176 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Μάης 16, 2012 8:39 am
dinaki78
Πανταχού παρούσα!
ΣαλιΑ......σαλιΑ.....πολλά σαλιΑ....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
momirene έγραψε:Γεια σας κοριτσια! Τι κανετε?
Ο μπεμπης κοντευει να 40ντησει ειναι λιγο κιτρινουλης λογο ικτερου και θα τον παω παιδιατρο αν τον δει αν χρειαστει. Μου ειχε πει οτι εχει λιγο και οτι ειναι φυσιολογικο να τον συντηρει γιατι θηλαζει μονο.
Εξω βγαινουμε οταν ο καιρος το επιτρεπει. Τωρα κοιμαται ο γλυκος μου Ο μεγαλος βλεπει Μικυ και σε λιγο θα παει για υπνο. Με πηρε μια φιλη και μου λεει τι κανεις? ΛΕω κοιμιζω τα παιδια (ωρα Ελλαδος 8.30) και μου λεει απο τωρα? δηλαδη ρε σεις τι ωρα να τα βαλω για υπνο? Εγω και τον μεγαλο μου απο 8 μηνων τον εχω σε προγραμμα θελει δε θελει 8,30 στο κρεβατι του. Εγω να μην χαλαρωσω λιγο?
γκαλαιτζογλου έγραψε:καλησπερα και απο μενα!και μενα ειχε ικτερο αλλα τωρα του εφυγε,μου ειχε πει ο παιδιατρος φυσιολογικο εφοσον θηλαζει!εμεις σημερα πηγαμε ειμαστε 4250 και 54 ποντους μεγαλωσε το πουλακι μου το γαλατακι μας σουπερ ειπε ο γιατρος να συνεχισουμε ετσι!!!οσο για τα σπυρακιαειναι ακμη θα περασει μονο του....αυτα τα νεα α!και το οτι βγαζει βγαζει μετα τα γευματα δεν πειραζει απλα ειναι λαιμαργος και τρωει παραπανω!ετσι κι αλλιως βαρος περνει κανονικα!
elpidamamy έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ, ΠΗΓΑΜΕ ΧΘΕΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 620 ΓΡ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 3270, ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.... ΤΑ ΕΧΩ ΨΙΛΟΠΑΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΓΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΕΡΕΣ
γκαλαιτζογλου έγραψε:αχ αυτα τα ξενυχτια.....εχθες 12 με 3 το βραδυ εφαγε 3 φορες,ανα μια ωρα φυσικα εβγαλε τον αλλαξα εκανε κακα τον ξανααλλαξα και εκει που ελεγα ωραια θα κοιμηθω κλαμα,γκρινια λεω δεν θα σε παρω αγκαλια που θα παει θα σταματησει εκει αυτος κλαμα κλαμα ολη η οικοδομη μας ακουσε.μια σταλια ανθρωπακια κανουν νευρακια και πεισμονουν....αχ τι εχουμε να τραβηξουμε....υπομονη μανες!!!!φυσικα μετα κοιμηθηκε και ξυπνησε 6 ξανα μαμ και υπνο κατευθειαν και ξανα στις 8 πολυ φαι....
γκαλαιτζογλου έγραψε:η χρυσα που χαθηκε?η ελενα?ελατε να μας πειτε τα νεα σας καλε κοριτσια!νακος?εφη?
Τι έγινε ρε κορίτσια το είχε η νύχτα χθες φαίνεται...όλες στο πόδι ήμασταν.οχι ότι σημερα ειναι καλύτερα,κλάμα αγκαλιά,γκρίνια,σφιξιμο κλπ κλπ και εγω ζομπι!!!τατιανα έγραψε:γκαλαιτζογλου έγραψε:αχ αυτα τα ξενυχτια.....εχθες 12 με 3 το βραδυ εφαγε 3 φορες,ανα μια ωρα φυσικα εβγαλε τον αλλαξα εκανε κακα τον ξανααλλαξα και εκει που ελεγα ωραια θα κοιμηθω κλαμα,γκρινια λεω δεν θα σε παρω αγκαλια που θα παει θα σταματησει εκει αυτος κλαμα κλαμα ολη η οικοδομη μας ακουσε.μια σταλια ανθρωπακια κανουν νευρακια και πεισμονουν....αχ τι εχουμε να τραβηξουμε....υπομονη μανες!!!!φυσικα μετα κοιμηθηκε και ξυπνησε 6 ξανα μαμ και υπνο κατευθειαν και ξανα στις 8 πολυ φαι....
αχ πες τα πες τα..ο αντρας μου λεει μια σταλια ειναι που την βρισκει τοση φωνη??
εμενα κοιμηθηκε με χιλια ζορια 00.40 κ στις 3 ξυπνησε..θηλασε κ αρχισε τα ζορια της το ματι γαριδα..εκανε κακα την αλλαξα κ υπνοσ πουθενα τελικα ξαναθηλασε κ κοιμηθηκε στις 5!!!ξυπνησαμε στις 7 κ τωρα κουτουλαωωωω
τωρα την εχω αγκαλια κ κοιμαται αλλα ολο κουνιετε αχ να κοιμηθει κ στην καλαθουνα να κλεισω κ εγω κανα βλεφαραο..οντος πολυ φαι κ ποολυυ σκατο!!
τατιανα έγραψε:elpidamamy έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΥΤΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ, ΠΗΓΑΜΕ ΧΘΕΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΠΗΡΕ 620 ΓΡ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 3270, ΑΧ ΤΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΤΣΑΜΠΑ ΤΑ ΞΕΝΥΧΤΙΑ ΜΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ.... ΤΑ ΕΧΩ ΨΙΛΟΠΑΙΞΕΙ ΛΙΓΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΒΓΩ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΜΕΡΕΣ
μπραβο βρε ελπιδα 620γρ ειναι τελεια!!εμεις τις πρωτες 2 βδομαδες βαλαμε 550γρ με αποκλειστικο!
υπομονη με τα ξενυχτια, το λεω για να τ'ακουω κ εγω!
dinaki78 έγραψε:Ειναι δυνατόν απο τις 4:30 το πρωί να μην κοιμαται παρα μόνο στην αγκαλιά μου και μόλις την αφήνεις να κλαίει γοερα......θα καταρρευσω!!!!!
Ούτε εγω τατιανα αλλα που θα παει θα περάσει.......αποψε πάντως κάτι έγινε,κοιμήθηκαμε λίγο και απο το πρωί παλευεται,αφού κατάφερα και μαγείρεψα και γεμιστα μεγάλη επιτυχία.τατιανα έγραψε:dinaki78 έγραψε:Ειναι δυνατόν απο τις 4:30 το πρωί να μην κοιμαται παρα μόνο στην αγκαλιά μου και μόλις την αφήνεις να κλαίει γοερα......θα καταρρευσω!!!!!
Μου το κανει και εμενα αυτο αλλα οχι καθε μερα, εχουν μωρε τα πονακια τους και αυτα τα καιμενα και στην αγκαλια νιωθουν ασφαλεια!ειναι βεβαια η χειροτερη ωρα..
Υπαρχουν και οι τυχερες που τα μωρα τους ειναι ησυχα..εγω δεν ειμαι μια απο αυτες..χεχεχε
τατιανα έγραψε:Καλημερα Κοριτσια!!
Που χαθηκατε βρε μανουλες??τρεχετε τρεχετε?
Εμεις προχθες ειχαμε μια εφιαλτικη νυχτα και μερα, πολυ γκρινια κλαμα και υπνος μονο αγκαλια, τα ειδα ολα μιλαμε τα νευρα μου κροσια..αλλα χθες μας εκανε το καλυτερο δωρο, κοιμηθηκε καλα την νυχτα θηλαζε βεβαια και την ημερα εκανε εναν 3ωρο υπνο το μεσημερι και εναν το απογευμα..σουπερ μιλαμε εκανα ενα σωρο δουλειες, και ενδιαμεσα ηταν ολο χαμογελα και αγκου αφου κουραστικαν οι σιαγονες μου απο το πολυ χαμογελο χεχεχε
Και σημερα καλη ηταν, τωρα κοιμαται και αραζω!
Νταλια, εφη, Ελενα που χαθηκατε πως τα πατε??
ΕΦΗ και η δικια μου έχει ομφαλοκηλη και μάλιστα μεγάλη αλλα ο γιατρός μου είπε ότι δεν πονάει και ότι λογικά όταν περάσουν οι πόνοι θα φύγει....εμένα μάλιστα μου φάνηκε τις τελευταίες μέρες σαν να μικραινε, πάντως να μην σε ανησυχεί πολλα παιδάκια βγάζουν!explorerefi έγραψε:τατιανα έγραψε:Καλημερα Κοριτσια!!
Που χαθηκατε βρε μανουλες??τρεχετε τρεχετε?
Εμεις προχθες ειχαμε μια εφιαλτικη νυχτα και μερα, πολυ γκρινια κλαμα και υπνος μονο αγκαλια, τα ειδα ολα μιλαμε τα νευρα μου κροσια..αλλα χθες μας εκανε το καλυτερο δωρο, κοιμηθηκε καλα την νυχτα θηλαζε βεβαια και την ημερα εκανε εναν 3ωρο υπνο το μεσημερι και εναν το απογευμα..σουπερ μιλαμε εκανα ενα σωρο δουλειες, και ενδιαμεσα ηταν ολο χαμογελα και αγκου αφου κουραστικαν οι σιαγονες μου απο το πολυ χαμογελο χεχεχε
Και σημερα καλη ηταν, τωρα κοιμαται και αραζω!
Νταλια, εφη, Ελενα που χαθηκατε πως τα πατε??
Καλησπέρα κορίτσια... Δεν είναι ότι δεν προλαβαίνω, δεν έχω κουράγιο πια... Είμαι και διαλυμμένη από το νοσοκομείο 22 μέρες... και η μπέμπα όλο γουλιές βγάζει και τρώμε κάθε 2,5 με 3 ώρες μέρα νύχτα. Ο γιατρός είπε αφού παίρνει βάρος δεν πειράζει, εγώ όμως τη λυπάμαι να σφίγγεται συνέχεια και να έχει αναγούλες. Εσάς βγάζουν γάλα? Μου είπε ο παιδίατρος να της δίνω λίγο λίγο το γάλα και να την ξεγελάω με πιπίλα αλλά όχι μόνο πιπίλα δεν θέλει αλλά κλαίει πάρα πολύ όταν πεινάει και δεν έχει φάει όσο πρέπει. Έχει ομφαλοκήλη και αυτό την ενοχλεί σίγουρα, ο γιατρός λέει δεν πειράζει και μέχρι τα δύο χρόνια θα φύγει. Έχει καμιάς το μωρό ομφαλοκήλη και τι κάνατε?
ΕΙΜΑΙ ΡΑΚΟΣ!!!
Πω πω σε χαίρομαι πραγματικά,τι όμορφη διάθεση,μπράβο σου!!!εμένα η μπεμπα μου τρώει μέχρι και 150ml ξένο γάλα,ο γιατρός έχει τρομάξει με την πάρτη της.βεβαια τρώει άνα 4ωρο.....σε 40μέρες βάλαμε 1.430gr (απο 2.600 γιναμε 4.030gr)...γουρουνιτσα!!!!και πρέπει να βάλαμε κι άλλο τις τελευταίες 15μερες.την άλλη βδομαδα πάμε για το πρώτο μας εμβόλιο!peripmalou έγραψε:γεια σασ μανουλεσδ γλυκιεσ!!!! πηγαμε κι εμεισ γιατρο την τριτη πηραμε 700 γραμμαρια,ο γιατροσ λεει πολυ καλα παιε ο θηλασμοσ καταχαρηκα!!! πηρα και θηλαστρο και καθε πεμπτη που παω θεατρο την ταιζει η μαμα μου και λεει τρωει 80 μλ στην καθισια,θα μασ τραιλανει το μωρο!!! κατα τα αλλα εμεισ τωρα αρχισαμε λιγο να σφιγγεται να κοκκινιζει και να κανει κακακια.αλλα κατουραει συνεχεια και απλα πλεον αλαλζω λογω σκατοπαραγωγησ(που λετε κι εσεισ χαχαχα) 4 φορεσ τη μερα οχι οπωσ τισ αρχεσ ολη την ωρα.το μπανιο τησ αρεσει τρομερα γουσταρι το κιχ τησ δεν ακουγεται,θελει ολη την ωρα μουσικη ετσι που την μαθαινει ο αντυρασ μου και γενικα ειναι ολο στη σουλατσα.εχω πολυ καλη διαθεση βρε κοριτισα δεν ξερω.αφου ο αντρασ μου με κοροιδευει οτι ειμαι κουκουρουκου!βεβαια να πω την αληθεια η μανουλα μου παιρνει τα απλυτα και τα φερνει καθαρα σιδερωμενα και μου στελνει καθε μερα φαι και σουπεσ,αν ειχα να μαγειρευω να πλενω και να κανω δουλειεσ θα ηταν πολυ πιο δυσκολα.,ασχολουμε απολκλειστικα με την μπουμπου κι ετσι δεν τα εχω παιξει,περαν μερικων ημερων που εριξε τρελλο ξενυχτι.
σασ γλυκοφιλω σασ σκεφτομαι πολυ και σασ στελνω την αγαπη μου!!! μα δεν ειναι υπεροχα τα μπεμπακια μασ???
Το ίδιο ακριβώς έκανε και σε εμάς ο γιατρός.εμεις κάνουμε κάθε μέρα κακά μας και γουλιες βγάζουμε σπάνια αλλα τρώμε ξένο γάλα.ο γιατρός είπε ότι μέχρι τον 3ο μήνα κρατάνε οι κολικοι αλλα σπάνια μπορεί να πανε μέχρι τον 5ο μήνα.....ο θεός να φυλάει!!!!!explorerefi έγραψε:Ο γιατρός της πίεσε τον αφαλό μέσα και μου είπε ότι εκεί μαζεύονται αέρια και γι' αυτό πονάει. Κακάκια δεν κάνουμε κάθε μέρα, μπορεί και στις τέσσερις μέρες. Γουλιές βγάζετε? Εμένα προχθές έκλεισε δύο μηνών, πότε θα περάσουν αυτά?
dinaki78 έγραψε:Το ίδιο ακριβώς έκανε και σε εμάς ο γιατρός.εμεις κάνουμε κάθε μέρα κακά μας και γουλιες βγάζουμε σπάνια αλλα τρώμε ξένο γάλα.ο γιατρός είπε ότι μέχρι τον 3ο μήνα κρατάνε οι κολικοι αλλα σπάνια μπορεί να πανε μέχρι τον 5ο μήνα.....ο θεός να φυλάει!!!!!explorerefi έγραψε:Ο γιατρός της πίεσε τον αφαλό μέσα και μου είπε ότι εκεί μαζεύονται αέρια και γι' αυτό πονάει. Κακάκια δεν κάνουμε κάθε μέρα, μπορεί και στις τέσσερις μέρες. Γουλιές βγάζετε? Εμένα προχθές έκλεισε δύο μηνών, πότε θα περάσουν αυτά?
Η δικια μου σφιγγεται,κόκκινιζει,βογγαει και αεριζεται.δεν κλαίει πάντα αλλα κάποιες φορές πλανταζει και θέλει αγκαλια και περπάτημα μέχρι να ηρεμήσει,παίρνει και φάρμακο γι αυτο.μηπως η δικια σου απλά ειναι δυσκοιλια??peripmalou έγραψε:dinaki78 έγραψε:Το ίδιο ακριβώς έκανε και σε εμάς ο γιατρός.εμεις κάνουμε κάθε μέρα κακά μας και γουλιες βγάζουμε σπάνια αλλα τρώμε ξένο γάλα.ο γιατρός είπε ότι μέχρι τον 3ο μήνα κρατάνε οι κολικοι αλλα σπάνια μπορεί να πανε μέχρι τον 5ο μήνα.....ο θεός να φυλάει!!!!!explorerefi έγραψε:Ο γιατρός της πίεσε τον αφαλό μέσα και μου είπε ότι εκεί μαζεύονται αέρια και γι' αυτό πονάει. Κακάκια δεν κάνουμε κάθε μέρα, μπορεί και στις τέσσερις μέρες. Γουλιές βγάζετε? Εμένα προχθές έκλεισε δύο μηνών, πότε θα περάσουν αυτά?
ρε κοριτσακια κολικοσ ακριβωσ τι ειναι?εκεινη την ωρα κλαιει υο μωρακι ασταματητα?κ πωσ το παρηγορειτε?γιατιν δεν ξερω αν αυτο που εχουμε εινει κολικοι.οπωσ εγραψα πιο πανω εχει καποιεσ μερεσ που εκει που καθεται σφιγγεται κοκκινιζει κανμει ενα γκου κ τα βγαζει τα κακακια,κανονμικα μουσταρδι οπωσ κανει απο υην αρχη.κοκκιωιζει πολυ ομωσ δεν κλαιει?ειναι κολικοσ?κ πωσ μπορω να την ανακουφησω?
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης