Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
662 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 662 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

401ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουν 17, 2012 11:53 pm

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
XRYSA M έγραψε:

ΕΙΔΕΣ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΟΥ Η ΒΟΛΤΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ???ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΜΙΖΕΙΣ??Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΤΣΑΠΕΡΔΩΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟ ΡΗΛΑΞ ΜΕ ΚΟΥΝΗΜΑ!Α! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΞΑΠΛΩΝΩ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΖΥΖΙ.

Kαι μενα στην αρχη στο στηθος αποκοιμιοταν τωρα πλεον στα χερια και κλασικα περπατημα και μολις αποκοιμηθει καλα την βαζω καλαθουνα, καμια φορα την κανουμε την διαδικασια 2-3 φορες..
Στο στηθος καμια φορα το βραδυ ξαπλωνω μαζι της και αποκοιμιομαστε!

402ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 18, 2012 3:52 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Koritsia mou ti kanete?ax tatiana ta idia xougia exoun oi koritsares masloipon ego shmera ekane kati.To proi h mpempa mou xypnaei ousiastika apo tis 10-11 kai apo kei kai pera paizei ligo sto gumnastirio kai meta grinia an den thn kaneis voltres.Shmera phra th apofash oti den ginetai ayto giati tha peso kato sto telos epeidh enai kai varia polu.Etsi thn phra apla sthn agalia mou kai eklege sparaktika me lugmous.Ekana thn kardia mou petra kai afoy eklapse kanena 20lepto ego eixa eidh to zizi exo to arpaxe efage kai apokoimhthike eixe tosa neyra omos pou evgaze ligmous kai otan etroge.En telh apokoimhthike kanena tetaro k xypnhse me xamogelo san na mhn eixe symvei tipota me gelia.Paixame kanena misaoro kai meta pali grinia eide pos den thn phgaina voltes sto spiti kai pali arxise to sparaktiko klama kia meta pali ta idia pianei to zizi troe kai apokoimietai.Tora thn efera sto krevati mou xupnhse vevaia ligo alla efage xana ligo kai koimatai.Mporei na kano lathos pou t afhsa na klaiei etsi alla kati prepei na kano giati tha arosthso apo thn kourash.O antras mu oso kai na thelei na vohthisei gyrnaei kourasmenos kai ase kai tis peres pou exei yphresia kai eimai monh.Sparazetai h kardia mou na thn akouo na klaiei etsi alla exo katalavei oti xerei ti kanei kai thelei apla na vgainei to dko ths.Kano lathos lete???

403ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 18, 2012 4:34 am

τατιανα

τατιανα
Xρυσα σε καταλαβαινω ειναι πολυ κουραστικο, εμενα ειναι και ελαφρια οποτε καπως αντεχετε, σημερα πχ μαγειρεψα με το ενα χερι και στο αλλο η μπεμπα.
Εχω δοκιμασει και εγω να την αφησω να κλαψει αλλα δεν σταματαει με τιποτα κλαιει τοσο που πνιγεται και δεν αντεχω να την ακουω, ασε που μου ειπε μια γειτονισα απεναντι να μου την ξεματιασει χαχαχα
Ειναι ατιμουτσικα και ας ειναι μια σταλια, της λεω της Νατάλιας βρε κοπελα μο αγκαλια σε εχω πρεπει και να περπαταωωω??ε γραμμενη με εχει!

404ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 18, 2012 4:53 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:Καλημερααα!
Για μας χθες ηταν μερα υπνου..εκτος απο το 4ωρο το μεσημερι κοιμηθηκε απο τις 20.30 το βραδυ μεχρι της 7 το πρωι με 2 ενδιαμεσους θηλασμους!
Κ τωρα νυσταζει παλι..
Χρυσα στην γερμανια πηγε ν; βρει δουλεια, ειναι ο αδερφος μου εκει αλλα δυσκολα και εκει και χωρις γλωσσα.
Η συνθηκες ομως καμια σχεση, πηγανε λεει να δουνε τον παιδικο που θα παει ο ανηψιος μου και τους υποδεχτηκαν με γλυκα και φαγητα και τους ξεναγησαν, οι δασκαλες ρωτησαν ολες τις προτιμησεις του παιδιου και για τον χαρακτηρα του και μια ταξη αποτελειται απο 10-12 παιδακια και 3 δασκαλεςςςς απιστευτο??

Προγραμμα ουτε εμεις εχουμε, οποτε θελει τρωει οποτε θελει κοιμαται και εγω ακολουθω..νομιζω ειναι πολυ μωρακια ακομα για προγραμμα!

ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΕΔΩ ΓΕΝΙΚΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΛΛΑ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΑΝΤΑΡ ΜΙΣΘΟΣ ΑΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΚΟΒΟΥΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ.ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΣΟΥ ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ?

405ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 19, 2012 5:37 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσαρες τι κανετε? κοιμαται και ειπα να γραψω, ευτηχως το θεμα το στηθος λυθηκε μαλλον ζεστενετε γιατι βλεπω οτι το βραδυ τρωει πιο πολυ, χρυσα και τατιανα σας καταλαβαινω και εμενα μου εχουν πεσει τα χερια... να δουμε αμα βαρινει κι αλλο τι θα κανω!! ο αντρας μου πηγε στο λιμανι εχουμε αφηξεις.... η πεθερα με τη κουνιαδα και τα παιδια της θα δει η μπεμπα τα ξαδερφακια της. ο μικρος ειναι 4 μηνων. τωρα βεβαια με ολους στο σπιτι θα παιξουν τα νευρα μου αλλα τι να κανω μια φορα το χρονο ερχονται, μεχρι την κυριακη κ θα φυγουν.... αργει η κυριακη εεε???? χιι χι!!!! φιλακια κουκλες

αααα τατιανα η ναταλια ειναι κουκλαρα με τη κορδελα!!!! αγορασαμε κ εμεις μια ιδια απο e bay σε ροζ αλλα δεν μας εχει ερθει ακομα Crying or Very sad

406ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 19, 2012 7:12 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τατανα να σε ρωτήσω κάτι.....ακόμα η μπεμπα τινάζει χέρια πόδια η ηρεμησε????

407ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 19, 2012 8:49 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Koritsia pos eiste?Emeis kapos hremhsame telika mallon theloun programma ta morakia mas.Xthes thn koimhsa stis 11 prospathousa apo tis 9.30 vevaia alla ta katafera k xoris voltes mesa sto spiti kai xypnhse stis 10.30 to proi me endiamesous 4 thilasmoys.Ayrio vevaia to proi tha exo kamia oritsa douleia kai tha katsei me ton mpampa ths gia na doyme tha klaiei pali?Pantos korisia oses apo esas kanete ayto pou ekana ego me tis voltes mesa sto spiti kopsteto mia apofash einai giati meta otan varinoun k allo den tha adexete.Tatiana ti oraia pou einai h natalia sou Very Happy na sas rotiso kati allo to vrady pou vazete plagia ta morakia sas menoun etsi?Emena olo gyrnaei Very Happy

408ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 19, 2012 8:53 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elpidamamy έγραψε:κοριτσαρες τι κανετε? κοιμαται και ειπα να γραψω, ευτηχως το θεμα το στηθος λυθηκε μαλλον ζεστενετε γιατι βλεπω οτι το βραδυ τρωει πιο πολυ, χρυσα και τατιανα σας καταλαβαινω και εμενα μου εχουν πεσει τα χερια... να δουμε αμα βαρινει κι αλλο τι θα κανω!! ο αντρας μου πηγε στο λιμανι εχουμε αφηξεις.... η πεθερα με τη κουνιαδα και τα παιδια της θα δει η μπεμπα τα ξαδερφακια της. ο μικρος ειναι 4 μηνων. τωρα βεβαια με ολους στο σπιτι θα παιξουν τα νευρα μου αλλα τι να κανω μια φορα το χρονο ερχονται, μεχρι την κυριακη κ θα φυγουν.... αργει η κυριακη εεε???? χιι χι!!!! φιλακια κουκλες

αααα τατιανα η ναταλια ειναι κουκλαρα με τη κορδελα!!!! αγορασαμε κ εμεις μια ιδια απο e bay σε ροζ αλλα δεν μας εχει ερθει ακομα Crying or Very sad
Kalos na tous dexteis.Ela oraia tha einai.Makari na erxontan kai emena kapoios exo varethei ta idia kai ta idia.

409ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 19, 2012 12:02 pm

τατιανα

τατιανα
ευχαριστω κοριτσια για το κοπλιμαν χεχεχε κουκλες ειναι οι κοριτσαρες μας!!

Χρυσα για πες το μυστικο??πως τις εκοψες τις βολτες?
Χθες πέρασα εφιαλτικό βράδυ, δεν ξέρω τι την έπιασε την Νατάλια αλλα όλο εκλαιγε γκρινιαζε δεν ήθελα στήθος δεν κοιμόταν με τίποτα!
Απο της 21.00 παλευα κ τελικά Μετα απο πολυ κλάμα καταιδρωμενη αποκοιμηθηκε στις 12.30.αχ κ σημερα τα ιδια..νυσταζει αλλα δεν αποκιμιεται βαρια..χριστε μου αλλα 2 βραδυα κ θα ερθει ο αντρας δεν αντεχω μονη μουυυυ...

χρυσα τελικά δεν θα φύγουμε ακόμα, η δουλεια που βρήκε τον περνούν λέει αλλα είναι πολυ μακριά απο κει που είναι ο αδερφός μου κ θα φεύγουν πολλα σε βενζίνες, δεν ήταν κ αρκετά τα λεφτά ώστε να αξίζει κ κυρίως δεν θα φύγουμε λόγω το ότι τελικά απο τι φαίνεται δεν θα πάρω τα επιδόματα εγκυμοσύνης κτλ πήγα σήμερα στο ΙΚΑ κ ακόμα δεν καταχωρηθηκαν τα ένσημα κ μου είπε θα αργήσουν ακόμα με το Νεο κολοσυστημα κ έχω διορία μέχρι αρχές σεπτεμβρίου, υπολογιζαμε σε αυτα τα λεφτά για να κάνουμε την μετακόμιση. Τέλος πάντων ας είμαι αισιόδοξη κ ότι είναι να γίνει θα γίνει, ο πατέρας μου χάρηκε πολυ γιατί δεν ήθελε να φύγουμε.

Ελπιδα κ εγω απο ebay την πηρα 1λιρα!αλλα εκοψα μερικα φυλλα απο το λουλουδι γιατι ηταν τεραααστιο Very Happy
δεν ξερω τι ακριβως εννοεις για το τιναγμα παντος ειναι πολυ ζωηρη ακομα κ στην αγκαλια ολο κουνιετε κ χοροπηδαει!

410ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 19, 2012 12:03 pm

τατιανα

τατιανα
XRYSA M έγραψε:allo to vrady pou vazete plagia ta morakia sas menoun etsi?Emena olo gyrnaei Very Happy

εμενα κοιμαται οπως η δικια σου στην φωτο..χαχχα απλωνεται μαλλον λογο ζεστης

411ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 19, 2012 12:06 pm

τατιανα

τατιανα
elpidamamy έγραψε: ο αντρας μου πηγε στο λιμανι εχουμε αφηξεις.... η πεθερα με τη κουνιαδα και τα παιδια της θα δει η μπεμπα τα ξαδερφακια της. ο μικρος ειναι 4 μηνων. τωρα βεβαια με ολους στο σπιτι θα παιξουν τα νευρα μου αλλα τι να κανω μια φορα το χρονο ερχονται, μεχρι την κυριακη κ θα φυγουν.... αργει η κυριακη εεε???? χιι χι!!!! φιλακια κουκλες

καλως να τους δεχτεις..χιχιχι σε καταλαβαινω..κ μενα η πεθερα μου το δηλωσε οτι μολις γυρισει ο αντρας μου θα ερθουν..ωχ θεε μου γινομαι κακια αλλα δεν θελωωω Very Happy ενα δωρακι δεν εχουν αξιωθει να κανουν στο εγγονι, στις βολτες ομως πρωτοι!!
υπομονη λιγες μερες ειναι μεχρι την κυριακη!

412ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 19, 2012 12:47 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια τι κανετε?και εγω τα ιδια περναω ολο αγκαλιες ειμαστε και με τετοια ζεστη λιωνουμε.......καθε απογ.κατεβαζω τις μικρες να παιξουνε και καθετε λιγο και μετα αρχηζει η γκρινια Mad ολη η γειτονια μας εχει παρει χαμπαρι δεν θελει καθολου βολτα!
χρυσα τα παμπερς λιντλ τελεια καμια διαροη θυμαστε που ελεγα του φευγουν τσισα απο το πλαι?τωρα τιποτα Smile
κ επισης εχει αυξησει τα γευματα τρωει καθε 2 ωρες!ισως διψαει και θελει πιο πολυ τι να πω!

413ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 19, 2012 3:34 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatiana isos na einai gia kalo pou den feugete.oso gia ta oikonomika ase oloi me to zori ta vgazoume pera.einai kai ayth h eforia tora 750euro eleos me ena mistho kai tipota sto onoma mas ektos apo to aytokinito pou einai me daneio.oso gia tis voltes apla meta to xthesino sparaktiko klama isos katalave oti den exei allo.pantos apo xthes pou thn exo valei se programa ypnou paixnidiou kai mpanioy einai poly pio hsyxh.akoka kai thn volta tha prospatho na thn phgaino sygekrimeni ora to apogeyma.telika ontos opos eixa diavasei sta mora aresei h routina.ade na doyme.aaaa tatiana esy pou thn koimizeis mazi sou thn shkoneis panta na reytei?ego thn shkono alla xypnaei kai meta xanatroei ligo ayto vevaia to meshmeri giati tora to vrady prospatho na thn phgaino sthn kounia ara thn shkono kai epishs koimatai pio varia kai den xypnaei.

414ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 19, 2012 3:39 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:κοριτσια τι κανετε?και εγω τα ιδια περναω ολο αγκαλιες ειμαστε και με τετοια ζεστη λιωνουμε.......καθε απογ.κατεβαζω τις μικρες να παιξουνε και καθετε λιγο και μετα αρχηζει η γκρινια Mad ολη η γειτονια μας εχει παρει χαμπαρι δεν θελει καθολου βολτα!
χρυσα τα παμπερς λιντλ τελεια καμια διαροη θυμαστε που ελεγα του φευγουν τσισα απο το πλαι?τωρα τιποτα Smile
κ επισης εχει αυξησει τα γευματα τρωει καθε 2 ωρες!ισως διψαει και θελει πιο πολυ τι να πω!
Axxxx ypomonh esy toulaxiston xereis ta kolpa na to hremiseis emeis ti na poume axxx:D kai mena eidika to meshmeri pou thn vazo gia ypno mporei kai na troei sto misaoro.oso gia tis panes einai foveres den to perimena kai polu fthnes.geogia tis kores sou tis thilases?

415ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 19, 2012 3:43 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
koritsia sorry kai pali pou grafo etsi alla ayth h vlakeia dn exei ellhnika kai to lap top mou pou sas eixa pei to xe ftiaxei o adras mou xanaxalase kai mou kahke kai to atmosidero ta neyra mounting Embarassed

416ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 19, 2012 9:14 pm

τατιανα

τατιανα
Ασε Χρύσα τα ίδια κ εμείς μόνο ένα αυτοκίνητο έχουμε κ αυτο παλιό κ η εφορία κανε 700αρι θα είναι μας είπε η Λογιστρια.. Να πανε να χεστουνε ας μου δώσουμε πρώτα τα λεφτά της γεννας κ το συζητάμε!
Την Μέρα την βάζω στην Καλαθουνα κ το βράδυ το ίδιο Μετα την νύχτα την περνω μαζί μου, αν κοιμηθεί δεν την βάζω να ρευτει γιατί ξυπνάει κάνει πολυ ελαφρύ ύπνο με το παραμικρό πεταγετε!
Σκέφτομαι σε κανένα μήνα να την βάλω στην κούνια της γιατί δεν θα χωράει κ στην Καλαθουνα. Θ πάρω τώρα στρώμα κ για αρχη θα την Κοίμηζω την Μέρα εκει να συνηθίζει το δωμάτιο της.

417ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 20, 2012 3:03 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:Ασε Χρύσα τα ίδια κ εμείς μόνο ένα αυτοκίνητο έχουμε κ αυτο παλιό κ η εφορία κανε 700αρι θα είναι μας είπε η Λογιστρια.. Να πανε να χεστουνε ας μου δώσουμε πρώτα τα λεφτά της γεννας κ το συζητάμε!
Την Μέρα την βάζω στην Καλαθουνα κ το βράδυ το ίδιο Μετα την νύχτα την περνω μαζί μου, αν κοιμηθεί δεν την βάζω να ρευτει γιατί ξυπνάει κάνει πολυ ελαφρύ ύπνο με το παραμικρό πεταγετε!
Σκέφτομαι σε κανένα μήνα να την βάλω στην κούνια της γιατί δεν θα χωράει κ στην Καλαθουνα. Θ πάρω τώρα στρώμα κ για αρχη θα την Κοίμηζω την Μέρα εκει να συνηθίζει το δωμάτιο της.
Kai pou sai akoma me thn eforia tatiana tou xronou leei tha forologoune kai ta paidia tha theorountai tekmirio eleosssss!!!Ego thn kalathouna thn exo katargisei edo kai kairo eskage ekei mesa.Thn kounia thn exo sto domatio mou den ths exo kanei akoma domatio giati theloume na metakomisoume anbexoyme leyfta vevaia.Logo ton ensymon den sta valan ta lefta?

418ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 20, 2012 3:16 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
pos eiste koritsia liges meiname !??h elena pou na einai tha xekinise doyleia logika opos k h perimalou.ego shmera eixa miamish ora douleia kai ekatse h vasilikh me ton mpampa ths.vevaia griniaxe kai einai dyskolo na thn akouo na klaiei kai ego na douleuo ataraxh.axxx kai molis teleiosa mou ekane kati xamogela asta na pane. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 17 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 17 215994 to programa pou valame synexizetai me epitixia xthes koimhthke apo tis 11mish mexri tis 10to proi.vevaia prospathousa miamish ora na thn koimhso to vrady.kai tora apo tis 2xaplosame kai troei.ax thelo na arxiso gymnastikh einai xalia to soma mou kai exo na xaso alla 8toulaxiston kila alla epeidh eimai teleios agymnasth mou fainontai sto soma parapano.h koilia esas sas exei pesei teleios?

419ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 20, 2012 5:09 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπερα κοριτσια!χρυσα δεν τις θηλασα πολυ και το εχω μετανιωσει!τωρα καταλαβα τον τροπο στην πρωτη απο λαθος συμβουλες πρηστηκε το στηθος και πονουσα μεχρι που αρχησαν να ματωνουν οι θηλες και το κοψα!στην αλλη η πρωτη μου ηταν 14 μηνων ηθελε ταισμα,αλλαγμα και τρεξιμο οποτε δεν εφτανε ο χρονος!τωρα εχω πει θα το παω οσο μπορω μεχρι στιγμης ολα καλα πανε!εγω τον κοιμηζω κατα τις 11 τον βαζω στο κρεβατακι που το χω διπλα μου και οταν πεινασει τον βαζω διπλα μου τρωει και κοιμομαστε μαζι!δεν τον σηκωνω να ρευτει μονο αν γκρινιαξει.
και εγω αρχησα δουλεια τα κοσμηματα που κανω ευτυχως τωρα καλοκαιρακι τα φορανε πιο πολυ Smile
εμεις δεν καναμε τη δηλωση αλλα καπου εκει ειμαστε στο 700ρι συν το χαρατσι που δεν θελαμε να το πληρωσουμε....θα εχουν να περνουν ας μου δωσουν τα 2000 για το επιδομα τριτεκνων και μετα τα λεμε.δυστυχως ειμαστε αξιοι της μοιρας μας,μας δωθηκε η ευκαιρια να ξεβρομισουμε τον τοπο,τη βουλη και εμεις παλι αυτους βγαλαμε......κριμα για το μελλον των παιδιων μας!να τρωνε με χρυσα κουταλια και εμεις να στερουμε τα παιδακια μας τα βασικα για να μας τα περνουν αυτοι.....
χρυσα απο κιλα ειμαι σταθερα +4 απο προ εγκυμοσυνης η κοιλια επεσε δηλαδη τα τζιν μου κανουν τα περσυνα θα τα χασω λιγα λιγα.

420ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 20, 2012 5:56 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:καλησπερα κοριτσια!χρυσα δεν τις θηλασα πολυ και το εχω μετανιωσει!τωρα καταλαβα τον τροπο στην πρωτη απο λαθος συμβουλες πρηστηκε το στηθος και πονουσα μεχρι που αρχησαν να ματωνουν οι θηλες και το κοψα!στην αλλη η πρωτη μου ηταν 14 μηνων ηθελε ταισμα,αλλαγμα και τρεξιμο οποτε δεν εφτανε ο χρονος!τωρα εχω πει θα το παω οσο μπορω μεχρι στιγμης ολα καλα πανε!εγω τον κοιμηζω κατα τις 11 τον βαζω στο κρεβατακι που το χω διπλα μου και οταν πεινασει τον βαζω διπλα μου τρωει και κοιμομαστε μαζι!δεν τον σηκωνω να ρευτει μονο αν γκρινιαξει.
και εγω αρχησα δουλεια τα κοσμηματα που κανω ευτυχως τωρα καλοκαιρακι τα φορανε πιο πολυ Smile
εμεις δεν καναμε τη δηλωση αλλα καπου εκει ειμαστε στο 700ρι συν το χαρατσι που δεν θελαμε να το πληρωσουμε....θα εχουν να περνουν ας μου δωσουν τα 2000 για το επιδομα τριτεκνων και μετα τα λεμε.δυστυχως ειμαστε αξιοι της μοιρας μας,μας δωθηκε η ευκαιρια να ξεβρομισουμε τον τοπο,τη βουλη και εμεις παλι αυτους βγαλαμε......κριμα για το μελλον των παιδιων μας!να τρωνε με χρυσα κουταλια και εμεις να στερουμε τα παιδακια μας τα βασικα για να μας τα περνουν αυτοι.....
χρυσα απο κιλα ειμαι σταθερα +4 απο προ εγκυμοσυνης η κοιλια επεσε δηλαδη τα τζιν μου κανουν τα περσυνα θα τα χασω λιγα λιγα.
Ase georgia h paraplhroforish peri thilasmou einai apisteuth an den eixa to internet kai mia fotografia pou me thilazei h mama mou den tha hxera tipota.Pantos mpravo soy giati kai ta koritsakia sou mikra einai akoma kai tha exeis polu treximo.Oso gia to kratos mas eleos paei tora to pasok pou ousiastika den to psifise kanenas na ginei pali kyvernish.Theloume den theloume pali tha tous exoume.Fadazeste na ginei pali o venizelos ypourgos oikonomias xaxaxxa.Mpravo sou pou mphkes sta gin sou.Emena mpenoun sta podia alla den koubonoun sthn koilia.Xero oti sthn kaisarikh pou ekana sou kovoun ousiastika ton ortho koiliako mu.Kai ontos etsi einai otan sfigo thn koilia mou niotho mono tous plagious mys sto kentro einai les k den exo my.Oyfff me tetoia koilara pou eixa kanei kala na patho.Kai h plaka einai oti h koilia mou htan to pio gymasmeno shmeio tou somatos mou.Den xero paroti oloi sixenontai tous koiliakous emena mu aresoun polu.Tora vevaia apo thn agymnasia duskola mporo na kano 10.Oyfffff.Ayto tha kano kai ego me to repsimo otan koimatai den tha thn shkono giati me to pou thn pairno agalia to mati garida.

421ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 20, 2012 6:03 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
vre koritsia shmera zygisa thn mpempa opos thn zygizo sthn dikh mas zygaria kai mou vghke 6.700 mesa se 2mish evdomades phre konta sta 700gramaria.den einai poly.ox panagia mou se ola ston patera ths na moiasei!_mou eipe h pethera mou 1xrono o antras mou htan 13kila.den leo kala na nai to paidaki mou na megalonei alla den tha mporo na thn shkoso se kana mhna.tatiana esena pou einai 1mhna megaluterh sunexizei na pairnei kilo sto mhna?

422ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 20, 2012 6:46 am

mamatina

mamatina
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ!!!!ΧΡΥΣΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΙΛΑΚΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΝΓΧΩΝΕΣΑΙ!ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΛΟ ΧΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 10 ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ!ΠΩΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ!!!

423ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 20, 2012 11:26 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ax Koritsia ti exypna einai ayta ta mikra mas.Shmera opos sas eipa eixa ligo douleia kai ekatse me ton mpampa ths.Epeidh tou griniaxe thn ekane voltes na stamatisei kai ontos stamathse k tora to vrady afou thnvekana mpanio arxise ayto to klama to dinato kai hthele pali volta.Exo ataraxh ekatsa sto krevati thn kratousa agalitsa na koitaei mprosta alla den shkothika apla ths tragoudoysa na hremisei kapoia stigmh prin kana 20lepto apo to polu klama koimhthike sthn agalia mou.A kai molis xypnhse kai xeroglifete kai molis mou rixe xamogelo kai epiase to zizi.Vre ti atimoutsika einai!!!!Koritsia sae leo kopste toys tis voltes na katalavoun oti mono agalitsa kathistoi kanoume tha sas piasei h mesh opos emena an paroun kanena kilaki akoma.Ena duo sparaktika klamata tha rixoun alla meta telos vasanistiko vevaia gia emas na to vlepoume na klaiei etsi alla den ginete allios

424ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 20, 2012 11:34 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamatina έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ!!!!ΧΡΥΣΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΙΛΑΚΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΝΓΧΩΝΕΣΑΙ!ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΛΟ ΧΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 10 ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ!ΠΩΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ!!!
ax matina emena h zhgaria thn leei pio ligo apo tis paidiatrou.asta afou thn vlepo kai sta rouxa tsita einai.oso gia to thilastro kouragio.kane pantos mia teleutaia prospatheia na koimhtheis mazi tis kapoies meres kai na exeis to sththos exo kai otan xypnaei na prospatheis na ths to doseis .Ekei pou den tha exei xypnhsei kala mporei apo enstikto na to piasei.en anagh genika na thn pairneis agalitsa kai na exeis exo to sththos kai thn hmera kapoies ores etsi oste na se murizei.den mou eipes pseudothiles dokimases?

425ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 17 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 20, 2012 12:07 pm

mamatina

mamatina
XRYSA M έγραψε:
mamatina έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ!!!!ΧΡΥΣΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΙΛΑΚΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΝΓΧΩΝΕΣΑΙ!ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΛΟ ΧΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 10 ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ!ΠΩΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ!!!
ax matina emena h zhgaria thn leei pio ligo apo tis paidiatrou.asta afou thn vlepo kai sta rouxa tsita einai.oso gia to thilastro kouragio.kane pantos mia teleutaia prospatheia na koimhtheis mazi tis kapoies meres kai na exeis to sththos exo kai otan xypnaei na prospatheis na ths to doseis .Ekei pou den tha exei xypnhsei kala mporei apo enstikto na to piasei.en anagh genika na thn pairneis agalitsa kai na exeis exo to sththos kai thn hmera kapoies ores etsi oste na se murizei.den mou eipes pseudothiles dokimases?
ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΤΣΟΥΠΟΤΗ Smile Smile ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΛΗΘΕΙΑ???ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ?ΨΕΥΔΟΘΗΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΙΟΛΛΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΝΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΔΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΜΑΣΕΙ
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 17 136747

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις