451 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουν 21, 2012 12:49 pm
XRYSA M
Η ψυχή της παρέας!
tatiana mallon mou eseiles lathos dieuthnsh ax sorry se prhzo
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
XRYSA M έγραψε:tatiana mallon mou eseiles lathos dieuthnsh ax sorry se prhzo
peripmalou έγραψε:kalimera koukles mou!!! deyterh mera,xtes ola phgan kala eytyxws.h mikrh koimotan k tis 6 wres pou eleipsa ektos apo otan ksuonhse efage to armegmeno mou k ksanakoimh8hke! ante paraskevoula shmera! koritsia mou egw evala 24 opws exoume pei k twra eimai stous duo mhnes ,meion 16,exw alla 8.ante gera koritsia! olh mera xtes tragoudousa eimai h mairh panagiwtara(sthn douleia bytheway den exw k8l oresh na faw) oi kordeles sas sta mpempakia den uparxoun!!!
elpidamamy έγραψε:αχ κοριτσια αργει ακομα η κυριακη???? δεν μπορω θελω την υσηχια μου στο σπιτι γινεται της τρελης..... κ αυτη η πεθερα μου γρρρρρρρ... δεν μπορω , το μονο καλο ειναι οτι η μπεμπα ειναι πολυ ησυχη κοιμαται κανει χαρες ολα καλα μαλλον της αρεσει η φασαρια σε αντιθεση με την μαμα της!!!! perimalou ολα καλα κοριτσι μου μην ανχωνεσαι.
XRYSA M έγραψε:Koritsia mou pos eiste?Emeis xaplosame kai trome.Ante na koimhthei na shkotho na kano kamia douleia.Ax kai aurio tha exo duo makigiaz gia na doume poso tha griniazei ston mpampa ths. genika pantos mou exei psilohremhsei makari na leitourgei to programa pou ths exo valei.En to metaxy ti zesth einai auth.Duo fores thn kano mpanio thn hmera.Eidika to meshmeri to eyxaristietai polu.Ax elpida ypomonhhhh eftase h kuriakh.
τατιανα έγραψε:Σημερα ειχαμε αρκετη γκρινια το πρωι, με το ζορι την κοιμησα, το απογευμα πηγαμε με τον μπαμπα στο μαγαζι και ειπα να κανω μια βολτα με καροτσι..εκλαιγε σπαρακτικααα ε λεω θα σταματησει που θα παει, μας κοιτουσαν και ολοι και λεω θα λενε τι αστοργη μανα το μωρο ουρλιαζει και αυτη κανει βολτα χαχαχα ε τελικα την εβαλα στο σλινγκ και μαντεψτε..σε ενα λεπτο ηταν τεζα κοιμηθηκε..ευτυχως δεν ειχα παει μακρια και γυρισα αφησα το καροτσι και εκανα βολτα με το σλινγκ τι να κανω αυτο θελει αυτο..πηγα στα ζαρα να δροσιστω και πηρα nκαι ενα μπλουζακι για μενα και ενα κολαν για την Νατάλια!χε
Πηρα και πανες λιντλ και εγω ειχαν και 20% εκπτωση το νο3 της εβαλα τωρα για βραδυ για να δουμε..παντος πολυ μαλακες μου φανηκαν σε σχεση με λιμπερο!
nakos έγραψε:Κοριτσια καλημερα!! Ξυπνησαμε κ κανουμε μαμ!! Ναι χρυσα θηλαζω αποκλειστικα κ το βραδυ μου κοιμαται σερι 9 με 10 ωρες! Ειμαι απο τις τυχερες!! Εχτες κοιμηθηκε στις 10 το βραδυ κ ξυπνησε στις 7 εφαγε και ξανακοιμηθηκε στα καπακια κ τωρα ξυπνησε στο τριωρο! Κ ξανα τρωει!! Κοριτσια πολυ ζεστη!! Αντε να παμε για κανενα μπανακι!!
ase exo berdeytei me ayto to thema.me to mei tai mporeis na thilaseis mono an einai orthio to moro sosta?ego ousiastika thelo Na to paro gia na boro na thn thilazo exo giayto elega gia ring sling.an boreis steile mou to ling tatiana mou.entaxei me tis panes tou lidl?τατιανα έγραψε:Χρύσα εγω το σλινγκ το πήρα απο εδω απο μια κοπέλα που έλεγε ότι είναι κ καλα απο Αμερική κ μου βγήκε 30 Μετα μεταφορικά αλλα Μετα έψαξα την μάρκα κ τα βρήκα απο Αγγλία με 28€ Μετα μεταφορικά.
Αυτο έχει κ ένα σαν μαξιλαρακι γύρω γύρω το οποίο έβγαλα εγω.
Αν θες σου δίνω το λινκ εγω απο κει θα πάρω τώρα ένα μει ται για να την δενω κ στην πλάτη.
Αυτο για την θαλασσα θα το ρωτησω κι εγω την Τεταρτη γιατι ο μεγαλος θελει κι εγω θελω να παω να δουμε...XRYSA M έγραψε:nakos έγραψε:Κοριτσια καλημερα!! Ξυπνησαμε κ κανουμε μαμ!! Ναι χρυσα θηλαζω αποκλειστικα κ το βραδυ μου κοιμαται σερι 9 με 10 ωρες! Ειμαι απο τις τυχερες!! Εχτες κοιμηθηκε στις 10 το βραδυ κ ξυπνησε στις 7 εφαγε και ξανακοιμηθηκε στα καπακια κ τωρα ξυπνησε στο τριωρο! Κ ξανα τρωει!! Κοριτσια πολυ ζεστη!! Αντε να παμε για κανενα μπανακι!!
Ti tixeri pou eisai?Kala omos den ginete toubano to sththos sou.Emeis xaplonoume kata tis 11 paei dodeka mexri na thn parei ypnos thilazontas kai meta xypnaei stis 10mish to proi alla me 3 me 4 endiamesous thilasmous opos katalavaineis thn pio poly ora to vrady koimatai sto krevati mou toulaxiston etsi koimamai k ego giati allios denvtha thn paleua.Apo pote sas eipe o giatros oti boreite na pate thalasa?Emas meta to examhno eleos poly dn einai?Thn kqkomoira thn vazo mesa sto baniero kai kounaei xerakia podarakia drosizete.
momirene έγραψε:Αυτο για την θαλασσα θα το ρωτησω κι εγω την Τεταρτη γιατι ο μεγαλος θελει κι εγω θελω να παω να δουμε...XRYSA M έγραψε:nakos έγραψε:Κοριτσια καλημερα!! Ξυπνησαμε κ κανουμε μαμ!! Ναι χρυσα θηλαζω αποκλειστικα κ το βραδυ μου κοιμαται σερι 9 με 10 ωρες! Ειμαι απο τις τυχερες!! Εχτες κοιμηθηκε στις 10 το βραδυ κ ξυπνησε στις 7 εφαγε και ξανακοιμηθηκε στα καπακια κ τωρα ξυπνησε στο τριωρο! Κ ξανα τρωει!! Κοριτσια πολυ ζεστη!! Αντε να παμε για κανενα μπανακι!!
Ti tixeri pou eisai?Kala omos den ginete toubano to sththos sou.Emeis xaplonoume kata tis 11 paei dodeka mexri na thn parei ypnos thilazontas kai meta xypnaei stis 10mish to proi alla me 3 me 4 endiamesous thilasmous opos katalavaineis thn pio poly ora to vrady koimatai sto krevati mou toulaxiston etsi koimamai k ego giati allios denvtha thn paleua.Apo pote sas eipe o giatros oti boreite na pate thalasa?Emas meta to examhno eleos poly dn einai?Thn kqkomoira thn vazo mesa sto baniero kai kounaei xerakia podarakia drosizete.
Κι εγω που θηλαζω αποκληστηκα αν το βραδυ δεν φαει, τοτε το στηθος μου πριζεται.
Μου εχει τυχει να φαει 9 το βραδυ να κοιμηθει και να ξυπνησει στις 5 το πρωι. Μπορει να χανει γευμα αλλα ειμαι τοσο πτωμα που δεν μπορω να ξυπνησω να τον ταισω. Και εχω παρατηρησει πως οταν τον αφηνω να μασουλισει παραπανω δηλαδη να παιξει και λιγο στο στηθος τοτε κοιμαται πιο πολυ ωρα. Το απογευμα ομως θα ξυπνησει στις 4 και θα κομηθει μετα πο 3-4 ωρες
elpidamamy έγραψε:momirene έγραψε:Αυτο για την θαλασσα θα το ρωτησω κι εγω την Τεταρτη γιατι ο μεγαλος θελει κι εγω θελω να παω να δουμε...XRYSA M έγραψε:nakos έγραψε:Κοριτσια καλημερα!! Ξυπνησαμε κ κανουμε μαμ!! Ναι χρυσα θηλαζω αποκλειστικα κ το βραδυ μου κοιμαται σερι 9 με 10 ωρες! Ειμαι απο τις τυχερες!! Εχτες κοιμηθηκε στις 10 το βραδυ κ ξυπνησε στις 7 εφαγε και ξανακοιμηθηκε στα καπακια κ τωρα ξυπνησε στο τριωρο! Κ ξανα τρωει!! Κοριτσια πολυ ζεστη!! Αντε να παμε για κανενα μπανακι!!
Κι εγω που θηλαζω αποκληστηκα αν το βραδυ δεν φαει, τοτε το στηθος μου πριζεται.
Μου εχει τυχει να φαει 9 το βραδυ να κοιμηθει και να ξυπνησει στις 5 το πρωι. Μπορει να χανει γευμα αλλα ειμαι τοσο πτωμα που δεν μπορω να ξυπνησω να τον ταισω. Και εχω παρατηρησει πως οταν τον αφηνω να μασουλισει παραπανω δηλαδη να παιξει και λιγο στο στηθος τοτε κοιμαται πιο πολυ ωρα. Το απογευμα ομως θα ξυπνησει στις 4 και θα κομηθει μετα πο 3-4 ωρες
και εμενα μετα το 6 μηνο μου ειπε κ παιδιατρος μου αλλα και η παιδιατρος του νοσοκομειου... οποτε φ
XRYSA M έγραψε:
ase exo berdeytei me ayto to thema.me to mei tai mporeis na thilaseis mono an einai orthio to moro sosta?ego ousiastika thelo Na to paro gia na boro na thn thilazo exo giayto elega gia ring sling.an boreis steile mou to ling tatiana mou.entaxei me tis panes tou lidl?
momirene έγραψε:
Ο μπεμπης μου την Τεταρτη θα παει για το πρωτο του εμβολιο. Ειναι μπουλουκος! Εχει μπουτακια, μαγουλακια να τα φας! Ολη μερα στο ριλαξ να ειναι οχι δεν λεει. Το βραδυ κοιμαται πολυ καλα και ξυπναει μονο για να φαει. Το βραδυ ωραριο φαγητου δεν εχει. Μπορει να ξυπνησει απο 1 φορα ή καθε 2 ωρες αναλογα ποσο κοιμηθηκε την μερα.
Το χερακι του το βαζει συνεχεια στο στομα και του δινω πιπιλα ενω δεν ηθελα αλλα απο το χερι το προτιμω. Θα του παρω την Σοφη απο βδομαδα να την μασουλαει.
Ο μεγαλος ζηλευει αρκετα θα ελεγα και κανει παρα πολλες χαζομαρες τοσο που αναγκαζομαι να μαλωνω συνεχεια.
Νομιζει οτι το παιδι ειανι κουκλα.
ουφ! εχτες και προχτες εκανε και πυρετο και μαλλον εχει καποια ιωση. Τον εγραψα και στο προνηπιο!
ΑΠο λεφτα ΙΚΑ ΟΑΕΔ τα πηρα ολα. Τωρα ο Θεος βοηθος. Τελος του μηνα θα παω να κανω και τα χαρτια μου για το 6μηνο.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης