Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
600 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 600 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

351ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 11, 2012 2:28 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοριτσια!!!εμεις ειχαμε ενα τελειο σ/κ πηγαμε το πρωτο μας ταξιδι στη γιαγια μου στη Ναουσα!ειχα ενα αγχος αλλα ευτυχως ολα πηγαν καλα κοιμηθηκε ο μπεμπης πολυ καλα το βραδυ ξυπνησε μονο για να φαει χωρις να κλαψει καθολου!εχθες τον αφησαμε γιατι πηγαμε σε βαφτισια και το σκασμενο το ηπιε το γαλα στο μπιμπερο απο τη μαμα μου,μαλλον εμενα καλοπιανει για να θηλασει χαχαχα μια σταλια και ξερουν να διεκδικουν!!!
χρυσα πηγα πηρα και εγω πανες lidl με εβαλες ιδεες στις μικρες τα χρησιμοποιουσα αλλα μετα τον 6ο μηνα αλλα ημουν ευχαριστημενη τωρα θα δουμε πως θα πανε στο μικρο!η αληθεια ειναι οτι τα κοριτσια ειναι πολυ πιο ευαισθητα και θελουν προσοχη τα αγορια ειναι ευκολοτερα εγω ουτε κρεμα συγκαματος τον βαζω και ειναι μια χαρα!

352ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 11, 2012 5:44 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:καλησπερα κοριτσια!!!εμεις ειχαμε ενα τελειο σ/κ πηγαμε το πρωτο μας ταξιδι στη γιαγια μου στη Ναουσα!ειχα ενα αγχος αλλα ευτυχως ολα πηγαν καλα κοιμηθηκε ο μπεμπης πολυ καλα το βραδυ ξυπνησε μονο για να φαει χωρις να κλαψει καθολου!εχθες τον αφησαμε γιατι πηγαμε σε βαφτισια και το σκασμενο το ηπιε το γαλα στο μπιμπερο απο τη μαμα μου,μαλλον εμενα καλοπιανει για να θηλασει χαχαχα μια σταλια και ξερουν να διεκδικουν!!!
χρυσα πηγα πηρα και εγω πανες lidl με εβαλες ιδεες στις μικρες τα χρησιμοποιουσα αλλα μετα τον 6ο μηνα αλλα ημουν ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 15 215994 ευχαριστημενη τωρα θα δουμε πως θα πανε στο μικρο!η αληθεια ειναι οτι τα κοριτσια ειναι πολυ πιο ευαισθητα και θελουν προσοχη τα αγορια ειναι ευκολοτερα εγω ουτε κρεμα συγκαματος τον βαζω και ειναι μια χαρα!

Eides georgia ta taxidia ta hremoun!Pantos ego emena polu euxaristhmenh apo ta lidl ths efuge kai o erethismos pou ths eixan prokalesei ta pampers.Vre koritsia emena tis teleutaies meres auxhthike h ninida sto kefalaki ths.Thn eixa dixei sthn paidiatro kai mu eipe oti htan ligh alla tora....Emena georgia den to pinei sto boukali kai as thn exei prospathisei o adras mou.Ti na po isos thelei pio polu prospatheia Crying or Very sad

353ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 11, 2012 6:20 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
peripmalou έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ!! ΚΑΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ!!! ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΣΩ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΜΟΥ,ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΝΤΥΣΩ ΝΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕ!!! ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!! ΜΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΓΡΙΛΙΖΕΙ!!! ΕΙΧΑΜΕ ΗΡΕΜΗ ΒΡΑΔΙΑ ΥΤΥΧΩΣ ΧΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΟΥ ΚΟΥ ΜΑΣ ΞΕΤΙΝΑΞΕ! ΦΙΛΙΑ,ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ!
etsi etsi na perasete kala auth thn evdomada.ego den exo paei akoma gia kafe skeftomai to pos tha thilaso.ego den exo kanena thema alla oi alloi tha me koitane kai me neuriazei auto.ax kai emena tis 2teleytaies meres polu grinia shmera kalytera allw tha doyme ti tha ginei mexri to vradu.

354ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 11, 2012 7:00 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χρυσα εγω ειχα τα απλα μπιμπερο της chicco αλλα στην κλινικη μου εκαναν δωρο αυτο http://www.chicco.gr/en_mpimpero_step_up_1_8ili_me_klisi_0m_150ml.html
μοιαζει πολυ με το στηθος και με αυτο το ηπιε!πιπιλα περνει η βασιλικη?εμενα οχι ισως αργοτερα...κοριτσια με τα πλυντηρια πως πατε?εγω πλεον πλενω καθε μερα και κανω και το σιδερο ανα 2 πληντυρια να μη μαζευονται τωρα το καλοκαιρι καθε μερα και τα τρια αλλαζουν απο μια φορα Rolling Eyes

355ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 11, 2012 10:03 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια δεν θέλω να το γουρσουζεψω αλλα σαν να ελλατωθηκαν πολυ τα πονακια μας.....2μερες τώρα κοψαμε το infacolic,γκρινιάζουμε μόνο για φαΐ...μένουμε ξυπνιες 1-1,5 ώρα μετα το φαΐ κάνουμε γελακια και Αγκου και ξανά κοιμόμαστε και το βράδυ ξυπναμε μόνο για φαγητό και το κάθε 4ωρες το ανοίγουμε σιγά σιγά 4,5 με 5 ώρες το βραδυ

356ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 11, 2012 10:45 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γκαλαιτζογλου έγραψε:χρυσα εγω ειχα τα απλα μπιμπερο της chicco αλλα στην κλινικη μου εκαναν δωρο αυτο http://www.chicco.gr/en_mpimpero_step_up_1_8ili_me_klisi_0m_150ml.html
μοιαζει πολυ με το στηθος και με αυτο το ηπιε!πιπιλα περνει η βασιλικη?εμενα οχι ισως αργοτερα...κοριτσια με τα πλυντηρια πως πατε?εγω πλεον πλενω καθε μερα και κανω και το σιδερο ανα 2 πληντυρια να μη μαζευονται τωρα το καλοκαιρι καθε μερα και τα τρια αλλαζουν απο μια φορα Rolling Eyes

κι εμενα μου το χαν δωσει δωρο στην κλινικη και απο αυτο επινε ενα μηνα οποτε χρειαστηκε,ειναι προσμοιωση στηθους και δεν μπερδευεται καθολου .και υστερα λεω ασ παω να αγορασω δυο τρια να μη το εχω ολη την ωρα να το πλενω ,εχει το ενα 9.50 ευρω.κ το βραδυ πριν παω τηνη ταισα με ενα απο τα τζαμπο που μου το ειχαν δωρο σε μια πανοτουρτυα που μου φεραν και μιλαμε καταβολευτηκε.πηγα κι εγω στα τζαμπω εχεο 90 λετα το ενα,μια σειρα που βγαονει σε κιτρινο ροζ και πρασινο με ζωακια και αγελιδιτσα και πεταλουδεσ παο εξω,και ππηρα πολλα τετοια οποτε οταν μαζευω γαλα το μοιραζω σε μικρεσ δοσεισ ωστε αν φαει λιγο να μην χαραμιζεται το υπολοιπο.ειναι πολυ καλα κοριτσια δοκιμαστε τα.κι αργοτερα που θα εχουμε και τσαι και νερο ολη την ωρα θα χρειαζομαστε πολλα μπιμπερο και αυτα συμφερουν!

http://WWW.FLOWERTALE.GR

357ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 11, 2012 10:48 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κατα τα αλλα σημερα δευτερη μερα να κανει κακακια και ποναει η καημενουλα,πξγαμε στο ολυμπιον ειπιαμε 3 ωρεσ καφε με την αδερφη μου κια εγω ντραπηκα λιγο να θηλασω αν και ειχα υποσχεθει στονβ ευτο μου να μη δινω σημασια στα ηλιθια βλεματα αλλα τελευταια στιγμη πηρα απο το μαζεμενο,την ταισα και ξανακοιμηθηκε σαν πουλακι!!! ολοι λεγαν αχ τι μωρο και τετοια και χαιρομουνα η δολια μανα!!!

358ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 11, 2012 11:01 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
peripmalou έγραψε:κατα τα αλλα σημερα δευτερη μερα να κανει κακακια και ποναει η καημενουλα,πξγαμε στο ολυμπιον ειπιαμε 3 ωρεσ καφε με την αδερφη μου κια εγω ντραπηκα λιγο να θηλασω αν και ειχα υποσχεθει στονβ ευτο μου να μη δινω σημασια στα ηλιθια βλεματα αλλα τελευταια στιγμη πηρα απο το μαζεμενο,την ταισα και ξανακοιμηθηκε σαν πουλακι!!! ολοι λεγαν αχ τι μωρο και τετοια και χαιρομουνα η δολια μανα!!!

εγω θηλαζω ανετα εξω με το σλινγκ..φαινεται σαν να κοιμαται κ μεχρι στιγμης κανενας δεν κοιταξε περιεργα!μην το φοβασαι γιατι κανονικα δεν κανει να μεταφερεις γαλα σε βολτα, διαβασε εδω http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/10/blog-post_30.html

359ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 11, 2012 11:07 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="τατιανα"]
peripmalou έγραψε:κατα τα αλλα σημερα δευτερη μερα να κανει κακακια και ποναει η καημενουλα,πξγαμε στο ολυμπιον ειπιαμε 3 ωρεσ καφε με την αδερφη μου κια εγω ντραπηκα λιγο να θηλασω αν και ειχα υποσχεθει στονβ ευτο μου να μη δινω σημασια στα ηλιθια βλεματα αλλα τελευταια στιγμη πηρα απο το μαζεμενο,την ταισα και ξανακοιμηθηκε σαν πουλακι!!! ολοι λεγαν αχ τι μωρο και τετοια και χαιρομουνα η δολια μανα!!!

εγω θηλαζω ανετα εξω με το σλινγκ..φαινεται σαν να κοιμαται κ μεχρι στιγμης κανενας δεν κοιταξε περιεργα!μην το φοβασαι γιατι κανονικα δεν κανει να μεταφερεις γαλα σε βολτα, διαβασε εδω http://www.mitrikosthilasmos.com/2009/10/blog-post_30.html
[/quote
τωρα θα το διαβασω ,εγω με το που κατρσα,ε τουσ το δωσα το βαλανε ψυγειο κ οταν πεινασε τουσ ζητησα ενα φλιτζανι με βραστο νερο κι το βαλα να παρει θερμοκρασια,κατσε να δω τι λεει το αρθρο μην κανμω καμια πατατα.

360ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 11, 2012 11:19 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[quote="peripmalou"]
τατιανα έγραψε:

[/quote
τωρα θα το διαβασω ,εγω με το που κατρσα,ε τουσ το δωσα το βαλανε ψυγειο κ οταν πεινασε τουσ ζητησα ενα φλιτζανι με βραστο νερο κι το βαλα να παρει θερμοκρασια,κατσε να δω τι λεει το αρθρο μην κανμω καμια πατατα.

ωχ λεει οτι δεν κανει ουτε για λιγο να μεταφερεται χωρισ ειδικο ψυγειακι τσαντα σαν αυτα τησ παραλιασ και με παγοκυωελεσ.ωραια βλακεια κανω τοσο καιρο,αν και μιλαμε για οπλυ μικρη απποσταση τωρα στεναχωρεθηκα.

361ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 11, 2012 11:34 am

τατιανα

τατιανα
peripmalou έγραψε:
ωχ λεει οτι δεν κανει ουτε για λιγο να μεταφερεται χωρισ ειδικο ψυγειακι τσαντα σαν αυτα τησ παραλιασ και με παγοκυωελεσ.ωραια βλακεια κανω τοσο καιρο,αν και μιλαμε για οπλυ μικρη απποσταση τωρα στεναχωρεθηκα.

εγω εκανα κανα 2 φορες μεγαλυτερη βλακεια, το ζεστενα κ το εβαζα σε ειδικη θηκη..ενταξει μια δυο δεν παθαινουν κατι μην στεναχωριεσε τωρα ξερεις!

362ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 11, 2012 11:46 am

mamatina

mamatina
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΚΙΑ ΕΚΛΑΨΕ ΓΙΑ ΚΑΝΑ 2ΩΡΟ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΥΡΕΤΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΟΚ!Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΦΟΒΑ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΖΩ AIRCONDITION ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΧΤΥΠΑΕΙ!ΕΓΩ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΦΟΥ Η ΜΠΕΜΠΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΓΕΥΜΑΤΑ ΞΕΝΟ ΓΑΛΑ ΕΠΙΛΕΓΩ ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΔΙΝΩ ΣΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΒΑΛΑΩ ΔΙΚΟ ΜΟΥ!!!

363ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 11, 2012 10:38 pm

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ .ΣΤΙΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΑ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑΚΙ Ο ΓΙΟΑΤΡΟΣ?ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ?3Η ΜΕΡΑ ΧΩΡΙ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙ ΣΚΑΤΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ(ΠΩ ΠΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΘΑΡΙΣΩ/??????))

364ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 11, 2012 10:45 pm

τατιανα

τατιανα
peripmalou έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ .ΣΤΙΣ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΚΑ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΦΑΡΜΑΚΑΚΙ Ο ΓΙΟΑΤΡΟΣ?ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΑΓΟΝΕΣ?3Η ΜΕΡΑ ΧΩΡΙ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑΦΙ ΣΚΑΤΟΥΛΑΚΙΑ ΤΗΣ(ΠΩ ΠΩ ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΚΑΘΑΡΙΣΩ/??????))

καλημρα!
στα μωρακια που θηλαζουν αποκλειστικα ειναι φυσιολογικο μεχρι κ 10 μερες νομιζω.
τωρα μπορεις να τη βοηθησεις λιγο ζεστενοντας λιγο ελαιολαδο κανε μασαζακι στον πρωκτο κ με μια μπατονετα ποτισμενη στο ελαιολαδο βαλτην λιγο μεσα στο πωπουδακο,
τωρα αυτο αν δεν δουλεψει θα σιυ πει ο γιατρος κ θα κανεις υποθετο.

365ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 12, 2012 1:51 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Και εμένα είναι δυσκοίλια και μου είπε ο γιατρός με το θερμόμετρο και λίγη βαζελίνη στον ποπό. Το έκανα αλλά τίποτα. Προχτές της έκανα κλίσμα γιατί ήταν τέταρτη μέρα, άλλη μια φορά της έχω κάνει αλλά βλέπω ότι το σκέτο χαμομίλι και το γάλα που αντί για νερό βάζω χαμομίλι κάνουν δουλειά.

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

366ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 12, 2012 2:07 am

mamatina

mamatina
καλημερα!ρε κοριτσια λυστε μου μια απορια ποσεσ ωρεσ κοιμουνται τα μωρακια σας?νομιζω οτι το δικο μου κοιμαται παρα πολυ κοιμαται ενα 12ωρο το βραδυ με ενα διαλείμμα για φαι και μετα το πρωινο φαι θελει να ξανακοιμηθει και γενικως κοιμαται πολλες φορες μεσ την ημερα! ειναι φυσιολογικο Rolling Eyes ?

367ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 12, 2012 2:30 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamatina έγραψε:καλημερα!ρε κοριτσια λυστε μου μια απορια ποσεσ ωρεσ κοιμουνται τα μωρακια σας?νομιζω οτι το δικο μου κοιμαται παρα πολυ κοιμαται ενα 12ωρο το βραδυ με ενα διαλείμμα για φαι και μετα το πρωινο φαι θελει να ξανακοιμηθει και γενικως κοιμαται πολλες φορες μεσ την ημερα! ειναι φυσιολογικο Rolling Eyes ?
Ax ti tuxerh pou eisaiiii!!!!!An den kano lathos exeis pei oti pinete xeno gala kai auto ta krataei gia pio polles ores xortasmena.Alla mporei na einai thema paidiou.Emena _2-3 fores exei koimhthei ena 5oro.Akoma k trioro exei kairo na koimhthei.To mono pou me sozei einai oti koimomaste mazi kai xypnaei troei kai xanakoimatai

368ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 12, 2012 2:37 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatiana ti orwia foto ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 15 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 15 215994 ti egine tlika m to thema pou eixes me thn natalia.pinei tora to galataki ths?na sou po sto sling dn zestenetai?skeftomai na paro kai ego alla pera ap to oti fovamwi oti tha skaei einai kai konta sta 6mish kila kai eidh me to marsipo kourazomai

369ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 12, 2012 2:38 am

mamatina

mamatina
XRYSA M έγραψε:
mamatina έγραψε:καλημερα!ρε κοριτσια λυστε μου μια απορια ποσεσ ωρεσ κοιμουνται τα μωρακια σας?νομιζω οτι το δικο μου κοιμαται παρα πολυ κοιμαται ενα 12ωρο το βραδυ με ενα διαλείμμα για φαι και μετα το πρωινο φαι θελει να ξανακοιμηθει και γενικως κοιμαται πολλες φορες μεσ την ημερα! ειναι φυσιολογικο Rolling Eyes ?
Ax ti tuxerh pou eisaiiii!!!!!An den kano lathos exeis pei oti pinete xeno gala kai auto ta krataei gia pio polles ores xortasmena.Alla mporei na einai thema paidiou.Emena _2-3 fores exei koimhthei ena 5oro.Akoma k trioro exei kairo na koimhthei.To mono pou me sozei einai oti koimomaste mazi kai xypnaei troei kai xanakoimatai
ενα με δυο γευματα τρωει ξενο δεν νομιζω να φταιει αυτο ειναι πολυ υπναρου Sleep !αφου να φανταστεισ εγω την ξυπναω μια φορα την νυχτα αλλιως μπορει και να μην ξυπναγε!λες να ανησυχω?

370ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 12, 2012 3:26 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamatina έγραψε:
XRYSA M έγραψε:
ενα με δυο γευματα τρωει ξενο δεν νομιζω να φταιει αυτο ειναι πολυ υπναρου Sleep !αφου να φανταστεισ εγω την ξυπναω μια φορα την νυχτα αλλιως μπορει και να μην ξυπναγε!λες να ανησυχω?
Sorry nomiza plnete mono xeno.E tote mallon einai ypnarou.Kai ego upnarou eimai alla h basilikh emoiase ston baba ths!Ta duo geumata xeno sou eipe o giatros na ths ta dineis?

371ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 12, 2012 3:42 am

mamatina

mamatina
XRYSA M έγραψε:
mamatina έγραψε:
XRYSA M έγραψε:
Sorry nomiza plnete mono xeno.E tote mallon einai ypnarou.Kai ego upnarou eimai alla h basilikh emoiase ston baba ths!Ta duo geumata xeno sou eipe o giatros na ths ta dineis?
xaxaxa εμενα το αντιθετο εμοιασε στον μπαμπα της!!!το ξενο της το δινω γιατι δεν με φτανει παντα το δικο μου
το βγαζω με θηλαστρο δεν επιανε το στηθος μου απ την αρχη!

372ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 12, 2012 4:01 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamatina έγραψε:
XRYSA M έγραψε:
mamatina έγραψε:
XRYSA M έγραψε:
xaxaxa εμενα το αντιθετο εμοιασε στον μπαμπα της!!!το ξενο της το δινω γιατι δεν με φτανει παντα το δικο μου
το βγαζω με θηλαστρο δεν επιανε το στηθος μου απ την αρχη!
Κορίτσια δεν έχει να κάνει με το γάλα εμένα που πίνει μόνο ξένο 2mμέρες κοιμαται ατελείωτα και μετα τέσσερις μέρες ξυπνια νύχτα μέρα....πάνω που χαίρομαι ξανά απελπιζομαι

373ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 12, 2012 4:03 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamatina oute me psevdothiles pianei?kai emena sthn arxh den hthele sththos giati ekana thn vlakeia k ths edosa xeno sto nosokomeio giati eixa kanei kaisarikh.otan sou leo meta prospathisa para polu na pasei an me vlepe kapoios tha elege ot eimai apanthroph giati ekpege sparaktika.pantos pote den einai arga na thn valeis sto sththos tha sou rythmisei kai thn paragogh kai tha vgeis apo thn xronovorq diadikasia ths adlhshs.pote den einai arga edo alles kanoune epanagalaktismo meta apo toso kairo.axizei na to prospathiseis tha dis einai monadiko ayto pou tha niotheis

374ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 12, 2012 4:33 am

τατιανα

τατιανα

εισαι απλα τυχερη!μακαρι και μενα να κοιμοταν τοσο..
Βεβαια κοιμαται αρκετα μεσα στην ημερα αλλα ειναι τοσο ευαισθητη που με τον παραμικρο θορυβο ξυπναει..και εχουμε εδω σκυλια που γαβγιζουν ασε ασε!!
Οσο για το στηθος οπως σου λεει η χρυσα προσπαθησε το ξανα εμενα μετα απο 3 μηνες με ψευδοθηλες τωρα ουτε να της δει δεν θελει..ξαφνικα εκει που δεν ηθελε αρχισε να πιανει

Χρυσα το παλευουμε ακομα αλλα βλεπω βελτιωσει δεν κλαιει πλεον τοσο στο στηθος και θηλαζει πιο πολυ ωρα, εδω και 2 μερες χρειαστικε να της δωσω μονο μια φορα ξενο (60 μλ) που δεν ησυχαζε με τιποτα.Σημερα μου ηρθε και ι τριγωνελα και θα δω αν θα μου αυξησει την παραγωγη για να γεμιζει το στηθος πιο συντομα.
Αν ετρωγε εστω καθε 2 ωρες σταθερα θα ηταν οκ αλλα η γλυκουλα μου αν ειναι ξυπνια θελει καθε μια ωρα που να προλαβει να γεμισει το στηθος..εμ της λεω ρουφα και θα σου δοθει χαχαχαχα
Οσο για το σλινγκ οντος ειναι ζεστα για τωρα, η φωτο ειναι πριν κανα 2 βδομαδες που δεν ειχε τοσο ζεστη.
Πλεον το περνω εξω μονο για να θηλαζω.
εμενα ειναι ελαφρια και ακομα την κουβαλαω ανετα!Πηγε τοσο η Βασιλικουλα με το μαμαδογαλατακι ε??μπραβο σας!

375ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 15 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 12, 2012 4:47 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:

εισαι απλα τυχερη!μακαρι και μενα να κοιμοταν τοσο..
Βεβαια κοιμαται αρκετα μεσα στην ημερα αλλα ειναι τοσο ευαισθητη που με τον παραμικρο θορυβο ξυπναει..και εχουμε εδω σκυλια που γαβγιζουν ασε ασε!!
Οσο για το στηθος οπως σου λεει η χρυσα προσπαθησε το ξανα εμενα μετα απο 3 μηνες με ψευδοθηλες τωρα ουτε να της δει δεν θελει..ξαφνικα εκει που δεν ηθελε αρχισε να πιανει

Χρυσα το παλευουμε ακομα αλλα βλεπω βελτιωσει δεν κλαιει πλεον τοσο στο στηθος και θηλαζει πιο πολυ ωρα, εδω και 2 μερες χρειαστικε να της δωσω μονο μια φορα ξενο (60 μλ) που δεν ησυχαζε με τιποτα.Σημερα μου ηρθε και ι τριγωνελα και θα δω αν θα μου αυξησει την παραγωγη για να γεμιζει το στηθος πιο συντομα.
Αν ετρωγε εστω καθε 2 ωρες σταθερα θα ηταν οκ αλλα η γλυκουλα μου αν ειναι ξυπνια θελει καθε μια ωρα που να προλαβει να γεμισει το στηθος..εμ της λεω ρουφα και θα σου δοθει χαχαχαχα
Οσο για το σλινγκ οντος ειναι ζεστα για τωρα, η φωτο ειναι πριν κανα 2 βδομαδες που δεν ειχε τοσο ζεστη.
Πλεον το περνω εξω μονο για να θηλαζω.
εμενα ειναι ελαφρια και ακομα την κουβαλαω ανετα!Πηγε τοσο η Βασιλικουλα με το μαμαδογαλατακι ε??μπραβο σας!

ΑΣΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΡΕΦΤΑΡΑΚΙ Embarassed ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΛΟ ΤΡΩΕΙ.ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙΣ???ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ...ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΔΟΥΛΕΙΤΣΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΣΥΧΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΚΛΕΓΕ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΕΚΛΕΓΕ ΤΟΣΟ ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΙΛΗΤΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΤΗΝ ΗΡΕΜΗΣΑ.ΑΡΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΟΥ.Η ΣΙΤΡΟΝΕΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΤΗ.ΣΟΥΠΕΣ ΤΡΩΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΤΡΩΓΑ ΓΙΝΟΜΟΥΝ ΤΟΥΜΠΑΝΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΝΟ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΣΑΦΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ Very Happy

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 15 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Invision forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις