Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
713 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 713 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

876ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 15, 2012 10:08 pm

momirene

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα κοριτσια!
ο δικος μου εδω και 2 μερες εκει που κοιμαται αρχιζει να κλαιει με λυγμους και μονο αν τον παρω εγω αγκαλια σταματαει. Δεν ξερω αν ειναι κολικοι αφου περασαμε τους 3 μηνες ή αν ειναι τα ουλα του γιατι μου βγαζει σαλακια. Δεν του δινω ομως τιποτα απλα τον κραταω αγκαλια και του μιλαω

877ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 15, 2012 11:20 pm

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!
ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ! ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ...ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΕΙ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑΜΕ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ Η ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥΣΕ ΠΙΑ (ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΓΙΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ..). ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΙΚΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΠΑΝΑΣ ΚΑΙ ΘΗΛΑΣΜΟΥ!

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΗΡΑ 13 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 40 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΑΛΛΑ Η ΚΟΙΛΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΚΡΑΤΕΙ, ΚΡΕΜΕΤΑΙ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ...ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ!

ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕΡΑ ΡΟΥΤΙΝΑ: ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΡΕΛΑΞ, ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ, ΛΙΓΟ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΑΛΙ ΡΕΛΑΞ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΤΥΧΕΡΗ ΛΙΓΟ ΝΑΝΙ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ...ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΩΡΑ 21.45. ΤΟΤΕ ΜΠΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΜΑΜ ΚΑΙ ΝΑΝΙ. ΕΝΩ ΟΜΩΣ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΥΠΝΟΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΟΥ, ΧΑΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!! ΧΑΜΟΣ ΣΑΣ ΛΕΩ! ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΥΠΝΟΣ... ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ! ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ!!

ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ...ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ STOKKE? ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ:
ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ, ΑΦΟΥ Η ΘΕΣΗ ΠΕΦΤΕΙ ΩΣΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΞΑΠΛΩΤΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ, MAXI COSI, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΟΟΤΣΙΟΥ. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΤΡΙΜΩΧΝΕΤΑΙ! ΑΣΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΓΟΥΒΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΗΛΗ...ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ?

ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΤΥΠΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΜΩΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕ ΜΑΣ? ΚΑΤΙ ΨΗΛΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟ ΤΟ ΡΕΛΑΞ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΠΑΤΩΜΑ....

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΡΑ!

878ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 15, 2012 11:28 pm

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΜΟΥ!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΑΜΑΞΙΟΥ -ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΣ ΠΕΓΚ ΠΕΡΕΓΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΓΟ-ΣΑΝ ΓΟΥΒΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ .ΕΜΕΝΑ ΕΚΙ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ,ΡΙΛΑΞ ΚΤΛΠ,ΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΧΑΜΑ ΤΗΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΟΤΣΙΟΥ ΠΟΥ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ .Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑΚΙΑ ΟΠΟΤΕ ΟΚ.ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝ ΔΩΡΟ ΑΥΤΟ...http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=43969&selcat=bgh
ALLA ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ!
ΠΑΝΤΩΣ JERRYMAMA ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑΚΙ.ΚΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑΤΑ.ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΒΑΖΕΙΣ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ?

879ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 15, 2012 11:39 pm

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
PERIMPALOU2 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΜΟΥ!!!
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΑΜΑΞΙΟΥ -ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΣ ΠΕΓΚ ΠΕΡΕΓΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΓΟ-ΣΑΝ ΓΟΥΒΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΚΙ ΕΣΥ .ΕΜΕΝΑ ΕΚΙ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ,ΡΙΛΑΞ ΚΤΛΠ,ΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΧΑΜΑ ΤΗΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΟΤΣΙΟΥ ΠΟΥ ΚΟΥΜΠΩΝΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ .Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΑΚΙΑ ΟΠΟΤΕ ΟΚ.ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝ ΔΩΡΟ ΑΥΤΟ...http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=42001&e=detail&site=gr&pid=43969&selcat=bgh
ALLA ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ!
ΠΑΝΤΩΣ JERRYMAMA ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΑΚΙ.ΚΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΤΗ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΑΚΙ ΤΗΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΡΑΜΑΤΑ.ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΒΑΖΕΙΣ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ?

ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΧΑΛΙΑ!!! ΠΕΤΑΞΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ...ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΗ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΒΗΧΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ!

ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΝΑ ΔΩΡΟ!!! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΜΩΣ!
ΒΡΗΚΑ ΤΙ ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ πΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΑΚΡΙΒΟ....ΠΦ :

http://www.google.gr/imgres?q=FRESCO+BLOOM%27&hl=el&sa=X&biw=1600&bih=799&tbm=isch&prmd=imvnsfd&tbnid=FqQ2_QzMJXAI5M:&imgrefurl=http://www.boohoobaby.co.uk/prod_show.asp%3Fprodid%3D704&docid=M6kEDXF9yNSPDM&imgurl=http://www.boohoobaby.co.uk/images/product/second/0/product_second704.jpg&w=293&h=400&ei=R8gDUPCoDKuR0QXokoDMCQ&zoom=1&iact=rc&dur=373&sig=114002816379353715602&page=1&tbnh=152&tbnw=111&start=0&ndsp=33&ved=1t:429,r:11,s:0,i:103&tx=47&ty=110

880ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 16, 2012 12:06 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
jerrysofaki έγραψε:

ΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...ΠΗΓΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΓΗΚΕ ΧΑΛΙΑ!!! ΠΕΤΑΞΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΩ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ...ΕΤΣΙ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΛΛΗ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΒΗΧΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ!

ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΕΜΑΝΑ ΔΩΡΟ!!! ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΜΩΣ!

http://www.google.gr/imgres?q=FRESCO+BLOOM%27&hl=el&sa=X&biw=1600&bih=799&tbm=isch&prmd=imvnsfd&tbnid=FqQ2_QzMJXAI5M:&imgrefurl=http://www.boohoobaby.co.uk/prod_show.asp%3Fprodid%3D704&docid=M6kEDXF9yNSPDM&imgurl=http://www.boohoobaby.co.uk/images/product/second/0/product_second704.jpg&w=293&h=400&ei=R8gDUPCoDKuR0QXokoDMCQ&zoom=1&iact=rc&dur=373&sig=114002816379353715602&page=1&tbnh=152&tbnw=111&start=0&ndsp=33&ved=1t:429,r:11,s:0,i:103&tx=47&ty=110

POLY WRAIO RE SU ALLA PANAKRIBO.
EMENA ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΜΕ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΤΑΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ ΑΚΟΥΓΕΤΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΝΕ ΤΗΝ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΩ ΑΜΕΣΩΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ(ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΥΠΝΟΥΣΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΤΑΟΥΛΙΑ) ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ,ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΛΑΨΕΙ-ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΗΧΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΕ Η ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΛΕΕΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΤΥΟΠΩΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ,ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΑΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ.

881ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 16, 2012 12:16 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
MOY XOYN FEREI KI AYTO(EXV PHKSEI STA DVRA SOY LEW) http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=17468
KI ELPIZW NA THS ARESEI KAI NA KATAFEROUME NA KOIMH8OUME!

882ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 16, 2012 12:22 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
PERIMPALOU2 έγραψε:
jerrysofaki έγραψε:

POLY WRAIO RE SU ALLA PANAKRIBO.
EMENA ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΟΥ ΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΜΕ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΤΑΝΟ ΠΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΤΗΣ ΑΚΟΥΓΕΤΙΑ,ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΔΝΕ ΤΗΝ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΩ ΑΜΕΣΩΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ(ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΥΠΝΟΥΣΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΝΤΑΟΥΛΙΑ) ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΩ ΓΙΑ ΣΙΓΟΥΡΙΑ,ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΚΛΑΨΕΙ-ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΟ ΗΧΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΕ Η ΜΟΥΣΙΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΛΕΕΙ ΞΑΝΑΚΟΙΜΑΤΑΙ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΤΥΟΠΩΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ,ΘΑ ΒΡΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΑΝ ΣΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ.

ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!
ΠΟΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ... ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΒΕΒΑΙΑ! ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ, ΚΑΛΩΣ ΕΧΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟ Very Happy !!!

883ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 16, 2012 12:25 am

momirene

Εγω κοριτσια πολλα λεφτα σε καροτσι και καθισματακι φαγητου δεν εδωσα γιατι δεν ξερεις αν θα κατσει οσο λενε οι προδιαγραφες. και τα 2 τα εχω chicco. Ο μεγαλος μου εκατσε στο κρεβατι του και στο καροτσι μεχρι 2 ετων. Μετα ουτε καλοκαιρινο καροτσι δεν πηρα. Ουτε τωρα θα παρω στον μικρο. Στο καρεκλακι φαγητου καθεται ακομα αν τον βαλω αλλα σιγα σιγα θα βαλω το μωρο οποτε καθεται και στην καρεκλα δεν εχει προβλημα.

884ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 16, 2012 12:58 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
RE KORITSIA GAI TA DONTAKIA ARXISATE NA DINETE TIPOTA? PAIXNIDAKIA GAI ODONTOFIA KAI TA LOIPA,ENA SKATOYLAKI SAN MHLO POY ME FERAN LEEI 3MHNWN KAI PANW OPOTE MPORW NA TO KSEKINHSEI?MHPWS MPOREI NA XTYPHSEI?GIA PEITE?FOBAMAI LIGO.EPISHS NA TA PLENW KAI NA TA APOSTEIRWNW KA8E PRWI I OXI?

885ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 16, 2012 1:14 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ.ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΤΑΙ.

ΣΗΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΑΠΟΡΙΕΣ..
ΞΕΡΕΤΕ ΑΝ ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΗ Η TV Η ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΝΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟ ΦΩΣ. ΑΥΤΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ Η' ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ?

886ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 16, 2012 1:52 am

momirene

ισως τα ουλα τους να πονανε απο τωρα. Ο μεγαλος μου εβγαλε δοντι στους 7 μηνες αλλα απο 4μηνων σαλιαζε. Ακομα ομως ο μικρος μου δεν μπορει να κρατησεις πραγματακια στα χερια του και βαζει το δακτυλο του. προσπαθω οσο μπορω να του το βγαζω γιατι ειναι κακη συνηθεια που την συνεχιζουν και μεγαλοι και δυσκολα κοβεται. Η παιδιατρος ομως μου ειπε μεχρι να γινει 4 να αποστειρωνω. τωρα αλλα παιχνιδια λενε ναι στην αποστειρωση και αλλα δεν κανει. διαβαστε τις οδηγιες

887ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 16, 2012 3:12 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ναμαστε κ εμεις!! Το βραδυ μας ηταν καλο κ ξυπνησαμε στις 9 φαγαμε παιξαμε κ τωρα ξανατρωμε!! Κ εγω Σοφια το καροτσι της stokke εχω κ τον βαζω κ το εχει δει κ η παιδιατρος κ μου ειπε οτι δεν εχει προβλημα! Εχω κ το επιπλεον μαξιλαρακι που ειναι για νεογεννητο! Για καθισμα φαγητου μας πηραν ενα της bebecomfort πολυ ωραιο που εχει διαφορετικες κλισεις αναλογα με την ηλικια! Κ για ενδοεποικινωνια μας δανισε η κουμπαρα μας μια της motorola που εχει κ νανουρισματα αλλα εγω που του τα εχω βαλει δεν πιανουν! Αμα δεν τον παρεις αγκαλια δεν ξανακοιμαται! Ρε κοριτσια σαν να εχω καταλαβει οτι το δεξι το στηθος δεν το θελει! Συνεχεια πινει πιο πολυ απο το αριστερο κ οταν τον βαζω στο δεξι δεν θελει! Το εχετε κ εσεις; Μηπως δεν εχω γαλα απο το δεξι; Γιατι ειναι πιο ξεπρησμενο απο το αλλο!!

888ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 16, 2012 9:01 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
nakos έγραψε:Ναμαστε κ εμεις!! Το βραδυ μας ηταν καλο κ ξυπνησαμε στις 9 φαγαμε παιξαμε κ τωρα ξανατρωμε!! Κ εγω Σοφια το καροτσι της stokke εχω κ τον βαζω κ το εχει δει κ η παιδιατρος κ μου ειπε οτι δεν εχει προβλημα! Εχω κ το επιπλεον μαξιλαρακι που ειναι για νεογεννητο! Για καθισμα φαγητου μας πηραν ενα της bebecomfort πολυ ωραιο που εχει διαφορετικες κλισεις αναλογα με την ηλικια! Κ για ενδοεποικινωνια μας δανισε η κουμπαρα μας μια της motorola που εχει κ νανουρισματα αλλα εγω που του τα εχω βαλει δεν πιανουν! Αμα δεν τον παρεις αγκαλια δεν ξανακοιμαται! Ρε κοριτσια σαν να εχω καταλαβει οτι το δεξι το στηθος δεν το θελει! Συνεχεια πινει πιο πολυ απο το αριστερο κ οταν τον βαζω στο δεξι δεν θελει! Το εχετε κ εσεις; Μηπως δεν εχω γαλα απο το δεξι; Γιατι ειναι πιο ξεπρησμενο απο το αλλο!!

ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ Η' ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟ? ΣΟΥΠΕΡ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΞΕΦΕΥΓΕΙ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ, ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΔΕΞΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ "ΞΕΦΟΥΣΚΩΤΟ" ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ, ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΓΑΛΑ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΟ. ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ???

889ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 16, 2012 11:16 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας ρε κοριτσια και απο εμενα....πως ειστε???? εγω τα γνωστα...φτιαχνω γλυκα...καθαριζω σπιτι...περιμενω μονιμως κοσμο....και παραλληλα εχω και το μπεμπακι μου το οποιο ειναι αγγελακι...με το καροτσι μεσα στο σπιτι, οπου εγω και αυτο...ουριτσα μου!!!!!! αααααα και ταυτοχρονα διαιτα!!!!!!!ντρεπομαι που το λεω αλλα νοσταλγισα την δουλεια μου!!!που ερχοταν γυναικα για το σπιτι, γυναικα για το σιδερο, μανουλα για το φαι....και σε εκτιμουσαν κι ολας γιατι εργαζομενη....τωρα η ατακα που παιζει "ελα μωρε αφου καθεσαι"....ακου ΚΑΘΟΜΑΙ!!!!τα εχω παιξει....θελω επειγοντως ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!μη σας πω και ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ!!!!ουφφφφφ τα ειπα και ξελαφρωσα!

890ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 16, 2012 11:39 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
jerrysofaki έγραψε:
nakos έγραψε:Ναμαστε κ εμεις!! Το βραδυ μας ηταν καλο κ ξυπνησαμε στις 9 φαγαμε παιξαμε κ τωρα ξανατρωμε!! Κ εγω Σοφια το καροτσι της stokke εχω κ τον βαζω κ το εχει δει κ η παιδιατρος κ μου ειπε οτι δεν εχει προβλημα! Εχω κ το επιπλεον μαξιλαρακι που ειναι για νεογεννητο! Για καθισμα φαγητου μας πηραν ενα της bebecomfort πολυ ωραιο που εχει διαφορετικες κλισεις αναλογα με την ηλικια! Κ για ενδοεποικινωνια μας δανισε η κουμπαρα μας μια της motorola που εχει κ νανουρισματα αλλα εγω που του τα εχω βαλει δεν πιανουν! Αμα δεν τον παρεις αγκαλια δεν ξανακοιμαται! Ρε κοριτσια σαν να εχω καταλαβει οτι το δεξι το στηθος δεν το θελει! Συνεχεια πινει πιο πολυ απο το αριστερο κ οταν τον βαζω στο δεξι δεν θελει! Το εχετε κ εσεις; Μηπως δεν εχω γαλα απο το δεξι; Γιατι ειναι πιο ξεπρησμενο απο το αλλο!!

ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ Η' ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟ? ΣΟΥΠΕΡ ΤΟ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΞΕΦΕΥΓΕΙ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ, ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΔΕΞΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ "ΞΕΦΟΥΣΚΩΤΟ" ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ, ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΓΑΛΑ. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΟ. ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΔΕΞΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΟΛΕΥΕΤΑΙ???
η αληθεια ειναι οτι βολευομαστε καλυτερα απο το αριστερο! Κ εγω οταν το πιεζω εχει γαλα! Ουφ αγχονομαι μηπως δεν του φτανει; Το ξερω χαζομαρα μου αλλα ολο αυτο σκεφτομαι! Την ημερα με εχει στο 2ωρο με 3ωρο αλλα το βραδυ ευτυχως κοιμαται 8 ωριτσες σερι!! Πλεον δεν μπορω να καταλαβω ποτε πειναει γιατι συνεχεια εχει τα χερια στο στομα!! Αχ βρε κοριτσια πολυ ζεστη! Απο αυριο λεει θα δροσισει!! Αντε να δουμε!! Φιλακια!!

891ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 16, 2012 12:21 pm

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
απ τις 9 προσπαθούμε να τη κοιμήσουμε κ έχει πάει 11.20!!!!!! έχουμε ακούσει το κοιμήσου αγγελούδι μου 50 φορές, με έχει ξεζουμίσει κ το μάτι γαρίδα!!!!! Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

892ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Δευ Ιουλ 16, 2012 11:16 pm

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλημερα, εμεις χθες πολυ γκρινια ολη μερα, κοιμοταν ξυπνουσε ξαφνικα με κλαματα. το βραδυ κοιμηθηκαμε αγκαλια κ ηταν οκ. σημερα ξυπνισε με κεφια για να δουμε.... βρε κοριτσια σημερα ειναι η τριτη μερα που δεν εχει κανει κακα, τι να κανω? πρωτη φορα γινετε αυτο και την βλεπω ζοριζετε ολο αερια ειναι.

893ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 17, 2012 12:01 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ελπίδα μου δεν παίρνεις τη γιατρό να ρωτήσεις; έχω ακούσει οτι μέχρι 3 μέρες είναι οκ! αλλά ρώτα για καλό κ κακό! έχω ακούσει για λαδάκι στο πωπουδάκι!
εγώ κουτουλάω σήμερα, σηκώθηκα με ζαλάδες. 2 μέρες με έχει ξεζουμίσει!!!!
καλημέρα σε όλες!!!

894ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 17, 2012 12:05 am

martha88

martha88
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
elpidamamy έγραψε:καλημερα, εμεις χθες πολυ γκρινια ολη μερα, κοιμοταν ξυπνουσε ξαφνικα με κλαματα. το βραδυ κοιμηθηκαμε αγκαλια κ ηταν οκ. σημερα ξυπνισε με κεφια για να δουμε.... βρε κοριτσια σημερα ειναι η τριτη μερα που δεν εχει κανει κακα, τι να κανω? πρωτη φορα γινετε αυτο και την βλεπω ζοριζετε ολο αερια ειναι.
καλημερα!κανε λιγο απαλο μασαζ στο αριστερο μερος της κοιλιτσας.το αλλο που μπορεις να κανεις για τα αερια ειναι να λυγιζεις τα ποδαρακια του παιδιου προς την κοιλιτσα και να να ισιωνεις ξανα προς τα κατω σα γυμναστικη.δοκιμασε τα αν θελεις.εμενα πολλες φορες ετσι ανακουφιζεται.κανει πορδιτσες μαζεμενες και μετα κανει και τα κακα του

895ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 17, 2012 12:07 am

martha88

martha88
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
που ειναι η δροσια που λεγανε οεο;;;

896ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 17, 2012 1:04 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ελα ντε.. εδώ φυσάει αλλά ειναι ζεστός αέρας.. έκλεισα το ερκοντισιον αλλά δεν τη παλεύουμε. η μπέμπα κάνει λίμνες ιδρώτα όπου την αφήσω!!

897ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 17, 2012 1:37 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalhmera koritsia,shmera to deytero emvolio.koimh8hkame kala kai drosera ka8e mera koimatai kai pio poli seri,ftou ftou!!!salia apeira ,kanei fouskes me ta sakia ths kai exei polu plaka.

898ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 17, 2012 1:39 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elpidamamy έγραψε:καλημερα, εμεις χθες πολυ γκρινια ολη μερα, κοιμοταν ξυπνουσε ξαφνικα με κλαματα. το βραδυ κοιμηθηκαμε αγκαλια κ ηταν οκ. σημερα ξυπνισε με κεφια για να δουμε.... βρε κοριτσια σημερα ειναι η τριτη μερα που δεν εχει κανει κακα, τι να κανω? πρωτη φορα γινετε αυτο και την βλεπω ζοριζετε ολο αερια ειναι.

θηλαζει ελπιδακι δεν θυμαμαι?αν ναι μεχρι και 10 μερεσ δεν υπαρχει προνλημα,εμενα μια φορα εκανε 3 μερεσ και μια την προηγουμενη βδομαδα που σασ εια εκανε 5 κι ο γιατρο σειπε να μην τησ δωσω τιποτα,αυτη η καημενουλ αζοριζοταν αλλα ενταξει αν δνε την δεισ να κλαει μην ανησυχει,θα στο βγαλει ολο μαζεμενο το σκατουλακι σαν διαρροια(μπλιαχχχχχχ)

899ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 17, 2012 1:42 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dinaki78 έγραψε:Γεια σας ρε κοριτσια και απο εμενα....πως ειστε???? εγω τα γνωστα...φτιαχνω γλυκα...καθαριζω σπιτι...περιμενω μονιμως κοσμο....και παραλληλα εχω και το μπεμπακι μου το οποιο ειναι αγγελακι...με το καροτσι μεσα στο σπιτι, οπου εγω και αυτο...ουριτσα μου!!!!!! αααααα και ταυτοχρονα διαιτα!!!!!!!ντρεπομαι που το λεω αλλα νοσταλγισα την δουλεια μου!!!που ερχοταν γυναικα για το σπιτι, γυναικα για το σιδερο, μανουλα για το φαι....και σε εκτιμουσαν κι ολας γιατι εργαζομενη....τωρα η ατακα που παιζει "ελα μωρε αφου καθεσαι"....ακου ΚΑΘΟΜΑΙ!!!!τα εχω παιξει....θελω επειγοντως ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!!!!μη σας πω και ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ!!!!ουφφφφφ τα ειπα και ξελαφρωσα!

αχ ντινακι μου γλυκο...αχ!!!εγω που ερχομαι δουλεια κανονικα,μπορει τη μιση μερα να ειναι η καρδια μου μαυρη και να μπιγω συχνα πυκνα τα κλαματα αλλα εγω σε καταλαβαινω γιατι οσο να ναι αποφορτιζεσαι και ξεχνιεσαι και δεν τα μεγαλοποιεισ ολα τοσο πολυ και δεν σου τα πρηζουν και ολοι,τον πρωτο καιρο(63 μερεσ που εκατσα ειχα συνεχεια κοσμο και κοσμακη).τωρα τουλαχιστον καλω εγω ποιουσ θελω και πηγαινω σε οποιον θελω.δηλαδη αυτα σκεφτομαι και παριγοριεμαι η μανα.

900ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 36 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 17, 2012 1:52 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΩ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ MAZOO AND THE ZOO ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ.ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΑΛΕ ΔΡΟΣΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 36 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις