Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
657 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 657 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

476ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουν 24, 2012 11:37 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΟΥ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ,ΕΙΧΕ ΔΡΟΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑ ΜΠΑΝΙΟ ΚΑΙ ΥΠΝΟ,ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΓΚΡΙΝΑ ΜΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ ΗΣΥΧΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΙΧ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΟΥ ΛΕΝΕ Α ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΩΡΟ ΜΑΖΙ? ΛΟΙΠΟΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ?ΑΝΤΕ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ!
ΚΟΡΙΤΙΣΑ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΕΛΗ ΙΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΓΥΡΙΣΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ ΛΙΓΟ ΚΟΥΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ΤΟ 6ΜΗΝΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΚΑΙΟΥΜΕ ΤΟ 2 ΩΡΟ ΤΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟ,Ε ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ?ΘΑ ΠΑΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΩ.ΕΧΩ 9 ΜΕΡΕΣ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΩ.Α ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΝΕΑ.

http://WWW.FLOWERTALE.GR

477ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουν 24, 2012 11:48 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΟΣΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ.ΜΙΛΑΜΕ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΑΥΡΗ ΗΤΑΝ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑ.
ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑΜΗΝ ΤΟ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΠΟΥΛΑΚΙΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΕΜΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ,ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ,ΠΑΩ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΟ ΩΡΙΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ,ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΜΟΥ ΚΑΚΟΦΑΝΗΚΕ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ ΠΧ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΑΛΙΑΩΡΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ,ΒΕΒΑΙΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ,ΟΥΤΕ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΚΟΥΝΒΑΛΗΣΑ,ΕΠΙΣΗΣ ΞΕΠΕΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΔΟΣΗ ΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΡΟΤΣΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΣΟΥΛΑΤΣΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΗΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΛΑΙΕ-ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΚΑΘΗΣΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙ ΤΗΝ ΘΗΛΑΣΑ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΕ ΣΕ ΔΥΟ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΡΚΑ ΜΑΣ,ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΟΥΛΑ ΤΗΝ ΟΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΤΑΝ.
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΟΥΚΑΛΙ,ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΩ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΒΡΑΣΩ ΝΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΓΑΛΑ Η ΧΑΜΟΜΗΛΙ ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΗΝ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΖΕΣΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΘΗΛΑΣΜΟΣ ΧΑΛΑΛΙ ,ΤΕΛΙΚΑ Η ΦΥΣΗ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΝΟΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

478ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 25, 2012 1:04 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα κοριτσια!εμεις πηγαμε για μπανιο ασπροβαλτα εχθες και του αρεσε πολυ δροσιστηκε και κοιμηθηκε πολλες ωρες.στη θαλασσα δεν τον εβαλα θα ρωτησω την αλλη βδομαδα το γιατρο,αλλα τον ειχα κατω απο τις ομπρελες σε καλη σκια και μολις αρχησε η πολυ η ζεστη φυγαμε κατα τις 12 δηλαδη πηγαμε στο σπιτι που ημασταν καλεσμενοι!κοριτσια μου σας καταλαβαινω πως νιωθετε εσεις που γυρνατε στη δουλεια ειναι δυσκολος ο αποχωρισμος!κι εγω το σαββατο βγηκαμε βολτα και θηλασα εξω με το σλινγκ ηταν πολυ ευκολο τελικα!

479ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 25, 2012 2:36 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Και ναι γιναμε 3μηνών!!!!!!!!!!!!!! Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!

480ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 25, 2012 7:04 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσαρες τι κανετε? εγω μια χαρα τωρα που εφυγαν πεθερα κ κουνιαδα!!!! καλα ειδικα η κουνιαδα πολυ εκνευριστικη τι να σας λεω ρε κοριτσια... γαμισετα βιβλιο χρειαζομαι για να γραψω τελος παντον. τι κανουν τα μωρακια σας? εμεις πολυ καλα, συνεχεια βολτες... perimaloy το 6μηνο αν το θελεις εσυ το περνεις και ο εργοδοτης ειναι υποχρεωμενος να σου το δωσει, και πριν να παρεις και κανονικη αδεια αν εχεις υπολοιπο. 500 ευρω ειναι αν δουλευεις 8ωρο.

481ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 25, 2012 7:22 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπερα!

Ζεστη ε?αχ ευλογημενο κλιματιστικο ποσο ποσο σ'αγαπω..χαχχαχαχα
τελικα η αφορητη γκρινια μας ηταν λογω ζεστης!χθες τοποθετησε ο αντρας μου το κλιματιστικο και σωθηκαμε.
Που λετε χθες οσο εβαζε το κλιματ. επειδη εκανε θορυβο και η μικρη νυσταζε πηγα κατω στου αδερφου μου (εκανε μια ημιυπογεια αποθηκη διαμερισμα για να ερχεται τα καλοκαιρια)και ειχε μια δροσια αλλο πραγμα, εφτιαξε αμεσως η διαθεση της εκανε τα αγκου της και κοιμηθηκε 3 ωρεςςς!Και σημερα στην δροσια ειναι μεσα στα κεφια και κοιμηθηκε και πρωτη φορα στην κουνια της στο δωματιο της!λεω σιγα σιγα να την βαζω εκει γιατι πλεον και την νυχτα θηλαζει 1-2 φορες και 5', να κοιμηθει και ο μπαμπας μας επιτελους στο κρεββατι του σαν ανθρωπος!
Αφηστε και το αλλο..ανεβαινω στο σπιτι και τι να δω..οοολαα μα οοολααα σκονισμεναααα αχ εγκεφαλικο μου ηρθε, καλα του λεω του συζηγου γιατι δεν εβαλες τα πραγματα του παιδιου στα δωματια να κλεισεις και της πορτες??ε δεν το σκεφτικα λεει..αχ μου 'ρθε να τον πνιξωωω
Και απο χθες ολο πλενω και ξεσκονιζω!!

Χρυσα ακομα κοβουμε βολτες αλλα μονο οταν εχει γκρινια οταν εχει κεφια εχει κοιμηθει και δεν πειναει καθεται και λιγο στο ρηλαξ η στην κουνια της εχει αρχισει και πιανει και τα παιχνιδια και τα μασουλαει και απασχοληται ετσι!

Ντινακη αντε μεγαλωσατεεεε τωρα θα δεις μεγαλες αλλαγες, συνηθως το πρωτο τριμηνο ειναι το δυσκολο!

Ελπιδα επιτελους ανασανες ε?εγω την γλιτωνω προς το παρον χαρην της κρισεως (σε κατι κανει καλο),ειπε η πεθερα να ερθει μονη της αλλα της το ξεκοψε ο αντρας μου της ειπε να ερθουν μαζι μια και καλη!χεχε

482ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 25, 2012 12:02 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλησπερα!! Σημερα ηρθαν οι νονοι του χρηστου(ετσι θα τον βαφτισουμε δεν ξερω αν σας το εχω πει) κ βγηκε λιγο απο το προγραμμα του αλλα τωρα εφαγε κ νανι!! Τατιανα καλα κανεις κ την βαζεις στην κουνια της! Μη σου πω οτι θα της αρεσει κ καλυτερα! Κ ο μικρος απο τοτε που τον εβαλα στην κουνια του κοιμαται καλυτερα κ περισσοτερο! Εχτες κοιμηθηκε 10 ωρες! Απο τις 22:30 μεχρι τις 8:30! Σημερα ηταν πιο ζωηρος! Κανει προσπαθειες να πιασει τα παιχνιδακια του κ οταν τον εχω αγκαλια ολο να στηριζεται στα ποδια του ορθιος θελει!! Κ εχει πολυ δυναμη στα ποδια!! Ελπιδα να ζησετε!! Εμεις γινοναστε 3 μηνων σε 5 μερες!! Perimalou αν πηρες τα επιδοματα απο το ικα( κυησεως κ λοχειας) σιγουρα δικαιουσαι το 6μηνο!! Μακαρι για να κατσεις με το παιδακι σου!! Εγω επιστρεφω δουλεια τον σεμπτεμβρη! Κ απο τωρα το σκεφτομαι!! Κοριτσια να εχουμε ενα καλο βραδυ! Φιλια!!

483ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 25, 2012 2:02 pm

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dinaki78 έγραψε:Και ναι γιναμε 3μηνών!!!!!!!!!!!!!! Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!

χρονια πολλα !!!!!!!!!!!!!!!!!!! αντε θα σβυνουμε κερακι καθε μηνα ετσι???

484ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 25, 2012 3:15 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Koritsia mou ti kanete?Mallon koimaste tetoia ora Very Happy ego tora ekana tis douleies mou giati th mera h vasilikh me trexei.Shmera thn eixa sthn koyzina na me koitaei pou mageireua giati eixe monaxies sto saloni Very Happy polu zesth tyxerh esai tatiana pou valate klhmatistiko emeis d exume kai skame!!!! oso gia tis skones pou gemise to spiti ti na po.!!Klasikoi adres. koritsia xthes to vradu to ena mou to sththos egine toubano oute afou xypnhsa to vradu k pera tou oti eixa kanei to krevati mouskema eixe moudiasei to xeri mou mallon apo to toso prhximo mou piese neura pou pane sto xeri kai ayto egine giati h vasilikh efage polu ligotero xthes logo zesths.Mesa ston ypno mou phga sto nhpthra Very Happy kai armexthka Mad xero den kanei giati etsi mporousa na ayxhso thn paragogh alla den adexa.Shmera eytyxos hrthe sta isia tou.Dinaki xronia polla po po pos pernaei o kairos.!!Nakos k emena auto me ta pdia tou to kanei apo polu mikro mesa sto neuro einai ayto to paidi mou kai to kefali tou apo tote pou gennhthike to kratouse.Ax shmera thn zygisa xana kai einai 6.900 kai an metrhsa kala to ypsos 63 me 64 pontoys.ax mexri na pame sto giatro e 2evdomades ama synexisei etsi tha ginei 7mish kila stoys 3 mhnes.Po po polla einai ashkoth einai.A edo kai 2meres arxise kai pernei pipila kai pairnei mia pou den ths arese katholou otan htan pio mikroula.Allaxan ta gousta ths

485ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 25, 2012 9:15 pm

τατιανα

τατιανα
Καλημέρα απο μια ξενυχτησμενηηη
Μας έδωσε κ καταλάβαμε κ σήμερα, κοιμήθηκε στις 23.00 κ εκει που χάρηκα ότι θα ξεκουραστω επιτέλους μου κόπηκε η χαρα στην μια ξύπνησε με γκρίνια κ 2,5 ώρες δεν μπορούσαμε να την κοιμισουμε κλάμα γκρίνια!
Μετα ξαναξυπνησε στις 5.30 πάλι το ίδιο μόνο που με το στήθος αποκοιμηθηκε πιο γρήγορα, τι στο καλο πάλι είναι αυτο άλμα; Δόντια; Τι να πω να δω πως θα είναι σήμερα!
Ο άντρας μου κουτουλαει να δω πως θα δουλέψει.

486ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 25, 2012 11:14 pm

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
το χε η βραδια χτεσ κοριτσια...την κοιμηζουμε κατα τισ 12μιση και ξυπναει 4 λεω ωραια θα φαει τακα τακα και μετα παλι νανι,και μεχρι τισ 8 το πρωι ηταν ξυπνισ,με το που την ακουμπουσα στην κουνια η στο κρεβατι μου ξυπνουσε με κλαμα τρομερο,κι υστερα πωσ του ρχεαι του γρηγορη και την βαζει μπρουμητα και κοιμηθηκε σε ενα δευτερολπετο,βαθια σαν να ανακουφηστηκε το παιδι.τωρα ειμαι συνεχει απο πανω τησ γιατι ο γιατροσ μου ειπε ποτε ν αμην την βαζω μπρουμητα χωρισ να την κοιταω.το κεφαλακι τησ γυρισμενο στο πλαι,τουρλωσε και τον πωπο ,κουτουλαω αλκλα δεν κοιμαμαι να την βλεπω,ειχα κι εγω μια μερα αδεια θ ατην παρεσω αγρυπνοσ φρουροσ στο προσκεφαλι τησ.χαλαλι!!!!οι υπολοιπεσ πωσ κοιμηθηκαμε?

487ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουν 25, 2012 11:28 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημερα κοριτσια!! Εμεις κοιμηθηκαμε απο τις 23:00 ως τις 9 καναμε μαμ κ τωρα ειμαστε στην κουνια μας κ παιζουμε με το παιχνιδι μας!! Ευτυχως που ξυπνησε γιατι το στηθος μου ειχε πρηστει αρκετα! Κ τωρα με τη ζεστη δεν μου τρωει πολυ!! Κουραγιο τατιανα κ perimalou! Οσο περναει ο καιρος θα στρωνουν τα μπεμπακια!! Μια απο αυτες τις μερες ειναι να παω αθηνα για το εμβολιο του μικρου κ για καποιες δουλειες κ δεν θελω καθολου να βγουμε απο την βολη μας!! Ειναι τοσο ωραια εδω στο χωριο!! Κ βλεπω πως κ στον μικρο αρεσει!! Κοριτσια να εχουμε μια καλη μερα!! Φιλακια!!

488ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 26, 2012 3:21 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ax koritsia mou h mikrh mou emena mporei na einai apaititiki kath olh th diarkeia ths hmeras alla to vrady os tora pote den mou exei xypnhsei me grinia.Alla thn hmera tou dinei kai katalavainei Very Happy ekei pou einai mesa sta gelakia xafnika griniazei.En to metaxu kai emena nakos tora me th zesth den troei polu h mporei kai na troei kai fusiologika apla ego eixa synhthisei stous polyorous thilasmous Shocked pou tous anapolo koulo e?Alla koritsia niotho toso megalh xara otan th thilazo eimai o pio eytyxismenos anthropos ston kosmo ekeinh thn ora.Ti sou kanoun oi ormones e???Ax pao gia ntouz kai ypno ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 850933

489ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουν 26, 2012 3:24 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
a koritsia exo mia erothsh....tora pou ta mpempakia mas trone pio grhgora h pio ligo kathe posa geymata kanete enallages sto sththos?

490ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 27, 2012 3:31 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:a koritsia exo mia erothsh....tora pou ta mpempakia mas trone pio grhgora h pio ligo kathe posa geymata kanete enallages sto sththos?
αναλογα αν θελει να φαει κιαλλο αφου ρευτει του δινω απο το αλλο αν οχι στο επομενο γευμα.απλα τωρα μεγαλωσαν χρυσα και τελιωνουν πιο γρηγορα το γευμα τους μωρακια κουραζοταν και εκαναν πολυ ωρα τωρα κι εμενα το πολυ 10 λεπτα τρωει.

491ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 27, 2012 5:27 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
γκαλαιτζογλου έγραψε:
XRYSA M έγραψε:a koritsia exo mia erothsh....tora pou ta mpempakia mas trone pio grhgora h pio ligo kathe posa geymata kanete enallages sto sththos?
αναλογα αν θελει να φαει κιαλλο αφου ρευτει του δινω απο το αλλο αν οχι στο επομενο γευμα.απλα τωρα μεγαλωσαν χρυσα και τελιωνουν πιο γρηγορα το γευμα τους μωρακια κουραζοταν και εκαναν πολυ ωρα τωρα κι εμενα το πολυ 10 λεπτα τρωει.
pane georgia oi ooooores pou htan kremasmena sto sththos Mad ante se 2-3mhnes tha arxisoume tis sterees alles ores ekei mexri na mathoun na trone.esy me ta koritsia sou pos htan otan arxisate kremoules?dyskola sthn arxh?

492ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 27, 2012 6:44 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ontws koritsia trwne pio grhgora,dhladh den ouliazoume i mia panw sthn allh,xtes thn phga me tis duo kollhte smou tsarka gia kafe ,trella8hkan ki aytes ki ayth,polu wraia.epishs 3hmera sunexizoume na kanoume mpanio thn idia wra kai na 8hlazw sto kapki me kleista ola ta fwta kai me kati nanourismata afrikanika sto xamhlo kai blepw tromerh diafora.mas eixe pei o giatros na einai ka8e mera sta8erh panw katw h wra tou mpaniou alla egw pote den to thrhsa kai twra milame exw en8ousiastei.kai meta se skotadi 8hlasmos,dokimeste to,an kai mallon eseis 8a eiste ligo pio tupikes kai 8a to akolou8eite.egw ligo arga xamopariasa:)))filakia sta mpempakia kai stis sexy manoules!!!me kopo kai idrwta exasa allo ena kilo ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 215994

493ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 27, 2012 9:27 am

mamatina

mamatina
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!peripmalou ΕΓΩ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΙΣ 9 ΤΡΩΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕ ΣΒΗΣΤΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΗΣΥΧΙΑ!!!ΤΩΡΑ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ 2 ΜΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΤΙΣ 9,30 ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 7 ΓΙΑ ΦΑΙ ΤΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΣΕΡΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 4 ΓΙΑ ΦΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΝΗΣΤΙΚΗ!!!ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ??ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΊΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ!!!

494ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 27, 2012 10:56 am

τατιανα

τατιανα
Γεια σας!!
Εμεις ευτυχως ειχαμε ησυχη νυχτα, εβαλα το κλιματιστικο, τι να κανουμε θελει δροσια η δεσποινης!
Χρυσα και εμεις τωρα τρωμε το πολυ 1ο λεπτακια και αναπολω και εγω τους πολυωρους θηλασμους γιατι οπως και εσυ τους απολαμβανα ηταν η ωρα που χαλαρωνα και ξεκουραζομουν!Γενικα για μενα ειναι μαγεια ο θηλασμος οταν την κοιταω ειναι σαν να γεμιζω αγαπη!!!ασε που ειναι τρελη ευκολια, προχθες ειμασταν στα τζαμπο και αρχιζει την γκρινια, πεινουσε την εβαλα ξαπλα στο σλινγκ καλυφτηκα με την ουρα και θηλαζαμε περπατωντας..ναι ναι! cyclops

Η τσουπρες μας μοιαζουν πολυ, και εμενα ετσι εκει που γελαει τσουπ αρχιζει την γκρινια και θελει αγκαλια!!χαχαχα

Αχ αυτο με την ρουτινα και εγω πρεπει να το αρχισω..γιατι δεν εχουμε καθολου προγραμμα..οτι να'ναι!

Ματινα μην την ξυπνας, αμαν κανουμε μπας και κοιμηθουν λιγο παραπανω..αστην ξερει αυτη αν πεινασει θα ξυπνησει, ρωτα και τον παιδιατρο αλλα πιστευω αυτο θα σου πει και αυτος.Εμενα μου ειχε πει οταν ηταν νεογεννητο να την ξυπναω αλλα οχι τωρα, βεβαια ξυπναει μονη της ανα 3ωρο, 4ωρο!

495ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 27, 2012 11:37 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
γκαλαιτζογλου έγραψε:
pane georgia oi ooooores pou htan kremasmena sto sththos Mad ante se 2-3mhnes tha arxisoume tis sterees alles ores ekei mexri na mathoun na trone.esy me ta koritsia sou pos htan otan arxisate kremoules?dyskola sthn arxh?
αχ χρυσα εχει πολυ γελιο κανουν την κινηση που ρουφανε και εχει πολυ πλακα εσυ το βαζεις αυτα το φτυνουν φυσικα και θελει μεγαλη πλαστικη σαλιαρα!τα κοριτσια επειδη επιναν μπιμπερο εμαθαν γρηγορα η μεγαλη μου ηταν φαγανουλα και την ξεκινησα 4,5 μηνων ειχε βαρεθει το γαλα και ξεκινησαμε ρυζαλευρο.ο μπεμπης θα δουμε πως θα το παρει!

496ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 27, 2012 11:49 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια τι κανετε? εγω μονη αποψε ο αντρας μου εχει υπηρεσια, κοριτσια κ εμενα πολυ γρινιαρα, εκει που γελαει εκει αρχιζει και συνηθως το βραδυ αν δεν παει 1 το βραδυ δεν κοιματε, οποτε θα παλευω 2 ωρες ακομα.... ρε κοριτσια να σας πω κατι? η νονα της Δεσποινας (ετσι θα πω την μπουμπου, απο τη μαμα μου) γεννησε κ αυτη 7/5 , αλλα μιλαμε πολυ μαμοθρευτη 40 μερες ηταν αθηνα στη μαμα της και τωρα που ηρθε σαμο ολα τα κανει ο αντρας της , ουτε καν θυλασε γιατι λεει την πληγωσε ο μπεμπης κ δεν μπορουσε. και για ολα εχει αποψη κ εχει αρχισει κ μου την δινει... στην αθηνα ο παιδιατρος της ειπε να δινει στο παιδι νερο??? στεκει αυτο? και επισης βαζει στο παιδι αντιλΙκο μετα τα πρωτο χρονο δεν επιτεπεται? εδω στη σαμο τον παει στη δικια μου παιδιατρο αλλα δεν της ειπε τιποτα για το νερο γιατι εμπιστευεται καλητερα τον αλλον που ειναι πιο μεγαλος σε ηλικια.... τι να πω???

497ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 27, 2012 12:02 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλησπερα!! Γυρισαμε αθηνα για καποιες μερες κ μου κακοφαινεται!! Ο μικρος κοιμαται για πρωτη φορα στο δωματιο του!! Στο χωριο τον εχω στο δωματιο μου!! Ελπιδα κ εγω βαζω στον μικρο αντιλιακο! Μου το ειπε η παιδιατρος κ πηρα της frezyderm το παιδικο! Εχει φυσικο φιλτρο προστασιας! Οταν τον βγαζω εξω κ εχει πολυ ηλιο του βαζω!! Οσο για το νερο διαβασα ενα αρθρο που ειχε ποσταρει η τατιανα που ελεγε οτι το νερο σε μωρα κατω τοων 6 μηνων μπορει να προκαλεσει δηλητηριαση! Τινα να μην ξυπνας το μωρακι! Αν πεινασει θα ξυπνησει!! Αχ αντε να δουμε πως θα ειναι το πρωτο μας βραδυ στο δωματιο μας!! Κοριτσια καλο μας βραδυ!!

498ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 27, 2012 3:43 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
elpidamamy έγραψε:κοριτσια τι κανετε? εγω μονη αποψε ο αντρας μου εχει υπηρεσια, κοριτσια κ εμενα πολυ γρινιαρα, εκει που γελαει εκει αρχιζει και συνηθως το βραδυ αν δεν παει 1 το βραδυ δεν κοιματε, οποτε θα παλευω 2 ωρες ακομα.... ρε κοριτσια να σας πω κατι? η νονα της Δεσποινας (ετσι θα πω την μπουμπου, απο τη μαμα μου) γεννησε κ αυτη 7/5 , αλλα μιλαμε πολυ μαμοθρευτη 40 μερες ηταν αθηνα στη μαμα της και τωρα που ηρθε σαμο ολα τα κανει ο αντρας της , ουτε καν θυλασε γιατι λεει την πληγωσε ο μπεμπης κ δεν μπορουσε. και για ολα εχει αποψη κ εχει αρχισει κ μου την δινει... στην αθηνα ο παιδιατρος της ειπε να δινει στο παιδι νερο??? στεκει αυτο? και επισης βαζει στο παιδι αντιλΙκο μετα τα πρωτο χρονο δεν επιτεπεται? εδω στη σαμο τον παει στη δικια μου παιδιατρο αλλα δεν της ειπε τιποτα για το νερο γιατι εμπιστευεται καλητερα τον αλλον που ειναι πιο μεγαλος σε ηλικια.... τι να πω???
Ax na ta ekane kai emena ola o adras mou Very Happy
Oso giayto pou les oti exei apopsh gia ola mhn thn akous exo kai ego tetoia atoma gyro mou pou akoma kai an den exoun paidia exoun apopsh.Oso gia to nero den xero ti akrivos symvainei afou den thilazei alla kai pali xazo to theoro afou to nero pairnei ygra me to gala.Oso gia to antiliako kai ego hmoun distaktikh sthn arxh alla phra k ego ayto ths freezederm pou ok mporei na exei fysika filta alla exei k xilia dyo alla systatika K syntiritika mesa pou logo ths douleias mou ta xero kai ok
Pisteuo oti den einai kai toso kala alla qpo thn allh ta plakonoume ta mpempakia mas stis kremes mia gia sygama mia gia enhdatosh pou genikotera h epafh tous me ayta ta systatika einai anapofeukth ara..

499ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουν 27, 2012 10:35 pm

τατιανα

τατιανα
Καλημέρα κορίτσια!
Σήμερα με ξενυχτησε λίγο πάλι ξύπνησε στις 2,30 κ μέχρι της 4,30 δεν κοιμόταν δεν εκλαιγε χαμογελουσε κιόλας η σκατουλα!ευτυχώς Μετα κοιμηθηκαμε μέχρι της 9.
Χρύσα γιαυτο που λες για τα καλλυντικά του μωρού έχεις δίκιο γιαυτο κ εγω εφτιαξα κεραλοιφη κ βάζω κ όταν κοκκινιζει λίγο ο πωπος έχω πάρει μια φυτική κρέμα 100% που έχει μέσα διάφορα λαδακια κ βότανα, αφρολουτρο έχω της weleda κ λαδακι κ αντηλιακό πήρα ένα απι Αμερική με φυσικά φίλτρα κ 70% φυσικά συστατικά
Καλα κ τα φρεζυδερμ αλλα όπως λες έχω ένα σωρό μέσα
Κανονικά δεν πρέπει να εκθέσουμε το μωρο καθόλου στον ήλιο αλλα Ελλάδα ζούμε κ αυτο είναι αδύνατον οπότε καλο είναι λίγο αντηλιακό, όσο για το νερο δυστηχως κάποιοι παιδιατροι το προτείνουν αλλα η έρευνα που έχω κάνει βλέπω ότι δεν κάνει πριν τους 6 μήνες είτε θηλασεις είτε δίνεις φόρμουλα.
Δυστηχως ο καθένας λέει την εξυπνάδα του χωρίς να ψάξει, εμένα χθες μια μου το έπαιζε έξυπνη κ έλεγε μπράβο που θηλασεις μην φάει το μωρο σκονες Μετα τους 6 μήνες ας φάει!α ρε νυχτωμενη λέω που είσαι, τουλάχιστον 2 χρόνια συστήνει ο παγκ. Οργανισμός υγείας, Μετα με κοίταζε καλα καλα χαχαχα

Η Πεθερα μου κάθε φορα που μιλάμε ή μιλάει με τον
άντρα μου ρωτάει αν δίνω συμπλήρωμα δεν μπορει να πιστέψει ότι το μωρο αναπτυσεται τόσο καλα μόνο με το μητρικό, κ το άλλο όλο μπεμπα κ μπεμπα δεν την έχει πει ούτε μια φορα με το ονομα... Τα νεύρα μου... Κ τους περιμένω τέλος Ιουλίου τι καλα θα περάσω γιουπιιι

500ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 20 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουν 28, 2012 12:39 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalhmeroudiα κοritsakia! λοιπον και εγω δεν εχω ακουσει πουθενα για νερο πριν το 6 μηνο,αν δεν θηλαζουνε δινουνε χαμομηλι νομιζω,αντιηλιακο και εγω τησ βαζω γιατι ειναι πολυ ασπρουλα και φοβαμαι μη μου κανει,αλλα με το που γυρναμε τησ το ξεπλενω.
τωρα για τουσ παρατρεχαμενουσ ενταξει εγω ακουσει τα παντα.επειδη βγαινουμε παο πολυ νωρισ εχω μια γριτονισσα απο κατω(ξερετε αυτεσ τισ εκκλησιασ) που κανιε σαν την χαζη...βλεπει ενα ζευγαρακι νεο να βγαζει το μωρακι βολτα και λεει παντα ¨"που το πατε βρε το μωρο" ? ξερετε με υφοσ σαν να τη ταλαιπωρουμε.ε μια δυο τρεισ την απανταω ευγενικα αλλα θα την ριξω κανα κεχεσμα μια μερα,θα την πω εσεισ τα εγγονια σου (που μενουν απο πανω μασ) κατευθειαν τα βγαλατε για να τα γραψετε στο νηπειαγωγειο. καλα κι εμενα το πεθερικο τσουρεκια,μηπωσ δεν χορταινει και μηπωσ διψαει ,και πωσ τα κλαυπτει ολα τα μητρικο!ελεοσ!!!!! αυτα ,καλημερουδια,εκει στη σαμο καντε και μια βουτιτσα για μασ!!!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 20 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις