Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
625 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 625 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

426ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 20, 2012 12:22 pm

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mamatina έγραψε:
XRYSA M έγραψε:
mamatina έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ!!!!ΧΡΥΣΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΙΛΑΚΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΝΓΧΩΝΕΣΑΙ!ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΛΟ ΧΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 10 ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ!ΠΩΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ!!!
ax matina emena h zhgaria thn leei pio ligo apo tis paidiatrou.asta afou thn vlepo kai sta rouxa tsita einai.oso gia to thilastro kouragio.kane pantos mia teleutaia prospatheia na koimhtheis mazi tis kapoies meres kai na exeis to sththos exo kai otan xypnaei na prospatheis na ths to doseis .Ekei pou den tha exei xypnhsei kala mporei apo enstikto na to piasei.en anagh genika na thn pairneis agalitsa kai na exeis exo to sththos kai thn hmera kapoies ores etsi oste na se murizei.den mou eipes pseudothiles dokimases?
ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΤΣΟΥΠΟΤΗ Smile Smile ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΛΗΘΕΙΑ???ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ?ΨΕΥΔΟΘΗΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΙΟΛΛΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΝΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΔΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΜΑΣΕΙ
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 136747
καλο θα ηταν να την βαλεις οταν δεν πειναει πολυ δηλαδη καμια ωρα πριν ερθει η ωρα της να φαει για να ειναι ηρεμη!!!!

427ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 20, 2012 1:00 pm

mamatina

mamatina
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
γκαλαιτζογλου έγραψε:
mamatina έγραψε:
XRYSA M έγραψε:
mamatina έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΣΟΥ!!!!ΧΡΥΣΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΜΠΕΜΠΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΚΙΛΑΚΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΜΕΝΑ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΑΝΓΧΩΝΕΣΑΙ!ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΛΟ ΧΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 10 ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ!ΠΩΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ!!!
ax matina emena h zhgaria thn leei pio ligo apo tis paidiatrou.asta afou thn vlepo kai sta rouxa tsita einai.oso gia to thilastro kouragio.kane pantos mia teleutaia prospatheia na koimhtheis mazi tis kapoies meres kai na exeis to sththos exo kai otan xypnaei na prospatheis na ths to doseis .Ekei pou den tha exei xypnhsei kala mporei apo enstikto na to piasei.en anagh genika na thn pairneis agalitsa kai na exeis exo to sththos kai thn hmera kapoies ores etsi oste na se murizei.den mou eipes pseudothiles dokimases?
ΜΙΑ ΧΑΡΑ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΤΣΟΥΠΟΤΗ Smile Smile ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΛΗΘΕΙΑ???ΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ?ΨΕΥΔΟΘΗΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΚΙΟΛΛΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!ΘΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΥΠΝΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΔΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΜΑΣΕΙ
ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 136747
καλο θα ηταν να την βαλεις οταν δεν πειναει πολυ δηλαδη καμια ωρα πριν ερθει η ωρα της να φαει για να ειναι ηρεμη!!!!
ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Sad ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΧΡΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!ΓΚΑΛΑΙΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΩΣΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ???

428ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 20, 2012 1:04 pm

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
XRYSA M έγραψε:tatiana esena pou einai 1mhna megaluterh sunexizei na pairnei kilo sto mhna?

Χρυσα στην αρχη βαζαμε 800-900γρ και τον τριτο μηνα 1 κιλο!αλλα γεννηθηκε μικρακη οποτε ακομα κοντα στα 5,500 ειναι και μου φαινεται βαρια..φανταζομαι η δικη σου η ζουμπουρλου..χεχε οποτε εχεις και δικιο για τις βολτες και εγω ειμαι διατεθημενη να της κοψω αλλα μου το χαλαει ο αντρας μου, αυτος την εμαθε δεν μπορει να την ακουει να κλαιει και ειδικα τωρα που του ελειψε ολο αγκαλια θα την εχει..αχ ποσο θα την κακομαθει θεε μου!!
Οσο για τα κιλα ασε..εγω εχω 14 επιπλεον απο τα οποια θελω να χασω τα 10 ή τουλαχιστον τα 6-7 μερικα θελω να μου μεινουν γιατι ημουν πολυ αδυνατη..οσο για γυμναστικη και εγω θελω να αρχισω, τωρα που μπαινουμε καπως σε ενα προγραμμα πρεπει οπωσδηποτε!αντε να αρχισουμε μαζι να λεμε εδω την προοδο!
εσεις χωρατε και στα τζην σας εχω δεν χωραω ουτε στα μπλουζακια μου αφου ψωνιζω καινουρια ρουχα τι να κανω..που 52κιλα και που 66!! Embarassed

Γεωργια μπραβο σου που θηλαζεις και εχεις και αλλα 2 σιγουρα ειναι δυσκολο!

Ευχαριστω Ματινα!αα και μην τρελενεσαι με την αποστειρω πολυ γιατι μια συμβουλος θηλασμου ελεγε οτι το μητρικο γαλα δεν ειναι σαν το ξενο οποτε δεν χρειαζεται να αποστειρωνεις καθε φορα που αντλεις εφοσον δεν τα καταψυχεις κιολας και το δινεις κατευθειαν το γαλα!

429ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 20, 2012 1:06 pm

τατιανα

τατιανα
mamatina έγραψε:ΓΚΑΛΑΙΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΩΣΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ???

Μωρε ειχαμε και αλλα αντρακια αλλα πολλα κοριτσια χαθηκαν δεν μπαινουν.. Sad

Οντος η Ελενα εχει πολυυυυ καιρο να πει τα νεα της..Ελενααααα ακουςςςςς???

430ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 20, 2012 2:04 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nai matina ton eixa parei olo to mhna mou 7-4eixa pht 6-4apogeyma mou spasan ta nera mexri tis 12.30to vradu to paleua na geniso me texnitous alla en telh ekana kaisariki logo tou oti den eixa diastolh kai exo kai polu muopia k o giatros den hthele na piesto allo.h vasilikh genhthike 3350k 50pontous kai tora opos sas eipa einai 6700kai prin 2mish evdomades htan 60pontous.esu pos vennhses mas exeis pei.einai konta gennhmena t mora mas posa kila einai esena?

431ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 20, 2012 2:07 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:
mamatina έγραψε:ΓΚΑΛΑΙΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΣΩΣΤΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΤΡΑΚΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ???

Μωρε ειχαμε και αλλα αντρακια αλλα πολλα κοριτσια χαθηκαν δεν μπαινουν.. Sad

Οντος η Ελενα εχει πολυυυυ καιρο να πει τα νεα της..Ελενααααα ακουςςςςς???
xaxa exoume polles nufes gia ton gio ths georgias. ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 215994 ax ta koritsia gia na mhn mpainoun tha tis trexoun ta thiriakia tous

432ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 20, 2012 2:18 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
po po tatiana polu exei parei kai esena.vre pos megalonoun etsi Very Happy sou leo pes kai ston adra so u mono agalitses kathistos.ego exo kai allo thema pou mas proekupse thn teleutaia evdomada den thelei karotsi eno prin kathodan.prospatho na thn valo kai oriete.shmera pou lete to apogeuma thn evala kai ekatse oraia leo...edeixne kai na to apolamvanei.phgaina phgaina k ego kai kapoia stigmh vazei mia tsiridaaaaa.ax eytyxos eixa kai to marsipo mazi kai thn evala kai gyrisame spiti.en to metaxy pou to pas to allo me to marsipo me stamatane oles oi gagiades sto dromo kai me rotane ti einai ayto koritsim h alles lene kala den steneyete ekei mesa???ade tora ti na toys peis?xaxaxa eleossssss.

433ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 20, 2012 2:22 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
oso gia ta kila tatiana prepei na arxiso gymnastikh d ginete allios leo arxika na kano kamia volta me to podhlato otan koimatai kai na arxiso na kano kanena dvd giati gia treximo sto stadio opos phgaina d nomizo na m afhsei h mikrh na xanapao....afhste kai ego tora olo pagota oneireuomai....

434ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 20, 2012 3:07 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλησπερα!! Χαθηκα αλλα εχω ερθει στο χωριο μου εδω κ κανενα μηνα κ δεν μπορω να σας γραφω συχνα!! Αλλα να ξερετε οτι σας διαβαζω!! Ο μικρος μου ειναι πολυ καλα! Φαινετε του αρεσει η εξοχη! Συνεχιζουμε κανονικα τον αποκλειστικο θυλασμο! Οταν καναμε το πρωτο εμβολιο( πριν απο 20 μερες) ειχε φτασει 5 κιλα κ 60 ποντους!! Μεγαλωσε το μαναρακι μου!! Τωρα δεν τον εχω ζυγισει! Περιμενω σε 10 μερες που θα μας δει η παιδιατρος μας κ θα μας πει! Τα βραδυα κοιμαται συνηθως απο τις 11 μεχρι τις 8 με 8:30 σερι!! Ξυπναει τρωει λιγο και μετα ξανακοιμαται μεχρι τις 11:30! Ειναι υπναρας το αγορι!! Αλλα μεσα στη μερα δεν κοιμαται πολυ( 1 ωρα συνολο)! Του αρεσουν πολυ οι βολτες!! Εχουμε μπει σε προγραμμα!! Ειναι αληθεια οτι η ρουτινα τα βοηθαει!! Κοριτσια τα παιδακια σας ειναι γλυκες! Θα προσπαθησω να βαλω κ εγω φωτο αν τα καταφερω απο το κινητο!!! Χρυσα-Τατιανα οι κορδελες τους πανε τρελα!! Γεωργια ο γιος σου εχει κατι χειλακια για φιλημα!! Πιπιλα ο μικρος χρηστακης δεν παιρνει! Την εχω προσπαθησει αλλα στνεχεια του φευγει!! Καταφερε και εβαλε το δακτυλο ομως κ το πιπιλαει!! Αυτα τα νεα μας!! Θα προσπαθω να σας γραφω πιο συχνα!! Φιλια πολλα στα μωρακια σας!! Κ καλο κουραγιο!! Υγ: απο κιλα μου εχουν μεινει 4 απο την εγκυμοσυνη κ αλλα 4 για να επιστρεψω στα λεπτα μου! Καποια στιγμη ελπιζω να φυγουν! Τι να πω; Ελπιζω!! Υγ2: περιοδος σας ηρθε; Εμενα μου ηρθε στις 50 μερες για λιγο(3 μερες) κ τωρα τιποτα! Συγγνωμη για το μεγαλο ποστ αλλα ειχα καιρο να σας μιλησω!! Φιλακια!!

435ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 20, 2012 7:09 pm

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ 63 ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ,ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΘΗΛΑΣΑ , ΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΚΑΙ ΑΡΜΕΓΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ,ΕΛΠΙΖΩ Ν ΑΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΛ ΓΙΟΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΙΑ.ΩΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ???ΚΑΛΗΜΡΕΑ,ΜΑΥΡΗ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ Μαυρη!

http://WWW.FLOWERTALE.GR

436ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 20, 2012 11:11 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Peripmalou καλη αρχη!μην το σκεφτεσαι ολες καποια στιγμη θα γυρισουμε στη δουλεια!! Κοριτσια καλημερα!! Ξυπνησε ο μικρος στις 9 απο τις 11 που κοιμηθηκε εφαγε κ τωρα ξανακοιμαται! Εφτιαξα καφεδακι ελληνικο κ πινω!! Καλη μας μερα!! Αληθεια εσεις που θηλαζετε πινετε καφε; Εγω πινω κ καποια μεσημερια μαζι με το φαγητο πινω κ ενα μικρο ποτηρακι μπυρα! Αυτα!! Φιλια!!

437ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουν 21, 2012 12:30 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα!!!!αχ τι ωραιο ξεκινημα καφες το πρωι.....εγω δεν πινω Sad εχω παρατηρησει οτι του φερνει υπερενταση σκεφτομαι να δοκιμασω ντεκαφεινε νε δω!μπυρα πινω ομως Smile εγω αναψα το κλιματιστικο και κοιμηθηκε 5 ωρες χωρις να φαει!πρωτη φορα!αρχησε να γυρναει πολυ εν τω μεταξυ φοβαμαι να τον αφηνω στον καναπε ετσι.αχ μεγαλωνουν τα ατιμα!!!!

438ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουν 21, 2012 1:13 am

mamatina

mamatina
XRYSA M έγραψε:nai matina ton eixa parei olo to mhna mou 7-4eixa pht 6-4apogeyma mou spasan ta nera mexri tis 12.30to vradu to paleua na geniso me texnitous alla en telh ekana kaisariki logo tou oti den eixa diastolh kai exo kai polu muopia k o giatros den hthele na piesto allo.h vasilikh genhthike 3350k 50pontous kai tora opos sas eipa einai 6700kai prin 2mish evdomades htan 60pontous.esu pos vennhses mas exeis pei.einai konta gennhmena t mora mas posa kila einai esena?
ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΗΤ 3/4 ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΣΑ 8/4 affraid ΜΕ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟΚΕΤΟ 3635kg 52 cm ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 60 cm ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 5,500 kg !!!ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ 25 ΚΙΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 585182 ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ 5 ΚΙΛΑΚΙΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ!!ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΟΘΗΚΕΥΩ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΜΗΤΡΙΚΟ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΣ ΤΟ ΔΩΣΩ ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΗΡΩΣΩ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΟ ΑΝΤΛΙΕΣ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΤΡΟΥ.

439ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουν 21, 2012 1:17 am

mamatina

mamatina
peripmalou έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ 63 ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ,ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΘΗΛΑΣΑ , ΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΚΑΙ ΑΡΜΕΓΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ,ΕΛΠΙΖΩ Ν ΑΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΛ ΓΙΟΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΙΑ.ΩΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ???ΚΑΛΗΜΡΕΑ,ΜΑΥΡΗ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ Μαυρη!
ΑΝΤΕ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!!ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ....ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΜΕΤΑ ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ!!!

440ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουν 21, 2012 1:34 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:καλημερα!!!!αχ τι ωραιο ξεκινημα καφες το πρωι.....εγω δεν πινω Sad εχω παρατηρησει οτι του φερνει υπερενταση σκεφτομαι να δοκιμασω ντεκαφεινε νε δω!μπυρα πινω ομως Smile εγω αναψα το κλιματιστικο και κοιμηθηκε 5 ωρες χωρις να φαει!πρωτη φορα!αρχησε να γυρναει πολυ εν τω μεταξυ φοβαμαι να τον αφηνω στον καναπε ετσι.αχ μεγαλωνουν τα ατιμα!!!!

ego georgia pino kathe mera dekafeine.den exo dei na thn enoxlei.thelo kai ego bura Very Happy Ego pino kamia fora kola light kai den exo dei na ths fernei yperentash.xaxa to diko mou to paidi exei yperentash mono tou Very Happy

441ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουν 21, 2012 1:39 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nakos έγραψε:Peripmalou καλη αρχη!μην το σκεφτεσαι ολες καποια στιγμη θα γυρισουμε στη δουλεια!! Κοριτσια καλημερα!! Ξυπνησε ο μικρος στις 9 απο τις 11 που κοιμηθηκε εφαγε κ τωρα ξανακοιμαται! Εφτιαξα καφεδακι ελληνικο κ πινω!! Καλη μας μερα!! Αληθεια εσεις που θηλαζετε πινετε καφε; Εγω πινω κ καποια μεσημερια μαζι με το φαγητο πινω κ ενα μικρο ποτηρακι μπυρα! Αυτα!! Φιλια!!
a koritsia tha pio kai ego pmura shmera to vrady

442ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουν 21, 2012 1:44 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
peripmalou έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΙΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ 63 ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ,ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΘΗΛΑΣΑ , ΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΚΑΙ ΑΡΜΕΓΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ,ΕΛΠΙΖΩ Ν ΑΦΤΑΣΟΥΝ ΤΑ ΜΛ ΓΙΟΑΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΣ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΙΑ.ΩΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ....ΠΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ???ΚΑΛΗΜΡΕΑ,ΜΑΥΡΗ Η ΨΥΧΗ ΜΟΥ Μαυρη!
kallh arxh sthn douleia sou.ela mhn skeftesai arnhtika ola kala tha pane.

443ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουν 21, 2012 4:12 am

τατιανα

τατιανα
ρε συ Ματινα πως τα εχασες τα 20 κιλαααα??εγω εβαλα 23 αλλα εχασα μονο τα 9... Sad

444ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουν 21, 2012 4:17 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
θα τρελαθω!!! τατιανα, καταλαβαινεις...... απο τις επισκεψεις!!!! θα σας τα πω αλλη ωρα

445ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουν 21, 2012 4:29 am

τατιανα

τατιανα
elpidamamy έγραψε:θα τρελαθω!!! τατιανα, καταλαβαινεις...... απο τις επισκεψεις!!!! θα σας τα πω αλλη ωρα

ωχ ωχ κουραγιο!!

446ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουν 21, 2012 6:44 am

mamatina

mamatina
τατιανα έγραψε:ρε συ Ματινα πως τα εχασες τα 20 κιλαααα??εγω εβαλα 23 αλλα εχασα μονο τα 9... Sad
ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΦΥΓΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ scratch ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΟΟΟΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΓΩΤΑ!!ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΧΑΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ!

447ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουν 21, 2012 11:40 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mamatina έγραψε:
τατιανα έγραψε:ρε συ Ματινα πως τα εχασες τα 20 κιλαααα??εγω εβαλα 23 αλλα εχασα μονο τα 9... Sad
ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΦΥΓΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑ scratch ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΤΟΟΟΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΓΩΤΑ!!ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΕΙΧΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΧΑΛΙΑ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΧΑΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ!

Po po ontos pos exases tosa kila???K ego eixa terastia koilia alla me to pou gennhsa exasa mono 10 kai ektote kapou 2mish.Ase ayta ta pagot tora to kalokairi axx

448ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουν 21, 2012 11:47 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatiana an mporeseis steile mou to link apo to e bay pou phres thn kordela ths natalias zhlepsame

449ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουν 21, 2012 11:54 am

τατιανα

τατιανα
[quote="XRYSA M"]tatiana an mporeseis steile mou to link apo to e bay pou phres thn kordela ths natalias zhlepsame[/quote

χααχαχαχα

http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&catid=8&artID=714397

το λουλουδι ηταν τεραστι κ εκοψα μερικα φυλλα!καλες αγορεςςςς

450ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 18 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουν 21, 2012 12:45 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
eyxaristo tatiana Very Happy ax troei h vasiliki edo kai miamish ora kai synexizoume kai Sunexizoume.....

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 18 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δημιουργία Φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις