951 Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουλ 19, 2012 10:01 am
γκαλαιτζογλου
Πανταχού παρούσα!
αν μπορεις να το χρησιμοποιεις το ζουμακι ειναι οτι καλυτερο!οσο για τα πατατακια εμενα που ειναι και μεγαλες ακομη τις προσεχω βεβαια δεν μπορεις να τα αποφυγεις τελειως!σκονη κρεμα αναγκαστικα εδωσα αφου επινε γαλα σκονη και ειχε πλεον βαρεθει το ιδιο επρεπε να ξεκινησω κρεμα και παλι μετα απο πολυ κλαμα δεν γινοτανε να μενει νηστικο πολυ ταλαιπωρια αστα την ετοιμη της νουνου την καλοεφαγε η σκατουλα!επισης μετα τον 6ο και τις 2 τις εδωσα νουλακ γαλα οι γιατροι διαφωνουν οι περισσοτεροι εγω το εδωσα και ημουν πολυ ευχαριστημενη σε ελεγχο που τις καναμε στο χρονο πανω (αιματολιγικες)συμβουλη της πρωην παιδιατρου ηταν ολα σε καλα επιπεδα και ακομη και τωρα που πινουν φρεσκο τρελενονται για γαλα δεν μπορουν χωρις γαλα 10 γαλατα θελουμε τη βδομαδα πινουμε ολοι ομως!καλο ειναι να προγραματιζεις αλλα στο ξαναλεω ειναι στο παιδι αλλα τρωνε και αλλα οχι.αλλα δεν τρωνε τις σουπιτσες εκει να δεις ζορι!τατιανα έγραψε:
Χρύσα το έχω δει κ εγω αυτο!κάπως έτσι πιστεύω θα το πάμε.
Μαρια είδες τι καλή η μπουμπου σου;άδικα αγχωνοσουν.
Τώρα μπορει να έχει γκρίνια επειδή άλλαξε περιβάλλον.
Γεωργία καλώς μας ήρθες πάλι!!
Αυτο με το ζουμακι το είπες για το μαγείρεμα στον ατμο που είπαμε; Αυτο το babycook που είπα ναι μεν μαγειρεύει στον ατμο αλλα το ζουμακι που περισευει Κατω μπορείς να το βάλεις αφου το αλεσεις ή πριν.
Όσο το αν δεν τρώει φρούτα τότε θα βρω κάτι να το αντικαταστησω ή θα θηλαζει μέχρι να μάθει να τα τρώει προσωπικά το προτιμώ απο την σκόνη φρουτοκρεμα που κανονικά δεν θα πρεπε κ να λέγεται έτσι, τι έχει φρούτα σε σκόνη;
Όσο για απογευματινή κρέμα έχει κ βιολογικές χωρίς ζάχαρη κ άλλες προσθήκες απλά είναι πανάκριβες αλλα καλή λύση αν κάποια στιγμη δεν έχεις χρόνο!
Κακό δεν παθαίνουν απο αυτα σίγουρα όπως δεν παθαίνουν κ τίποτα αν πίνουν ξένο γάλα μια χαρα μεγαλώνουν αλλα το θέμα είναι τι είναι το καλύτερο!
Η Αδερφη μου μεγάλωσε με ένα σωρό αηδίες, δεν θηλασε κ αργότερα έτρωγε κρουασαν πατατάκια κ τηγανητες πατάτες συνεχειαα κ τώρα έχει πρόβλημα με το στομάχι της, εντάξει ίσως είναι κ στην φύση της αλλα η κακή διατροφη το επιβάρυνε.