει να ρευετε αλλα νομιζω οτι τρωει παραπανω και τωρα δεν τον αφηνω να ρουφαει πολυ τον σταμαω τον βαζω να ρευτει και μετα αν θελει και αλλο τον ξαναβαζω γιατι αλλιως ετρωγε και το μισο το εβγαζε στο πρωτο ρεψιμο.μηπως το παθαινει και η δικια σου αυτο?τρωει πολυ και μπουκωνει και ζοριζετε απο το πολυ φαι?λεω μηπως?ναι με το καροτσι τον βγαζω χωρις πορτ μπεμπε ετσι τον στρωνω μια πανα και βαζω τον ποδοσακο.τερμα ξαπλωμενη η πλατη και του αρεσει πολυ Very Happy δοκιμασε να την βαλεις ετσι χωρις πορτ μπεμπε.και στο σλινγκ τον βαζω αλλα για λιγο στον περιπατο ειναι καλυτερο το καροτσι το απολαμβανεις καλυτερα!!!

89ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Μάης 02, 2012 4:08 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα μανουλες.εμείς σημερα έχουμε παρα πολλά σαλιΑ κ το πρωί στο τσαφ την πρόλαβα να πνιγεται στην κούνια της.έχω τρελαθεί ,έφερα και την μάνα μου εδώ για συμπαράσταση .σας έτυχε ποτε?

90ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Μάης 02, 2012 5:07 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:Καλημερα Μανουλες!

ΕΓΩ ΤΗΝ ΝΤΥΝΩ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΙΑ ,ΕΞΩ ΜΟΥΤΑΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ.Ο ΓΙΑΤΡΟ ΣΜΟΥ ΙΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΥΤΗ ΧΕΡΙΑ ΚΙΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΞΩ ΕΧΕΙ ΚΑΥΣΩΝΑ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ?

91ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Μάης 02, 2012 5:08 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΠΩΣ ΠΑΤΕ?ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ 11 ΤΙ ΣΠΡΩΤΕΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΑΛΛΟ(ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΣΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑSad(()))
ΒΕΒΑΙΑ ΝΟΙΩΘΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!

92ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Μάης 02, 2012 5:30 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γειά σας κ από εδώ!!
γέννησα κ εγώ τη μπεμπούλα μου φυσιολογικά στις 23/4 αγ.Γεωργίου ξημερώματα κ πλέον είμαι κ εγώ μαμά! φοβερό το συναίσθημα... διάβασα λίγο τις δημοσιεύσεις σας κ είναι σαν να με ακούω.. μα όλες τα ίδια περνάμε;;;
κ εμένα άλλες φορές θέλει συνέχεια να τρώει (θηλάζουμε αποκλειστικά) κ άλλες κοιμάται του καλού καιρού... είμαστε πλέον 10 ημερών... άντε θα τα λέμε κ από εδώω!! κουράγιο κ συναδελφικούς χαιρετισμούς!!!!

93ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Μάης 02, 2012 5:42 am

τατιανα

τατιανα
Γεωργια εχω δοκιμασει τα παντα και εχω αγανακτησει.. αν την σταματησω ενω τρωει τσιριζει και εκνευριζεται, γουλια μπορει να μην μου βγαλει και αμεσως αλλα και μετα απο καμια ωρα και βγαινει ενα πηχτο σαν γιαουρτι!
Σιγουρα παρατρωει απο την λιγουρια της η μπουλιτσα, μου ειπε και η παιδιατρος σημερα οτι ακομα και αν κλαιει και ζηταει να μην της δινω να εχει περασει μια ωρα.
Τι να πω υπομονη και ισως στρωσει σιγα σιγα.
Το καροτσι μας γινεται το ιδιο πορτμπεμπε, λες να το κανω καροτσι και απλα να ξαπλωνω την πλατη?δεν ξερω αν γινεται θα δοκιμασω γιατι θελω να βγαινω πιο πολλες βολτες και δεν το κανω γιατι ολο την κουβαλαω και δεν ειναι πια και τοσο ελαφρια!

peripmalou έγραψε:

ΕΓΩ ΤΗΝ ΝΤΥΝΩ ΠΟΛΥ ΕΛΑΦΡΙΑ ,ΕΞΩ ΜΟΥΤΑΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΤΣΑΚΙΑ.Ο ΓΙΑΤΡΟ ΣΜΟΥ ΙΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΗΡΕΑΖΟΜΑΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΜΥΤΗ ΧΕΡΙΑ ΚΙΑ ΠΑΤΟΥΣΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΞΩ ΕΧΕΙ ΚΑΥΣΩΝΑ.ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ?

εμενα παλι μου ειχε πει το αντιθετο να βλεπω αν ειναι κρυα τα ακρα της..ο καθενας κατι αλλο λεει!

peripmalou έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΠΩΣ ΠΑΤΕ?ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ 11 ΤΙ ΣΠΡΩΤΕΣ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΑ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑ ΑΛΛΟ(ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΣΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 4 ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΧΑΣΑSad(()))
ΒΕΒΑΙΑ ΝΟΙΩΘΩ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΙΛΑ ΤΙΠΟΤΑ!

αφου εχασες και τοσα καλα εισαι..βεβαια εσυ εκανες και μεγαλο μωρακι και γιαυτο εχασες και τοσα πολλα.
Εγω απο τοτε που γεννησα εχασα 9 και απο τοτε τιποτα.. Sad

94ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Μάης 02, 2012 6:30 am

Αλεξάνδρα13

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να μαι και εγώ εδώ!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 654316 Εμείς γεννήσαμε την περασμένη Τετάρτη 25/4 το μεσημέρι.Μπήκαμε πρωί για πρόκληση,αλλά τελικά γέννησα το μεσημέρι με καισαρική αφού το αποφάσισε η νεογνολόγος!Όλα καλά πήγανε αν και φοβόμουν αρκετά μπορώ να πώ για τη 2η καισαρική!! Shocked Γέννησα έναν μπέμπαρο και κούκλο 4,030kg και 53πόντους!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 215994
Κορίτσια να σας ζήσουν τα μπεμπούλια σας σε όσες δεν πρόλαβα να πώ,γερά να είναι τα παιδάκια μας!

95ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Μάης 02, 2012 10:36 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΟΛΥ ΣΚΑΤΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

96ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Μάης 02, 2012 11:05 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mommy2be έγραψε:γειά σας κ από εδώ!!
γέννησα κ εγώ τη μπεμπούλα μου φυσιολογικά στις 23/4 αγ.Γεωργίου ξημερώματα κ πλέον είμαι κ εγώ μαμά! φοβερό το συναίσθημα... διάβασα λίγο τις δημοσιεύσεις σας κ είναι σαν να με ακούω.. μα όλες τα ίδια περνάμε;;;
κ εμένα άλλες φορές θέλει συνέχεια να τρώει (θηλάζουμε αποκλειστικά) κ άλλες κοιμάται του καλού καιρού... είμαστε πλέον 10 ημερών... άντε θα τα λέμε κ από εδώω!! κουράγιο κ συναδελφικούς χαιρετισμούς!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΥΠΟΜΟΝΗ Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗ!

97ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Μάης 02, 2012 11:06 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Αλεξάνδρα13 έγραψε:Να μαι και εγώ εδώ!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 654316 Εμείς γεννήσαμε την περασμένη Τετάρτη 25/4 το μεσημέρι.Μπήκαμε πρωί για πρόκληση,αλλά τελικά γέννησα το μεσημέρι με καισαρική αφού το αποφάσισε η νεογνολόγος!Όλα καλά πήγανε αν και φοβόμουν αρκετά μπορώ να πώ για τη 2η καισαρική!! Shocked Γέννησα έναν μπέμπαρο και κούκλο 4,030kg και 53πόντους!!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 215994
Κορίτσια να σας ζήσουν τα μπεμπούλια σας σε όσες δεν πρόλαβα να πώ,γερά να είναι τα παιδάκια μας!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!ΜΕΓΑΛΟ ΜΩΡΟ Ε?ΓΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ

98ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Μάης 02, 2012 11:10 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
peripmalou έγραψε:ΠΟΛΥ ΣΚΑΤΟ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΑΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ Ε???ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΕΙΧΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΡΟΕΣ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΒΥΛΓΑΡΙΑ ΤΑ ΠΑΜΠΕΡΣ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ ΚΑΤΙ ΚΟΥΠΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΕΙΜΠΙΛΙΝΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΛΕΡΩΘΕΙ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΦΟΡΑΩ ΑΚΟΜΑ ΤΟ 1 ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΩ ΤΟ 2 ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΩΣ ΣΤΕΝΑ.ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ....

99ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Μάης 03, 2012 1:11 pm

enkel

enkel
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
gia sas koritsia.na sas zisoune ta morakia sas.egina kai ego manoula stis 26/4 me mia glikitati boubou 3050kg.einai oli mera mam kaka kai nani,kamia sxesi me to megalo mou pou etroge ana 1 ora to vradu kai eklege kai den koimotane oli mera.me ti boubou mou fainete paixnidaki kai o thilazmos kai to nuxterino ksupnima.ksupnaei ana 3 oro gia na piei galataki kai ksana upno.i mesi mou den mou perase akoma kai zorizoume ligo omos upomoni.den stamataw to thilazmo gia na parw andiflegmonodes.kouraio se oles,i arxi einai ligo duskoli,upomoni

100ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 4 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Μάης 04, 2012 4:00 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Να σας ζήσουν τα μπεμπάκια σας! Εμείς τρώμε με διαλείμματα γιαα να ρευτούμε γιατί αλλιώς βγάζουμε πολύ γαλατάκι. Και εμένα μετά από καμιά ώρα αρχίζει και ζορίζεται και βγάζει σαν γιαούρτι. Πότε θα σταματήσουν οι γουλίτσες? Γιατί φοβάμαι πολύ όταν βγάζει.
Από κιλά έχω χάσει 14 και θέλω άλλα 6 αλλά νομίζω ότι θα τα χάσω πολύ δύσκολα πλέον. Υπομονή...
Πώς τα καταφέρνετε με τα μπεμπάκια και μόνες στο σπίτι? Γιατί φοβάμαι να την αφήσω μόνη της, έχει αρχίσει και γυρνάσει ανάσκελα...

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν forum σε punBB | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις