Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
643 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 643 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

851ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουλ 13, 2012 1:36 pm

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:Κ εγω έτσι νόμιζα ότι με τον θηλασμο θα χάσω αλλα τιποτα.. Είμαι σταθερή! Τουλάχιστον δεν βάζω.
Ποσα κιλά θέλεις να χάσεις;
Εγω έχω 15 επιπλέον απο όταν έμεινα έγκυος αλλα θέλω να χάσω τα 10 γιατί ήμουν πολυ αδύνατη.

Κοιμήθηκε επιτέλους... Καληνυχταααα!!
Η δικια μου πριν λιγο ξυπνησε εφαγε την αλλαξα και ξανακοιμηθηκε στο φτερο...καλο πρωι τωρα...πρωτα ο Θεος...εγω αο την εγκυμοσυνη εχω να χαζω 3 ( το 1,200 εφυγε ηδη ) και εχω αλλα 6 που πηρα μετα το γαμο και πριν μεινω εγκυος...

852ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουλ 13, 2012 3:17 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....ΩΡΑΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΙΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΕΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΛΙΓΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΟΧΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ...ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ.ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΗΡΕΜΑ.ΦΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑΣΩ!ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΔΙΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΕΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΤΩ ΟΡΟΦΟ.[ΑΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΜΗΠΩΣ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΩΡΑ.ΣΑΣ ΦΙΛΩΩΩΩΩ

853ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουλ 14, 2012 1:24 am

momirene

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Εγω δεν εκανα καμια διατροφη και μονο με τον θηλασμο εχασα ολα τα κιλα μου και ειμαι τωρα 63 και μακαρι να χασω καμια 10ρια ακομα. Very Happy
τρωω λιγο φαγητο το μεσημερι, γαλα με δημητριακα το πρωι, δεκατιανο συνηθως δεν προλαβαινω. Απογευμα κανενα ροδακινο, καρπουζι και βραδυ σπανια θα φαω κατι, ισως γιαουρτι με μελι.

854ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουλ 14, 2012 4:13 am

τατιανα

τατιανα
momirene έγραψε:Εγω δεν εκανα καμια διατροφη και μονο με τον θηλασμο εχασα ολα τα κιλα μου και ειμαι τωρα 63 και μακαρι να χασω καμια 10ρια ακομα. Very Happy
τρωω λιγο φαγητο το μεσημερι, γαλα με δημητριακα το πρωι, δεκατιανο συνηθως δεν προλαβαινω. Απογευμα κανενα ροδακινο, καρπουζι και βραδυ σπανια θα φαω κατι, ισως γιαουρτι με μελι.

Α εσυ τρως πολυ λίγο!
Δεν έχεις πρόβλημα με το γάλα σου ε; Γιατί κ εγω έχω την πειθαρχία να κράτησω διατροφή ειδικά τώρα που πέρασε κ ο καιρός εκνευριζομαο όλο κ περισσότερο με τα κιλά αλλα φοβάμαι μην έχω θέμα με τον θηλασμο.
Αποκλειστικά δεν θηλαζεις;

855ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουλ 14, 2012 5:20 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Εγώ πάλι δεν τρώω καθόλου. Και συγκεκριμένα μια φορά την ημέρα αποφεύγοντας να είναι βράδυ. Τα κιλά πέφτουν αλλά με πολύ δυσκολία. Ίσως φταίει που πίνω ξανά 3-4 φραπέδες πολύ γλυκούς, αλλά θα κόψω τη ζάχαρη και θα πάρω ζαχαρίνη να δούμε. Είχα πάρει 22 κιλά και θέλω να χάσω άλλα 4 για να έρθω στα ίδια. Πάντως και είμαι πολύ χαρούμενη έχουν ξεκινήσει και μου κάνουν τα περσινά καλοκαιρινά παντελόνια, όχι όλα όμως. Έχω ακούσει ότι στην εγκυμοσύνη ανοίγει και η λεκάνη και μετά πρέπει να χάσεις περισσότερα για να μπεις στα παλιά σου ρούχα, είναι αλήθεια?

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

856ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουλ 14, 2012 7:06 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια εγω συνεχιζω την διατροφη και αρχισα να συνηθιζω κ την πεινα. παντος τατιανα δεν ειδα καμια διαφορα με το γαλα ολα καλα προς το παρον. εφη αυτο οτι ανοιγει κ η λεκανη το εχω ακουσει κ εγω... αλλα τι να πω εμενα απο παντελονια μονο μια βερμουδα μου κανει θελω να πιστευω οτι τουλαχιστων θα βαλω τα παλια μου χειμωνιατικα.

857ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουλ 14, 2012 7:30 am

τατιανα

τατιανα
ελπιδα εσυ τι τρως για πρωινο κ βραδυνο?
για την λεκανη κ εγω ξερω πως ανοιγει γιαυτο νομιζω εγω δεν θα ξαναμπω στα παλια μου τζην γιατι ηταν που ηταν θεοστενα τωρα ουτε μεχρι το γονατο...χιχιχι
Χαλαλι την κουκλα μου που γεννησα!

858ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουλ 14, 2012 12:39 pm

τατιανα

τατιανα
Κορίτσια η μικρη μας έκανε φασαρία τρελή σήμερα..
Έχει 4 μέρες που δουλεύω απο 2 ώρες το πολυ κ έτσι προλαβαίνω κ δεν χρειάστηκε να της δώσει γάλα ο άντρας μου αλλα σήμερα πεινασε κ ουρλιαζε κ πήγε να της δώσει το μπιμπερο κ δεν το ήθελε ουρλιαζεε όλο κ πιο πολυ με πήρε εντρομος τηλ κ έφυγα αρον αρον την άκουσα που τσιριζεεε
Μόλις ήρθα κ την πήρα σταματησε κ θηλασε πήγα να της δώσω το μπιμπερο μην παει χαμένο το γάλα κ οντος δεν το ήθελε, Μετα θηλασε κ ήταν όλο χαρα, την άφησα να κάνω ντους κ γκρίνια πάλι κ την έφερε να με βλέπει!
Ωχ απο τόσο μικρη ήδη έπαθε προσκόμιση σε μένα;;
Παρατήρησα τελευταία ότι σε μένα αποκοιμιεται πιο εύκολα αλλα το σημερινό ήταν το κάτι άλλο!

859ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουλ 14, 2012 12:44 pm

momirene

Η αληθεια ειναι οτι δοκιμασα να μπω σε περσινο τζιν αλλα ενω κουμποσω κοντεψα να σκασω! τα ποδια αδυνατα αλλα λιγο που ανοιξε η λεκανη...με τσακισε!
Με το γαλα Τατιανα δεν εχω προβλημα. Πινω πολλους χυμους που φτιαχνω μονη μου τυπου smoothies.
Σημερα εφαγα γαλα με δημιτριακα και μια κουταλια μελι το πρωι, μελιτζανες παπουτσακι 3 τεμαχια, σαλατα 2 φετες ψωμι το μεσημερι, γιαουρτι με μελι και τρυμμενο μπισκοτο το απογευμα, 2 ροδακινα και 2 τοτσ με γαλοπουλα, κασερι, φιλαδελφια για βραδυ. Τα τοστ μπορουσα και να μη τα φαω αλλα απο λαιμαργια τα εφαγα Very Happy Η κοιλια δεν λεει να μαζεψει..ειναι και 2ο παιδι, 2η καισαρικη και θα δυσκολευτω το ξερω

860ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουλ 14, 2012 1:46 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναμαστε κ εμεις!! Κοριτσια πρεπει κ εγω να μαζευτω με τα κιλα γιατι δεν με βλεπω καλα!! Η λεκανη μου εχει ανοιξει κ δεν νομιζω να κλεισει πριν το χρονο! Λενε οτι πανω στο χρονο το σωμα επανερχεται! Αλλα το πιο σημαντικο για μενα ειναι οι ραγαδες που εκανα στην κοιλια! Αυτες πως θα φυγουν οεο;; Βαζω κρεμες αλλα δεν βλεπω μεγαλη διαφορα!! Ελπιζω με ρον καιρο να ασπρισουν κ να μην φαινονται οπως τωρα κατακοκκινες! Κ να σκεφτητε οτι μεχρι την 36η εβδομαδα δεν ειχα τιποτα! Στο τελος γιναν ολες κ μονο απο την αριστερη πλευρα της κοιλιας!! Ας ειναι ομως! Τωρα εχω το αντρακι μου!! Καναμε νπανιο στις 22:30 εφαγε κ κοιμαται απο τις 23:30! Τατιανα ετσι ειναι κ ο δικος μου!! Αρχιζω κ καταλαβαινω οτι εχει τρελη προσκοληση σε εμενα!! Αχ τι να πω; Ισως επειδη ειμαι ολη την ωρα μαζι του κ τις περισσοτερες ωρες τελειος μονοι μας!(ο αντρας μου ειναι καπετανιος κ λειπει)! Ρε κοριτσια οταν τον αφηνω για λιγο στη μαμα μου ή στην πεθερα μου νιωθω τρομερες τυψεις! Φοβαμαι οτι αμα κλαψει δεν θα μπορεσουν να τον ηρεμησουν κ δεν υελω να μου κλαιει! Το ξερω οτι ειμαι υπερβολικη αλλα επειδη τον θηλαζω ξερω οτι οταν τον ενοχλει κατι μονο με το βυζακι της μαμας ηρεμει! Ισως γιαυτο να αγχονομαι παραπανω! Τι να πω; Ετσι νιωθετε κ εσεις; Αντε παλι λατεβατο εγραψα!! Φιλακια στα μπεμπινια μας!!

861ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 15, 2012 2:42 am

Mamma_Mia!

Mamma_Mia!
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
να μαι κ εγω..πονεμενο θεμα τα κιλα εχω κολλησει στα 60 και λογω υψους πρεπει να ειμαι τουλαχιστον 52 Laughing κ εγω φοβαμαι μην επηρεασει τον θηλασμο αν δεν τρωω.οσο για ραγαδες ειναι μπροστα στην κοιλια κ απαισιες ,απο την αλλη λεω αν δεν ειχα τις ραγαδες δεν θα ειχα κ το αστερακι μου οποτε δεν πειραζει χαλαλι..

ασχετο τωρα τα μωρα σας τα βαζετε λαδακι τζονσον ή κρεμουλα για ενυδατωση?
επισης το καθισματακι αυτ/κινητου μπροστα η πισω??

862ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 15, 2012 3:24 am

martha88

martha88
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Mamma_Mia! έγραψε:να μαι κ εγω..πονεμενο θεμα τα κιλα εχω κολλησει στα 60 και λογω υψους πρεπει να ειμαι τουλαχιστον 52 Laughing κ εγω φοβαμαι μην επηρεασει τον θηλασμο αν δεν τρωω.οσο για ραγαδες ειναι μπροστα στην κοιλια κ απαισιες ,απο την αλλη λεω αν δεν ειχα τις ραγαδες δεν θα ειχα κ το αστερακι μου οποτε δεν πειραζει χαλαλι..

γεια σας κοριτσια!τι κανετε;; μαμα μια εγω το καθισματακι πισω το βαζω και με το προσωπο στραμενο προς τα πισω αλλα θελω να κοιταξω στις οδηγιες αν μπορω να το γυρισω γιατι δεν τον βλεπω οταν οδηγω...
για ενυδατωση το καλυτερο και πιο αγνο ειναι η κεραλοιφη που ετσι κι αλλιως κανει για τα παντα.μπορεις να φτιαξεις λιγη μονη σου δε χρειαζεται να αγορασεις. αποτι ξερω ειδικα το λαδι ειναι σκετο πετρελαιο...

863ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 15, 2012 3:27 am

martha88

martha88
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
nakos έγραψε: Τατιανα ετσι ειναι κ ο δικος μου!! Αρχιζω κ καταλαβαινω οτι εχει τρελη προσκοληση σε εμενα!! Αχ τι να πω; Ισως επειδη ειμαι ολη την ωρα μαζι του κ τις περισσοτερες ωρες τελειος μονοι μας!(ο αντρας μου ειναι καπετανιος κ λειπει)! Ρε κοριτσια οταν τον αφηνω για λιγο στη μαμα μου ή στην πεθερα μου νιωθω τρομερες τυψεις! Φοβαμαι οτι αμα κλαψει δεν θα μπορεσουν να τον ηρεμησουν κ δεν υελω να μου κλαιει! Το ξερω οτι ειμαι υπερβολικη αλλα επειδη τον θηλαζω ξερω οτι οταν τον ενοχλει κατι μονο με το βυζακι της μαμας ηρεμει! Ισως γιαυτο να αγχονομαι παραπανω! Τι να πω; Ετσι νιωθετε κ εσεις; Αντε παλι λατεβατο εγραψα!! Φιλακια στα μπεμπινια μας!!
ετσι νιωθω κι εγω..κακα τα ψεματα μονο με τη μαμα ηρεμουν πραγματικα τα μωρακια.με τη μανα μου ευτυχως καθεται 2-3 ωρες χωρις να φαει.με τη πεθερα μου εχω παρατηρησει οτι δεν καθεται.κι εγω νιωθω τυψεις οταν τον αφηνω καμια φορα κι οταν επιστρεφω μου κανει παραπονακια..

864ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 15, 2012 3:30 am

martha88

martha88
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
α!δοκιμαστε και στις ραγαδες κεραλοιφη!ειναι πραγματικα για τα παντα.εγω βαζω στο προσωπο μου γιατι εχω πολλα στιγματα και μικρα σπυρακια και νομιζω οτι βλεπω διαφορα.αν βαλετε και λιγο κοπανισμενη μαστιχα μεσα γινεται ακομα πιο αποτελεσματικη

865ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 15, 2012 5:07 am

momirene

Διαιτα δεν κανει να κανουμε γιατι φευγουν απο τον οργανισμο τοξινες κα περνανε στο γαλα. Απλα κοβουμε τις μεριδες στην μεση και τρωμε ποικιλια φρουτων και λαχανικων Smile Εγω βαζω φαγητο στο πιατο μου και βγαζω μια κουταλια. Δεν τρωω πολλα γλυκα παγωτα, οχι αναψυκτικα μονο ανθρακουχο μεταλλικο νερο (Σουρωτη)οχι σοδα.

866ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 15, 2012 6:11 am

Mamma_Mia!

Mamma_Mia!
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
martha88 έγραψε:
Mamma_Mia! έγραψε:να μαι κ εγω..πονεμενο θεμα τα κιλα εχω κολλησει στα 60 και λογω υψους πρεπει να ειμαι τουλαχιστον 52 Laughing κ εγω φοβαμαι μην επηρεασει τον θηλασμο αν δεν τρωω.οσο για ραγαδες ειναι μπροστα στην κοιλια κ απαισιες ,απο την αλλη λεω αν δεν ειχα τις ραγαδες δεν θα ειχα κ το αστερακι μου οποτε δεν πειραζει χαλαλι..

γεια σας κοριτσια!τι κανετε;; μαμα μια εγω το καθισματακι πισω το βαζω και με το προσωπο στραμενο προς τα πισω αλλα θελω να κοιταξω στις οδηγιες αν μπορω να το γυρισω γιατι δεν τον βλεπω οταν οδηγω...
για ενυδατωση το καλυτερο και πιο αγνο ειναι η κεραλοιφη που ετσι κι αλλιως κανει για τα παντα.μπορεις να φτιαξεις λιγη μονη σου δε χρειαζεται να αγορασεις. αποτι ξερω ειδικα το λαδι ειναι σκετο πετρελαιο...

πως την φτιαχνουμε την κεραλοιφη?εγω για το καθισματακι σκεφτηκα να παρω καθρεφτακι αλλα δεν ξερω αν θα μου αποσπαει την προσοχη..μπροστα φοβαμαι να τον βαλω

867ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 15, 2012 6:27 am

martha88

martha88
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
Mamma_Mia! έγραψε:
πως την φτιαχνουμε την κεραλοιφη?εγω για το καθισματακι σκεφτηκα να παρω καθρεφτακι αλλα δεν ξερω αν θα μου αποσπαει την προσοχη..μπροστα φοβαμαι να τον βαλω

για το καθισματακι το ψαξα λιγο στο ιντερνετ και διαβασα ειτε μπροστα ειτε πισω ειναι ασφαλες το παιδι αρκει να κοιταζει προς τα πισω ειδικα τους πρωτους μηνες.λοιπον για την κεραλοιφη 150 ml ελαιολαδο και κερι αγνο περιπου ενα κουταλακι του γλυκου και λιγο παραπνω σε μεγεθος.λιωνεις σε μπεν μαρι το κερι προσθετεις το λαδι ανακατευεις ενα δυο λεπτακια και ειναι ετοιμο.το βαζεις σε αποστειρωμενο βαζακι οχι ομως κατευθειαν περιμενε κανα δεκαλεπτο να πεσει λιγο η θερμοκρασια του.κερι καλο ειναι να βρεις απο μελισσοκομο γιατι αυτοι εχουν καθαρο κερι

868ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 15, 2012 6:38 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια εγω το καθισματακι το εχω μπροστα κ κοιταει πισω! Στην αρχη το ειχα πισω απο την θεση του συνοδηγου αλλα δεν εφτανε η ζωνη κ το καθισματακι αντι να ειναι ξαπλωτο ηταν ψιλο ορθιο με αποτελεσμα το παιδι να μην καθεται καθολου καλα! Συνεχεια επεφτε το κεφαλακι του! Τωρα το εχω μπροστα κ καθεται μια χαρα! Η ζωνη στο μπροστινο καθισμα ειναι πιο μακρια! Οταν τον ειχα πισω ειχα κ καθρεπτη! Δεν μπορω να πω οτι μου αποσπουσε την προσοχη! Ισα ισα που ενιωθα καλυτερα γιατι τον εβλεπα! Τωρα κανουμε τις διαδρομες κ ειμαστε διπλα διπλα! Νομιζω οτι ειναι καλυτερα ετσι! Ετσι νιωθω!

869ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 15, 2012 6:58 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:ελπιδα εσυ τι τρως για πρωινο κ βραδυνο?
για την λεκανη κ εγω ξερω πως ανοιγει γιαυτο νομιζω εγω δεν θα ξαναμπω στα παλια μου τζην γιατι ηταν που ηταν θεοστενα τωρα ουτε μεχρι το γονατο...χιχιχι
Χαλαλι την κουκλα μου που γεννησα!

χαλαλι δεν λες τιποτα!!! εμενα το βραδυ μου εχει σαλατα τις πιο πολλες μερες αλλα οχι της πεινας δηλ κανονικη χωριατικη, ντακο, ή σεφ αλλα σως με 2 κουτ γιαουρτι κλιγο κετσαπ, ή κοτοπουλο με σαλατα ή `1 πιτσακι (πιτα απο σουβλακι)κ σουπες λαχανικων για το θυλασμο. παντος παει πολυ καλα πρεπει να εχω χασει κιαλο την τριτη εχω παλι ραντεβου

870ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 15, 2012 7:01 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nakos έγραψε:Ναμαστε κ εμεις!! Κοριτσια πρεπει κ εγω να μαζευτω με τα κιλα γιατι δεν με βλεπω καλα!! Η λεκανη μου εχει ανοιξει κ δεν νομιζω να κλεισει πριν το χρονο! Λενε οτι πανω στο χρονο το σωμα επανερχεται! Αλλα το πιο σημαντικο για μενα ειναι οι ραγαδες που εκανα στην κοιλια! Αυτες πως θα φυγουν οεο;; Βαζω κρεμες αλλα δεν βλεπω μεγαλη διαφορα!! Ελπιζω με ρον καιρο να ασπρισουν κ να μην φαινονται οπως τωρα κατακοκκινες! Κ να σκεφτητε οτι μεχρι την 36η εβδομαδα δεν ειχα τιποτα! Στο τελος γιναν ολες κ μονο απο την αριστερη πλευρα της κοιλιας!! Ας ειναι ομως! Τωρα εχω το αντρακι μου!! Καναμε νπανιο στις 22:30 εφαγε κ κοιμαται απο τις 23:30! Τατιανα ετσι ειναι κ ο δικος μου!! Αρχιζω κ καταλαβαινω οτι εχει τρελη προσκοληση σε εμενα!! Αχ τι να πω; Ισως επειδη ειμαι ολη την ωρα μαζι του κ τις περισσοτερες ωρες τελειος μονοι μας!(ο αντρας μου ειναι καπετανιος κ λειπει)! Ρε κοριτσια οταν τον αφηνω για λιγο στη μαμα μου ή στην πεθερα μου νιωθω τρομερες τυψεις! Φοβαμαι οτι αμα κλαψει δεν θα μπορεσουν να τον ηρεμησουν κ δεν υελω να μου κλαιει! Το ξερω οτι ειμαι υπερβολικη αλλα επειδη τον θηλαζω ξερω οτι οταν τον ενοχλει κατι μονο με το βυζακι της μαμας ηρεμει! Ισως γιαυτο να αγχονομαι παραπανω! Τι να πω; Ετσι νιωθετε κ εσεις; Αντε παλι λατεβατο εγραψα!! Φιλακια στα μπεμπινια μας!!

αχ κ εμενα μονο με το βυζι τα ξεχναει ολα!!! δεν εισαι υπερβολικη αγαπη μου κ εγω ετσι ειμαι απο τωρα σκεφτομαι οτι ιανουαριο γυρναω στη δουλια δεν θελω με τιποτα, θα μου λειπει!!!!

871ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 15, 2012 7:03 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nakos έγραψε:Κοριτσια εγω το καθισματακι το εχω μπροστα κ κοιταει πισω! Στην αρχη το ειχα πισω απο την θεση του συνοδηγου αλλα δεν εφτανε η ζωνη κ το καθισματακι αντι να ειναι ξαπλωτο ηταν ψιλο ορθιο με αποτελεσμα το παιδι να μην καθεται καθολου καλα! Συνεχεια επεφτε το κεφαλακι του! Τωρα το εχω μπροστα κ καθεται μια χαρα! Η ζωνη στο μπροστινο καθισμα ειναι πιο μακρια! Οταν τον ειχα πισω ειχα κ καθρεπτη! Δεν μπορω να πω οτι μου αποσπουσε την προσοχη! Ισα ισα που ενιωθα καλυτερα γιατι τον εβλεπα! Τωρα κανουμε τις διαδρομες κ ειμαστε διπλα διπλα! Νομιζω οτι ειναι καλυτερα ετσι! Ετσι νιωθω!

παντος το δικο μου καθισμα στις οδηγεις λεει να μην βαζουμε το καθησμα μπροστα οταν υπαρχει αεροσακος συνοδηγου, υπαρχει σοβαρος κινδυνος αν ανοιξουν οι αεροσακοι, ( μακρια απο μας)

872ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 15, 2012 7:25 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
[/quote]

παντος το δικο μου καθισμα στις οδηγεις λεει να μην βαζουμε το καθησμα μπροστα οταν υπαρχει αεροσακος συνοδηγου, υπαρχει σοβαρος κινδυνος αν ανοιξουν οι αεροσακοι, ( μακρια απο μας)[/quote] το ξερω ελπιδα μου απλα το δικο μας αμαξι δεν εχει αεροσακο γιαυτο κ το εβαλα! Ναι κοριτσια προσοχη εαν εχει αεροσακο το αμαξι δεν κανει μπροστα!

873ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 15, 2012 11:18 am

τατιανα

τατιανα
Καλησπέρα!

Κ εγω ξέρω ότι καθισματακι βάζουμε μπροστά μόνο αν δεν υπάρχει αεροσακος ή είναι απεργοποιημενος επίσης τα καθίσματα τα βρεφικα πάντα κοιτάνε προς τα Πισω δεν υπάρχει επιλογή να κοιτά μπροστά κ μαλιστα τα καθισματα που κοιτανε προσ τα πισω μεχρι 4 ετων θεωρουνται τα πιο ασφαλεστερα (rear facing) γιατί μεχρι αυρην την ηλικια τα παιδια εχουν βαρυτερο κεφαλι σε σχεση με το υπολοιπο σωμα κ τον αυχενα, ψαξτε το κ θα βρείτε κ βίντεο.
Επίσης τα περισοτερα καθίσματα έχουν στο πλάι ένα δεικτει που δείχνει αν είναι σωστή η κλίση.

874ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 15, 2012 12:49 pm

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσια τωρα μαζευτηκαμε απο θαλασσεσ.δν προλαβαινω να σασ διαβασω.θα σασ γραψω αυριο!σασ φιλω γλυκα....πρεπει να βαλα κανα κιλο σε δυο μερεσ γιατι αισθανομουν που αισθανομουν σαν φαλαινα στη θαλασσα μου ανοιξε χειροτερα η ορεξη γρρρρρρρρρρ...αντε καλη βδομαδα να χουμε!!! δεν προλαβα να διαβασω για το καθισματακι αλλα να τα δενετε παντα οπωσ ακριβωσ κλενε οι οδηγιεσ γιατι εμεισ τρακαραμε και θυμαστε το μωρο ουτε που κουνηθηκε,το αμαξι καλοκαιρινοοοοο1!!!!!

http://WWW.FLOWERTALE.GR

875ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 35 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 15, 2012 3:29 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Αχ κοριτσια μου τι επαθα!! Ειχα παει την απογευματινη μας βολτα με τον μικρο κ προς το τελος ξεκιναει κ κλαιει! Λεω θα τον βαλω στο καροτσι κ θα φυγουμε δεν προλαβαινω να κανω 10 βηματα κ απο το πολυ κλαμα μου πνιγετε! Κ δεν σταματαγε με τιποτα!! Το σπιτι της γιαγιας μου ητανε κοντα κ λεω παμε στη γιαγια να γδυθω κ να σου δωσω βυζακι για να ηρεμησεις!! Ρε κοριτσια δεν μπορειτενα φανταστειτε πως εκλαιγε!! Με λιγμους! Κ δεν ελεγε να σταματησει! Τρελαθηκα!! Για κανενα μισαωρο ετσι!! Κ για βυζακι ουτε λογος! Τον ξεντησα του εριξα λιγο νερακι τιποτα αυτος!! Να κλαιει απαρηγορητος!! Πηρα την παιδιατρο κ μου ειπε οτι καμια φορα το κανουν αυτο!! Αχ τι να σας πω; Εντωμεταξυ ετσι οπως εκανε ειχα τρομαξει κ σκεφτομουνα μονο τα αρνητικα! Οτι ειμαι μακρια απο νοσοκομειο κ αλλα τετοια! Μετα το μισαωρο καπως ηρεμησε κ καταφερα κ του εδωσα βυζακι κ λιγο ντεπον!! Πιπιλησε κ ηρεμησε! Αλλα τι να σας πω! Ελπιζω να το περασει καμια αυτο! Δεν μπορουσα να καταλαβω τι τον ενοχλουσε! Αφοτου ηρεμησε τον πηγα σπιτι τον εκανα μπανιο εφαγε κ κοιμηθηκε!! Αλλα δεν κοιμαται πολυ βαρια! Μου μιξοκλαιει λιγακι μεσα στον υπνο του! Αχ ελπιζω να μην το ξαναπαθουμε αυτο γιατι ραγισε η καρδουλα μου!! Ακομα δεν μπορω να ηρεμησω!! Ουφ!! Να εχουμε ενα υσηχο βραδακι!! Τι να πω; Μηπως ειναι αλμα αναπτυξης;

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 35 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις