Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
639 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 639 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

376ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 12, 2012 5:12 am

mamatina

mamatina
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
XRYSA M έγραψε:mamatina oute me psevdothiles pianei?kai emena sthn arxh den hthele sththos giati ekana thn vlakeia k ths edosa xeno sto nosokomeio giati eixa kanei kaisarikh.otan sou leo meta prospathisa para polu na pasei an me vlepe kapoios tha elege ot eimai apanthroph giati ekpege sparaktika.pantos pote den einai arga na thn valeis sto sththos tha sou rythmisei kai thn paragogh kai tha vgeis apo thn xronovorq diadikasia ths adlhshs.pote den einai arga edo alles kanoune epanagalaktismo meta apo toso kairo.axizei na to prospathiseis tha dis einai monadiko ayto pou tha niotheis
το ξερω ηθελα πολυ να την θηλασω!δοιμασαμε τα παντα δεν επιασε τιποτα!μεχρι και μια μερα η παιδιατρος ηρθε σπιτι και προπαθουσαμε να την κανουμε να θηλασει αλλα αδικος κοπος!να φανταστεις βλεπει το στηθος μου και κλαιει! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 16 534787

377ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 12, 2012 5:18 am

mamatina

mamatina
τατιανα έγραψε:
mamatina έγραψε:καλημερα!ρε κοριτσια λυστε μου μια απορια ποσεσ ωρεσ κοιμουνται τα μωρακια σας?νομιζω οτι το δικο μου κοιμαται παρα πολυ κοιμαται ενα 12ωρο το βραδυ με ενα διαλείμμα για φαι και μετα το πρωινο φαι θελει να ξανακοιμηθει και γενικως κοιμαται πολλες φορες μεσ την ημερα! ειναι φυσιολογικο Rolling Eyes ?

εισαι απλα τυχερη!μακαρι και μενα να κοιμοταν τοσο..
Βεβαια κοιμαται αρκετα μεσα στην ημερα αλλα ειναι τοσο ευαισθητη που με τον παραμικρο θορυβο ξυπναει..και εχουμε εδω σκυλια που γαβγιζουν ασε ασε!!
Οσο για το στηθος οπως σου λεει η χρυσα προσπαθησε το ξανα εμενα μετα απο 3 μηνες με ψευδοθηλες τωρα ουτε να της δει δεν θελει..ξαφνικα εκει που δεν ηθελε αρχισε να πιανει

Χρυσα το παλευουμε ακομα αλλα βλεπω βελτιωσει δεν κλαιει πλεον τοσο στο στηθος και θηλαζει πιο πολυ ωρα, εδω και 2 μερες χρειαστικε να της δωσω μονο μια φορα ξενο (60 μλ) που δεν ησυχαζε με τιποτα.Σημερα μου ηρθε και ι τριγωνελα και θα δω αν θα μου αυξησει την παραγωγη για να γεμιζει το στηθος πιο συντομα.
Αν ετρωγε εστω καθε 2 ωρες σταθερα θα ηταν οκ αλλα η γλυκουλα μου αν ειναι ξυπνια θελει καθε μια ωρα που να προλαβει να γεμισει το στηθος..εμ της λεω ρουφα και θα σου δοθει χαχαχαχα
Οσο για το σλινγκ οντος ειναι ζεστα για τωρα, η φωτο ειναι πριν κανα 2 βδομαδες που δεν ειχε τοσο ζεστη.
Πλεον το περνω εξω μονο για να θηλαζω.
εμενα ειναι ελαφρια και ακομα την κουβαλαω ανετα!Πηγε τοσο η Βασιλικουλα με το μαμαδογαλατακι ε??μπραβο σας!
και να φανταστεις τατιανα η παιδιατρος μας ειναι και συμβουλος θηλασμου και σηκωσε τα χερια ψηλα μου ειπε οτι της εχει μεινει ψυχολογικο !σας χαιρομαι που τα πατε τοσο καλα με το θηλασμο Respect Respect

378ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 12, 2012 5:55 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Χρυσα μου ισως ειναι και αυτο που λες, βασικα λενε οτι ειναι καλο να μην αφηνεις το μωρακι πριν χρονισει αλλα γινεται?δεν γινεται!
Κ δεν ειναι οτι δεν εχω γαλα, εχω απλα εμαθε την ευκολια του μπιμπερο που ρεει το γαλα και στο στηθος δεν θελει να κουραζετε η τεμπελιτσα!ρουφαει στην αρχη που ειναι γεματο και μετα αρχιζει την γκρινια..θα την καταφερω που θα παει!Ξενο πεινουμε 60-120μλ το πολυ δηλ ενα γευμα και της περισσοτερες φορες το βγαζει!
Ματινα αν σου ειπε και η παιδιατρος ετσι τι να πω..οσο αντεξεις με το θηλαστρο, μπραβο σου παντος γιατι ειναι κοπος και γενικα ειναι κοπος ο θηλασμος οπως και να το κανεις αλλα ειναι οτι καλυτερο και αυτο που συνηθως με κανει να συνεχιζω ειναι οτι σκεφτομαι πως αυτο το γαλατακι μια φορα στην ζωη της θα μπορεσει να το πιει..

379ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 12, 2012 6:39 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΜΑΤΙΝΑ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ?)ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΒΑΛΤΗ ΣΑΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.ΝΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ.ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΑΣΤΟ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΑΖΟΞΥΠΝΑΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗ ΘΥΛΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ!ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΙΔΕΕΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΞΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

380ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 12, 2012 7:04 am

τατιανα

τατιανα
XRYSA M έγραψε:ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΜΑΤΙΝΑ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ?)ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΒΑΛΤΗ ΣΑΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.ΝΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ.ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΑΣΤΟ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΑΖΟΞΥΠΝΑΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗ ΘΥΛΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ!ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΙΔΕΕΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΞΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

Respect Respect
ποσο δικιο εχεις

381ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 12, 2012 12:18 pm

mamatina

mamatina
XRYSA M έγραψε:ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΜΑΜΑΤΙΝΑ(ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙΝΑ ΣΕ ΛΕΝΕ?)ΣΟΥ ΛΕΩ ΜΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΒΑΛΤΗ ΣΑΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΣΟΥ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.ΝΑΙ Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ.ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΑΣΤΟ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΧΑΖΟΞΥΠΝΑΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗ ΘΥΛΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ!ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΗΠΩΣ ΒΡΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΙΔΕΕΣ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΞΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ.
ματινα ειναι το ονομα μου Very Happy Very Happy !εχεις πολυ δικιο σε αυτο που λες!η αληθεια ειναι οτι θα μπορουσα να προσπαθω πιο συχνα αν και αρκετες φορες την εχω παρει στο κρεβατι σαν να παιζουμε για να μην την ζορισω και κλαψει και της εβαλα την θηλη στο στομα την πιπιισε λιγο σαν πιπιλα και την αφησε!και καθε μερα λεω αντε να ξεκινησω να προσπαθω αλλα νιωθω οτι και γω εχω παθει ψυχολογικο!!μιλαμε εχουμε περασει πολυ δυσκολα με το θυλασμο!

382ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 12, 2012 12:56 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamatina έγραψε:
ματινα ειναι το ονομα μου Very Happy Very Happy !εχεις πολυ δικιο σε αυτο που λες!η αληθεια ειναι οτι θα μπορουσα να προσπαθω πιο συχνα αν και αρκετες φορες την εχω παρει στο κρεβατι σαν να παιζουμε για να μην την ζορισω και κλαψει και της εβαλα την θηλη στο στομα την πιπιισε λιγο σαν πιπιλα και την αφησε!και καθε μερα λεω αντε να ξεκινησω να προσπαθω αλλα νιωθω οτι και γω εχω παθει ψυχολογικο!!μιλαμε εχουμε περασει πολυ δυσκολα με το θυλασμο!

ΕΓΩ ΜΑΤΙΝΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ!ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΗΛΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ!

383ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 12, 2012 1:22 pm

mamatina

mamatina
XRYSA M έγραψε:
mamatina έγραψε:

ΕΓΩ ΜΑΤΙΝΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΔΕΡΜΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΖΕΣΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΘΗΛΑΣΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ!ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑ ΤΗΣ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΗΛΗ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ!

384ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 12, 2012 1:28 pm

mamatina

mamatina
[quote="mamatina"]
XRYSA M έγραψε:
mamatina έγραψε:

εχεισ δικιο θα κανω πιο εντατικες προσπαθιες και ελπιζω να τα καταφερω!κοιτα τωρα το ακρως αντιθετο να μην θελει μπιμπερο????δυσκολα συμβαινει αυτο.αν της το δωσει αλλος περα απο σενα ουτε παλι το θελει?παντως δοκιμασε διαφορα μπιμπερο δεν μπορει καποιο θα την βολεψει! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 16 8172

385ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 12, 2012 1:45 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΜΑΤΙΝΑ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΟΝ ΕΔΩ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ...ΘΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΩ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ.ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΡΕΞΙΜΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΝΤΙΒΙΝΤΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ.ΑΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΒΕΒΑΙΑ Very Happy Very Happy Very Happy ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΧΕΙ Η ΜΙΚΡΗ

386ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 12, 2012 11:01 pm

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamatina έγραψε:
XRYSA M έγραψε:
mamatina έγραψε:

χρυσα εχω και εγω αυτο το μπιμπερο μου το εδωσαν στο νοσοκομειο , το δοκιμασα αλλα το πιανει και μονο το πιπιλαει δεν ρουφαει. πριν 2 3 μερες που ειχα βγαλει δικο μου γαλα καταφερα κ ειπιε 40 ml αλλα την ειχα αφησει αρκετη ωρα να πιναει. παντος εγω δεν εχω προβλημα να λειψω απο το σπιτι ενα 2ωρακι αμα θυλασω κ φυγω ανετα κρατιεται 2 ωρες. και εξω βγηκαμε με τον αντρα μου, μιλαμε αυτο το παιδι δεν θα μπορω να το μαζεψω !!! μολις παμε βολτα ουτε μιλαει ουτε πιναει ουτε τιποτα με το που γυριζουμε σπιτι αρχιζει η γκρινια....

387ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 13, 2012 2:28 am

τατιανα

τατιανα
Καλησπέρα κορίτσια!!

Κάναμε σήμερα τι δεύτερο εμβόλιο μας, η καημενη
Μελανιασε απο το κλάμα κ σταμάτησε μόλις την θηλασα.
Βάλαμε σε ένα μήνα ένα κιλό κ είμαστε 5300 κ 58εκ η Παιδιατρος μόλις την είδε λέει ααα πως στρογγυλεψε!!
Είπε ότι είναι πολυ ζωηρή κ να την προσέχουμε γιατί εκει που εξέταζε γύρισε απο μπρουμυτα ανάσκελα κ το αντίθετο!
Της χαμογελουσε κ έκανε αγκου μέχρι που έφαγε την φαρμακερη...
Για να δω πως θα είμαστε 2 μέρες, τώρα την κουναω στα γόνατα κ άποκοιμιεται Μετα κλαίει...έχω να τραβηξω κ είμαι κ Μονή μουυυυ

Ελπιδα εμένα άμα είναι να γρινιαξει κ έξω γρινιαζει.. Το καρότσι δεν το πολυσυμπαθει κ στην αρχη κλαίει Μετα συνηθίζει αλλα έτσι κ σταματήσεις πάλι κλαίει!
Οπότε καλά είστε κάντε βολτεσσς

388ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουν 14, 2012 1:08 am

mamatina

mamatina
κοριτσια καλημερα!το ματιασα το παιδι μου Rolling Eyes Rolling Eyes απο χτες ειναι μες την γκρινια δεν θελει τιποτα δεν θελει ουτε πανω ουτε κατω ουτε στο ριλαξ που της αρεσει με εχει τρελανει στην γκρινια και το χειροτερο απο ολα δεν πολυ τρωει.τρωει ανα 3μιση ωρες περιπου 70 με 80 ml!δεν ειναι πολυ λιγο?αλλα τον υπνο δεν τον χανει Laughing Laughing

389ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουν 14, 2012 3:09 am

τατιανα

τατιανα
Κοριτσια χθες παρολη την γκρινια του εμβολιου αφου της εδωσα ντεπονακι κοιμηθηκε 5ωρο σερι!
Επισης χθες δεν χρειαστικε καθολου συμπληρωμα αλλα ουτε και σημερα βλεπω να δινω..επιτελους επανερχομαστε!!!
Και σημερα μια χαρουλα ειναι ευτυχως.
Μιλησαμε και με τον μπαμπα μας μεσω σκαιπ κ λεει οτι δεν θελει και πολυ να μεινει γερμανια γιατι και εκει δυσκολα με τις δουλειες και πολυ ακριβα τα ενοικια!θα δουμε...
κατα τ'αλλα πολυυυ ζεστη τωρα καπως αρχισε να φυσαει και ψιλοδροσισε!!

Ματινα ετσι ειναι και εμενα εκει που ειναι τελεια μεσα στο προγραμμα ξαφνικα μια μερα ειναι μεσα στην γκρινια!!υπομονη!

390ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουν 14, 2012 11:27 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια φτυστε μας!!! σημερα εχει λειωσει στο υπνο, κοιμηθηκε 3 με 6 το μεσημερι, θυλασε πηγσμε βολτα μεχρι της 8 παλι κοιμοταν, και οταν γυρισαμε καναμε μπανακι , θυλασε και τωρα κοιμαται παλι!!! γιουπι !!!

τατιανα σου ευχομαι να βρειτε ακρη και να επιλεξετε το καλητερο....
φιλακια κοριτσια παω για υπνο τωρα που προλαβαινω!!

391ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουν 14, 2012 10:22 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα!εμενα εχει 2 μερες απιστευτη γκρινια Mad ολο αγκαλια ειναι ολο θελει να τρωει,ουφ!ειδικα την τεταρτη που ειχε 35 βαθμους ισως διψουσε και ολο θηλαζε ειχα εξαντληθει μιλαμε για να δουμε σημερα που δροσισε....παω για λιγες δουλιτσες τωρα που κοιμαται ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 16 517142 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 16 93981

392ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουν 15, 2012 9:15 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ???ΑΧ ΜΕ ΤΡΕΧΕΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΙΣ 3 ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΓΚΡΙΝΙΑΑΑΑΑ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΗΡΕΜΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΥΜΝΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ.ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΣΑΦΩΣ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΜΙΖΩ ΚΛΑΣΙΚΑ ΘΥΛΑΖΟΝΤΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΙΝ ΚΛΑΨΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΞΑΝΑΠΑΩ Κ ΤΗΝ ΘΥΛΑΖΩ.ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2-6.ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΘΥΛΑΣΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΖΕΣΤΕΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ.ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΙΑ ΟΜΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΝΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΗΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΣΧΕΔΟΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ.

393ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουν 16, 2012 11:22 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ρε κοριτσια θα τρελαθω σημερα ολη μερα οταν τη βαζω στο στηθος τρωει λιγο και μετα το αφεινει κ τριριζει... λετε να μην εχω πολυ γαλα? γιατι ετσι ξαφνικα? η μικρη την βλεπω να μασαει χερια μετα, δοκιμασα να δωσω συμπληρωμα αλλα δεν το περνει με τιποτα

394ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουν 17, 2012 6:20 am

mamatina

mamatina
μανουλες τι κανετε?βλεπω η γκρινια ηταν ομαδικη σε ολα τα μπεμπακια Laughing Laughing !χρυσα μ. ετσι ακριβως θελει και η δικια μου αγκαλια να κοιταει μπροστα και περπατημα!!η προσπαθειες για να πιασει στηθος μεχρι στιγμης δεν εχουν κανενα αποτελεσμα ουτε να το βλεπει!!κατα τα αλλα 3 μερες δεν εχουμε κατσει στα αυγα μας ολο βολτα ειμαστε!!

395ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουν 17, 2012 7:28 am

τατιανα

τατιανα
Γεια σας Κοριτσακια!!
Τι κανετε??
Ελπιδα πως πατε θηλαζει σημερα??
Χρυσα και Ματινα και η δικια μου τα ιδια πολυ περπατημα πεφτει..και ειμαι κ μονη μου εχουν πεσει τα χερια!
Χρυσα και εμενα συνεχεια τα χερια στο στομα και προσπαθει να βαλει και τα 2!!βαζει και δαχτυλα και αναγουλιαζει μετα..
Σημερα το πρωι πηγαμε για καφε σε μια φιλη μου και δεν πολυκοιμηθηκε γιατι με την φασαρια δεν μπορει και μετα 1 που γυρισαμε την κοιμησα και ξυπνησε 17.30!!!πολυς υπνος..ξεκουραστικα και εγω!

396ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουν 17, 2012 2:07 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ???ΟΛΟ ΜΠΑΙΝΩ ΠΑΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ!ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΓΚΡΙΝΙΑΑΑΑΑ.ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ Η ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΡΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΛΕΜΕ.ΑΧ ΚΑΙ ΒΑΧ ΑΥΤΗ Η ΜΙΚΡΗ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ Very Happy Very Happy Very Happy ΑΛΛΑ Μ ΑΡΕΣΕΙ.ΤΑΤΙΑΝΑ ΑΣΕ ΠΟΛΥ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΛΕΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΑΣΕΕΕΕΕΕΕ!ΕΣΕΝΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ???ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΕΠΕΙΣΟΔΕΙΑ Ε?ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ??ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΙΝΑ Ε?ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ.ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!ΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΕΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ ΞΥΠΑΝΑΝΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΛΠ.ΕΜΕΝΑ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΒΑΖΑ ΟΤΙ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΥΤΙΝΑ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΝΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ?ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΩ ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 10.

397ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουν 17, 2012 2:10 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:Γεια σας Κοριτσακια!!
Τι κανετε??
Ελπιδα πως πατε θηλαζει σημερα??
Χρυσα και Ματινα και η δικια μου τα ιδια πολυ περπατημα πεφτει..και ειμαι κ μονη μου εχουν πεσει τα χερια!
Χρυσα και εμενα συνεχεια τα χερια στο στομα και προσπαθει να βαλει και τα 2!!βαζει και δαχτυλα και αναγουλιαζει μετα..
Σημερα το πρωι πηγαμε για καφε σε μια φιλη μου και δεν πολυκοιμηθηκε γιατι με την φασαρια δεν μπορει και μετα 1 που γυρισαμε την κοιμησα και ξυπνησε 17.30!!!πολυς υπνος..ξεκουραστικα και εγω!

ΕΙΔΕΣ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ Η ΒΟΛΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ???ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΜΙΖΕΙΣ??Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΤΣΑΠΕΡΔΩΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ ΜΕ ΚΟΥΝΗΜΑ!Α! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΞΑΠΛΩΝΩ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΖΥΖΙ.

398ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουν 17, 2012 2:13 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elpidamamy έγραψε:ρε κοριτσια θα τρελαθω σημερα ολη μερα οταν τη βαζω στο στηθος τρωει λιγο και μετα το αφεινει κ τριριζει... λετε να μην εχω πολυ γαλα? γιατι ετσι ξαφνικα? η μικρη την βλεπω να μασαει χερια μετα, δοκιμασα να δωσω συμπληρωμα αλλα δεν το περνει με τιποτα

ΚΑΛΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΑΛΑ ΑΠΛΑ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΦΑΣΗ Η ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΝΑΕΙ.ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΑΝ ΠΕΙΝΑΣΕΙ ΠΟΛΥ ΘΑ ΦΑΕΙ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΕΣΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΑΕ ΠΟΛΥ

399ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουν 17, 2012 2:17 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamatina έγραψε:μανουλες τι κανετε?βλεπω η γκρινια ηταν ομαδικη σε ολα τα μπεμπακια Laughing Laughing !χρυσα μ. ετσι ακριβως θελει και η δικια μου αγκαλια να κοιταει μπροστα και περπατημα!!η προσπαθειες για να πιασει στηθος μεχρι στιγμης δεν εχουν κανενα αποτελεσμα ουτε να το βλεπει!!κατα τα αλλα 3 μερες δεν εχουμε κατσει στα αυγα μας ολο βολτα ειμαστε!!

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΠΡΑΤΣΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Very Happy Very Happy Very Happy ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΑΡΤΗΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΗΛΗ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ. Very Happy Very Happy Very Happy ΑΛΗΘΕΙΑ ΨΕΥΔΟΘΗΛΕΣ ΕΧΕΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ???ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΚΑΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ???ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΡΧΗ.

400ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 16 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουν 17, 2012 9:32 pm

τατιανα

τατιανα
Καλημερααα!
Για μας χθες ηταν μερα υπνου..εκτος απο το 4ωρο το μεσημερι κοιμηθηκε απο τις 20.30 το βραδυ μεχρι της 7 το πρωι με 2 ενδιαμεσους θηλασμους!
Κ τωρα νυσταζει παλι..
Χρυσα στην γερμανια πηγε ν; βρει δουλεια, ειναι ο αδερφος μου εκει αλλα δυσκολα και εκει και χωρις γλωσσα.
Η συνθηκες ομως καμια σχεση, πηγανε λεει να δουνε τον παιδικο που θα παει ο ανηψιος μου και τους υποδεχτηκαν με γλυκα και φαγητα και τους ξεναγησαν, οι δασκαλες ρωτησαν ολες τις προτιμησεις του παιδιου και για τον χαρακτηρα του και μια ταξη αποτελειται απο 10-12 παιδακια και 3 δασκαλεςςςς απιστευτο??

Προγραμμα ουτε εμεις εχουμε, οποτε θελει τρωει οποτε θελει κοιμαται και εγω ακολουθω..νομιζω ειναι πολυ μωρακια ακομα για προγραμμα!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 16 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις