Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
224 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 224 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 41]

951ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουλ 19, 2012 10:01 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:

Χρύσα το έχω δει κ εγω αυτο!κάπως έτσι πιστεύω θα το πάμε.

Μαρια είδες τι καλή η μπουμπου σου;άδικα αγχωνοσουν.
Τώρα μπορει να έχει γκρίνια επειδή άλλαξε περιβάλλον.

Γεωργία καλώς μας ήρθες πάλι!!
Αυτο με το ζουμακι το είπες για το μαγείρεμα στον ατμο που είπαμε; Αυτο το babycook που είπα ναι μεν μαγειρεύει στον ατμο αλλα το ζουμακι που περισευει Κατω μπορείς να το βάλεις αφου το αλεσεις ή πριν.
Όσο το αν δεν τρώει φρούτα τότε θα βρω κάτι να το αντικαταστησω ή θα θηλαζει μέχρι να μάθει να τα τρώει προσωπικά το προτιμώ απο την σκόνη φρουτοκρεμα που κανονικά δεν θα πρεπε κ να λέγεται έτσι, τι έχει φρούτα σε σκόνη;
Όσο για απογευματινή κρέμα έχει κ βιολογικές χωρίς ζάχαρη κ άλλες προσθήκες απλά είναι πανάκριβες αλλα καλή λύση αν κάποια στιγμη δεν έχεις χρόνο!
Κακό δεν παθαίνουν απο αυτα σίγουρα όπως δεν παθαίνουν κ τίποτα αν πίνουν ξένο γάλα μια χαρα μεγαλώνουν αλλα το θέμα είναι τι είναι το καλύτερο!
Η Αδερφη μου μεγάλωσε με ένα σωρό αηδίες, δεν θηλασε κ αργότερα έτρωγε κρουασαν πατατάκια κ τηγανητες πατάτες συνεχειαα κ τώρα έχει πρόβλημα με το στομάχι της, εντάξει ίσως είναι κ στην φύση της αλλα η κακή διατροφη το επιβάρυνε.
αν μπορεις να το χρησιμοποιεις το ζουμακι ειναι οτι καλυτερο!οσο για τα πατατακια εμενα που ειναι και μεγαλες ακομη τις προσεχω βεβαια δεν μπορεις να τα αποφυγεις τελειως!σκονη κρεμα αναγκαστικα εδωσα αφου επινε γαλα σκονη και ειχε πλεον βαρεθει το ιδιο επρεπε να ξεκινησω κρεμα και παλι μετα απο πολυ κλαμα δεν γινοτανε να μενει νηστικο πολυ ταλαιπωρια αστα την ετοιμη της νουνου την καλοεφαγε η σκατουλα!επισης μετα τον 6ο και τις 2 τις εδωσα νουλακ γαλα οι γιατροι διαφωνουν οι περισσοτεροι εγω το εδωσα και ημουν πολυ ευχαριστημενη σε ελεγχο που τις καναμε στο χρονο πανω (αιματολιγικες)συμβουλη της πρωην παιδιατρου ηταν ολα σε καλα επιπεδα και ακομη και τωρα που πινουν φρεσκο τρελενονται για γαλα δεν μπορουν χωρις γαλα 10 γαλατα θελουμε τη βδομαδα πινουμε ολοι Shocked ομως!καλο ειναι να προγραματιζεις αλλα στο ξαναλεω ειναι στο παιδι αλλα τρωνε και αλλα οχι.αλλα δεν τρωνε τις σουπιτσες εκει να δεις ζορι!

952ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουλ 19, 2012 11:13 pm

momirene

Παίζει το forum στα δάχτυλα!
εγω κοριτσια σας καταλαβαινω...στο πρωτο μου παιδι ημουν ακριβως ετσι και ολοι με ελεγαν υπερβολικη. Μεχρι ενα σημειο ομως ειχαν δικιο. Με ειχε πιασει ψυχωση με την καθαριοτητα. Ανοιγα τον αποστειρωτη επαιρνα ενα μπουκαλι και μετα αμεσως εβαζα να τα αποστειρωσω! Ηρθε η κουμπαρα μου σπιτι και με ειδε (με 3 παιδια) και μου λεει "εισαι τρελη? Δεν παθαινει τιποτα μην τα αποστειρωνεις παλι"
Για τις κρεμες αυτο που εκανα εγω ηταν να δωσω Medela που εχουν φρουκτοζη και σουκροζη και οχι ΝΟυνου και Γιωτης που ενω ειναι ελληνικα εχουν κρυσταλικη ζαχαρη. Δεν μπηκα στην διαδικασια να το ψαξω παραπανω γιατι απο ενα σημειο και μετα αρχιζουμε τις υπερβολες και δεν ειναι τοσο τραγικο. Σκεφτητε μονο οτι αν δεν θηλαζαμε αναγκαστικα τα μωρα μας θα ετρωγαν σκονη. Ισως τοτε να ειμασταν χαλαρες...δεν ξερω. Σε αυτο που δεν εκανα πισω ηταν στα φρουτα. Δεν εβαλα στα φρουτα του ποτε ουτε μπισκοτα, ουτε ρυζαλευρα ουτε τιποτα. Σκετο φρουτα και τα εφαγε μια χαρα και ηξερε ακριβως τι γευση εχουν. Και να ξερετε οτι παντα σε ολα φρουττα 'η λαχανικα δινουμε εποχης. Εγω ηδη εχω βαλει στου καταψυκτη μου ντοματες και λαχανικα για το χειμωνα για το φαγητο του γιατι δεν θελω να παρω αγορασμενα τον χειμωνα απο την Βραζιλια Smile
Δεν εδωσα σοκολατα, μελι, και γενικα γλυκα στο παιδι μεχρι να γινει 3 ετων. Μεχρι τοτε ετρωγε μονο μαρμελαδα δικη μου. Εγω ειμαι της αποψης οτι εχει χρονια μπροστα του να τα δοκιμασει ολα και ας μου ελεγαν ολοι "Σιγα κι εσεις που φαγατε τι παθατε"

953ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουλ 20, 2012 1:12 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!

ΧΤΕΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΑΣ!!!
Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!ΣΗΜΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ...

ΖΥΓΙΖΟΥΜΕ 8900 ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ 64 CM!!! ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

954ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουλ 20, 2012 2:00 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
jerrysofaki έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!

Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!ΣΗΜΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΡΕΞΗ...

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

ΠΩ ΠΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΑΙΔΙ ΡΕ ΣΥ..ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ!!! ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΦΑΓΗ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΗΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣSmile)

955ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουλ 20, 2012 2:03 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΣΤΡΟΦΑ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ ΣΧΟΛΑΩ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ.....ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ !!! ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΚΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΟΛΑΣΩ.ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΧΩ ΘΑΛΑΣΣΙΤΣΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ,ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ.ΑΝ ΒΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ.ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!

956ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουλ 20, 2012 2:46 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
momirene έγραψε:εγω κοριτσια σας καταλαβαινω...στο πρωτο μου παιδι ημουν ακριβως ετσι και ολοι με ελεγαν υπερβολικη. Μεχρι ενα σημειο ομως ειχαν δικιο. Με ειχε πιασει ψυχωση με την καθαριοτητα. Ανοιγα τον αποστειρωτη επαιρνα ενα μπουκαλι και μετα αμεσως εβαζα να τα αποστειρωσω! Ηρθε η κουμπαρα μου σπιτι και με ειδε (με 3 παιδια) και μου λεει "εισαι τρελη? Δεν παθαινει τιποτα μην τα αποστειρωνεις παλι"
Για τις κρεμες αυτο που εκανα εγω ηταν να δωσω Medela που εχουν φρουκτοζη και σουκροζη και οχι ΝΟυνου και Γιωτης που ενω ειναι ελληνικα εχουν κρυσταλικη ζαχαρη. Δεν μπηκα στην διαδικασια να το ψαξω παραπανω γιατι απο ενα σημειο και μετα αρχιζουμε τις υπερβολες και δεν ειναι τοσο τραγικο. Σκεφτητε μονο οτι αν δεν θηλαζαμε αναγκαστικα τα μωρα μας θα ετρωγαν σκονη. Ισως τοτε να ειμασταν χαλαρες...δεν ξερω. Σε αυτο που δεν εκανα πισω ηταν στα φρουτα. Δεν εβαλα στα φρουτα του ποτε ουτε μπισκοτα, ουτε ρυζαλευρα ουτε τιποτα. Σκετο φρουτα και τα εφαγε μια χαρα και ηξερε ακριβως τι γευση εχουν. Και να ξερετε οτι παντα σε ολα φρουττα 'η λαχανικα δινουμε εποχης. Εγω ηδη εχω βαλει στου καταψυκτη μου ντοματες και λαχανικα για το χειμωνα για το φαγητο του γιατι δεν θελω να παρω αγορασμενα τον χειμωνα απο την Βραζιλια Smile
Δεν εδωσα σοκολατα, μελι, και γενικα γλυκα στο παιδι μεχρι να γινει 3 ετων. Μεχρι τοτε ετρωγε μονο μαρμελαδα δικη μου. Εγω ειμαι της αποψης οτι εχει χρονια μπροστα του να τα δοκιμασει ολα και ας μου ελεγαν ολοι "Σιγα κι εσεις που φαγατε τι παθατε"
για μενα ειναι υπερβολη να γινει 3 ετων και να μην εχει φαει σοκολατα!εχουμε βρεθει σε παρεα με παιδακι 5 ετων ετρωγαν οι δικες μου πατατακια και του εδωσαν και κοιτουσε σαν εξωγιηνος το πατατακι γιατι ο μπαμπας του δεν τον αφηνε να φαει και απο το κομπλεξ των γονιων το παιδακι ετρωγε 5 ετων αλεσμενο τραχανα μονο 3 φορες τη μερα!!!!!!!και το τρεχυν σε ψυχολογους τωρα Sad θελω να πω ας μην τα μεγαλωνουμε σε μια γυαλα παιδακια ειναι θα φανε και τη σοκολατα και τα γαριδακια σε καποιο πααρτυ σε κανα παιδοτοπο.εμενα η μανα μου 2 μηνων με εδινε τραχανα ενταξει ειναι πολυ νωρις αλλα δεν επαθα και κατι.....οσο για τη φρουτοκρεμα στην κορη μου εβαζα μπισκοτα μπας και τη φαει αλλα τιποτα η μεσαια δεν με ταλαιπωρησε καθολου ακομη και τωρα τρωει απολα ειναι στο παιδι!και εγω το ιδιο κανω βαζω στον καταψυκτη λαχανικα οπως κολοκυθι,φασολακια και σαλτσα ντοματα δικη μου Very Happy

957ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουλ 20, 2012 2:48 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
PERIMPALOU2 έγραψε:ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΣΤΡΟΦΑ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ ΣΧΟΛΑΩ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ.....ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ !!! ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΚΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΟΛΑΣΩ.ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΧΩ ΘΑΛΑΣΣΙΤΣΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ,ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ.ΑΝ ΒΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ.ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!
καλες διακοπες κοριτσι!!!!!!!!που πας χαλκιδικη?αντε καλες βουτιες!

958ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουλ 20, 2012 3:51 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Ego adithetos den eimai enantion ths zaxarhs.Anypomono gia thn stigmh poy tha faei thn proth ths sokolata Very Happy apla den katalavaino giati na doso mia krema sto paidi pou einai se skonh.Kai sto kato kato an den troei thn froytokrema giati na mhn valo ego ligh zaxaritsa mesa kai na valo mesa mia koutalia vanilia krema opos kanoun pou exei zaxari k xilia alla duo suntiritika.Oso k gia thn aposteirosh den aposteirono thn pipila kai an goystarei na mou troei to xeri mou arkei na to exo plunei thn afhno.Outos h allos troei oti vrei maxilaria paixnidia klp.Oso gia ton traxana pou sou edine h mama sou georgia mia xara ekane.

959ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουλ 20, 2012 3:53 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
PERIMPALOU2 έγραψε:ΤΙΚ ΤΑΚ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΜΕΤΡΑ ΑΝΑΣΤΡΟΦΑ ΚΑΙ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ ΣΧΟΛΑΩ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΜΕ.....ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΑΚΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ !!! ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΑ ΑΚΝΩ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΧΟΛΑΣΩ.ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΧΩ ΘΑΛΑΣΣΙΤΣΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΙΑ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ,ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ ΣΕ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ.ΑΝ ΒΡΩ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ.ΦΙΛΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!!
trelokoritso kales diakopes na kanete pollleees vouties kai na kaneis kai kamia gia mas.kala na perasete ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 215994

960ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουλ 20, 2012 3:56 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
jerrysofaki έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

8.900!!!!!ax entaxei na mhn leo thn diki mou mono faganh Very Happy mia xara oloklhros adras

961ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουλ 20, 2012 3:58 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
mommy2be έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!!
σας γράφω από Σαλλόνικα! το ταξίδι χθες πήγε σούπερ. η μπέμπα έκλεψε τις εντυπώσεις! χαχαχα! κυρία ήταν, αφού κοιτούσε αριστερά κ δεξιά μετά ξεράθηκε στον ύπνο στην αγκαλιά μου.
Αλλά σήμερα δεν ξεκινήσαμε καλά. όλο γκρίνια και κλάματα. την ξέντησα, της έκανα ντουζ, ηρέμησε για λίγο κ πάλι κλάμα. Βυζί να μη θέλει με τη καμία κ μόνο το δάχτυλό της να την ηρεμεί. πολύ μανία με το δάχτυλο ρε παιδιά....
χρύσα κούκλα η δικιά σου!!!!!!! τι φατσούλα φοβερή είναι αυτή!!
eides ola kala phgAn ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 215994 ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 215994 oso gia thn grinia tora einai mexri na eglhmatistei kala na peraseteee

962ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουλ 20, 2012 4:00 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
georgia sou eipa kaloshrthes???pos perasate?xekourastikes?

963ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουλ 20, 2012 4:57 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Σας παρακολουθω βρε κοριτσια 2 μερες που μιλατε για το φαγητο και προβληματιζομαι....ο γιατρος μας ειπε πριν τον 15αυγουστο να παμε για οδηγιες φαγητου...θα ειναι δηλαδη 4,5-5 μηνων...μηπως ειναι νωρις??εχει να κανει με το οτι δεν θηλαζω ή μηπως με τα κιλα της???παντως καποια απο εσας εγραψε οτι θα δινει βρωμη στο μωρο ( δεν θυμαμαι ποια )....την βρωμη ουτε μεγαλος ανθρωπος δεν την τρωει και θα την φαει το μωρο.......

964ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουλ 20, 2012 5:03 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:georgia sou eipa kaloshrthes???pos perasate?xekourastikes?
καλα περασαμε χρυσα μια χαρα ηταν πηρα μερος σε ενα φεστιβαλ με χειροποιητα ειδη και ειχα τα κοσμηματα μου.καλα ηταν ξεφυγα λιγο αλλα δεν ξεκουραστηκα ημουν σχεδον ολη μερα εκει μου εφερναν τον μπεμπη τον ταιζα και τον επερναν η μαμα μου τον ειχε ολη μερα.εβγαλα γαλα αλλα με τιποτα δεν το επινε δεν το θελει καθολου το μπιμπερο ουτε πιπιλα μονο εμενα!τωρα που γυρισα πλενω συνεχως φανταζεστε ρουχα 5 ατομων που ελειπαν 1 εβδομαδα Very Happy

965ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουλ 20, 2012 5:09 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
dinaki78 έγραψε:Σας παρακολουθω βρε κοριτσια 2 μερες που μιλατε για το φαγητο και προβληματιζομαι....ο γιατρος μας ειπε πριν τον 15αυγουστο να παμε για οδηγιες φαγητου...θα ειναι δηλαδη 4,5-5 μηνων...μηπως ειναι νωρις??εχει να κανει με το οτι δεν θηλαζω ή μηπως με τα κιλα της???παντως καποια απο εσας εγραψε οτι θα δινει βρωμη στο μωρο ( δεν θυμαμαι ποια )....την βρωμη ουτε μεγαλος ανθρωπος δεν την τρωει και θα την φαει το μωρο.......
παιζει ρολο το οτι πινει ξενο!αν διαβασες εχθες ελεγα οτι και η κορη μου που επινε ξενο το ειχε βαρεθει και ξεκινησαμε φρουτα 5 μηνων και η μια και η αλλη.λαχανικα στον 6ο και σιγα σιγα το κρεας!οποτε καλα θα κανετε να ξεκινησετε!τωρα για τη βρωμη εχεις δικαιο εγω που την τρωω την κανω με γαλα και μελι αλλιως Mad τα μωρα ομως δεν κανει να φανε μελι!

966ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουλ 20, 2012 5:34 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Εγω παντως κοριτσια εμπιστευομαι τον παιδιατρο μας...εχει ενα κοριτσακι 7 μερες μεγαλυτερο απο το δικο μου το οποιο εκανε μετα απο 14χρονια προσπαθειας...οτι κανει στο παιδι του κανει και στο δικο μου ...ε και πως να το κανουμε αυτος εναι γιατρος ενω εγω οχι...αν μπω στην διαδικασια της αμφισβητησης νομιζω οτι θα τρελαθω...προσωπικη μου γνωμη!

967ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουλ 20, 2012 7:35 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dinaki78 έγραψε:Εγω παντως κοριτσια εμπιστευομαι τον παιδιατρο μας...εχει ενα κοριτσακι 7 μερες μεγαλυτερο απο το δικο μου το οποιο εκανε μετα απο 14χρονια προσπαθειας...οτι κανει στο παιδι του κανει και στο δικο μου ...ε και πως να το κανουμε αυτος εναι γιατρος ενω εγω οχι...αν μπω στην διαδικασια της αμφισβητησης νομιζω οτι θα τρελαθω...προσωπικη μου γνωμη!
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ!ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΙΣΑ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ.ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΧ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ...

968ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουλ 20, 2012 7:38 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
dinaki78 έγραψε:Εγω παντως κοριτσια εμπιστευομαι τον παιδιατρο μας...εχει ενα κοριτσακι 7 μερες μεγαλυτερο απο το δικο μου το οποιο εκανε μετα απο 14χρονια προσπαθειας...οτι κανει στο παιδι του κανει και στο δικο μου ...ε και πως να το κανουμε αυτος εναι γιατρος ενω εγω οχι...αν μπω στην διαδικασια της αμφισβητησης νομιζω οτι θα τρελαθω...προσωπικη μου γνωμη!
ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΦΩΤΕΙΝΟ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗ!ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?8 ΜΗΝΕΣ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ!ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΕΙΣΑ...ΕΓΩ ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ.ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΧ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ ΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΦΤΙΑΞΩ ΜΟΝΗ ΜΟΥ...
και πολυ καλα θα κανεις...συμφωνω απολυτα....ολοι κανουμε οτι νομιζουμε καλυτερο για το παιδι μας...προς Θεου δεν λεω το αντιθετο...

969ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουλ 20, 2012 8:47 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλά Γιωργία είσαι φοβερή! με 3 παιδιά και εκθέτεις κ κοσμήματα χειροποίητα;; μπράβο σου!!
εγώ λέω να εισάγουμε τροφές μετά από όταν κλείσει και τον 6ο.. τώρα να δούμε κ ο παιδίατρος τι θα πει.
ρε κορίτσια, οκ, να μη δώσουμε στα παιδιά κρέμα σε σκόνη αλλά να μη φάμε εμείς καμία; τρελλαίνομαι γι αυτές τις κρεμούλες αλλά έχουν πολλές θερμίδες οι άτιμες!!!
το μπεμπίνι κάπως καλύτερα σήμερα αλλά εκεί που σηκωνόταν πρώτη φορά τη νύχτα γύρω στις 6-6.30 έπινε 3 λεπτά γάλα κ ξανακοιμόταν, τώρα ξυπνάει στις 3 κ τρώει για 20λεπτο!!

970ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουλ 20, 2012 8:48 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:

χρύσα αυτό για το θηλασμό ξαναπέστο! εγώ είπα οτι λεώ να τη θηλάσω χρόνο κ έπεσαν να με φάνε!!! κ καλά 4 μήνες είναι καλά.. οτι να ναι!!!

971ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Παρ Ιουλ 20, 2012 10:02 am

τατιανα

τατιανα
Καλησπέρα κορίτσια!

Ντίνα εγω το είπα για την βρωμη την τρώω κ εγω κ ο άντρας μου κ μας αρέσει πολυ! Άλλωστε κ στο παιδι θα δίνεις βραστη πατάτα καροτο χωρίς αλάτι πάλι αηδία θα είναι για μας αλλα τα μωρα δεν ξέρουν ακόμα γεύσεις. αργότερα μπορείς να προσθέσεις στην βρωμη σταφίδες φρούτα κα.
Όσο για την εμπιστοσύνη στον γιατρο συμφωνώ με την Χρύσα.
Εσείς που πίνετε ξένο ίσως γιαυτο θα ξεκινήσετε νωρίς για τον λόγο που είπε η Γεωργία.

Σήμερα μας ήρθε το μει ται που παρηγγειλα το επλυνα κ το δοκιμαζα, είναι πολυυυ βολικό ειδικά το δέσιμο στην πλάτη σωτήριο, η νατάλια δεν ενθουσιάστηκε πολυ αλλα γενικά είναι λίγο κακοκεφη.
Την Κυριακή έρχονται τα πεθερικά μου μαζι με τον μικρο γιο (15χρ) οπότε θα έχουμε απαρτία κ ποσοοοο χαιρομαιιι δεν λέγεται ... Ουφ υπομονη μια βδομάδα είναι θα περάσει. Η πεθερουλα ήδη κάνει τα τρέλα της σχέδια ευτυχώς ο άντρας μου της τα χαλάει χωρίς να πω εγω κουβέντα, ήθελε να καλέσει εδω να κάνει τραπέζι στον θείο του άντρα μου κ την Ξαδερφη του(θα ερθουν απο γερμανια) σύνολο 13ατομα Της είπε ο άντρας μου δεν γίνεται με το μωρο άλλωστε της είπε έρχεστε να δείτε το μωρο κ όχι για πανηγύρια!την γλιτωσα...

972ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουλ 21, 2012 2:38 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
τατιανα έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!

Ντίνα εγω το είπα για την βρωμη την τρώω κ εγω κ ο άντρας μου κ μας αρέσει πολυ! Άλλωστε κ στο παιδι θα δίνεις βραστη πατάτα καροτο χωρίς αλάτι πάλι αηδία θα είναι για μας αλλα τα μωρα δεν ξέρουν ακόμα γεύσεις. αργότερα μπορείς να προσθέσεις στην βρωμη σταφίδες φρούτα κα.
Όσο για την εμπιστοσύνη στον γιατρο συμφωνώ με την Χρύσα.
Εσείς που πίνετε ξένο ίσως γιαυτο θα ξεκινήσετε νωρίς για τον λόγο που είπε η Γεωργία.

Σήμερα μας ήρθε το μει ται που παρηγγειλα το επλυνα κ το δοκιμαζα, είναι πολυυυ βολικό ειδικά το δέσιμο στην πλάτη σωτήριο, η νατάλια δεν ενθουσιάστηκε πολυ αλλα γενικά είναι λίγο κακοκεφη.
Την Κυριακή έρχονται τα πεθερικά μου μαζι με τον μικρο γιο (15χρ) οπότε θα έχουμε απαρτία κ ποσοοοο χαιρομαιιι δεν λέγεται ... Ουφ υπομονη μια βδομάδα είναι θα περάσει. Η πεθερουλα ήδη κάνει τα τρέλα της σχέδια ευτυχώς ο άντρας μου της τα χαλάει χωρίς να πω εγω κουβέντα, ήθελε να καλέσει εδω να κάνει τραπέζι στον θείο του άντρα μου κ την Ξαδερφη του(θα ερθουν απο γερμανια) σύνολο 13ατομα Της είπε ο άντρας μου δεν γίνεται με το μωρο άλλωστε της είπε έρχεστε να δείτε το μωρο κ όχι για πανηγύρια!την γλιτωσα...

ΠΟΣΟ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΑΤΙΑΝΑ!!!
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΟΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΨΟΓΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΩΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΥΣ ΚΑΦΕΔΕΣ ΓΙΑ ΩΩΩΩΡΕΣ! ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ...
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΤΥΧΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΩ!
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΙ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.... ΛΕΙΠΩ ΚΑΙ 3 ΜΗΝΕΣ! ΦΡΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ Crying or Very sad

973ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουλ 21, 2012 3:10 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ααααααααα κοριτσια εμενα σημερα η πεθερα μου, πριν λιγο κι ολας, μου εβγαλε προγραμμα για το 2ο παιδι....οταν θα ειναι η μπεμπα 15μηνων θα μεινω έγκυος ( εχει κανει συμφωνια με το Θεο ) για να εχουν 2 χρονια διαφορα!!!!!!το περιμενα αλλα πολυ νωρις αρχισαμε, ακομα 4 μηνες δεν περασαν που εκανα αυτο....ελεος!!!!!!
το αλλο παλι.....εγω εχω σπιτι δικο μου με 3 δωματια ενω αυτο που μενουμε του αντρα μου ειναι με 2 δωματια ( και απο κατω μενει η πεθερα μου).....μια χαρα μεγαλωνουν στο ιδιο δωματιο λεει και ξαναλεει...και σημερα εκοβε βολτες την μπεμπα μεσα στο σπιτι ( επιθεωρηση...) και της ελεγε αχ τι ωραια με το αδερφακι σου αντικριστα τα κρεβατακια..........μη τυχον και πουμε να φυγουμε....τι να πω!!!!!!!!!!

974ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουλ 21, 2012 4:32 am

τατιανα

τατιανα
Αχ Σοφια πως αντεχεις κ δεν μιλάς;;;
Εγω δεν της μπορω της επισκέψεις ειδικά όταν γεννησα πονουσαν τα ράμματα ξενυχτησμενη να θηλαζω με τις ώρες δεν δέχτηκα καμία επίσκεψη!
Ο άντρας σου που είναι τόσους μήνες εδω μαζι σου;
Ευτυχώς τα πεθερικά μένουν Πειραιά γιατί όταν μεναμε εκει ναι μεν δεν ερχοντουσαν σε μας γιατί το είχαμε ξεκοψει αλλα ήθελαν όλο να πηγαίνουμε εκει φαντάζομαι τώρα με το μωρο πως θα έκαναν.
Ντίνα το να μένω έτσι Πανω Κατω ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω όσο και καλα να είναι τα πεθερικά χαρα στο κουράγιο σου.. Πες της πεθερας αφου τα προγραμμάτισε τότε να είσαι ήσυχη!!
Κ εγω θα ακούσω πολλα μαργαριτάρια θα σας τα λέω να ξεσπαω γιατί είπα θα συγκρατηθω για να μην στεναχωριεται ο άντρας μου!

975ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 39 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουλ 21, 2012 4:39 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:Αχ Σοφια πως αντεχεις κ δεν μιλάς;;;
Εγω δεν της μπορω της επισκέψεις ειδικά όταν γεννησα πονουσαν τα ράμματα ξενυχτησμενη να θηλαζω με τις ώρες δεν δέχτηκα καμία επίσκεψη!
Ο άντρας σου που είναι τόσους μήνες εδω μαζι σου;
Ευτυχώς τα πεθερικά μένουν Πειραιά γιατί όταν μεναμε εκει ναι μεν δεν ερχοντουσαν σε μας γιατί το είχαμε ξεκοψει αλλα ήθελαν όλο να πηγαίνουμε εκει φαντάζομαι τώρα με το μωρο πως θα έκαναν.
Ντίνα το να μένω έτσι Πανω Κατω ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω όσο και καλα να είναι τα πεθερικά χαρα στο κουράγιο σου.. Πες της πεθερας αφου τα προγραμμάτισε τότε να είσαι ήσυχη!!
Κ εγω θα ακούσω πολλα μαργαριτάρια θα σας τα λέω να ξεσπαω γιατί είπα θα συγκρατηθω για να μην στεναχωριεται ο άντρας μου!
Και εγω το ίδιο κανω αποφεύγω να του τα λέω όλα γιατί παίρνει αναποδες.....έλεγα θα το συνηθισω και δεν θα δίνω σημασία αλλα ώρες ώρες τρέλα με πιάνει...έχουμε και τη βάφτιση που θέλει τραπεζι...της εξηγώ ότι δεν υπάρχει μια και μου λέει θα σας δώσω 300€ ναι αλλα το τραπέζι θα στοιχίσει 1500€.....τι δεν καταλαβαίνεις ????????

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 39 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις