Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
339 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 339 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

901ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 17, 2012 2:48 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλημέρα κορίτσια, χάθηκα ε? Τρώμε και τρώμε και δεν χορταίνουμε. Κρεμούλες είπε ο γιατρός μόλις κλείσουμε τον 5ο. Τα χεράκια όλη μέρα στο στόμα. Εσείς κρέμα ξεκινήσατε?

[Πρέπει να είστε εγγεγραμμένοι και συνδεδεμένοι για να δείτε αυτή την εικόνα.]

902ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 17, 2012 2:48 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ..ΤΑΧΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ.....ΥΠΟΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΑΙΜΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΩΟΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΝΑ,ΕΥΤΥΧΩ ΣΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ ΕΚ ΝΕΟΥ!

903ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 17, 2012 2:50 am

explorerefi

explorerefi
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
PERIMPALOU2 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ..ΤΑΧΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ.....ΥΠΟΦΕΡΩ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΑΙΜΑ ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΜΟΥ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ ΘΗΛΑΖΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥ ΩΟΡΗΞΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΝΑ,ΕΥΤΥΧΩ ΣΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΗΝΗ ΕΚ ΝΕΟΥ!

Η περίοδος η πρώτη μου ήρθε πριν 40ησω και σχεδόν δεν την κατάλαβα. Η δεύτερη ήρθε λίγο καθυστερημένα, στην τρίτη όμως ένοιωθα να με μαχαιρώνουν και ήταν αβάσταχτος ο πόνος (έχω κάνει καισαρική, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο).

904ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 17, 2012 2:51 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ??ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΩ.ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΓΚΡΙΝΙΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ MAZOO AND THE ZOO ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ.ΕΔΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΑΛΕ ΔΡΟΣΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ

ΓΙΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?ΕΤΣΙ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΔΟΜΑΔΑ,ΜΙΛΑΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΚΛΕΤΙ ΝΕΥΡΑ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ.ΚΑΙ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΙ ΕΥ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ..ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΟΡΜΟΝΙΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ!!!ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!

905ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 17, 2012 4:33 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εύη πως κ ήρθε περίοδος; νόμιζα πως όσο θηλάζουμε δεν θα χουμε περίοδο κ χάρηκα. Αύριο κλείνω ένα χρόνο χωρίς περίοδο!!! τι καλά...
Η μαμά μου μου χε πει οτι ταχα αν γεννήσεις μετά η περίοδος είναι παιχνιδάκι, δεν τη καταλαβαίνεις καν! τα είδες όλα πουλάκι μου; ελπίζω να κρατήσει λίγο κ να μη σε ταλαιπωρήσει άλλο!
Χρύσα μήπως είναι συσσορευμένη κούραση;; εγώ νοιώθω κομμάτια. Αυτές τις 3 τελευταίες μέρες με έχει ξεζουμίσει η μικρή.
Αύριο ανεβαίνουμε σαλόνικα οι 2 μας με το αεροπλάνο κ έχω λίγο αγωνία! ελπίζω να είναι ήσυχη κ να μη κλάψει η μπουμπού μου!!!!

906ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 17, 2012 4:43 am

momirene

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Στον πρωτο μου γιο μου ηρθε μετα τις 40 μερες. Τωρα ακομα δεν εχω. Πριν κανω παιδια πονουσα λες και με ειχαν βομβαρδισει απο την μεση και κατω. Μετα το πρωτο παιδι, (αφου ακομα δεν εχω) πραγματικα δεν ποναω ΚΑΘΟΛΟΥ! Βεβαια ο γιατρος ειπε οτι δεν ειναι για παντα αλλα εμενα μου κρατησε 3 χρονια (γιατι μετα εμεινα εγκυος).

907ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 17, 2012 5:07 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μια χαρά!! εγώ ελπίζω να μου ρθει μετά τον Σεπτέμβρη, να προλάβουμε να κάνουμε μπανάκια!!!

908ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 17, 2012 7:29 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ κοριτσια τα εκανε η καιμενη ευτηχως κ ανακουφιστικε.... εμενα που θυλαζω ο γιατρος μου ειπε οτι θα μου ερθει περιοδο οταν η μπεμπα αρχισει κ τρωει κρεμες κ μειωνω τα γευματα σε γαλα για να δουμε... παντος κ εγω πονουσα πολυ πριν ελπιζω να αλλαξει τωρα γιατι οσο το σκεφτομαι κ αυτο δεν αντεχετε

909ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 17, 2012 8:17 am

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ti krima pou krathsei toso ligo h drosia...kanw fasina kai 9mish exoume paidiatro gia embolio kai metrhseis.kleinoume avrio 3 mhnes gia!!! paraskevi feugoume diakopes kai trwa pairnei fwtia o kwlos mou gia na ta exw ola etoima kai me to pou sxolasoume fortwnoume thn mpempoula kai fygame!!! sas filw gluka
ps: emena mou eixe pei oti sto 6 mhno apokleistikou 8ulasmou 8a er8ei to polu mia periodos i kamia,kai na th pou mou ir8e akribws sth mesh.pantws twra den ponaw kai toso polu alla aima plummhra,prwth fora sth zwh mou toso.
sas filw gluka!!!

http://WWW.FLOWERTALE.GR

910ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 17, 2012 1:02 pm

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Κοριτσια καλησπερα!! Εγω ακομα περιοδο δεν εχω! Αφου τελειωσα με τα λοχια στις 50 μερες περιπου μου ηρθε κατι σαν περιοδος αλλα για 2 μερες κ απο τοτε τιποτα! Κοριτσια πολυ γκρινια!! Κατι εχει ο μικρος κ εχει πολυ γκρινια! Κ εκει που ελεγα οτι εχω ενα πολυ ησυχο μωρο να η γκρινια! Παλι εφυγα αρον αρον απο την βολτα! Κ αφου τον εκανα μπανιο μετα πιπιλαγε 1μιση ωρα μεχρι να κοιμηθει! Κ τωρα αναστεναζει στον υπνο του! Ρε κοριτσια τα μεσημερια που κοιμαται ξαφνικα αρχιζει να κλαιει μεσα στον υπνο του κ πρεπει να ειμαι διπλα του για να του δωσω το στηθος για να ηρεμησει κ αυτο γινεται καθε μιση ωρα! Οποτε αναγκαστηκα κοιμομαστε μαζι! Εσας το κανουν αυτο; Νομιζω οτι αρχιζει κ παθαινει εξαρτηση με το στηθος γιατι συνεχεια θελει να το πιπιλαει κ πιπιλα δεν παιρνει με τιποτα!! Χρυσα μου κ εγω μια απο τα ιδια με την διαθεση! Δεν ξερω τι να πω; Μαλλον ειναι η κουραση!! Εγω νιωθω κ μεγαλη ανασφαλεια γιατι ειμαι μονη μου! Τρεμει το φυλοκαρδι μου μην τυχον κ μου κανει τιποτα ιδιο με την κυριακη κ δεν ξερω παλι τι να κανω! Αυτα τα νεα μας! Ευη μου ολα καλα με τον παιδιατρο;; Αντε κ καλες διακοπες να εχεις!! Φιλακια κοριτσια!!

911ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 17, 2012 1:27 pm

peripmalou

peripmalou
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΑΛΑΜΕ 600 ΓΡ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ 59 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΜΟΥ ΙΕΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ(ΘΑ ΤΑ ΓΡΨΩ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΜΠΥΡΙΤΣΑ ΜΠΑΛΚΟΝΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ.) ΕΚΛΑΨΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΕΜΗΣΑ,ΤΗΝ ΘΗΛΑΣΑ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΟ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝΝ ΤΗΝ ΜΠΑΝΙΑΡΩ ,ΚΑΙ.....ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΤΡΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 875502 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 875502 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 875502 ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΑΝ ΩΥΧΟΥΛΑ,ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!! ΣΑΣ ΓΛΥΚΟΦΙΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.

http://WWW.FLOWERTALE.GR

912ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τρι Ιουλ 17, 2012 11:12 pm

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nakos έγραψε:Κοριτσια καλησπερα!! Εγω ακομα περιοδο δεν εχω! Αφου τελειωσα με τα λοχια στις 50 μερες περιπου μου ηρθε κατι σαν περιοδος αλλα για 2 μερες κ απο τοτε τιποτα! Κοριτσια πολυ γκρινια!! Κατι εχει ο μικρος κ εχει πολυ γκρινια! Κ εκει που ελεγα οτι εχω ενα πολυ ησυχο μωρο να η γκρινια! Παλι εφυγα αρον αρον απο την βολτα! Κ αφου τον εκανα μπανιο μετα πιπιλαγε 1μιση ωρα μεχρι να κοιμηθει! Κ τωρα αναστεναζει στον υπνο του! Ρε κοριτσια τα μεσημερια που κοιμαται ξαφνικα αρχιζει να κλαιει μεσα στον υπνο του κ πρεπει να ειμαι διπλα του για να του δωσω το στηθος για να ηρεμησει κ αυτο γινεται καθε μιση ωρα! Οποτε αναγκαστηκα κοιμομαστε μαζι! Εσας το κανουν αυτο; Νομιζω οτι αρχιζει κ παθαινει εξαρτηση με το στηθος γιατι συνεχεια θελει να το πιπιλαει κ πιπιλα δεν παιρνει με τιποτα!! Χρυσα μου κ εγω μια απο τα ιδια με την διαθεση! Δεν ξερω τι να πω; Μαλλον ειναι η κουραση!! Εγω νιωθω κ μεγαλη ανασφαλεια γιατι ειμαι μονη μου! Τρεμει το φυλοκαρδι μου μην τυχον κ μου κανει τιποτα ιδιο με την κυριακη κ δεν ξερω παλι τι να κανω! Αυτα τα νεα μας! Ευη μου ολα καλα με τον παιδιατρο;; Αντε κ καλες διακοπες να εχεις!! Φιλακια κοριτσια!!
καλημερα, κ εμενα δυο μερες αυτο κανει απο το μεσημερι κ μετα, τι να πω? νομιζα οτι ηταν που δεν ειχε κανει κακακια αλλα κ χθες που εκανε παλι τα ιδια, δεν ξερω μηπως ειναι κ τα ουλα? παντος κ εμενα μονο με το στηθος ηρεμει.

913ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουλ 18, 2012 12:48 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
kalhmera κοριτσια,μολισ μαζεψα και το τελευταιο χαρτι για να κανω αιτηση για τουσ παιδικουσ σταθμουσ με το προγραμμα του εσπα.αντε να δουμε,.η μπεμπα κοιμηθηκε κανονικα στο κρεβατι τησ,ειμαι πολυ χαρουμενη.3 μηνων σημερα!!!!!

914ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουλ 18, 2012 12:56 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Να σου ζήσειειειειειειειειεει!!!!!!!!!!1
μπράβο και για τα καλά νέα του παιδίατρου!!!!!!!!!!!!!!
για βρεφικό από πότε λες;;;

εγώ τρελλό άγχος σήμερα, μπαίνουμε πρώτη φορά σε αεροπλάνο οι 2 μας μόνο κ 2 βαλίτσες...
καλά η μάνα μου μπερδεύτηκε κ πήγε το πρωί στο αεροδρόμιο κ φάγαμε ένα κράξιμο...
ρε κορίτσια ελπίζω όλα να πάνε καλά να μην κλαίει... Sad Very Happy Very Happy

915ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουλ 18, 2012 12:59 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
PERIMPALOU2 έγραψε:kalhmera κοριτσια,μολισ μαζεψα και το τελευταιο χαρτι για να κανω αιτηση για τουσ παιδικουσ σταθμουσ με το προγραμμα του εσπα.αντε να δουμε,.η μπεμπα κοιμηθηκε κανονικα στο κρεβατι τησ,ειμαι πολυ χαρουμενη.3 μηνων σημερα!!!!!
Να ζησετε ευη μου!! Χρονια πολλα!! Εμενα δεν με βολευει αυτο το προγραμμα για δεν εχει στον δημο μου κ στους τριγυρω δημους βρεφονηπιακο απο 2,5 μηνων κ ετσι δεν θα κανω αιτηση! Απο σεπτεβρη λεμε να τον κρατησει η μαμα μου!! Θα ηθελα ομως να τον πηγαινα στο σταθμο για να μην τον εχει ολες τις ωρες! Αλλα δεν μπορω!! Φιλακια!!

916ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουλ 18, 2012 1:00 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mommy2be έγραψε:
εγώ τρελλό άγχος σήμερα, μπαίνουμε πρώτη φορά σε αεροπλάνο οι 2 μας μόνο κ 2 βαλίτσες...
καλά η μάνα μου μπερδεύτηκε κ πήγε το πρωί στο αεροδρόμιο κ φάγαμε ένα κράξιμο...
ολα καλα θα πανε!! Καλο ταξιδι!! Κ κουραγιο!! Φιλια!!

917ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουλ 18, 2012 1:05 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μακάρι νακος μου.. εσύ έχεις γίνει εξπερ γιατί έχεις κάνει κ ταξίδι με το αυτοκίνητο μόνη σου με το αντράκι σου ε;;

918ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουλ 18, 2012 1:12 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mommy2be έγραψε:μακάρι νακος μου.. εσύ έχεις γίνει εξπερ γιατί έχεις κάνει κ ταξίδι με το αυτοκίνητο μόνη σου με το αντράκι σου ε;;
θα δεις δεν θα ειναι τιποτα!!! Εμεις συνεχεια ταξιδακια κανουμε μονοι μας! Κυριως με το αμαξι γιατι το εξοχικο μας ειναι 2 ωρες μακρια απο το σπιτι μας στην αθηνα! Κ παιρνουμε κ καραβι! Κ ο μικρος δεν εχει κανενα προβλημα!! Μην αγχωνεσαι! Κ εξαλου θα σε δουν με το μωρο κ αν χρειαστεις κατι θα σε βοηθησουν!! Ωραια θα ειναι! Θα αλλαξετε κ παραστασεις!! Οταν φτασεις στειλε να μας πεις πως ηταν!! Καλο ταξιδι!!!!

919ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουλ 18, 2012 1:31 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
αχ μακάρι... δεν ξέρω γιατί εχω αγχωθεί έτσι απο χθες.. γενικά δεν είμαι καθόλου αγχώδης τύπος αλλά θα γυρίσω σπίτι σε 1 μήνα (μετά από εκεί θα πάμε διακοπές) κ φοβάμαι οτι κάτι θα ξεχάσω...επίσης φοβάμαι μήπως πεινάσει κατά τη διάρκεια της πτήσης.. τότε τι κάνω;;; βγάζω στήθος ή περιμένω; ευτυχώς είναι μόνο μια ώρα η πτήση..

βρε θηρίο κ καράβι πήρατε;;; μπράβο μπράβο!!!!

920ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουλ 18, 2012 2:56 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΚ@@@ΤΑ.ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΣΑΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ????ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΩΡΟ?ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΕΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΒΑΝΙΛΙΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 5 ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Η ΑΣΧΕΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΡΕΜΕΣ ΣΕ ΣΚΟΝΗ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΣ Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΚΟΝΗ ΚΡΕΜΑ?ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΒΙΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ HOLLE ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΙΝΩ ΑΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ.ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΤΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟΚΡΕΜΕΣ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΗ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΖΑΧΑΡΗ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ.....

921ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουλ 18, 2012 2:58 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
mommy2be έγραψε:Να σου ζήσειειειειειειειειεει!!!!!!!!!!1
μπράβο και για τα καλά νέα του παιδίατρου!!!!!!!!!!!!!!
για βρεφικό από πότε λες;;;

ΣΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!! ΤΙ ΤΕΛΕΙΑ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΩΣ ΣΕΞΥ ΜΑΜΥ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΙΝΙ ΣΟΥ!!!ΑΝΤΕ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙΣ...ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΛΕΜΕ...ΧΑΛΑΡΑΑΑΑΑΑ

922ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουλ 18, 2012 3:09 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
peripmalou έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΑΛΑΜΕ 600 ΓΡ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ 59 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΜΟΥ ΙΕΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ(ΘΑ ΤΑ ΓΡΨΩ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΜΠΥΡΙΤΣΑ ΜΠΑΛΚΟΝΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ.) ΕΚΛΑΨΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΕΜΗΣΑ,ΤΗΝ ΘΗΛΑΣΑ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΟ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝΝ ΤΗΝ ΜΠΑΝΙΑΡΩ ,ΚΑΙ.....ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΤΡΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 875502 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 875502 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 875502 ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΑΝ ΩΥΧΟΥΛΑ,ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!! ΣΑΣ ΓΛΥΚΟΦΙΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΕΥΗ!!!!!!!!!!!ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ?

923ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουλ 18, 2012 3:12 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
peripmalou έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΑΛΑΜΕ 600 ΓΡ ΚΑΙ ΓΙΝΑΜΕ 59 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.ΜΟΥ ΙΕΠΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΜΠΥΛΕΣ(ΘΑ ΤΑ ΓΡΨΩ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΜΠΥΡΙΤΣΑ ΜΠΑΛΚΟΝΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ.) ΕΚΛΑΨΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΕΜΗΣΑ,ΤΗΝ ΘΗΛΑΣΑ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΝΙΟ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΟΟ ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝΝ ΤΗΝ ΜΠΑΝΙΑΡΩ ,ΚΑΙ.....ΤΗΝ ΕΒΑΛΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΤΡΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ!!! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 875502 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 875502 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 875502 ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΣΑΝ ΩΥΧΟΥΛΑ,ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΟΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!!! ΣΑΣ ΓΛΥΚΟΦΙΛΩ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΝΕΑ ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΕΥΗ!!!!!!!!!!!ΠΩΣ ΠΗΓΕ ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ?

ΚΑΛΕ ΤΗ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ???ΑΧ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΩ!!! ΜΠΡΟΒΟ ΡΕ ΧΡΥΣΑ ΤΙ ΚΟΡΑΚΛΑ ΕΧΕΙΣ!!!
ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΚΙΧ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ,ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΛΙΓΟ ΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΠΙΟ ΚΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 6 ΠΟΥ ΚΡΙΝΙΑΞΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗ ΘΗΛΑΣΩ.ΓΕΝΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΑΝ ΝΥΣΤΑΧΖΕΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ,ΣΕ ΚΑΝΑΠΕ ,ΣΕ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ,ΣΕ ΡΙΛΑΞ ,ΣΤΟ ΑΜΞΙ,ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ.ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΣΤΕ?

924ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουλ 18, 2012 3:14 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mommy2be έγραψε: εγώ τρελλό άγχος σήμερα, μπαίνουμε πρώτη φορά σε αεροπλάνο οι 2 μας μόνο κ 2 βαλίτσες...
ΚΑΛΕ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΓΧΟΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΖΥΖΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ!

925ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 37 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουλ 18, 2012 3:19 am

τατιανα

τατιανα
XRYSA M έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΚ@@@ΤΑ.ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΣΑΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ????ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΩΡΟ?ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΕΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΒΑΝΙΛΙΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 5 ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Η ΑΣΧΕΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΡΕΜΕΣ ΣΕ ΣΚΟΝΗ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΣ Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΚΟΝΗ ΚΡΕΜΑ?ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΒΙΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ HOLLE ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΙΝΩ ΑΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ.ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΤΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟΚΡΕΜΕΣ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΗ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΖΑΧΑΡΗ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ.....

Χρυσα ουτε συνενοημενες να ειμασταν..και εγω χθες εψαχνα για τις στερεες και εχω καταληξει στα ιδια, μετα τους 6 μηνες (αυτο αλλωστε το ειπε κ η παιδιατρος μου) και δεν θα δωσω σκονες.
Θα ξεκινησω με φρουτα λαχανικα και κατα τον 7-8 θα δινω βρωμη, κεχρι κτλ που θα φτιαχνω μονη μου αντι για κρεμες.Επισης μια πολυ καλη τροφη ειναι το μαυρο σιταρι το οποιο το βρισκω στα μαγαζια με ρωσικα προιοντα ειναι σουπερ θρεπτικο!
Θα μου κανουν και δωρο 2 φιλες μου τον ατμομαγειρα babycook beaba και θα τα κανουμε και ολα στον ατμο!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 37 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις