Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
277 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 277 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

926ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουλ 18, 2012 3:29 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
PERIMPALOU2 έγραψε:ΚΑΛΕ ΤΗ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ???ΑΧ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΩ!!! ΜΠΡΟΒΟ ΡΕ ΧΡΥΣΑ ΤΙ ΚΟΡΑΚΛΑ ΕΧΕΙΣ!!!
ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΚΙΧ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ,ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΛΙΓΟ ΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΠΙΟ ΚΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 6 ΠΟΥ ΚΡΙΝΙΑΞΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗ ΘΗΛΑΣΩ.ΓΕΝΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΑΝ ΝΥΣΤΑΧΖΕΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ,ΣΕ ΚΑΝΑΠΕ ,ΣΕ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ,ΣΕ ΡΙΛΑΞ ,ΣΤΟ ΑΜΞΙ,ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ.ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΣΤΕ?

ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ Very Happy Very Happy Very Happy Κ ΕΜΕΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΦΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΚΟΙΜΑΤΑΙ 12 ΞΥΠΝΑΕΙ 2...4...6....8 ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΓΓΑΛΙΤΣΑ ΕΧΩ ΕΞΩ ΤΟ ΖΥΖΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΨ=Ω ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙΘ 7ΜΙΣΗ ΚΙΛΑ...Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΩΣ ΠΑΕΙ.ΕΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ.

927ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουλ 18, 2012 3:32 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
XRYSA M έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΚ@@@ΤΑ.ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΣΑΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ????ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΩΡΟ?ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΕΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΒΑΝΙΛΙΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 5 ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Η ΑΣΧΕΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΡΕΜΕΣ ΣΕ ΣΚΟΝΗ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΣ Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΚΟΝΗ ΚΡΕΜΑ?ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΒΙΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ HOLLE ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΙΝΩ ΑΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ.ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΤΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟΚΡΕΜΕΣ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΗ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΖΑΧΑΡΗ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ.....

Χρυσα ουτε συνενοημενες να ειμασταν..και εγω χθες εψαχνα για τις στερεες και εχω καταληξει στα ιδια, μετα τους 6 μηνες (αυτο αλλωστε το ειπε κ η παιδιατρος μου) και δεν θα δωσω σκονες.
Θα ξεκινησω με φρουτα λαχανικα και κατα τον 7-8 θα δινω βρωμη, κεχρι κτλ που θα φτιαχνω μονη μου αντι για κρεμες.Επισης μια πολυ καλη τροφη ειναι το μαυρο σιταρι το οποιο το βρισκω στα μαγαζια με ρωσικα προιοντα ειναι σουπερ θρεπτικο!
Θα μου κανουν και δωρο 2 φιλες μου τον ατμομαγειρα babycook beaba και θα τα κανουμε και ολα στον ατμο!

ΚΙ ΕΓΩ ΡΒΤΗΣΑ ΧΤΕΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΚΡΕΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΑΟ ΤΟΥΣ 6,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΘΑ ΜΟΥ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΒΑΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΜΕ.Α ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΨΑΞΑΤΕ ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΕΤΕ Ε?ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ?ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ?ΩΡΑΙΑ Η ΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΡΤΟΣΟΥΠΑ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ(ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΑΣ ΣΥΝΕΝΝΟΥΜΑΙ-ΠΑΛΙ ΧΤΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΛΕΓΑΝ ΟΛΕΣ ΡΩΤΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΙΕΣ ΝΕΡΟ Η ΤΣΑΙ ΠΟΥ ΙΕΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ-ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΗΞΑΝ!!! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕΤΟΣ,ΜΟΝΟ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ)

928ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουλ 18, 2012 3:41 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
PERIMPALOU2 έγραψε:ΚΑΛΕ ΤΗ ΦΑΤΣΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ???ΑΧ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΩ!!! ΜΠΡΟΒΟ ΡΕ ΧΡΥΣΑ ΤΙ ΚΟΡΑΚΛΑ ΕΧΕΙΣ!!!
ΚΟΙΜΗΘΗΚΕ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΚΙΧ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ,ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΛΙΓΟ ΓΥΡΙΣΜΕΝΗ ΠΙΟ ΚΕΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 6 ΠΟΥ ΚΡΙΝΙΑΞΕ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΤΗ ΘΗΛΑΣΩ.ΓΕΝΙΚΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΑΝ ΝΥΣΤΑΧΖΕΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ,ΣΕ ΚΑΝΑΠΕ ,ΣΕ ΚΑΛΑΘΟΥΝΑ,ΣΕ ΡΙΛΑΞ ,ΣΤΟ ΑΜΞΙ,ΣΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ.ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ.ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΙ ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΣΤΕ?

ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ Very Happy Very Happy Very Happy Κ ΕΜΕΝΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ ΑΛΛΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΦΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.ΚΟΙΜΑΤΑΙ 12 ΞΥΠΝΑΕΙ 2...4...6....8 ΑΠΟ ΤΙΣ 4 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΑΓΓΑΛΙΤΣΑ ΕΧΩ ΕΞΩ ΤΟ ΖΥΖΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΨ=Ω ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙΘ 7ΜΙΣΗ ΚΙΛΑ...Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΩΣ ΠΑΕΙ.ΕΜΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ.

ΜΕΙΩΘΚΕ Η ΡΟΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΛΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΕΛΠΙΖΩ ΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΦΕΓΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΑ ΧΑΡΩ ΚΙ ΕΓΩ Η ΓΥΑΝΙΚΑ ΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ(ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΚΙ ΕΣΣΑΣ ΛΥΣΣΑ Η ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΛΥΣΣΑΩ?ΣΟΡΡΥ ΚΙ ΟΛΑΣ Embarassed Embarassed Embarassed ) 7ΜΙΣΗ Ε?ΕΜΑΣ ΜΟΝΟ 6 ΑΛΛΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΜΕΙΝΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ,ΕΓΩ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΣΧΟΛΑΩ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΗΝ ΞΑΠΛΩΝΩ ΚΑΝΑ ΔΙΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟ ΖΙΖΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΝΑΝΟΥΡΙΖΕΤΑΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΛΙΓΟ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΡΩΕΙ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ.ΤΑ ΖΙΖΙΑ ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΣΤΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗ ΖΕΣΤΗ-ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ!!!

929ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουλ 18, 2012 3:41 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ,ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???Η ΄ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ,ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ!

930ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουλ 18, 2012 3:55 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
XRYSA M έγραψε:

συνδεεται μονη της χαχαχαχαχαχαχ
Αυτα ειναι!!

PERIMPALOU2 έγραψε:ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ,ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???Η ΄ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ,ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ!

Γιατι να μην κανει?δεν εχουμε ακουσει να υπαρχει προβλημα..αλλωστε τοπλες θα κανεις ηλιοθεραπεια??

Περιοδος εγω γιοκ!ευτυχως

931ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουλ 18, 2012 3:58 am

PERIMPALOU2

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
XRYSA M έγραψε:

συνδεεται μονη της χαχαχαχαχαχαχ
Αυτα ειναι!!

PERIMPALOU2 έγραψε:ΚΑΛΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΤΙ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ,ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???Η ΄ΘΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ,ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ!

Γιατι να μην κανει?δεν εχουμε ακουσει να υπαρχει προβλημα..αλλωστε τοπλες θα κανεις ηλιοθεραπεια??

Περιοδος εγω γιοκ!ευτυχως

ΟΧΙ ΚΑΛΕ ΤΙ ΤΟΠΛΕΣ???ΕΔΩ ΛΕΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΠΟΥΡΓΚΑ ΝΑ ΦΟΡΑΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ,ΟΠΟΤΕ ΟΚ ΘΑ ΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ..ΣΧΟΛΑΩ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!!!

932ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουλ 18, 2012 4:00 am

τατιανα

τατιανα
PERIMPALOU2 έγραψε:
τατιανα έγραψε:
XRYSA M έγραψε:ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΓΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΚ@@@ΤΑ.ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΣΑΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ????ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΞΥΠΝΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΩΡΟ?ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΘΕΣ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΕΡΕΣ ΤΡΟΦΕΣ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΑΝΗΨΙΟΣ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΒΑΝΙΛΙΑ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 5 ΜΙΣΗ ΜΗΝΩΝ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΩΣΩ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ Η ΑΣΧΕΤΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΡΕΜΕΣ ΣΕ ΣΚΟΝΗ.ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΣ Ο ΠΕΡΙΓΥΡΟΣ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ...ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΚΟΝΗ ΚΡΕΜΑ?ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΒΙΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ HOLLE ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΔΙΝΩ ΑΝ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ.ΑΠΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΒΑΖΑ ΟΤΙ ΕΙΔΙΚΑ Η ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΠΙΣΚΟΤΟΚΡΕΜΕΣ ΚΛΠ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΗ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΖΑΧΑΡΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΖΑΧΑΡΗ?ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΤΟ ΘΕΜΑ...ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΔΩΣΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΦΙΛΩ.....

Χρυσα ουτε συνενοημενες να ειμασταν..και εγω χθες εψαχνα για τις στερεες και εχω καταληξει στα ιδια, μετα τους 6 μηνες (αυτο αλλωστε το ειπε κ η παιδιατρος μου) και δεν θα δωσω σκονες.
Θα ξεκινησω με φρουτα λαχανικα και κατα τον 7-8 θα δινω βρωμη, κεχρι κτλ που θα φτιαχνω μονη μου αντι για κρεμες.Επισης μια πολυ καλη τροφη ειναι το μαυρο σιταρι το οποιο το βρισκω στα μαγαζια με ρωσικα προιοντα ειναι σουπερ θρεπτικο!
Θα μου κανουν και δωρο 2 φιλες μου τον ατμομαγειρα babycook beaba και θα τα κανουμε και ολα στον ατμο!

ΚΙ ΕΓΩ ΡΒΤΗΣΑ ΧΤΕΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΚΡΕΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΑΟ ΤΟΥΣ 6,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΘΑ ΜΟΥ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΒΑΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΜΕ.Α ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΨΑΞΑΤΕ ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΕΤΕ Ε?ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ?ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ?ΩΡΑΙΑ Η ΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΡΤΟΣΟΥΠΑ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ(ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΑΣ ΣΥΝΕΝΝΟΥΜΑΙ-ΠΑΛΙ ΧΤΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΛΕΓΑΝ ΟΛΕΣ ΡΩΤΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΙΕΣ ΝΕΡΟ Η ΤΣΑΙ ΠΟΥ ΙΕΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ-ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΗΞΑΝ!!! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕΤΟΣ,ΜΟΝΟ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ)

Οσο το εψαξα κατεληξα σαν αρχη φρουτα λαχανικα (αντι για κρεμα) και μετα εισαγης σιγα σιγα το κρεας, αυτες της λεπτομερειες οσο για το ειδος φρουτων λαχανικων θα μου πει η παιδιατρος αν κ συνηθως δινουν μηλο μπανανα αχλαδι, καροτο πατατα κολοκυθι.
Δυστηχως νερο και χαμομηλια συστηνουν κ γιατροι οποτε τι να πουν και οι αλλοι??
Μπραβο στον παιδιατρο σου!!

933ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουλ 18, 2012 10:04 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γεια σας κοριτσια!πως ειστε???εμεις πηγαμε σημερα με την νονα μας και διαλεξαμε βαπτιστικα!!!τρελλα!!!!μονο το καπελακι αθλιο...και ψαχνω ολη μερα καμια περιεργη κορδελα ...ειναι ολο δαντελα το φορεματακι μπεζ...οι φουσκωτο σαν μπομπονιερα...μαλακουτσικο σαν ρουχο εποχης...και ψανωντας βρηκα αυτην τη κορδελιτσα...http://www.etsy.com/listing/84009993/headband-veil-white-ivory-baby-mix-silk και αυτην http://www.etsy.com/listing/67131222/headband-veil-ivory-baby-creme-silk-and !!!!!!!!!! χιχιχιχιχ! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 654316

934ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουλ 18, 2012 11:29 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρε κοριτσια πολυ σας ζηλευω με τις κορδελες σας!! Εμεις δεν εχουμε τετοια!! Τα κοριτσια ειναι τσιχπινογαργαλιαρικα!! Ντινα πολυ ωραια η κορδελα!! Ποτε ειναι η βαφτιση; Αντε με το καλο!! Εμεις μαλλον για του χρονου τον ιουνη λεμε μαζι με τον θρησκευτικο τον γαμο!! Αργουμε πολυ!! Κοριτσια ολοι μερα ειμαστε πολυ καλα κ οταν παει η ωρα 9 αρχιζει η τρελη γκρινια!! Τρεχω να τον κανω μπανιο κ κλαιει μεχρι να του δωσω στηθος κ μετα ηρεμει κ κοιμαται!! Τωρα κανει νανι!! Ενω παλια δεν ειχε προβλημα με το μπανιο! Ελπιζω να ειναι φαση κ να περασει!! Φιλακια!! Κ καλο βραδυ να εχουμε!!

935ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουλ 18, 2012 11:31 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
nakos έγραψε:Ρε κοριτσια πολυ σας ζηλευω με τις κορδελες σας!! Εμεις δεν εχουμε τετοια!! Τα κοριτσια ειναι τσιχπινογαργαλιαρικα!! Ντινα πολυ ωραια η κορδελα!! Ποτε ειναι η βαφτιση; Αντε με το καλο!! Εμεις μαλλον για του χρονου τον ιουνη λεμε μαζι με τον θρησκευτικο τον γαμο!! Αργουμε πολυ!! Κοριτσια ολοι μερα ειμαστε πολυ καλα κ οταν παει η ωρα 9 αρχιζει η τρελη γκρινια!! Τρεχω να τον κανω μπανιο κ κλαιει μεχρι να του δωσω στηθος κ μετα ηρεμει κ κοιμαται!! Τωρα κανει νανι!! Ενω παλια δεν ειχε προβλημα με το μπανιο! Ελπιζω να ειναι φαση κ να περασει!! Φιλακια!! Κ καλο βραδυ να εχουμε!!
2 Σεπτεμβριου ειναι η βαπτιση αλλα επειδη μεσολαβουν διακοπες ειπαμε να τα τελειωνουμε ολα νωρις

936ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουλ 18, 2012 3:00 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
τατιανα έγραψε:Οσο το εψαξα κατεληξα σαν αρχη φρουτα λαχανικα (αντι για κρεμα) και μετα εισαγης σιγα σιγα το κρεας, αυτες της λεπτομερειες οσο για το ειδος φρουτων λαχανικων θα μου πει η παιδιατρος αν κ συνηθως δινουν μηλο μπανανα αχλαδι, καροτο πατατα κολοκυθι.
ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΒΡΗΚΑ ΤΑΤΙΑΝΑ.ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΧΘΕΣ ΡΩΤΗΣΑ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΙ ΔΙΝΑΤΕ ΠΑΛΙΑ ΚΡΕΜΕΣ ΚΛΠ...ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΤΙ ΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ.ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΝΑΝ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ Α ΝΑΙ ΔΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΚΑΙ ΒΑΝΙΛΙΑ Mad ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ ΜΕΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ ΤΟ 1970-80 ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ Κ ΚΡΕΜΕΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΦΟΡΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΠΡΩΤΟΒΓΕΙ..ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΠΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΤΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΡΕΜΕΣ...ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΗΤΑΝ...ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ Κ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ?ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ...ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ??ΑΧΧΧ ΓΙΑΤΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ Ε?ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΣΧΕΤΗ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗ....

937ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουλ 18, 2012 3:07 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
PERIMPALOU2 έγραψε:ΚΙ ΕΓΩ ΡΒΤΗΣΑ ΧΤΕΣ ΤΟΝ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΟΤΕ ΚΡΕΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΠΑΟ ΤΟΥΣ 6,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΘΑ ΜΟΥ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΒΑΡΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΥΜΕ.Α ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΨΑΞΑΤΕ ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΥΖΑΛΕΥΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΕΤΕ Ε?ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΔΙΚΑ ΜΑΣ?ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΡΟΤΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ?ΩΡΑΙΑ Η ΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΜΟ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΡΤΟΣΟΥΠΑ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ(ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΑΣ ΣΥΝΕΝΝΟΥΜΑΙ-ΠΑΛΙ ΧΤΕΣ ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΜΕ ΛΕΓΑΝ ΟΛΕΣ ΡΩΤΑ ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΙΕΣ ΝΕΡΟ Η ΤΣΑΙ ΠΟΥ ΙΕΝΑΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ-ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΗΞΑΝ!!! Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΘΕΤΟΣ,ΜΟΝΟ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ)
ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΗ ΕΥΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΑΣ ΣΥΝΕΝΟΟΥΜΕ...ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ...

938ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουλ 18, 2012 3:08 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
dinaki78 έγραψε:Γεια σας κοριτσια!πως ειστε???εμεις πηγαμε σημερα με την νονα μας και διαλεξαμε βαπτιστικα!!!τρελλα!!!!μονο το καπελακι αθλιο...και ψαχνω ολη μερα καμια περιεργη κορδελα ...ειναι ολο δαντελα το φορεματακι μπεζ...οι φουσκωτο σαν μπομπονιερα...μαλακουτσικο σαν ρουχο εποχης...και ψανωντας βρηκα αυτην τη κορδελιτσα...http://www.etsy.com/listing/84009993/headband-veil-white-ivory-baby-mix-silk και αυτην http://www.etsy.com/listing/67131222/headband-veil-ivory-baby-creme-silk-and !!!!!!!!!! χιχιχιχιχ! ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 654316

ΑΝΤΕ ΝΤΙΝΑΚΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΛΑ ΟΙ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΕΣ!

939ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουλ 18, 2012 3:10 pm

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nakos έγραψε:Ρε κοριτσια πολυ σας ζηλευω με τις κορδελες σας!! Εμεις δεν εχουμε τετοια!! Τα κοριτσια ειναι τσιχπινογαργαλιαρικα!! Ντινα πολυ ωραια η κορδελα!! Ποτε ειναι η βαφτιση; Αντε με το καλο!! Εμεις μαλλον για του χρονου τον ιουνη λεμε μαζι με τον θρησκευτικο τον γαμο!! Αργουμε πολυ!! Κοριτσια ολοι μερα ειμαστε πολυ καλα κ οταν παει η ωρα 9 αρχιζει η τρελη γκρινια!! Τρεχω να τον κανω μπανιο κ κλαιει μεχρι να του δωσω στηθος κ μετα ηρεμει κ κοιμαται!! Τωρα κανει νανι!! Ενω παλια δεν ειχε προβλημα με το μπανιο! Ελπιζω να ειναι φαση κ να περασει!! Φιλακια!! Κ καλο βραδυ να εχουμε!!
ΣΤΟ ΜΑΤΙΑΣΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΣ!ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ?

940ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Τετ Ιουλ 18, 2012 10:25 pm

τατιανα

τατιανα
Καλημέρα κορίτσια μου!

Αχ είμαι να σκάσω, έχει ποσά βραδια τώρα που πριν κοιμηθεί κλαιειιιι κ δεν ξέρω τι θέλει!
Μου θύμισε της εφιαλτικές μέρες των κολικων, δόντια μας είπε η Παιδιατρος δεν φαίνεται να βγάζει ακόμα!
Μετα απο σπαρακτικο κλάμα κουράζεται τελικά κ κοιμάται ευτυχώς κοιμάται ήρεμα μόνο τρώει.

Χρύσα αστους να λένε κ στον άντρα σου θα πεις να σε εμπιστευτεί όπως κ με τον θηλασμο, εμένα δεν μου λέει τίποτα βλέπει πόσο τα ψάχνω όλα κ ευτυχώς κ η Μαμα μου συμφωνη γιατί ούτε αυτή μας έδωσε κρεμες παρα αυτές που έφτιαχνε η ίδια.
Η Πεθερα δεν ξέρω τι θα πει αλλα είναι μακριά αυτή κ δεν την πολυυπολογιζω.
Το ρυζαλευρο προσφέρει μόνο κενές θερμίδες κ απο παχακια κ μαγουλακια έχουμε μπόλικα...χαχαχα

Ντινακη τελειαα οι κορδέλες κ θα είναι κ πιο προτοτυπο.
Εγω τώρα της φοραω όλο κορδέλες γιατί χωρίς μαλλιά που είναι ακόμα κ με φόρεμα ρωτάνε αν είναι αγόρι η κορίτσι οπότε με το λουλουδικο δεν την μπερδεύει κανείς χαχαχαχα

941ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουλ 19, 2012 12:17 am

nakos

nakos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:
ΣΤΟ ΜΑΤΙΑΣΑΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΣ!ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΟΝΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ?
τι να σου πω βρε χρυσα μου!! Σαλια εχουμε πολλα χερακια μεσα στο στοματακι βαζουμε αλλα δεν τα βλεπω ουτε πρησμενα ουτε ασπρισμενα!! Σαν να εχω καταλαβει οτι ειναι η κοιλιτσα του! Εμενα δεν εκανε κολικους κ δεν ξερω πως ειναι το κλαμα απο τους κολικους! Αλλα για παραδειγμα το βραδυ μου ξυπνησε 2 φορες μεσα στον υπνο του κ εκλαιγε απο πονο! Σφιγγοτανε σαν να ηθελε να κανει πορδιτσες κ εκλαιγε μεσα στον υπνο του! Ε ε τον πηρα κ εγω κ τον θηλασα κ ηρεμησε!! Εχτες εφαγα τουρλου με λαχανικα κ ισως τον πειραξε τι να πω!! Λετε να κανουμε κολικους αναδρομικα;

942ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουλ 19, 2012 1:36 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΟΔΟ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!

ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΣΤΗΣΕ 2 ΦΟΡΕΣ! ΤΡΑΓΙΚΟ? ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΝ...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΕΜΩΝ! ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ. ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΝ "ΜΠΟΝΟΥΣ" ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ...ΑΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΘΕΡΕΣ...

ΦΙΛΑΚΙΑ Razz

943ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουλ 19, 2012 2:16 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
jerrysofaki έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! ΑΠΟ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ...ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΟΔΟ...ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!

ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΜΒΟΛΙΟ!
Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΜΑΣ ΕΣΤΗΣΕ 2 ΦΟΡΕΣ! ΤΡΑΓΙΚΟ? ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΟΝ...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΡΕΜΩΝ! ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ. ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΝ "ΜΠΟΝΟΥΣ" ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ!!!ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ...ΑΧ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΕΘΕΡΕΣ...

ΦΙΛΑΚΙΑ Razz

ΝΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ Κ ΕΓΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΦΑΕΙ Κ ΖΑΧΑΡΗ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ?

944ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουλ 19, 2012 2:25 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
nakos έγραψε: τι να σου πω βρε χρυσα μου!! Σαλια εχουμε πολλα χερακια μεσα στο στοματακι βαζουμε αλλα δεν τα βλεπω ουτε πρησμενα ουτε ασπρισμενα!! Σαν να εχω καταλαβει οτι ειναι η κοιλιτσα του! Εμενα δεν εκανε κολικους κ δεν ξερω πως ειναι το κλαμα απο τους κολικους! Αλλα για παραδειγμα το βραδυ μου ξυπνησε 2 φορες μεσα στον υπνο του κ εκλαιγε απο πονο! Σφιγγοτανε σαν να ηθελε να κανει πορδιτσες κ εκλαιγε μεσα στον υπνο του! Ε ε τον πηρα κ εγω κ τον θηλασα κ ηρεμησε!! Εχτες εφαγα τουρλου με λαχανικα κ ισως τον πειραξε τι να πω!! Λετε να κανουμε κολικους αναδρομικα;
ΜΠΑ ΚΟΛΙΚΟΥΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑΝ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΧΘΕΣ ΕΦΑΓΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΦΑΣΟΛΙΑ Κ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΞΑΝ.ΑΝΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΡΩΩ ΚΑΝΕΝΑ ΟΣΠΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ...

946ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουλ 19, 2012 2:38 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
καλησπέρα μανούλες!! εδώ είμαστε κι εμεις. έχουμε μέρες να σας γράψουμε νέα μας αλλά σας διαβάζουμε όποτε προλαβαίνουμε Smile
με το θέμα κρεμούλες κι εγώ συμφωνω μαζί σας χωρίς βέβαια να υπερβάλλω... νομίζω οτι οταν έρθει η ώρα θα της δίνω και δικες μου (που το θεωρώ πιο σωστό) αλλά που και που και του εμπορίου!!!
κατά τα άλλα όλα καλά.. πήγαμε το πρώτο μας ταξιδάκι και όλα ήταν αψογα, η μικρή δεν γκρίνιαξε καθόλου στο ταξιδι. βέβαια μπάνιο στη θάλασσα δεν κάναμε ακόμα αλλά την επόμενη φορά σίγουρα θα το επιχειρήσουμε. φιλια σε ολες!! Smile Smile

947ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουλ 19, 2012 2:51 am

maria maroui

maria maroui
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
απο οσο ξερω κατι αναλογο υποστηριζει και ο δικός μας παιδίατρος, ευτυχώς γιατί κι εγώ κάτι τέτοιο έχω στο μυαλό μου.. Smile

948ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουλ 19, 2012 7:00 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια!!
σας γράφω από Σαλλόνικα! το ταξίδι χθες πήγε σούπερ. η μπέμπα έκλεψε τις εντυπώσεις! χαχαχα! κυρία ήταν, αφού κοιτούσε αριστερά κ δεξιά μετά ξεράθηκε στον ύπνο στην αγκαλιά μου.
Αλλά σήμερα δεν ξεκινήσαμε καλά. όλο γκρίνια και κλάματα. την ξέντησα, της έκανα ντουζ, ηρέμησε για λίγο κ πάλι κλάμα. Βυζί να μη θέλει με τη καμία κ μόνο το δάχτυλό της να την ηρεμεί. πολύ μανία με το δάχτυλο ρε παιδιά....
χρύσα κούκλα η δικιά σου!!!!!!! τι φατσούλα φοβερή είναι αυτή!!

949ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουλ 19, 2012 7:56 am

γκαλαιτζογλου

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
γεια σας και απο εμας!επιστεψαμε!αχ εμαθε αγκαλιες και βολτες και αντε να προσαρμοστει.....
διαβασα τα νεα σας μην απορειτε για τα δοντιαεμενα η μεγαλη μου εβγαλε 4,5 μηνων το πρωτο Shocked Shockedοποτε να τα περιμενετε ολα!
οσο για τις κρεμες που λετε εγω προσπαθησα στη μεγαλη μου πολυ με τα φρουτα ομως δεν τα ετρωγε με τιποτα τι μπισκοτα εβαζα τι γλυκα φρουτα δεν τα ετρωγε οποτε αναγκαστικα της εδινα σκονη και το απογ.φαριν λακτε και αργοτερα γιαουρτακια της αρεσαν πολυ.η μικρη ομως τα ετρωγε τα φρουτα οποτε ειναι στο παιδι μακαρι να τα τρωνε και να τα δινετε φρουτα τι πιο υγιεινο!
τωρα για το φαι ειμαι της αποψης οτι το ζουμακι που βραζει το κρεας κραταει ολες τις ουσιες αφου βεβαια το ξαφρισεις οποτε θα ακολουθησω οτι εκανα και στα αλλα και με τις κρεμες οτι τρωει.ενταξει δεν εγινε και κατι αν φαει το απογευμα μια κρεμουλα! Very Happy

950ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 38 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Πεμ Ιουλ 19, 2012 8:26 am

τατιανα

τατιανα

Χρύσα το έχω δει κ εγω αυτο!κάπως έτσι πιστεύω θα το πάμε.

Μαρια είδες τι καλή η μπουμπου σου;άδικα αγχωνοσουν.
Τώρα μπορει να έχει γκρίνια επειδή άλλαξε περιβάλλον.

Γεωργία καλώς μας ήρθες πάλι!!
Αυτο με το ζουμακι το είπες για το μαγείρεμα στον ατμο που είπαμε; Αυτο το babycook που είπα ναι μεν μαγειρεύει στον ατμο αλλα το ζουμακι που περισευει Κατω μπορείς να το βάλεις αφου το αλεσεις ή πριν.
Όσο το αν δεν τρώει φρούτα τότε θα βρω κάτι να το αντικαταστησω ή θα θηλαζει μέχρι να μάθει να τα τρώει προσωπικά το προτιμώ απο την σκόνη φρουτοκρεμα που κανονικά δεν θα πρεπε κ να λέγεται έτσι, τι έχει φρούτα σε σκόνη;
Όσο για απογευματινή κρέμα έχει κ βιολογικές χωρίς ζάχαρη κ άλλες προσθήκες απλά είναι πανάκριβες αλλα καλή λύση αν κάποια στιγμη δεν έχεις χρόνο!
Κακό δεν παθαίνουν απο αυτα σίγουρα όπως δεν παθαίνουν κ τίποτα αν πίνουν ξένο γάλα μια χαρα μεγαλώνουν αλλα το θέμα είναι τι είναι το καλύτερο!
Η Αδερφη μου μεγάλωσε με ένα σωρό αηδίες, δεν θηλασε κ αργότερα έτρωγε κρουασαν πατατάκια κ τηγανητες πατάτες συνεχειαα κ τώρα έχει πρόβλημα με το στομάχι της, εντάξει ίσως είναι κ στην φύση της αλλα η κακή διατροφη το επιβάρυνε.

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 38 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 20 ... 37, 38, 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | Πολιτισμός | Childhood, Family | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις