Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
664 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 664 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

451ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουν 21, 2012 12:49 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatiana mallon mou eseiles lathos dieuthnsh ax sorry se prhzo

452ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουν 21, 2012 8:49 pm

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalimera koukles mou!!! deyterh mera,xtes ola phgan kala eytyxws.h mikrh koimotan k tis 6 wres pou eleipsa ektos apo otan ksuonhse efage to armegmeno mou k ksanakoimh8hke! ante paraskevoula shmera! koritsia mou egw evala 24 opws exoume pei k twra eimai stous duo mhnes ,meion 16,exw alla 8.ante gera koritsia! olh mera xtes tragoudousa eimai h mairh panagiwtara(sthn douleia bytheway den exw k8l oresh na faw) oi kordeles sas sta mpempakia den uparxoun!!!

http://WWW.FLOWERTALE.GR

453ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουν 21, 2012 9:39 pm

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
XRYSA M έγραψε:tatiana mallon mou eseiles lathos dieuthnsh ax sorry se prhzo

αχ τι χαζη που ειμαι...χαχαχχα

http://www.ebay.com/itm/Baby-Girl-Woman-Headband-Hairband-Choker-Crochet-with-Daisy-Flower-/370549862648?pt=UK_Hair_Accessories&var=&hash=item56467e30f8

http://www.ebay.co.uk/itm/280864908981?var=580088158986&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

επισης δες και αυτεςςςς δεν ειναι τρελα??θα τις παρουμε για χειμωνα

http://www.ebay.com/itm/320907190164?var=510064599772&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1438.l2649

454ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουν 21, 2012 10:03 pm

τατιανα

τατιανα
peripmalou έγραψε:kalimera koukles mou!!! deyterh mera,xtes ola phgan kala eytyxws.h mikrh koimotan k tis 6 wres pou eleipsa ektos apo otan ksuonhse efage to armegmeno mou k ksanakoimh8hke! ante paraskevoula shmera! koritsia mou egw evala 24 opws exoume pei k twra eimai stous duo mhnes ,meion 16,exw alla 8.ante gera koritsia! olh mera xtes tragoudousa eimai h mairh panagiwtara(sthn douleia bytheway den exw k8l oresh na faw) oi kordeles sas sta mpempakia den uparxoun!!!

Μπράβο η υπναρου σου κοιμάται τόσες ωρεσσς;;
Και Μετα κοιμόταν πολλές ώρες την Μέρα κάποια στιγμη εδω κ μέρες δεν ξέρω τι την έχει πιάσει αποκοιμιεται αγκαλια κ μόλις την αφήσω σε ένα τεταρτακι ξυπναει!

455ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουν 22, 2012 6:57 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ κοριτσια αργει ακομα η κυριακη???? δεν μπορω θελω την υσηχια μου στο σπιτι γινεται της τρελης..... κ αυτη η πεθερα μου γρρρρρρρ... δεν μπορω , το μονο καλο ειναι οτι η μπεμπα ειναι πολυ ησυχη κοιμαται κανει χαρες ολα καλα μαλλον της αρεσει η φασαρια σε αντιθεση με την μαμα της!!!! perimalou ολα καλα κοριτσι μου μην ανχωνεσαι.

456ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουν 22, 2012 10:47 am

τατιανα

τατιανα
elpidamamy έγραψε:αχ κοριτσια αργει ακομα η κυριακη???? δεν μπορω θελω την υσηχια μου στο σπιτι γινεται της τρελης..... κ αυτη η πεθερα μου γρρρρρρρ... δεν μπορω , το μονο καλο ειναι οτι η μπεμπα ειναι πολυ ησυχη κοιμαται κανει χαρες ολα καλα μαλλον της αρεσει η φασαρια σε αντιθεση με την μαμα της!!!! perimalou ολα καλα κοριτσι μου μην ανχωνεσαι.

A ρε Ελπιδα υπομονη! και εμενα δεν μ'αρεσει η φασαρια αλλα εμενα και η μικρη αναστατωνεται απο τον κοσμο και ετσι ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω τι εχω να τραβηξω στις δικες μου επισκεψεις!χαχαχα
Κουραγιο Μανααα

457ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουν 22, 2012 11:49 am

τατιανα

τατιανα
Σημερα ειχαμε αρκετη γκρινια το πρωι, με το ζορι την κοιμησα, το απογευμα πηγαμε με τον μπαμπα στο μαγαζι και ειπα να κανω μια βολτα με καροτσι..εκλαιγε σπαρακτικααα ε λεω θα σταματησει που θα παει, μας κοιτουσαν και ολοι και λεω θα λενε τι αστοργη μανα το μωρο ουρλιαζει και αυτη κανει βολτα χαχαχα ε τελικα την εβαλα στο σλινγκ και μαντεψτε..σε ενα λεπτο ηταν τεζα κοιμηθηκε..ευτυχως δεν ειχα παει μακρια και γυρισα αφησα το καροτσι και εκανα βολτα με το σλινγκ τι να κανω αυτο θελει αυτο..πηγα στα ζαρα να δροσιστω και πηρα και ενα μπλουζακι για μενα και ενα κολαν για την Νατάλια!χε

Πηρα και πανες λιντλ και εγω ειχαν και 20% εκπτωση το νο3 της εβαλα τωρα για βραδυ για να δουμε..παντος πολυ μαλακες μου φανηκαν σε σχεση με λιμπερο!

458ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουν 22, 2012 12:14 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Koritsia mou pos eiste?Emeis xaplosame kai trome.Ante na koimhthei na shkotho na kano kamia douleia.Ax kai aurio tha exo duo makigiaz gia na doume poso tha griniazei ston mpampa ths. Very Happy genika pantos mou exei psilohremhsei makari na leitourgei to programa pou ths exo valei.En to metaxy ti zesth einai auth.Duo fores thn kano mpanio thn hmera.Eidika to meshmeri to eyxaristietai polu.Ax elpida ypomonhhhh eftase h kuriakh.

459ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουν 22, 2012 12:41 pm

τατιανα

τατιανα
XRYSA M έγραψε:Koritsia mou pos eiste?Emeis xaplosame kai trome.Ante na koimhthei na shkotho na kano kamia douleia.Ax kai aurio tha exo duo makigiaz gia na doume poso tha griniazei ston mpampa ths. Very Happy genika pantos mou exei psilohremhsei makari na leitourgei to programa pou ths exo valei.En to metaxy ti zesth einai auth.Duo fores thn kano mpanio thn hmera.Eidika to meshmeri to eyxaristietai polu.Ax elpida ypomonhhhh eftase h kuriakh.

Κ εσυ όταν θηλαζης μπαίνεις ε; Χαχαχα κ εγωωω
Εμένα τώρα την γυρνάει γύρω γύρω ο άντρας μου μπάς κ κοιμηθεί γιατί θηλασε κ Μετα έκανε αγκου μες την τρελή χαρα, αγρυπνια θα έχουμε!
Εγω όταν κοιμάται δεν μπορω να κάνω τίποτα γιατί ξυπνάει.
Αχ το μάτι γαριδα δεν κοιματαιιιι

460ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουν 22, 2012 12:59 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλησπερα!! Εμεις σημερα ειμασταν πολυ καλα!! Τον εκανα μπανακι στις 9 εφαγε κ κοιμηθηκε σαν πουλακι!! Τωρα μαλλον θα ξυπνησει το πρωι!! Πηγαμε και βολτα το απογευμα!! Γενικα ειναι πολυ ησυχος! Δεν με εχει ταλαιπωρησει καθολου με εξαιρεση καποιες μερες που θελει ολο αγκαλια! Μεγαλωνουν τα παιδακια μας!! Εχει ξεκινησει κ προσπαθει να πιασει τα παιχνιδακια του απο το ριλαξ!! Κανει χαμογελα οταν εχει ορεξη κ γενικα τον βλεπω να μεγαλωνει κ καθε μερα που περνα τον αγαπαω ακομα περισσοτερο!! Ελπιδα κουραγιο η κυριακη σχεδον εφτασε!! Κοριτσια να σας ρωτησω; Ο παιδιατρος σας αφηνει να κανετε μπανιο τα μωρακια στη θαλασσα; Εμενα μου ειπε οτι δεν εχει προβλημα αρκει να ειναι πριν τις 11 το πρωι ´η μετα τις 6 το απογευμα! Πηραμε κ μαγιο αλλα ακομα δεν εχουμε παει στη θαλασσα! Εσεις;

461ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουν 22, 2012 1:27 pm

τατιανα

τατιανα
Νάκος ζήλευωωω εγω έχω το πιο δύσκολο μωρο.. 2-3 μέρες είναι σούπερ κ Πανω που πάω να χάρω αρχίζει την γκρίνια δεν κοιμάται εύκολα ασε... Τώρα έβγαλε όλο το γάλα ξαναθηλασε κ προσπαθεί ακόμα ο Μπαμπας να την κοιμισει.. Εμ Μετα μου λένε για δεύτερο..no no no!!!
Την αγαπάω όσο τίποτα άλλο αλλα πολυ μας κουράζει!

462ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουν 22, 2012 1:37 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τατιανα μου κουραγιο!! Πριν γεννησω ειχα απιστευτο αγχος αν θα τα καταφερω με το μωρο γιατι ηξερα οτι θα ημουν μονη με το μωρο( λογω του επαγγελματος του αντρα μου- ναυτικος) κ τελικα ειναι τοσο συνεργασιμος αν κ μωρακι λες κ καταλαβαινει! Βεβαια απο την μια μερα στην αλλη αλλαζουν! Τωρα ειναι ησυχος αυριο μπορει κατι να γινει κ να αλλαξει!! Νομιζω βοηθαει κ η ρουτινα-προγραμμα που εχουμε εδω στο χωριο! Καθε μερα ειναι συγκεκριμενα τα πραγματα που κανουμε οποτε δεν βγαινει εκτος προγραμματος!! Παντως νομιζω οτι γεννησαμε στην πιο καλη εποχη γιατι τωρα που ειναι καλοκαιρακι μπορουμε να κανουμε πολλα πραγματα με τα μωρακια μας κ ξεπεταγονται πιο ευκολα!! Καληνυχτα κοριτσια!!

463ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουν 22, 2012 2:47 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
tatiana etsi einai kai emena h basilikh polu apaititikh Very Happy alla aytobpou Leei h nakos exei polu dikio gia thn routina toulaxiston ego tora poy prospatho na valo ena programa vlepo diafora.pou tha paei pantos tha megalosoun tha paizoun kai tha koimountai apo thn kourash.ego pantos thn dikia mou den thn vlepo na hremei idiaitera polu neuro sas leo alla kai ego thn agapo liono gia thn akrivia.nakos esy thilazeis apokleistika kai sou koimatai olo to vradu?

464ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουν 22, 2012 2:56 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:Σημερα ειχαμε αρκετη γκρινια το πρωι, με το ζορι την κοιμησα, το απογευμα πηγαμε με τον μπαμπα στο μαγαζι και ειπα να κανω μια βολτα με καροτσι..εκλαιγε σπαρακτικααα ε λεω θα σταματησει που θα παει, μας κοιτουσαν και ολοι και λεω θα λενε τι αστοργη μανα το μωρο ουρλιαζει και αυτη κανει βολτα χαχαχα ε τελικα την εβαλα στο σλινγκ και μαντεψτε..σε ενα λεπτο ηταν τεζα κοιμηθηκε..ευτυχως δεν ειχα παει μακρια και γυρισα αφησα το καροτσι και εκανα βολτα με το σλινγκ τι να κανω αυτο θελει αυτο..πηγα στα ζαρα να δροσιστω και πηρα nκαι ενα μπλουζακι για μενα και ενα κολαν για την Νατάλια!χε

Πηρα και πανες λιντλ και εγω ειχαν και 20% εκπτωση το νο3 της εβαλα τωρα για βραδυ για να δουμε..παντος πολυ μαλακες μου φανηκαν σε σχεση με λιμπερο!

tatiana kai emena thn pernaei ayth thn arnhsh me to karotsi ouf kai me to marsipo einai polu kourash na phgaino makria.nai einai polu kales tou lidl ego emeina polu eyxaristhmenh dioti oi pampers mas eixan erethisei.Skeftomai pados na paro kai ego sling gia na thilazo aneta exo.Esu apo pou to phres?

465ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουν 22, 2012 9:47 pm

τατιανα

τατιανα
Χρύσα εγω το σλινγκ το πήρα απο εδω απο μια κοπέλα που έλεγε ότι είναι κ καλα απο Αμερική κ μου βγήκε 30 Μετα μεταφορικά αλλα Μετα έψαξα την μάρκα κ τα βρήκα απο Αγγλία με 28€ Μετα μεταφορικά.
Αυτο έχει κ ένα σαν μαξιλαρακι γύρω γύρω το οποίο έβγαλα εγω.
Αν θες σου δίνω το λινκ εγω απο κει θα πάρω τώρα ένα μει ται για να την δενω κ στην πλάτη.

466ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουν 22, 2012 11:44 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλημερα!! Ξυπνησαμε κ κανουμε μαμ!! Ναι χρυσα θηλαζω αποκλειστικα κ το βραδυ μου κοιμαται σερι 9 με 10 ωρες! Ειμαι απο τις τυχερες!! Εχτες κοιμηθηκε στις 10 το βραδυ κ ξυπνησε στις 7 εφαγε και ξανακοιμηθηκε στα καπακια κ τωρα ξυπνησε στο τριωρο! Κ ξανα τρωει!! Κοριτσια πολυ ζεστη!! Αντε να παμε για κανενα μπανακι!!

467ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουν 23, 2012 1:45 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nakos έγραψε:Κοριτσια καλημερα!! Ξυπνησαμε κ κανουμε μαμ!! Ναι χρυσα θηλαζω αποκλειστικα κ το βραδυ μου κοιμαται σερι 9 με 10 ωρες! Ειμαι απο τις τυχερες!! Εχτες κοιμηθηκε στις 10 το βραδυ κ ξυπνησε στις 7 εφαγε και ξανακοιμηθηκε στα καπακια κ τωρα ξυπνησε στο τριωρο! Κ ξανα τρωει!! Κοριτσια πολυ ζεστη!! Αντε να παμε για κανενα μπανακι!!

Ti tixeri pou eisai?Kala omos den ginete toubano to sththos sou.Emeis xaplonoume kata tis 11 paei dodeka mexri na thn parei ypnos thilazontas kai meta xypnaei stis 10mish to proi alla me 3 me 4 endiamesous thilasmous opos katalavaineis thn pio poly ora to vrady koimatai sto krevati mou toulaxiston etsi koimamai k ego giati allios denvtha thn paleua.Apo pote sas eipe o giatros oti boreite na pate thalasa?Emas meta to examhno eleos poly dn einai?Thn kqkomoira thn vazo mesa sto baniero kai kounaei xerakia podarakia drosizete.

468ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουν 23, 2012 1:51 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:Χρύσα εγω το σλινγκ το πήρα απο εδω απο μια κοπέλα που έλεγε ότι είναι κ καλα απο Αμερική κ μου βγήκε 30 Μετα μεταφορικά αλλα Μετα έψαξα την μάρκα κ τα βρήκα απο Αγγλία με 28€ Μετα μεταφορικά.
Αυτο έχει κ ένα σαν μαξιλαρακι γύρω γύρω το οποίο έβγαλα εγω.
Αν θες σου δίνω το λινκ εγω απο κει θα πάρω τώρα ένα μει ται για να την δενω κ στην πλάτη.
ase exo berdeytei me ayto to thema.me to mei tai mporeis na thilaseis mono an einai orthio to moro sosta?ego ousiastika thelo Na to paro gia na boro na thn thilazo exo giayto elega gia ring sling.an boreis steile mou to ling tatiana mou.entaxei me tis panes tou lidl?

469ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουν 23, 2012 2:07 am

momirene

τσα! να μαι κι εγω!
Εχω χαθει το ξερω αλλα με 2 παιδια δεν προλαβαινω ουτε την μυτη μου να δω Very Happy Φτιαχνω και ευχολογια για βαπτισεις, εκανα και προσκλητηρια την ανηψουλα μου. ΟΥΦ!

Ο μπεμπης μου την Τεταρτη θα παει για το πρωτο του εμβολιο. Ειναι μπουλουκος! Εχει μπουτακια, μαγουλακια να τα φας! Ολη μερα στο ριλαξ να ειναι οχι δεν λεει. Το βραδυ κοιμαται πολυ καλα και ξυπναει μονο για να φαει. Το βραδυ ωραριο φαγητου δεν εχει. Μπορει να ξυπνησει απο 1 φορα ή καθε 2 ωρες αναλογα ποσο κοιμηθηκε την μερα.
Το χερακι του το βαζει συνεχεια στο στομα και του δινω πιπιλα ενω δεν ηθελα αλλα απο το χερι το προτιμω. Θα του παρω την Σοφη απο βδομαδα να την μασουλαει.

Ο μεγαλος ζηλευει αρκετα θα ελεγα και κανει παρα πολλες χαζομαρες τοσο που αναγκαζομαι να μαλωνω συνεχεια.
Νομιζει οτι το παιδι ειανι κουκλα.
ουφ! εχτες και προχτες εκανε και πυρετο και μαλλον εχει καποια ιωση. Τον εγραψα και στο προνηπιο!

ΑΠο λεφτα ΙΚΑ ΟΑΕΔ τα πηρα ολα. Τωρα ο Θεος βοηθος. Τελος του μηνα θα παω να κανω και τα χαρτια μου για το 6μηνο.

470ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουν 23, 2012 2:15 am

momirene

XRYSA M έγραψε:
nakos έγραψε:Κοριτσια καλημερα!! Ξυπνησαμε κ κανουμε μαμ!! Ναι χρυσα θηλαζω αποκλειστικα κ το βραδυ μου κοιμαται σερι 9 με 10 ωρες! Ειμαι απο τις τυχερες!! Εχτες κοιμηθηκε στις 10 το βραδυ κ ξυπνησε στις 7 εφαγε και ξανακοιμηθηκε στα καπακια κ τωρα ξυπνησε στο τριωρο! Κ ξανα τρωει!! Κοριτσια πολυ ζεστη!! Αντε να παμε για κανενα μπανακι!!

Ti tixeri pou eisai?Kala omos den ginete toubano to sththos sou.Emeis xaplonoume kata tis 11 paei dodeka mexri na thn parei ypnos thilazontas kai meta xypnaei stis 10mish to proi alla me 3 me 4 endiamesous thilasmous opos katalavaineis thn pio poly ora to vrady koimatai sto krevati mou toulaxiston etsi koimamai k ego giati allios denvtha thn paleua.Apo pote sas eipe o giatros oti boreite na pate thalasa?Emas meta to examhno eleos poly dn einai?Thn kqkomoira thn vazo mesa sto baniero kai kounaei xerakia podarakia drosizete.
Αυτο για την θαλασσα θα το ρωτησω κι εγω την Τεταρτη γιατι ο μεγαλος θελει κι εγω θελω να παω να δουμε...
Κι εγω που θηλαζω αποκληστηκα αν το βραδυ δεν φαει, τοτε το στηθος μου πριζεται.
Μου εχει τυχει να φαει 9 το βραδυ να κοιμηθει και να ξυπνησει στις 5 το πρωι. Μπορει να χανει γευμα αλλα ειμαι τοσο πτωμα που δεν μπορω να ξυπνησω να τον ταισω. Και εχω παρατηρησει πως οταν τον αφηνω να μασουλισει παραπανω δηλαδη να παιξει και λιγο στο στηθος τοτε κοιμαται πιο πολυ ωρα. Το απογευμα ομως θα ξυπνησει στις 4 και θα κομηθει μετα πο 3-4 ωρες Smile

471ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουν 23, 2012 8:54 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
momirene έγραψε:
XRYSA M έγραψε:

Αυτο για την θαλασσα θα το ρωτησω κι εγω την Τεταρτη γιατι ο μεγαλος θελει κι εγω θελω να παω να δουμε...
Κι εγω που θηλαζω αποκληστηκα αν το βραδυ δεν φαει, τοτε το στηθος μου πριζεται.
Μου εχει τυχει να φαει 9 το βραδυ να κοιμηθει και να ξυπνησει στις 5 το πρωι. Μπορει να χανει γευμα αλλα ειμαι τοσο πτωμα που δεν μπορω να ξυπνησω να τον ταισω. Και εχω παρατηρησει πως οταν τον αφηνω να μασουλισει παραπανω δηλαδη να παιξει και λιγο στο στηθος τοτε κοιμαται πιο πολυ ωρα. Το απογευμα ομως θα ξυπνησει στις 4 και θα κομηθει μετα πο 3-4 ωρες Smile

και εμενα μετα το 6 μηνο μου ειπε κ παιδιατρος μου αλλα και η παιδιατρος του νοσοκομειου... οποτε φ

472ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουν 23, 2012 8:57 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elpidamamy έγραψε:
momirene έγραψε:
XRYSA M έγραψε:

και εμενα μετα το 6 μηνο μου ειπε κ παιδιατρος μου αλλα και η παιδιατρος του νοσοκομειου... οποτε φ

καλα τα μπουρδουλκοσα.... φετος δεν θα μπει η μπεμπα θαλασσα. πες μου για το εξαμηνο και εγω θα το κανω εμενα λιγει η αδεια λοχειας 4/7 το εγκρινουν αμεσως ή περνει καποιεσς μερες? καλα αν μου πουν εστω μια μερα να παω δουλεια θα τρελαθω!!!! αυριο φευγει η πεθερα κοριτσια επιτελους!!!

473ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουν 23, 2012 11:40 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλησπερα!! Εκανε μπανακι εφαγε κ τωρα νανι!! Κ σημερα ηταν μια καλη μερα!! Ησυχο το μαναρακι μου!! Μονο οταν καθεται πολλη ωρα στο ριλαξ γκρινιαζει λιγο γιατι θελει παρεουλα!! Χρυσα το στηθος μου τωρα εχει προσαρμοστει!! Πρηζεται βεβαια πολυ κ τα επιθεματα το πρωι τα βγαζω βρεγμενα αλλα τωρα πια δεν με ποναει! Τις πρωτες μερες που ξεκινησε να μου κοιμαται πολλες ωρες το βραδυ ποναγα! Μετα το στηθος συνηθισε!! Λενε οτι προσαρμοζεται στις αναγκες του παιδιου!! Την αλλη βδομαδα που θα γινουμε 3 μηνων εχουμε το 2 εμβολιο!! Ανηπομονω να μας δει η παιδιατρος να μας πει οτι ολα ειναι καλα!! Εχω ενα αγχος με το βαρος του γιατι εδω στο χωριο δεν εχω την ζυγαρια μαζι μου κ δεν μπορω να τον ζυγισω! Εσας τα μωρακια σας πως ειναι απο βαρος; Ο δικος μου γεννηθηκε 3060 βγηκαμε απο το μαιευτηριο 2880 κ στους 2 μηνες ηταν 4880! Αυτον τον μηνα δεν νομιζω να μου εχει παρει πολυ! Σημερα ανεβηκα μονη μου στην ζυγαρια κ μετα ανεβηκα με το μωρο κ εδειξε οτι ειναι 5300! Δηλαδη μεσα σε 23 μερες πηρε 420 γρ! Λιγο δεν ειναι; Ανησυχω μηπως μου πει για συμπληρωμα κ δεν θελω! Αυτα τα νεα μας!! Να εχουμε ενα ησυχο βραδυ! Φιλια πολλα!!

474ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουν 23, 2012 12:20 pm

τατιανα

τατιανα
XRYSA M έγραψε:
ase exo berdeytei me ayto to thema.me to mei tai mporeis na thilaseis mono an einai orthio to moro sosta?ego ousiastika thelo Na to paro gia na boro na thn thilazo exo giayto elega gia ring sling.an boreis steile mou to ling tatiana mou.entaxei me tis panes tou lidl?

Ναι με το μει ται μονο ορθιο θηλαζει αλλα νομιζω βολευει και παλι,απλα βολευει να το βαζεις στην πλατη για να κανω πιο ευκολα δουλειες στο σπιτι.Και με το σλινγκ μπαινει πλατη αλλα απο 6 μηνων.
αυτο ειναι λινκ
http://www.daisybabyshop.co.uk/
Σημερα που πηγαμε βολτα παλι αγκαλια αχ τι θα την κανω,δεν απολαμβανουμε και βολτα γιατι κουραζομαστε γρηγορα ποσο να κουβαλησεις?

momirene έγραψε:
Ο μπεμπης μου την Τεταρτη θα παει για το πρωτο του εμβολιο. Ειναι μπουλουκος! Εχει μπουτακια, μαγουλακια να τα φας! Ολη μερα στο ριλαξ να ειναι οχι δεν λεει. Το βραδυ κοιμαται πολυ καλα και ξυπναει μονο για να φαει. Το βραδυ ωραριο φαγητου δεν εχει. Μπορει να ξυπνησει απο 1 φορα ή καθε 2 ωρες αναλογα ποσο κοιμηθηκε την μερα.
Το χερακι του το βαζει συνεχεια στο στομα και του δινω πιπιλα ενω δεν ηθελα αλλα απο το χερι το προτιμω. Θα του παρω την Σοφη απο βδομαδα να την μασουλαει.

Ο μεγαλος ζηλευει αρκετα θα ελεγα και κανει παρα πολλες χαζομαρες τοσο που αναγκαζομαι να μαλωνω συνεχεια.
Νομιζει οτι το παιδι ειανι κουκλα.
ουφ! εχτες και προχτες εκανε και πυρετο και μαλλον εχει καποια ιωση. Τον εγραψα και στο προνηπιο!

ΑΠο λεφτα ΙΚΑ ΟΑΕΔ τα πηρα ολα. Τωρα ο Θεος βοηθος. Τελος του μηνα θα παω να κανω και τα χαρτια μου για το 6μηνο.

εγω το εχασα το 6μηνο.. Sad και απο τι φαινεται ουτε επιδοματα θα παρω αν δεν καταχωρηθουν τα ενσημα μεχρι σεπτεμβριο..κριμα τοσα λεφτα τι να πω!Θα κανω ομως μηνυσεις και οτι μπορω θα τα διεκδικησω!

Κοριτσια εμενα η παιδιατρος με αφησε απο ιουλιο που θα ειμαστε 4 μηνων απλα μου ειπε οχι στον ηλιο σε καθαρη θαλασσα και ενταξει οχι μπανιο κανονικο αλλα θα βρεξουμε λιγο τα ποδαρακια μας!

Σημερα παλι πολυ γκρινια, ισως λογω ζεστης ισως να αρχισανε τα δοντια τι να πω..χθες κοιμηθηκε μετα την 1 αλλα ευτυχως ξυπνησαμε 8.30 με 2 θηλασμους.

Νακος μην αγχωνεσαι για το βαρος γιατι τα μωρακια που θηλαζουν δεν περνουν παντα βαρος οπως οσα πινουν φορμουλα οποτε και η καμπυλες που υπαρχουν στα βιβλιαρια δεν ειναι κανονικα για θηλαζοντα μωρα.
Εφοσον περνει καποιο βαρος και ειναι και ησυχο το μωρο δεν χρειαζεται τιποτα!
εμενα 5300 ηταν τωρα στο δευτερο εμβολιο!(γεννηθηκε 2570)

475ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 19 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουν 23, 2012 3:50 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tatiana euxaristo gia tis plhrofories gia ta sling.Nakos se zhleuo kai ftou na mhn sas matiaso tautoxrona ego exo nakoimhtho pano apo 3.30 ores kairoooo.!!!Oso gia to varos mia xara einai mhn anhsyxeis ego eimai na anhsyxo pou h dikia mou htan 6.700 prin kati meres.Exo kai thn aderfh mou pou me pairnei thl k mou leei oti eide ena moro pou einai 6 mhnon kai einai 7kila kai oti mhpos einai polu h vasilikh.Alla vre koritsia den fenete paxouli exei k ypsos einai 62 pontous.Kai ego ekatsa kai epsaksa autes tis kampules gia thilazoda mora kai einai apla sthn anoterh.Ti na poooo!!!Tatiana prospathise na thn matheis sto karotsi kai emena opos sas eipe perase mia fash arnhshs alla prosatho na thn phgaino esto ena tetragono kathe mera etsi oste na to synhthisei xana.Thn vazeis na koitaei brosta?Ego thn shkono kai ligo na mhn einai telios xapla.Me tis voltes pos pate mesa sto spiti.Emena akoma tis zhtaei me tsirides alla ego anendoti.Pou tha paei tha tis xexasei.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 19 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις