Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
661 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 661 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

251ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Μάης 30, 2012 12:02 pm

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Και εγω θηλαζω αποκλειστικά.
Αχ ασε βγάζουμε αρκετές γουλιες είναι λιγουρα κ όλο θέλει να τρώει κ Μετα το επιπλέον το βγάζει.
Επίσης όταν ζοριζετε για κακακια κτλ βγάζει πάλι, εμείς τώρα έχουμε κ πολλαααα σαλια!!!
Και εγω 23 κιλά έβαλα κ έχασα μόνο τα 9 η ζυγαριά έχει κολησει. Τρώω κανονικά απολα γιατί κάποια στιγμή που εκοψα το βραδινό για να χάσω κιλά είδα γκρίνια στο μωρό κ φοβήθηκα μην δεν είναι καλο το γάλα κ άρχισα να τρώω πάλι.
Τώρα που ηρεμήσε αρκετά θα ξεκινήσω γυμναστική μπάς κ χάσω... Ουφ
Εσυ με αυτήν την διατροφή εχασες τόσα;

252ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Μάης 30, 2012 11:09 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα!!!!!!τι κανετε???εμεις πολυ καλα εχουμε λιγη γκρινια αλλα το παλευουμε!κοριτσια και εγω που θηλαζω αποκλειστικα τρωω απολα και φακες εχω φαει πρεπει να τρωμε καλα!τατιανα αυτο με το βραδυνο το χω παθει και εγω και ειναι λογικο αφου πρεπει να κανεις 5 γευματα!εγω εχω αλλα 6 κιλα αλλα παρατηρω οτι η κοιλια μαζευει σιγα σιγα διαβασα οτι με το θηλασμο χανεις αλλα αργεις λιγο γιατι ο οργανισμος κανει κατακρατηση υγρων οποτε ειμαστε πρησμενες....βγαλε και το στηθος που εχει ποσο γαλα μεσα εγω εχω και αρκετα μεγαλο,οποτε τι μενει????λιγα περιτα κιλα!χαχαχα,συμπαρασταση.....ας φαμε μωρε τωρα καλο για τα παιδακια μας κανουμε και οι διαιτες μετα.εγω μονο τις σοκολατες εκοψα μηπως και μας βοηθησουν στην ακμη ομως τρωω αλλα γλυκα....ζελε φρουτων,παστελι...

253ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Μάης 31, 2012 12:29 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΩ ΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ Η ΜΠΕΜΠΑ ΧΤΕΣ ΖΟΡΙΖΟΤΑΝ Κ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.Κ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑ(ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΜΑΡΓΙΑ ΤΗΣ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΗΘΗ
) Κ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΔΙΑΡΡΟΙΑ...ΣΚΙΑΧΤΗΚΑ Η ΜΑΝΑ.ΜΟΥ ΡΘΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΓΟΥΛΑ..ΚΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΕΝΩ Κ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΚ ΝΑ ΛΙΩΝΩ Κ ΝΑ ΞΕΧΝΑΩ ΤΗ ΣΚΑΤΙΛΑ!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΠΟΥ Κ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ. ΓΙΩΡΓΙΑ.ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ,ΤΩΡ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ?ΑΧ ΑΝΤΕ ΘΕΛΩ Κ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ!

http://WWW.FLOWERTALE.GR

254ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Μάης 31, 2012 12:35 am

τατιανα

τατιανα
peripmalou έγραψε:ΠΩ ΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ Η ΜΠΕΜΠΑ ΧΤΕΣ ΖΟΡΙΖΟΤΑΝ Κ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.Κ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑ(ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΜΑΡΓΙΑ ΤΗΣ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΗΘΗ
) Κ ΒΛΕΠΩ ΜΙΑ ΔΙΑΡΡΟΙΑ...ΣΚΙΑΧΤΗΚΑ Η ΜΑΝΑ.ΜΟΥ ΡΘΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΝΑΓΟΥΛΑ..ΚΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΕΝΩ Κ ΝΑ ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΚ ΝΑ ΛΙΩΝΩ Κ ΝΑ ΞΕΧΝΑΩ ΤΗ ΣΚΑΤΙΛΑ!!! ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΠΟΥ Κ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ. ΓΙΩΡΓΙΑ.ΤΑΤΙΑΝΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ,ΤΩΡ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΤΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ?ΑΧ ΑΝΤΕ ΘΕΛΩ Κ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ!

Εμενα που γινεται 3 μηνων την κυριακη εχει αλλαξει πολυυυ χαμογελαει συνεχεια λεει αγκου κ βγαζει κραυγουλες και τωρα βλεπει και καλα και ολο κοιταει παντου εχει πολυ πλακα!!ασε οσο μεγαλωνει τοσο πιο πολυ την αγαπαω..ολο την φιλαμε την εχουμε κατσιασει την καημενη!!!
Εγω δεν αηδιαζω προς το παρον γιατι με το μητρικο δεν μυριζει ασχημα!

255ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Μάης 31, 2012 6:23 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
peripmalou έγραψε:ΠΩ ΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ Η ΜΠΕΜΠΑ ΧΤΕΣ ΖΟΡΙΖΟΤΑΝ Κ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΚΑΚΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ.Κ ΠΑΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑ(ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΙΜΑΡΓΙΑ ΤΗΣ Κ ΤΑ ΔΥΟ ΣΤΗΘΗ

Εμενα που γινεται 3 μηνων την κυριακη εχει αλλαξει πολυυυ χαμογελαει συνεχεια λεει αγκου κ βγαζει κραυγουλες και τωρα βλεπει και καλα και ολο κοιταει παντου εχει πολυ πλακα!!ασε οσο μεγαλωνει τοσο πιο πολυ την αγαπαω..ολο την φιλαμε την εχουμε κατσιασει την καημενη!!!

ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΛΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΑΜΑ!!! ΕΛΕΟΣ !!! ΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ.... ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΞΙΝΙΛΑ ΧΑΧΑΧΑ !! ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΑΜΕΣΟΣ ΧΑΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΛΕΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΛΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ!!

256ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Μάης 31, 2012 12:51 pm

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elpidamamy έγραψε:
τατιανα έγραψε:

ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΜΟΛΙΣ ΠΑΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΩ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΤΙ ΚΛΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΜΑΜΑ!!! ΕΛΕΟΣ !!! ΟΝΤΟΣ ΔΕΝ ΜΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ.... ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΞΙΝΙΛΑ ΧΑΧΑΧΑ !! ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΑΜΕΣΟΣ ΧΑΘΗΚΕΣ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ ΛΕΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΒΟΛΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ!!

ΠΩΣ ΠΗΓΕ Η ΒΟΛΤΑ ΚΟΥΚΛΕΣ??? ΟΝΤΩΣ ΑΝ ΞΕΡΑΘΟΥΝ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΝΕ Μ Ε ΤΙΠΟΤΑ!!!ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΠΑΝΑΚΙ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ.ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ!

257ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουν 01, 2012 1:22 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ????ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΑ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ Mad ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΠΟΛΥ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΣΙΡΙΖΕ ΑΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΕΤΣΙ.ΑΦΟΥ ΣΦΙΓΓΟΝΤΑΝ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΚΑ Very Happy ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΕ ΠΑΝΑ ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ 3 ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ 2 ΗΤΑΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΒΓΑΙΝΑΝ ΑΠ ΕΞΩ!ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΜΑΡΣΙΠΟ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ΕΞΩ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΗΣΥΧΑΣΕ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΒΓΗΚΑΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΡΙΣΜΟ ΕΡΙΞΕ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ ΕΙΧΕ ΝΥΧΤΩΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΕΞΩ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΤΗΚΕ Very Happy ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΤΩΜΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΩ ΔΝ ΕΧΩ ΠΡΟΛΑΒΕΙ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΑ ΑΛΛΙΩΣ!ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΠΟΣΟ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΧ ΘΑ ΤΟ ΠΛΑΚΩΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΦΙΤΣΑ Η ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΛΑΚΩΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙ.ΑΧ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΤΟ ΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΤΙ ΘΥΛΑΖΩ(ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΕΝΝΟΙΑ).ΜΟΥ ΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΓΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΘΥΛΑΣΤΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΔΙΝΩ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ!!!!!Η ΤΟ ΑΛΛΟ! ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ Η ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΩ.Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΞΕΡΕΙ!ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ!ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ?

258ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουν 01, 2012 1:25 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
peripmalou έγραψε:polla anazhtw apo tote pou hmastan gkastrwmena koritia kai kuriws ta glukakia kai tis bafles...ax poses vafles efaga sthn egkumosunh koritia...twra soupa psari mosxari kai kana giaourti sto tskir kefi!!!! ti kanoun ta mpempakia sas??emens trwei paaaaaara polu,exw eksantlh8ei alla einai hsuxoula kai kaloula opote xalali ths!!! ante koritsia kouragio!
ps:oso me skeftomia me mpikini saltarw!!

ΧΑΡΑΣ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗ!ΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΠΟΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ!

259ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουν 01, 2012 1:50 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!

260ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουν 01, 2012 1:54 pm

τατιανα

τατιανα
Καλησπέρα κορίτσια..
Είμαι πτώμα.. Σήμερα εκανα 5 ώρες συνεχόμενα νυχιααα ζαλιστικα αλλα έβγαλα κ κανά φραγκακι γιατί δύσκολα αν δεν δουλεύω κ εγω! η Νατάλια έφαγε σε 5 ώρες 270μλ το φαγανο μου συν το ότι θηλασε λίγο πριν την αφήσω αλλα κ με το που ήρθα!( κανονικά λένε πρέπει να τρώει 140-150 στο 3ωρο).
Τώρα είμαστε ξαπλωμενες κ τρώει ελπίζω να κοιμηθεί.

Χρύσα μην ακούς κανέναν εσυ κανε όπως αισθάνεσαι
Εγω λέω τόσο γρήγορα περνάει ο καιρός κ αυτές οι στιγμές δεν ξαναγυρνανε, χαίρομαι που είμαστε όλο αγκαλια την φιλαω κ την χαιδευω συνέχεια γιατί ξέρω θα μεγαλώσει κ θα μου λείπει που ήταν μικροσκοπικό μπεμπινι.
Κ ειδίκα όση δεν έχουν παιδιά το μιλάνε μωρά;
Εδω ο ίδιος ο αδερφός μου λέει να μην την μάθουμε αγκαλια και του λέω εσυ τι φοβάσαι μην κουραστω; Να μεγάλωσε ο δικός του κ τώρα δεν του λείπει που ήταν μωρακι; Άντε που θα τσιγκουνευτω την αγκαλια!!
Εγω στο ύπνο δεν φοβάμαι γιατί σαν απο ένστικτο δεν κουνιεμε όλη νύχτα κ πιανομαι κ μουδιαζω χαχαχα

261ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουν 01, 2012 10:45 pm

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια, τι κανετε? καλα χρυσα ολο βλακιες ολοι, εσυ που εισαι η μανα ξερεις καλητερα στο κατω κατω αν κανουμε λαθοι θα τα εχουμε κανει εμεις οχι γιατι κατι μας ειπε αλλος. κ εγω κοιμαμαι μαζι της οταν ειναι ανησυχη ή οταν λειπει υπηρεσια ο αντρας μου. καλα εχω και την πεθερα μου γιατι δεν του δινετε ξενο γαλα το βραδυ (το κανει κ η κορη της στον ανηψιο μας) για να μπορεσει να αποθυλασει πιο ευκολα μετα.... οτι να ναι... αφου εχω γαλα κ αντεχω το ξενυχτη γιατι να το κανω? ο καθενας οτι θελει λεει. ενα προβλημα εχω μονο δεν πιανει καθολου μπιμπερο οταν εβγαλα με το θυλαστρο κ της εδωσα εφαγε πολυ λιγο κ μετα τιποτα, μολις την εβαλα στο βυζι ρουφουσε ασταματητα!!!

υγ: αστα χρυσα και εγω για αποκρυφες παραλιες ψαχνω!!!! χαχαχαχα ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 11 966307

262ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουν 02, 2012 12:57 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ...ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΗΝ ΚΟΙΜΙΖΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΨΗΛΑ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΟΤΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΣΤΙΣ 4 ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΘΗΛΑΖΩ ΞΑΠΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΚΩΝΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΡΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΑΝΑ ΝΑΝΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΤΙ ΧΑΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΕΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΕΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΦΕΡΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ?ΕΧΩ ΞΑΔΕΡΦΟ ΠΑΙΔΟΨΥΧΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΠΟΤΕ ΚΛΑΙΕΙ ΑΓΚΑΛΙΣΤΑ,ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΒΑΡΑΕΙ ΕΝΑ ΝΤΕΦΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ,ΟΥΤΩΣ Η΄ΑΛΛΩΣ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ''ΜΗ '' ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΡΕΥΣΕΙΣ,ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΣ,ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΙΓΓΟΥΝΕΥΟΜΑΤΣΕ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΧΑΔΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ.ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΟΥΡΑΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΜΩΡΟ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ Η' ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΛΟΓΩ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙΣ ΘΑ ΞΥΟΝΗΣΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΚΟΔΙΑΘΕΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΝΕΙΡΑΚΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΝΑ ΒΡΕΦΟΣ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΥ ΟΜΟΡΦΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ,ΘΑ ΚΛΑΙΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΩΣ ΝΗΠΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΣΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΖΥΜΒΑΝΕΙ.ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΠΕΡΝΑ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΕΓΩ ΑΤΑΡΑΧΗ ΜΟΥ ΛΕΕΙ,ΝΑ ΤΗΣ ΜΙΛΑΕΩ ΣΤΟΝ ΤΟΝΟ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ.ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΚΛΑΙΕΙ ΣΚΑΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝΟ ¨"ΑΧ ΠΑΛΙΟΜΑΜΑ ΜΟΙΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΜΠΑΜΠΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΤΕΕΕΕΕΕΕΕ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΓΑΠΑΤΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟΟΟΟΜΟΥ" ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ,ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΠΕΙΤΕ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΝΟ ΕΝΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΥΦΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΣΑΣ.ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ. ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ.ΚΙ ΑΣ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΥΩΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΡΙΤΩΣ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΕΛΠΙΔΑ!
ΣΟΡΥ ΑΝ ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ.ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΜΑΣ.ΗΔΗ ΔΕΝ ΣΟΚΑΡΕΣΤΕ ΠΟΥ ΜΙΚΡΥΝΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΜΑΚΙΑ?ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΕΡΝΑΙΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΕΙ!!!!

263ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουν 02, 2012 1:00 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΕΓΩ ΓΥΡΝΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΡΕΣ.ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ 63 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΕΡΟΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΘΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ,ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΟΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΦΙΛΗΣΤΕ ΤΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΘΕΡΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ! ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ.ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!!!

264ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουν 02, 2012 3:31 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κορίτσια. Χάθηκα για λίγο. Έχω προβλήματα με τον άντρα μου ο οποίος θέλει να πάμε να νοικιάσουμε σπίτι σε άλλη πόλη, 13 χλμ μακριά επειδή έχει θάλασσα και επειδή δεν του αρέσει εδώ. Πραγματικά πρέπει να μείνουμε μόνοι μας, τώρα μένουμε με τον πατέρα μου, αλλά εκεί δεν ξέρω κανέναν και αν χρειαστώ βοήθεια... Αυτός είναι όλη μέρα δουλειά, γυρνάει το βράδυ και εγώ μόνη μου. Τι να κάνω? Του το έχω πει και μου λέει ότι δεν ξεκολάω από εδώ. Εδώ όμως είναι και η δουλειά μου που όταν ξεκινήσω θα κάνω 2 λεπτά να πάω, αντί 15 αν πάμε εκεί που θέλει. Και εκτός αυτού έχω και τη μικρή που είναι ανύσηχη από χτες, είναι τρίτη μέρα που δεν έχουμε κάνει κακά και μου βγάζει πολύ γάλα. Ελπίζω να είναι από το σφίξιμο. Τώρα έφαγε 70 γραμμάρια και μετά πιπίλα να μην την επιβαρύνω πολύ και κοιμάται.
Είναι 2,5 και λέει αγκου, γυρνάει το κεφάλι της με ευκολία, της μιλάς και βγάζει περίεργες κραυγές, γελάει συνέχεια ακόμα και με άτομα που βλέπει πρώτη φορά. Μου φαίνεται αρχίζουν να καταλαβαίνουν πολλά.

265ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουν 02, 2012 4:07 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
peripmalou έγραψε:ΕΓΩ ΓΥΡΝΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΡΕΣ.ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ 63 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΕΡΟΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΘΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ,ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΟΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΦΙΛΗΣΤΕ ΤΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΘΕΡΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ! ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ.ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!!!

ΕΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΛΟΧΕΙΑΣ ΣΤΗΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ 6 ΜΗΝΟ ΟΑΕΔ ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑΣ ΣΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ??? ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 500 ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΠ΄ΟΤΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΒΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΜΑΡΤΙΟ , ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΥΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΜΑΙΟ!!!

266ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουν 02, 2012 7:08 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ κοριτσια ολες τα ιδια ακουμε!!!!!!εγω πηγα στο σουπερ σημερα και ενω ειχε φαει τον επιασε ενα κλαμα τρελο!!!!και να τον εχω αγκαλια να εχω και τις μικρες να μου λενε μαμα παρε μας αυτο παρε μας το αλλο το καροτσι στο ενα χερι και ολοι να κοιτανε εμας.....τα παρατησα και εφυγα ηρθα σπιτι τον ταισα ξαναπαμε και ξανα κλαμα ωσπου κοιμηθηκε!πω πω τα παιξα και να μου λεει η καθε ασχετη το μαθες αγκαλια ε??? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 11 534787 και η πεθερα μου ποναει η κοιλιτσα του κρυωνει....δεν αντεχω να ακουω βλακειες!!!!
ελπιδα και εγω εβγαλα με το θηλαστρο και του το δωσα και δεν μπορουσε με τιποτα,πνιγοταν συνεχως τι θα κανουμε????δεν μπορω να λειψω πανω απο 2 ωρες....ασε που εμενα δεν περνει με τιποτα πιπιλα αναγουλιαζει.ενω στην αρχη την επερνε τωρα με τιποτα!
εγω κοριτσια ειμαι καπως τυχερη γιατι ειμαι ανεργη και θα τον μεγαλωσω εγω βεβαια και ατυχη που δεν εχω δουλεια!!!

267ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουν 02, 2012 7:28 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γκαλαιτζογλου έγραψε:αχ κοριτσια ολες τα ιδια ακουμε!!!!!!εγω πηγα στο σουπερ σημερα και ενω ειχε φαει τον επιασε ενα κλαμα τρελο!!!!και να τον εχω αγκαλια να εχω και τις μικρες να μου λενε μαμα παρε μας αυτο παρε μας το αλλο το καροτσι στο ενα χερι και ολοι να κοιτανε εμας.....τα παρατησα και εφυγα ηρθα σπιτι τον ταισα ξαναπαμε και ξανα κλαμα ωσπου κοιμηθηκε!πω πω τα παιξα και να μου λεει η καθε ασχετη το μαθες αγκαλια ε??? ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 11 534787 και η πεθερα μου ποναει η κοιλιτσα του κρυωνει....δεν αντεχω να ακουω βλακειες!!!!
ελπιδα και εγω εβγαλα με το θηλαστρο και του το δωσα και δεν μπορουσε με τιποτα,πνιγοταν συνεχως τι θα κανουμε????δεν μπορω να λειψω πανω απο 2 ωρες....ασε που εμενα δεν περνει με τιποτα πιπιλα αναγουλιαζει.ενω στην αρχη την επερνε τωρα με τιποτα!
εγω κοριτσια ειμαι καπως τυχερη γιατι ειμαι ανεργη και θα τον μεγαλωσω εγω βεβαια και ατυχη που δεν εχω δουλεια!!!

ναι ρε γαμωτο και εγω το ιδιο με το ρολοι στο χερι ειμαι και εμενα ουτε πιπιλα ουτε τιποτα.... παντος δεν εχεις το διλημα με τη δουλεια εννοω , εδω δουλευουμε κ λεφτα δεν περνουμε, ευτηχως που πηρα τα λεφτα απο ικα. αστα

268ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουν 03, 2012 10:56 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και ναι επιτέλους κοιμαται!!!!!!!! Και ναι δεν με πιάνει εμένα ύπνος......

269ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουν 03, 2012 8:28 pm

momirene

elpidamamy έγραψε:
peripmalou έγραψε:ΕΓΩ ΓΥΡΝΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΕΙΚΟΣΙ ΜΕΡΕΣ.ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΙ 63 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΕΡΟΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΔΙΘΑ ΜΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ,ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΕΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΟΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ ΜΕΣ ΤΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΟΠΟΤΕ ΦΙΛΗΣΤΕ ΤΑ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΘΕΡΕΣ ΝΑ ΛΕΝΕ! ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ.ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!!!

ΕΜΕΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΛΟΧΕΙΑΣ ΣΤΗΣ 4 ΙΟΥΛΙΟΥ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ 6 ΜΗΝΟ ΟΑΕΔ ΘΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑΣ ΣΑΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ??? ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 500 ΤΟ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΑΠ΄ΟΤΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΒΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΔΩΡΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΜΑΡΤΙΟ , ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΣΥΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΚΑΙ ΜΑΙΟ!!!
μπες στο σαιτ του οαεδ και θα τα βρεις. πρεπει να πας τα χαρτια σου την επομενη μερα δηλαδη 5 Ιουλιου

270ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 04, 2012 10:28 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τελικά κοιμόμαστε μόνο αν βγούμε βόλτα έξω με το καρότσι και την νύχτα κανά 6ωρο με 7ωρο με διακοπές για φαΐ.σημερα που κατσαμε σπίτι απο τις 7.30 το πρωί μέχρι τώρα δεν κλείσαμε μάτι.....ειναι φυσιολογικό αυτο για 70 ημερών βρεφος?????κι όλα αυτά ξεκίνησαν μετα το πρωτο εμβόλιο.....τυχαίο ????

271ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 04, 2012 10:38 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Μέχρι τώρα έτρωγε 160ml περίπου το 4ωρο....σημερα που δεν κοιμόταν χάλαγε τον κόσμο στις 3,5ώρες και μετα το φαΐ πάλι δεν ηρεμουσε....τώρα τις έκανε ο άντρας μου 200ml και όσο φάει.....τα ρουφηξε μέχρι τελευταίας σταγόνας!!!!!λετε απλά να πεινουσε?????θα τρελαθω!!!!!!!!!200ml??????

272ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 04, 2012 11:35 am

τατιανα

τατιανα
dinaki78 έγραψε:Μέχρι τώρα έτρωγε 160ml περίπου το 4ωρο....σημερα που δεν κοιμόταν χάλαγε τον κόσμο στις 3,5ώρες και μετα το φαΐ πάλι δεν ηρεμουσε....τώρα τις έκανε ο άντρας μου 200ml και όσο φάει.....τα ρουφηξε μέχρι τελευταίας σταγόνας!!!!!λετε απλά να πεινουσε?????θα τρελαθω!!!!!!!!!200ml??????

μηπως περνατε αλμα?

273ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 05, 2012 7:00 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
dinaki78 έγραψε:Μέχρι τώρα έτρωγε 160ml περίπου το 4ωρο....σημερα που δεν κοιμόταν χάλαγε τον κόσμο στις 3,5ώρες και μετα το φαΐ πάλι δεν ηρεμουσε....τώρα τις έκανε ο άντρας μου 200ml και όσο φάει.....τα ρουφηξε μέχρι τελευταίας σταγόνας!!!!!λετε απλά να πεινουσε?????θα τρελαθω!!!!!!!!!200ml??????

μηπως περνατε αλμα?
Ετσι λέω και εγω και ο άντρας μου με κοροϊδεύει....σημερα κοιμαται αρκετά αλλα στο προηγούμενο γεύμα έφαγε μόνο 100ml.τελοσπαντων.παντως πρόσφατα διάβασα διάφορα για τα εμβόλια ειδικά τα πολλαπλά και μαλλον επηρεαστικα και βλέπω πράγματα με άλλο ματι

274ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 05, 2012 8:29 am

τατιανα

τατιανα
dinaki78 έγραψε:
τατιανα έγραψε:

μηπως περνατε αλμα?
Ετσι λέω και εγω και ο άντρας μου με κοροϊδεύει....σημερα κοιμαται αρκετά αλλα στο προηγούμενο γεύμα έφαγε μόνο 100ml.τελοσπαντων.παντως πρόσφατα διάβασα διάφορα για τα εμβόλια ειδικά τα πολλαπλά και μαλλον επηρεαστικα και βλέπω πράγματα με άλλο ματι

τι διαβασες δηλαδη για πες μας και μας να μαθαινουμε??

275ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 11 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 05, 2012 9:43 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
dinaki78 έγραψε:
τατιανα έγραψε:

μηπως περνατε αλμα?

τι διαβασες δηλαδη για πες μας και μας να μαθαινουμε??
Μου είχε πει μια φίλη για ένα εμβόλιο που κάνουμε 15μηνων,mmr λέγεται και το συνδαιουν με τον αυτισμό.....ψάχνοντας για αυτο διάβασα διάφορα παρόλο που ειχα υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι εκτός απο εδώ δεν θα ψάχνω τίποτα στο διαδίκτυο.οπότε αστο,εμπιστοσύνη στον παιδιατρο και στο Θεό να τα φυλάει,τίποτα άλλο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 11 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 26 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις