Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
601 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 601 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

201ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Μάης 18, 2012 9:29 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
dinaki78 έγραψε:
explorerefi έγραψε:Ο γιατρός της πίεσε τον αφαλό μέσα και μου είπε ότι εκεί μαζεύονται αέρια και γι' αυτό πονάει. Κακάκια δεν κάνουμε κάθε μέρα, μπορεί και στις τέσσερις μέρες. Γουλιές βγάζετε? Εμένα προχθές έκλεισε δύο μηνών, πότε θα περάσουν αυτά?
Το ίδιο ακριβώς έκανε και σε εμάς ο γιατρός.εμεις κάνουμε κάθε μέρα κακά μας και γουλιες βγάζουμε σπάνια αλλα τρώμε ξένο γάλα.ο γιατρός είπε ότι μέχρι τον 3ο μήνα κρατάνε οι κολικοι αλλα σπάνια μπορεί να πανε μέχρι τον 5ο μήνα.....ο θεός να φυλάει!!!!!

202ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Μάης 18, 2012 9:36 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
dinaki78 έγραψε:
explorerefi έγραψε:Ο γιατρός της πίεσε τον αφαλό μέσα και μου είπε ότι εκεί μαζεύονται αέρια και γι' αυτό πονάει. Κακάκια δεν κάνουμε κάθε μέρα, μπορεί και στις τέσσερις μέρες. Γουλιές βγάζετε? Εμένα προχθές έκλεισε δύο μηνών, πότε θα περάσουν αυτά?
Το ίδιο ακριβώς έκανε και σε εμάς ο γιατρός.εμεις κάνουμε κάθε μέρα κακά μας και γουλιες βγάζουμε σπάνια αλλα τρώμε ξένο γάλα.ο γιατρός είπε ότι μέχρι τον 3ο μήνα κρατάνε οι κολικοι αλλα σπάνια μπορεί να πανε μέχρι τον 5ο μήνα.....ο θεός να φυλάει!!!!!

Γουλιές μέχρι πότε θα βγάζει? Και μάλλον δεν πρόκειται για γουλιές γιατί βγάζει πολύ γάλα. Ο γιατρός λέει έτσι είναι τα πρόωρα και δεν θέλει να αλλάξουμε το γάλα αν και δοκιμάσαμε. Παίρνουμε το frisolac για πρόωρα και ελλειποβαρή, είναι πιο βαρύ. Δεν μπορώ να ξεστρίψω να πάω πουθενά στο σπίτι, φοβάμαι μην πνιγεί. Αυτό το μύνημα το έκανα σε τρεις δόσεις, και πριν κάποιο λάθος έγινε και δεν στάλθηκε. SORRY.

203ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Μάης 18, 2012 12:07 pm

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εφη κ μενα βγαζει πολυ γαλα, θηλαζουμε κ μου ειπε η παιδιατρος οτι απο την λαιμαργια της τρωει παραπανω κ το περισσιο το βγαζει.
αν βγαζει ρουκετες να δειτε για παλινδρομηση, εμενα δεν εχει καναμε κ υπερηχο.

Ντινακη εβαλε τοσο βαρος αφου σταματησες να δινεις δικο σου γαλα?
μπραβο την φαγανουλα σου!

peripmalou (πως σε λενε?) εισαι απο τισ τυχερες που ελεγα με ησυχο παιδακι, γι'αυτο κ εισαι τοσο κεφατη!μπραβο κ την μαμα που βοηθαει τοσο!!
κολικοι ειναι οταν κλαινε σπαρακτικα κ τιναζουν τα ποδαρακια τουλαχιστον 3 φορες την εβδομαδες κ για αρκετες συνεχομενες ωρες
εμας υποχωρησαν αρκετα πλεον σπανια κλαιει ετσι κ πλεον κανα τεταρτακη μονο

204ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Μάης 18, 2012 12:22 pm

marilia_92

marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Κοριτσια μου εχω να δω τα νεα σας πολυ καιρο.Πολλες δουλειες και δεν τελειωνουν ποτε.Ελπιζω να με καταλαβαινετε.Εσεις πως ειστε;Πως πανε τα μωρακια σας;Τα συνηθησατε μεσα στο σπιτι;Ευχομαι να ειναι ολα τα μικρουλια καλα και πανω απ'ολα εσεις για να τα προσεχετε...

205ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Μάης 18, 2012 10:48 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα μανουλιτσες!!!τατιανα μου ένα μήνα της έδωσα δικό μου αποκλειστικά και μετα ξένο.....η αλήθεια ειναι πως ειναι φάγανη και λαιμαργη!!!!δοξα το Θεό!!!!

206ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Μάης 19, 2012 1:38 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι 2 μηνών η μπεμπούλα μου. Πιστεύω ότι επειδή γεννήθηκε μόλις δυο βδομάδες πριν μπω στον μήνα μου να συμβαδίζει με τα δικά σας παιδάκια. Το βράδυ κοιμήθηκε 6 ώρες συνεχόμενα. Ξύπνησε μόνο όταν ήταν η ώρα της για φαγητό, τεντώθηκε και μέχρι να πάω τουαλέτα ξανακοιμήθηκε. Σήμερα δεν έβγαλε καθόλου γουλιές, δεν ξέρω τι την πιάνει κάποιες μέρες. Λέτε να συμβαίνει επειδή δεν μπορεί να κάνει κακάκια?
Από παιχνίδια πως πάτε? Εμένα γελάει όταν της μιλάω αλλά δεν δίνει προσοχή περισσότερο από ένα λεπτό σε κουδουνίστρες και μουσική.
Ωχ ξύπνησε!!!

207ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Μάης 19, 2012 3:21 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
explorerefi έγραψε:Είναι 2 μηνών η μπεμπούλα μου. Πιστεύω ότι επειδή γεννήθηκε μόλις δυο βδομάδες πριν μπω στον μήνα μου να συμβαδίζει με τα δικά σας παιδάκια. Το βράδυ κοιμήθηκε 6 ώρες συνεχόμενα. Ξύπνησε μόνο όταν ήταν η ώρα της για φαγητό, τεντώθηκε και μέχρι να πάω τουαλέτα ξανακοιμήθηκε. Σήμερα δεν έβγαλε καθόλου γουλιές, δεν ξέρω τι την πιάνει κάποιες μέρες. Λέτε να συμβαίνει επειδή δεν μπορεί να κάνει κακάκια?
Από παιχνίδια πως πάτε? Εμένα γελάει όταν της μιλάω αλλά δεν δίνει προσοχή περισσότερο από ένα λεπτό σε κουδουνίστρες και μουσική.
Ωχ ξύπνησε!!!

μπράβο explorefi! τι καλά που κοιμήθηκε 6 ώρες συνεχόμενα! άντε κ στα δικά μας...
πολύ χαίρομαι που μεγαλώνουν τα μπεμπάκια σας! κ εμείς αφρατέψαμε με το γαλατάκι της μαμάς τώρα στις 40 μέρες θα δούμε τη γιατρό κ θα ζυγιστούμε. Γελάκια δεν κάνουμε ακόμα, νωρίς δεν είναι;
τώρα σκεφτόμαστε με τον άνδρα μου να ανέβουμε σαλόνικα για 10 μέρες τον Ιούνιο. Θα είναι κάτι λιγότερο από 2 μηνών. Ελπίζω να είναι καλό το ταξιδάκι με το αυτοκίνητο κ να μη ζοριστούμε. Μήπως θα ειναι πολύ μικρούλα;

208ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Μάης 19, 2012 5:50 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
[quote="mommy2be
μπράβο explorefi! τι καλά που κοιμήθηκε 6 ώρες συνεχόμενα! άντε κ στα δικά μας...
πολύ χαίρομαι που μεγαλώνουν τα μπεμπάκια σας! κ εμείς αφρατέψαμε με το γαλατάκι της μαμάς τώρα στις 40 μέρες θα δούμε τη γιατρό κ θα ζυγιστούμε. Γελάκια δεν κάνουμε ακόμα, νωρίς δεν είναι;
τώρα σκεφτόμαστε με τον άνδρα μου να ανέβουμε σαλόνικα για 10 μέρες τον Ιούνιο. Θα είναι κάτι λιγότερο από 2 μηνών. Ελπίζω να είναι καλό το ταξιδάκι με το αυτοκίνητο κ να μη ζοριστούμε. Μήπως θα ειναι πολύ μικρούλα;[/quote]

Εγώ φοβάμαι να την βγάλω πριν κάνει το εμβόλιο. Κάναμε ένα βέβαια της γρίπης αλλά και πάλι... Πόσα κιλά είναι τα μωράκια σας και πόσων ημερών? Θέλω να δω πόσο διαφορά έχουν από τη δικιά μου. Κάτι έχω πάθει και φοβάμαι γιατί γεννήθηκε μικρούλα αλλά ευτυχώς έμεινε μέσα 20 μέρες μόνο για το βάρος της.

209ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Μάης 20, 2012 10:38 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
η δικιά μου πήρε όλο το μήνα της (τον 9ο) κ βγήκε 2920. μετά ήταν 3050 αλλά τώρα δεν έχω ζυγαριά. Είναι 30 ημερών. Θα τη ζυγίσει ο παιδίατρος στις 40 μέρες. Νομίζω έχει πάρει κ πάει καλά ο αποκλειστικός θηλασμός.
Εμείς χθες ζήσαμε μια πολύ δύσκολη νύχτα. δεν κοιμόταν με τίποτα το ζιζάνιο. Δεν έκλαιγε όμως, μόνο γκρίνιαζε. Είμασταν ξύπνιοι απ τις 2 παρά μέχρι τις 5.30-6. Στις 9 που ξαναξύπνησε ο άνδρας μου μας ετοίμασε πρωϊνό κ πήραμε τους δρόμους. Είχαμε φρικάρει κ οι δύο κ πήγαμε για καφέ οι 3 μας. Κιχ δεν έβγαλε 3 ώρες κοιμόταν. Γυρνάμε, θηλάζουμε κ βγαίνουμε καπάκι για φαγητό με φίλους. πάλι κιχ δεν έβγαλε, ύπνος τρελλός.. αν ήξερα τι καλό κάνουν οι βόλτες.. τώρα θα είμαστε συνέχεια έξω, δεν παίζει!!! την κάναμε μπανάκι πρώτη φορά στη μπανιέρα τη πλαστική (μέχρι τώρα στον νηπτήρα) κ τρελλάθηκε από ευχαρίστηση! λές κ πήγαινε σε σπα ήταν!!!
φιλιά σε όλες κ στα μπουμπούκια σας!!

210ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Μάης 21, 2012 5:39 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΜΟΝΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΗΓΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.... EMENA ΠΑΝΤΟΣ ΔΕΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΜΕΣΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΟΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΣΤΟ ΝΙΠΤΗΡΑ.

211ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Μάης 21, 2012 7:05 am

momirene

Ελπιδα μηπως βαζεις λιγο νερο και κρυωνει γρηγορα και γι αυτο τσιριζει? Ετσι την ειχα πατησει κι εγω στο μωρο παιδι. Εβαζα λιγο νερο και με βαση το θερμομετρο ζεστο και κρυωνε γρηγορα ενω οταν εβαλα πιο ζεστο νερο ολα ηταν τελεια! Το μπανακι εχει μεγαλη επιφανεια και κρυωνει γρηγορα

212ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Μάης 21, 2012 9:23 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
momirene έγραψε:Ελπιδα μηπως βαζεις λιγο νερο και κρυωνει γρηγορα και γι αυτο τσιριζει? Ετσι την ειχα πατησει κι εγω στο μωρο παιδι. Εβαζα λιγο νερο και με βαση το θερμομετρο ζεστο και κρυωνε γρηγορα ενω οταν εβαλα πιο ζεστο νερο ολα ηταν τελεια! Το μπανακι εχει μεγαλη επιφανεια και κρυωνει γρηγορα

λες??? θα το δοκιμασω!! ευχαριστω

213ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Μάης 21, 2012 10:39 am

momirene

elpidamamy έγραψε:
momirene έγραψε:Ελπιδα μηπως βαζεις λιγο νερο και κρυωνει γρηγορα και γι αυτο τσιριζει? Ετσι την ειχα πατησει κι εγω στο μωρο παιδι. Εβαζα λιγο νερο και με βαση το θερμομετρο ζεστο και κρυωνε γρηγορα ενω οταν εβαλα πιο ζεστο νερο ολα ηταν τελεια! Το μπανακι εχει μεγαλη επιφανεια και κρυωνει γρηγορα

λες??? θα το δοκιμασω!! ευχαριστω
Ναι τι εχεις να χασεις? Καντο 40βαθμους αντι για 37 και να δεις τι ακλα θα κατσει. Αλλιως δεν εξηγηται γιατι στη βρυση καθεται.

214ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Μάης 22, 2012 11:35 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια....βλεπω ολες τρεχουμε και δεν φτανουμε!εμεις σημερα ξενυχτισαμε αρκεταπολυ κλαμα και τελικα του βαλαμε τη θερμοφορα και κοιμηθηκε.τελικα το ζεστο βοηθαει πολυ στους κολικους.ο καημενουλης γεμισε εχθες σπυρακια πολλα πρηστηκαν και τα ματακια του αλλα τα σπυρια ειχαν κανει κιτρινη κρουστα που σημαινει οτι ετρεχαν υγρο.στα αυτακια και στα φρυδακια του κυριως,ο γιατρος μου ειπε fucidin h να του βαλω αν και λιγο που διαβασα και σε αλλα φορουμ καλο ειναι να τα αφησεις ετσι.εγω του εβαλα εχθες και ηρεμησαν αρκετα για να δουμε....
εσας τι κανουν τα παιδακια σας???

215ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Μάης 22, 2012 11:40 pm

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα. Εμένα σήμερα το πρωί μου έβγαλε όλο το γάλα. Τώρα ηρέμησε και κοιμάται, προς το παρόν δηλαδή. Χτες έβγαζε πάλι αρκετό αλλά όχι όλο. Έχω τρελαθεί! Ο γιατρός λέει να της δίνω λίγο λίγο.Φοβερά ξενύχτια...

216ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Μάης 24, 2012 2:48 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μανουλες που ειστε παλι?θα σας πω ενα θεμα που με απασχολει και περιμενω γνωμες!ο μπεμπης μου βγαζει νεογνικη ακμη οπως ξαναειπα με την αλοιφη ξεφουντωσε αρκετα του εμειναν λιγα.ο παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι απο τις ορμονες που περναν απο το γαλα μου και δεν πειραζει θα κανει τον κυκλο του και θα φυγει.εχθες μιλουσα με μια φιλη και μου ειπε οτι και το δικο της το μωρο ετσι ηταν και αφου εβαλε τα παντα απο κρεμες και δεν εφευγαν προσεχε και τι ετρωγε της ειπε η παιδιατρος να κοψει το γαλα και μολις το κοψε τις εφυγαν ολα και τελικα λεει ειχε καποια αλεργια στο γαλα.σας ακουγετε λογικο εσας?και μου λεει μαλιστα προσεχε το και αν δεις οτι δεν φευγουν κοψτο και εσυ!α!και το κορυφαιο πλεον λεει κοιμαται πολυ καλα χορταινει!να πω την αληθεια το σκεφτομαι συνεχως το θεμα με τα σπυρια εννοειτε ο υπνος δεν με νοιαζει,ομως δεν θελω να σταματησω το θηλασμο απο τη στιγμη που το μωρο περνει βαρος και με το παραπανω μονο κ μονο για να ειναι ομορφο?εσεις κοριτσια τι λετε?φυσικα θα το συζητησω και με τον δικο μου γιατρο οταν παω πιστευω οτι θα γελασει αλλα θα το πω!

217ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Μάης 24, 2012 3:44 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:μανουλες που ειστε παλι?θα σας πω ενα θεμα που με απασχολει και περιμενω γνωμες!ο μπεμπης μου βγαζει νεογνικη ακμη οπως ξαναειπα με την αλοιφη ξεφουντωσε αρκετα του εμειναν λιγα.ο παιδιατρος μου ειπε οτι ειναι απο τις ορμονες που περναν απο το γαλα μου και δεν πειραζει θα κανει τον κυκλο του και θα φυγει.εχθες μιλουσα με μια φιλη και μου ειπε οτι και το δικο της το μωρο ετσι ηταν και αφου εβαλε τα παντα απο κρεμες και δεν εφευγαν προσεχε και τι ετρωγε της ειπε η παιδιατρος να κοψει το γαλα και μολις το κοψε τις εφυγαν ολα και τελικα λεει ειχε καποια αλεργια στο γαλα.σας ακουγετε λογικο εσας?και μου λεει μαλιστα προσεχε το και αν δεις οτι δεν φευγουν κοψτο και εσυ!α!και το κορυφαιο πλεον λεει κοιμαται πολυ καλα χορταινει!να πω την αληθεια το σκεφτομαι συνεχως το θεμα με τα σπυρια εννοειτε ο υπνος δεν με νοιαζει,ομως δεν θελω να σταματησω το θηλασμο απο τη στιγμη που το μωρο περνει βαρος και με το παραπανω μονο κ μονο για να ειναι ομορφο?εσεις κοριτσια τι λετε?φυσικα θα το συζητησω και με τον δικο μου γιατρο οταν παω πιστευω οτι θα γελασει αλλα θα το πω!

ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΚΟΨΕΙΣ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΕΒΓΑΛΕ ΣΠΥΡΑΚΙΑ.ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΜΕ ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΦΕΥΓΑΝ ΕΤΣΙ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΤΗΣ ΦΡΙΖΙΝΤΕΡΜ ΚΑΙ ΦΥΓΑΝ!ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΑΝΑΝ ΝΑ ΚΑΝΝΑΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΓΑΛΕΙ ΔΡΟΤΣΙΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΥΔΡΩΝΕΙ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΤΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΙΝΩ ΕΧΕΙ ΠΟΝΑΚΙΑ.

218ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Μάης 24, 2012 6:55 am

τατιανα

τατιανα
Γεια σας κοριτσια!!
πως πανε τα ξενυχτια??εμεις στρωσαμε πολυ, ξυπναμε βεβαια κ τρωμε αλλα δεν εχουμε πλεον κολικους κ ετσι ειναι πιο ευκολα!

Γεωργια εχω διαβασει τα απειρα για τον θηλασμο πουθενα δεν ειδα να λενε κατι τετοιο.φυσικα κ δεν θα κοψεις τον θηλασμο γιαυτο το λογο, ο ανηψιος μου που επινε φορμουλα ολο σπυρακια ειχε!
Η δικια μου δεν εβγαλε καθολου, αρα ειναι κ στο παιδι.
Γαλα εγω τωρα αρχισα λιγο να πινω.

219ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Μάης 24, 2012 7:06 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:Γεια σας κοριτσια!!
πως πανε τα ξενυχτια??εμεις στρωσαμε πολυ, ξυπναμε βεβαια κ τρωμε αλλα δεν εχουμε πλεον κολικους κ ετσι ειναι πιο ευκολα!

Γεωργια εχω διαβασει τα απειρα για τον θηλασμο πουθενα δεν ειδα να λενε κατι τετοιο.φυσικα κ δεν θα κοψεις τον θηλασμο γιαυτο το λογο, ο ανηψιος μου που επινε φορμουλα ολο σπυρακια ειχε!
Κορίτσια και εγω που της δίνω ξένο γάλα πίτα στο σπυρι ήταν αλλα σιγά σιγά ξεθυμαναν.
Τατιανα τελείωσαν εντελώς οι κολικοι σας????έχουμε 3 βδομάδες διάφορα,άντε να δούμε μηπως δούμε ασπρη μέρα ή καλύτερα ασπρη νύχτα....πρώτα για την ίδια την μπεμπου που βασανίζεται και μετα για εμάς....αυριο τα πρώτα εμβόλια....ωχχχχχχχχ!!!!!!!

220ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Μάης 24, 2012 7:12 am

τατιανα

τατιανα
dinaki78 έγραψε:
τατιανα έγραψε:Γεια σας κοριτσια!!

Κορίτσια και εγω που της δίνω ξένο γάλα πίτα στο σπυρι ήταν αλλα σιγά σιγά ξεθυμαναν.
Τατιανα τελείωσαν εντελώς οι κολικοι σας????έχουμε 3 βδομάδες διάφορα,άντε να δούμε μηπως δούμε ασπρη μέρα ή καλύτερα ασπρη νύχτα....πρώτα για την ίδια την μπεμπου που βασανίζεται και μετα για εμάς....αυριο τα πρώτα εμβόλια....ωχχχχχχχχ!!!!!!!

Nτινα στην αρχη μειωθηκαν κ εδω κ μια βδομαδα τελοςςςς επιτελους.
Τωρα καμια φορα ζοριζετε για να αεριστει αλλα δεν κλαιει, μπορει να κλαψουρισει λιγο μονο.
Το μονο κακο ακομα ειναι οτι απο τα ζορια ξυπναει, εχει τυχει να ξυπνησει 4-5 μμ κ να μην κοιμαται μετα μεχρι της 7, αλλα οκ εφοσον δεν σπαραζει στο κλαμα!
εμεις καναμε το πρωτο εμβολιο, δεν ηταν τιποτα!

221ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Μάης 24, 2012 9:18 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ενταξει ξερω οτι ο καθενας λεε το μακρυ του και το κοντο του για να δειξει οτι κατι ξερει απλα οταν το ζεις εχεις και καποιες τυψεις....ευχαριστω παντως για τις απαντησεις!τα αλλα μου παιδακια δεν τα θηλασα πολυ 25 μερες τη μια και 30 την αλλη και δεν ειχα τετοιο θεμα τωρα ομως θελω και το προσπαθω πολυ.γαλα παντως πινω οχι καθε μερα αλλα εκοψα τις σοκολατες ισως εφταιγαν αυτες!

222ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Μάης 24, 2012 2:40 pm

momirene

Τετοια ωρα δεν ξερω τι να πω.καλημερα...καλησπερα...
Ο δικος μου Απο την Τριτη που πηγαμε παιδιατρο ειναι ανυσηχος και σημερα ηρεμησε. Πολυ κλαμα...να σπαραζει το καημενο!
Εκοψα καφε, σοκολατα και γαλα και ηρεμησε. Μπορει να ειχε και κολικου δεν ξερω Sad
Παντως μονο αν δεις αιμα στα κακακια του να υποψιαστεις οτι εχει αλλεργεια αλλιως τα σπυρακια θα περασουν. Κι εμενα εχει κατι λιγα τωρα.
Ικτερο εχει ακομα αλλα δεν ειανι παθολογικος αλλα απο τον θηλασμο και θα εχει μεχρι περιπου 3 μηνων μου ειπε η παδιατρος. Αν σταματησω να τον θηλαζω 3 μερες θα φυγει αλλα μετα μπορει να μην ξαναθελει θηλασμο οποτε μου ειπε να μην κανω τιποτα και να συνεχισω τον θηλασμο. ΑΠο κιλα καλα παμε...1600 πηρε απο την μερα που γεννηθηκε και 7 ποντους! Μπουτακια και μαγουλακια γεμισαν Smile

223ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Μάης 24, 2012 8:35 pm

τατιανα

τατιανα
Momirene και αυτο πρώτη φορά το ακούω ότι λίγων θηλασμου δεν περνάει ο ικτερος, κ η δικιά μου είχε λίγο δεν μπήκε λαμπα κ στον μήνα μας πέρασε, θηλαζω αποκλειστικά.

224ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Μάης 25, 2012 1:46 am

momirene

τατιανα έγραψε:Momirene και αυτο πρώτη φορά το ακούω ότι λίγων θηλασμου δεν περνάει ο ικτερος, κ η δικιά μου είχε λίγο δεν μπήκε λαμπα κ στον μήνα μας πέρασε, θηλαζω αποκλειστικά.
Ναι Τατιανα. Και στην Καβαλα η παιδιατρος λαι εδω στην Ξανθη μου το ειπαν. Δεν ειανι ομως προβλημα. Οταν βγηκαμε απο την Ελευθω ειχε 7,5 και μου ειπε οττε η κοπελα οτι δεν θα ανεβει απλα επειδη θηλαζεις θα συντηρηθει για ενα διαστημα. Προχτες η παιδιατρος μας εδω στην ξανθη που τον ειδε κιτρινουλη μου ειπε παλι τα ιδια. Εμεις λαμπα δεν μπηκαμε γιατι πρεπει να εχεις πανω απο 13 για να μπεις. Ο μεγαλος μου που ειχε 11 οταν φυγαμε απο την κλινικη ειχε 9 και μετα απο λιγες μερες του εφυγε. Αυτος εχει ακομα αλλα τον βαζω στο φως ολη μερα.

225ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 9 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Μάης 25, 2012 1:54 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και εμένα μου το είχε πει ο παιδιατρος για τον ικτερο και τον θηλασμο.τατιανα με το εμβόλιο ανεβάσατε πυρετο,είχατε καμία αδιαθεσία,ανησυχια??????

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 9 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις