Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
599 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 599 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

226ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Μάης 25, 2012 3:39 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
dinaki78 έγραψε:Και εμένα μου το είχε πει ο παιδιατρος για τον ικτερο και τον θηλασμο.τατιανα με το εμβόλιο ανεβάσατε πυρετο,είχατε καμία αδιαθεσία,ανησυχια??????

Όχι πυρετό δεν ανεβασαμε, υποτίθεται θα είχε υπνηλια αλλα μπα εμάς μας βγήκε σε γκρίνια !

227ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Μάης 26, 2012 5:10 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια.πως ειστε?χθες πήγαμε παιδιατρο και κάναμε τα πρώτα μας εμβόλια, ένα ενεσιμο και ένα πόσιμο,μέχρι στιγμής καμία παρενεργεια........ουφ!!!!ζυγιστηκαμε κι ολας,5.090γρ. Και 57εκ.βαλαμε σε 20 μέρες 1.030γρ. Και 2ποντους ....εντυπωσιαστηκε ο γιατρός!!!και τώρα ειμαςτε όλο γέλια και χαρές,μόνο Αγκου δεν είπαμε ακόμη !!!!

228ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Μάης 26, 2012 5:24 am

momirene

Εγω που τον πηγα παδιατρο πριν λιγες μερες μου εγραψε τα 3 πρωτα εμβολια που πρεπει αν κανουμε γιατι οι φαρμακοπιοι θα αρχισουν να μην δεχονται συνταγες και αν τα πληρωνουμε μεχρι να παρουν τα λεφτα τους απο τον ΕΟΠΠΥ. Μηπως να το κοιτουσατε κι εσεις?

229ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Μάης 26, 2012 5:39 am

τατιανα

τατιανα
momirene έγραψε:Εγω που τον πηγα παδιατρο πριν λιγες μερες μου εγραψε τα 3 πρωτα εμβολια που πρεπει αν κανουμε γιατι οι φαρμακοπιοι θα αρχισουν να μην δεχονται συνταγες και αν τα πληρωνουμε μεχρι να παρουν τα λεφτα τους απο τον ΕΟΠΠΥ. Μηπως να το κοιτουσατε κι εσεις?

Και εγω ήδη πήρα τα επόμενα 3 εμβόλια το είχα διαβάσει στο Ίντερνετ.

Ντινακι μεγάλωσε η μπουμπου μπραβο!
Εμείς πόσιμο δεν πήραμε, γιατί;;

Εμείς χθες ενω όλη Μέρα κοιμόταν σήμερα με ζαλισε μόνο μια ωριτσα κοιμήθηκε!!
Δεν σας είπα κάναμε ονοματοδοσια κ πλέον το ονομα μας κ επίσημα Νατάλια

230ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Μάης 26, 2012 6:11 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
momirene έγραψε:Εγω που τον πηγα παδιατρο πριν λιγες μερες μου εγραψε τα 3 πρωτα εμβολια που πρεπει αν κανουμε γιατι οι φαρμακοπιοι θα αρχισουν να μην δεχονται συνταγες και αν τα πληρωνουμε μεχρι να παρουν τα λεφτα τους απο τον ΕΟΠΠΥ. Μηπως να το κοιτουσατε κι εσεις?

Εγω τα πλήρωσα και συνεννοηθηκα με το φαρμακοποιο όταν αρχίσουν να δέχονται θα μου επιστρέψει τα λεφτά.ονοματοδοσια????πως γινεται???

231ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Μάης 26, 2012 6:58 am

τατιανα

τατιανα
dinaki78 έγραψε:
τατιανα έγραψε:

Εγω τα πλήρωσα και συνεννοηθηκα με το φαρμακοποιο όταν αρχίσουν να δέχονται θα μου επιστρέψει τα λεφτά.ονοματοδοσια????πως γινεται???

θα πατε κ οι 2 γονεις με την ληξιαρχικη πραξη γεννησης στο ληξιαρχειο κ θα κανετε ονοματοδοσια.

232ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Μάης 26, 2012 8:07 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΡΑΔΥ.... ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΕΜΕΝΑ ΕΒΓΑΛΕ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΡΩΩ?
ΥΓ: ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!!!!

233ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Μάης 26, 2012 8:21 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ?ΑΧ ΕΓΩ ΕΔΩ ΤΡΕΧΩ Κ ΔΕΝ ΦΤΑΝΩ Very Happy ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΠΑΝΤΩΣ.ΓΙΑ ΤΑ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΞΑ ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΦΕΥΓΑΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΦΟΝΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΟΝΟ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ Rolling Eyes ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΝ ΗΡΕΜΟΥΜΕ ΤΡΩΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΣ ΜΑΣ Very Happy Very Happy Very Happy ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΕΟΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΠΝΙΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ ΛΙΓΟ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ Very Happy

234ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Μάης 26, 2012 8:41 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
dinaki78 έγραψε:
τατιανα έγραψε:

θα πατε κ οι 2 γονεις με την ληξιαρχικη πραξη γεννησης στο ληξιαρχειο κ θα κανετε ονοματοδοσια.
Αυτο δεν το κανείς κανόνικα μετα τη βαφτιση???

235ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Μάης 26, 2012 10:09 am

τατιανα

τατιανα
dinaki78 έγραψε:

Εγω τα πλήρωσα και συνεννοηθηκα με το φαρμακοποιο όταν αρχίσουν να δέχονται θα μου επιστρέψει τα λεφτά.ονοματοδοσια????πως γινεται???[/quote]

θα πατε κ οι 2 γονεις με την ληξιαρχικη πραξη γεννησης στο ληξιαρχειο κ θα κανετε ονοματοδοσια.[/quote]
Αυτο δεν το κανείς κανόνικα μετα τη βαφτιση???[/quote]

οχι απαραιτητα.

236ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Μάης 26, 2012 10:11 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
dinaki78 έγραψε:

θα πατε κ οι 2 γονεις με την ληξιαρχικη πρYαξη γεννησης στο ληξιαρχειο κ θα κανετε ονοματοδοσια.[/quote]

οχι απαραιτητα.[/quote]
Και ποιος ο λόγος να το κανείς νωρίτερα ???

237ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Μάης 26, 2012 10:13 am

τατιανα

τατιανα
dinaki78 έγραψε:
τατιανα έγραψε:
dinaki78 έγραψε:

θα πατε κ οι 2 γονεις με την ληξιαρχικη πρYαξη γεννησης στο ληξιαρχειο κ θα κανετε ονοματοδοσια.

οχι απαραιτητα.[/quote]
Και ποιος ο λόγος να το κανείς νωρίτερα ???[/quote]

για να εχει ονομα το παιδι σου, αν θες το κανεις δεν ειναι υποχρεωτικο!

238ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Μάης 26, 2012 10:14 am

τατιανα

τατιανα
elpidamamy έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ? ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ , ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΡΑΔΥ.... ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΕΜΕΝΑ ΕΒΓΑΛΕ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΑΓΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ? ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΗΡΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΡΩΩ?
ΥΓ: ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΑΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ!!!!

αν κοιμαται αρα δεν την ποναει ή ενοχλει κατι, καλο ειναι αυτο!

ευχαριστουμε!!

239ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Μάης 26, 2012 11:16 pm

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια. Χτες είχαμε από τις 5 το πρωί γκρίνια, σφίξιμο, κλανιές, αναγωγές... Κατά το βραδάκι έκανε κακά της και ησύχασε το πουλάκι μου. Τι πράγμα και αυτό κάθε τρίτη μέρα τα ίδια... Υπομονή θα μεγαλώσει. Και από χτες το βράδυ τρώει και κοιμάτε σαν πουλάκι.

240ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Μάης 26, 2012 11:57 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Χθες απο τις 7 το πρωί κοιμήθηκε στις 6 το απόγευμα και απο τις 2 το βράδυ που ξύπνησε έχει τώρα ένα δεκάλεπτο που κοιμήθηκε ..... Να φταίει το εμβολιο?????

241ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Μάης 29, 2012 3:52 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ!!!!!

http://WWW.FLOWERTALE.GR

242ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Μάης 29, 2012 8:04 am

τατιανα

τατιανα
Τι εγινε κοριτσια!!
Που χαθηκατε??πειτε νεα βρε??

Εμεις καλα ειμαστε, τρωμε γκρινιαζουμε και ξενυχταμε!!
Κατα τα αλλα ολα καλα..μεγαλωνει η ζουζου μου την αλλη βδομαδα θα κανουμε το δευτερο εμβολιο!!

243ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Μάης 29, 2012 8:53 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:Τι εγινε κοριτσια!!
Που χαθηκατε??πειτε νεα βρε??

Εμεις καλα ειμαστε, τρωμε γκρινιαζουμε και ξενυχταμε!!
Κατα τα αλλα ολα καλα..μεγαλωνει η ζουζου μου την αλλη βδομαδα θα κανουμε το δευτερο εμβολιο!!
Μια απο τα ίδια τατιανα ....ενδιάμεσα σκάνε και κανά χαμόγελο και καταβάλουμε φιλότιμες προσπάθειες να πούμε Αγκου αλλα ακόμα τίποτα....

244ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Μάης 29, 2012 8:57 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Θυμάστε που ήμασταν εγκυουλες και δεν προλαβαινε μια να γράψει κάτι απαντούσαν άλλες δέκα......πανε αυτά τώρα!!!!!!!

245ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Μάης 29, 2012 9:21 am

τατιανα

τατιανα
dinaki78 έγραψε:Θυμάστε που ήμασταν εγκυουλες και δεν προλαβαινε μια να γράψει κάτι απαντούσαν άλλες δέκα......πανε αυτά τώρα!!!!!!!

εγω παλι με τους πολυωρους θηλασμους μας κ την περισσοτερη ωρα να κοιμαται αγκαλια μου ολο σερφαρω χεχεχε

246ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Μάης 29, 2012 9:53 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
dinaki78 έγραψε:Θυμάστε που ήμασταν εγκυουλες και δεν προλαβαινε μια να γράψει κάτι απαντούσαν άλλες δέκα......πανε αυτά τώρα!!!!!!!

εγω παλι με τους πολυωρους θηλασμους μας κ την περισσοτερη ωρα να κοιμαται αγκαλια μου ολο σερφαρω χεχεχε
Εγω έχω βάλει το πόρτ μπεμπε στο καρότσι και όλη μέρα περπαταω....έχω κόψει χιλιόμετρα .μπαινω απο το κινητό οπότε κάθομαι να κανω τσιγάρο στο μπαλκόνι ή όταν κοιμαται....

247ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Μάης 29, 2012 10:20 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΑΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ Κ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ. ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΣΑΝ ΤΟ ΖΟΜΠΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ.... ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΑΤΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΠΟΛΥ ΓΡΙΝΙΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΗΣ 1 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΛΑ... ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 6!!!! ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΘΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΥΠΟΜΟΝΗ Laughing Laughing Laughing

248ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Μάης 30, 2012 11:14 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
polla anazhtw apo tote pou hmastan gkastrwmena koritia kai kuriws ta glukakia kai tis bafles...ax poses vafles efaga sthn egkumosunh koritia...twra soupa psari mosxari kai kana giaourti sto tskir kefi!!!! ti kanoun ta mpempakia sas??emens trwei paaaaaara polu,exw eksantlh8ei alla einai hsuxoula kai kaloula opote xalali ths!!! ante koritsia kouragio!
ps:oso me skeftomia me mpikini saltarw!!

249ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Μάης 30, 2012 11:41 am

τατιανα

τατιανα
elpidamamy έγραψε:ΑΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ Κ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ. ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΣΑΝ ΤΟ ΖΟΜΠΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ.... ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΑΤΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΠΟΛΥ ΓΡΙΝΙΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΗΣ 1 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΛΑ... ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 6!!!! ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΘΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΥΠΟΜΟΝΗ Laughing Laughing Laughing

Σαν να περιγραφεις την δικια μου τσουπρα..ολο αγκαλια αλλιως κλαιει τωρα εδω και μερες δεν κοιμαται και την μερα στην καλαθουνα της εμαθε την νυχτα μαζι μου και τωρα και το μεσημερι μονο μαζι μου κοιμαται!

peripmalou έγραψε:polla anazhtw apo tote pou hmastan gkastrwmena koritia kai kuriws ta glukakia kai tis bafles...ax poses vafles efaga sthn egkumosunh koritia...twra soupa psari mosxari kai kana giaourti sto tskir kefi!!!! ti kanoun ta mpempakia sas??emens trwei paaaaaara polu,exw eksantlh8ei alla einai hsuxoula kai kaloula opote xalali ths!!! ante koritsia kouragio!

γιατι κοπελα μου τρως τοσο περιορισμενα?επειδη θηλαζης?
Εγω παντως το μονο που δεν τρωω ειναι οσπρια γιατι ειχαμε κολικους αλλα τωρα σιγα σιγα θα αρχισω και τα οσπρια!και τα γλυκακια μου τρωω και ειδικα σοκολατα ολο την ονειρευομαι!!

250ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 10 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Μάης 30, 2012 11:45 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
elpidamamy έγραψε:ΑΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ Κ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ. ΕΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ. ΣΑΝ ΤΟ ΖΟΜΠΙ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΙ.... ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΑΤΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΠΟΛΥ ΓΡΙΝΙΑ, ΤΕΛΙΚΑ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΗΣ 1 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΛΛΛΑ... ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ 6!!!! ΑΛΛΑ Κ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΘΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ 1 ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!! ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΥΠΟΜΟΝΗ Laughing Laughing Laughing

Σαν να περιγραφεις την δικια μου τσουπρα..ολο αγκαλια αλλιως κλαιει τωρα εδω και μερες δεν κοιμαται και την μερα στην καλαθουνα της εμαθε την νυχτα μαζι μου και τωρα και το μεσημερι μονο μαζι μου κοιμαται!

peripmalou έγραψε:polla anazhtw apo tote pou hmastan gkastrwmena koritia kai kuriws ta glukakia kai tis bafles...ax poses vafles efaga sthn egkumosunh koritia...twra soupa psari mosxari kai kana giaourti sto tskir kefi!!!! ti kanoun ta mpempakia sas??emens trwei paaaaaara polu,exw eksantlh8ei alla einai hsuxoula kai kaloula opote xalali ths!!! ante koritsia kouragio!

γιατι κοπελα μου τρως τοσο περιορισμενα?επειδη θηλαζης?
Εγω παντως το μονο που δεν τρωω ειναι οσπρια γιατι ειχαμε κολικους αλλα τωρα σιγα σιγα θα αρχισω και τα οσπρια!και τα γλυκακια μου τρωω και ειδικα σοκολατα ολο την ονειρευομαι!!

θηλαζω αποκλειστικα,αλλα κανω και λιγο κρατει γιατι εβαλα 25 κιλα,εχω χασει τα 15 και προσπαθω τωρα λιγο να ξεκολλησω.ωστοσσο ζαλιζαμαι με τουσ μαραθωνιουσ θηλασμουσ κι ετσι τρωω κανενα κομματακι σοκολαρα ,ετσι με συμβουλερψε και ο παιδιατροσ μασ.εσεισ τρωτε καλα?γουλιτσεσ βγαζετε?τωρα την βολταρει πανω κατω ο μπαμπασ τησ να κοιμηθει.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 10 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις