Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
278 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 278 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 41]

976ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 40 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουλ 21, 2012 5:08 am

τατιανα

τατιανα
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Ε πες της κ συ αν έχει τόσα ας τα δώσει αλλιώς μουγκα!
Αυτο το δήθεν θα σου δώσω τόσα κανε αυτο που θέλω με τρελενει... Αν έχεις αυτα τα λεφτά δωστα να τα κάνει ο άλλος ότι θέλει όχι κ καλα σου δίνω τόσα κανε το τραπέζι ας τα δώσει να καλύψετε πιο σοβαρές ανάγκες.
Εμένα του πήρε μποξερακια κ της λέει ο άντρας μου δεν θέλω τέτοια δεν τα βολευομαι φοραω βρακια(χαχαχα) ε μα του λέει τα πήρα ακριβά, της λέει εγω άμα σου πάρω στρινγκ 50€ θα το φορεσεις;;;χαχαχαχα ξεκαρδιστικα μιλάμε!!!ε Μετα ήθελε εμένα να μου πάρει μπικινι δώρο κ της είπε φέρε λεφτά καλύτερα να πάρει ότι θέλει.
Γιατί την άλλη φορα μου πήρε ένα φομπιζου εγω σπάνια φοραω κοσμήματα κ φεύγοντας το πήρε απο το μπάνιο που το είχα αφήσει γιατί παρεξηγηθηκε!

977ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 40 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουλ 21, 2012 5:17 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:Ε πες της κ συ αν έχει τόσα ας τα δώσει αλλιώς μουγκα!
Αυτο το δήθεν θα σου δώσω τόσα κανε αυτο που θέλω με τρελενει... Αν έχεις αυτα τα λεφτά δωστα να τα κάνει ο άλλος ότι θέλει όχι κ καλα σου δίνω τόσα κανε το τραπέζι ας τα δώσει να καλύψετε πιο σοβαρές ανάγκες.
Εμένα του πήρε μποξερακια κ της λέει ο άντρας μου δεν θέλω τέτοια δεν τα βολευομαι φοραω βρακια(χαχαχα) ε μα του λέει τα πήρα ακριβά, της λέει εγω άμα σου πάρω στρινγκ 50€ θα το φορεσεις;;;χαχαχαχα ξεκαρδιστικα μιλάμε!!!ε Μετα ήθελε εμένα να μου πάρει μπικινι δώρο κ της είπε φέρε λεφτά καλύτερα να πάρει ότι θέλει.
Γιατί την άλλη φορα μου πήρε ένα φομπιζου εγω σπάνια φοραω κοσμήματα κ φεύγοντας το πήρε απο το μπάνιο που το είχα αφήσει γιατί παρεξηγηθηκε!
Ααααααα τελικά όλες ίδιες ειναι απλα η δικια μου ειναι πολυ κοντά.......εσείς ποτε θα βαπτισεται την ναταλια σας?

978ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 40 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουλ 21, 2012 5:23 am

τατιανα

τατιανα
dinaki78 έγραψε:
Ααααααα τελικά όλες ίδιες ειναι απλα η δικια μου ειναι πολυ κοντά.......εσείς ποτε θα βαπτισεται την ναταλια σας?

Δεν θα την βαπτισουμε, θα το κάνει όταν μεγαλώσει κ το αποφασίσει μονη της.

979ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 40 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουλ 21, 2012 5:26 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
dinaki78 έγραψε:

Δεν θα την βαπτισουμε, θα το κάνει όταν μεγαλώσει κ το αποφασίσει μονη της.
Μάλιστα....προχωρημένο !

980ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 40 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουλ 21, 2012 5:59 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Ρε κορίτσια ειναι 3 μέρες που η μπεμπα ειναι ανήσυχη όλη μέρα,τρώει τα χερια της πετάγεται μέσα στον υπνο της με τρελό κλάμα....το φαΐ το τρώμε κανονικά,το βράδυ κοιμόμαστε ήρεμα και στην ώρα μας,πυρετο δεν έχουμε....λετε να ειναι αλμα?ειμαςτε στο τέλος της 17ης βδομάδας

981ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 40 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουλ 21, 2012 8:12 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
πεθερες πονεμενη ιστορια, κ εγω παντος αν μπορουσα να μην την ξαναδω ποτε, θα ηταν τελεια. για χατηρι του αντρα μου για να μη στεναχωριεται της κανω την καλη... αλλα ευχαριστος θα την ξεμαλλιαζα σε τετοια σημειο με εχει φτασει. ευτηχως που μενει μακρια κ την βλεπω 1 2 φορες το χρονο!!!

982ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 40 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουλ 21, 2012 8:46 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
elpidamamy έγραψε:πεθερες πονεμενη ιστορια, κ εγω παντος αν μπορουσα να μην την ξαναδω ποτε, θα ηταν τελεια. για χατηρι του αντρα μου για να μη στεναχωριεται της κανω την καλη... αλλα ευχαριστος θα την ξεμαλλιαζα σε τετοια σημειο με εχει φτασει. ευτηχως που μενει μακρια κ την βλεπω 1 2 φορες το χρονο!!!
τυχερουλα!!!!!!!ενω εγω τη βλεπω 1-2 φορες τη μερα!!!!!

983ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 40 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουλ 21, 2012 10:06 am

Ντάλια

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπερααααα!!!! Πωπω,εχω να γραψω κατι μηνες... Εμπλεξα με τον μπεμπη και δεν μπαινω καθολου!!! Μεγαλωσαν τα μπεμπινια μας ε; Κουκλια ειναι ολα, να τα χαιρεστε ολες!! Εμεις καναμε προχθες το 2 εμβολιο, 2 τσιμπιματα μαζι,ενα στο καθε ποδι ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 40 534787 ευτυχως χαλαρα το πηρε.. Rolling Eyes Κατα τα αλλα πολυ καλα, θηλαζει αποκλειστικα και κοιμαται αρκετα θα ελεγα(τουλαχιστον το βραδυ κοιμαται σερι και αυτο μου φτανει) Εχουμε φτασει αισιως τα 7600!! κιλα και συνεχιζουμε! Αχ δεν προλαβαινω να διαβασω οοολα τα νεα σας, ειναι πολλες οι σελιδες, ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα μπεμπινια σας ακομα καλυτερα!! Μου λειψατε ολον αυτο τον καιρο.. Ααχ,που ειναι εκεινες οι ξεγνοιαστες εποχες της εγκυμοσυνης που εμπαινα καθε μερα να δω τι κανετε..χιχιχι Καλη συνεχεια σε ολες!!! Very Happy

984ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 40 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουλ 21, 2012 11:56 am

τατιανα

τατιανα
Που είσαι βρε Νταλια χαθηκες όπως κ πολλές ακόμα!
Χάρηκα με τα νέα σας, σούπερ ο μπεμπης σου!
Εμείς ακόμα ξενυχταμε γιατί τρώει ανα 2-3 ώρες την νύχτα και την μερα είμαστε όλο αγκαλιτσες κ παιχνίδια Μονή της δεν κάθεται!
Οντος η ξενοιαστες στιγμές της εγκυμοσύνης τελείωσαν αλλα τώρα είναι τρέλα τα μωρακια μας εγω νιώθω να την αγαπώ όλο κ περισσότερο όσο περνάει ο καιρός.
Να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου...

985ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 40 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Σαβ Ιουλ 21, 2012 12:38 pm

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μπραβο νταλια, σουπερ ολοκληρος αντρας!!! εμενα κοιμηθηκε κοριτσια πολυ ευκολα σημερα, πηγαμε βολτα γυρισαμε κατα τησ 10 θυλασε κ κοιμηθηκε κατευθιαν!!! φιλακια σε ολες

986ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 40 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 22, 2012 1:58 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;ΟΛΟ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Κ ΔΕ ΓΡΑΦΩ!ΟΥΦ!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΥ ΓΕΛΑΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΗΧΟ!!!!!!!!ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ?ΧΘΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΡΑΒΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΣΙΩΠΗ!ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΕ ΜΕ ΤΟ ΣΙΩΠΗ.ΕΝ ΤΕΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ!ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΜΕΣΩΣ!

987ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 40 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 22, 2012 2:09 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;ΟΛΟ ΜΠΑΙΝΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΟΛΟ ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Κ ΔΕ ΓΡΑΦΩ!ΟΥΦ!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΥ ΓΕΛΑΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΗΧΟ!!!!!!!!ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ?ΧΘΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΙΜΗΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΚΡΑΒΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΣΙΩΠΗ!ΚΑΙ ΓΕΛΑΓΕ ΜΕ ΤΟ ΣΙΩΠΗ.ΕΝ ΤΕΛΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΕΣΕ!ΚΑΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΜΕΣΩΣ!
Καλα Χρυσα σε νιωθω..εχει καμια 10ρια μερες που μας το κανει και εχουμε τρελλαθει, και καθε φορα με κατι διαφορετικο......αχ μεγαλωνουν τα κοριτσια μας!!!!!!!!!

988ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 40 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 22, 2012 3:08 am

Mamma_Mia!

Mamma_Mia!
Σιωπηλή δύναμη
Σιωπηλή δύναμη
γεια σας κοριτσια! ποσο σε καταλαβαινω ντινακι για αυτο το πανω - κατω..παντως εγω αν ειχα δικο μου σπιτι θα ημουν εκει τωρα χεχε...με τον θηλασμο με εχουν πρηξει και εμενα, αν δεν ειχα εσας που σας διαβαζα κ εβλεπα οτι περνατε τα ιδια θα σταματουσα γιατι μου ελεγαν το μωρο δεν χορταινει.τωρα μου λενε να δινω τσαι γιατι θα παθει αφυδατωσει κ θα του βαλουν ορο ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 40 679259 (η πεθερα) κ οταν λεω οτι αν μπορεσω θα το θηλασω μεχρι κ δυο χρονια με κοιτανε σαν ουφο κ λενε "εεε αυτα τα κανανε παλια" λες κ εγω θα το κανω για οικονομια ελεοςςς
οσο για τα ουλα εχουν πρηστει πολυ κ η παιδιατρος λεει αρχισαν να φυτρωνουν απο τις ριζες και φαγουριζεται.ολη μερα τα χερια στο στομα κ τον ενοχλουν πολυ.
τωρα θα ενημερωθω και για τις τροφες που λεγατε .αχ τι καλα που εχω και εσας κ μου ανοιγετε τα ματια γιατι εδω που μενω αυτα ειναι ψιλα γραμματα Laughing ωχ φανταζομαι τι θα ακουσω παλι

989ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 40 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 22, 2012 3:17 am

τατιανα

τατιανα
Αχ κορίτσια δεν υπάρχει ωραιότερο πράγμα απο τα χαμογελα κ τα γελακια λιωνωωω!!
Εμένα χθες ανακάλυψε τα πόδια της κ τώρα συνέχεια τα πιάνει κ προσπαθεί να τα βάλει κ στο στόμα πολυ γέλιο!

Επεισόδιο Πεθερα 1: όταν ήρθαν κρατούσα εγω την Νατάλια κ παει η Πεθερα να την πιάσει της λέω κάτσε να σε δει λίγο γιατί δεν σας ξέρει κ θα κλαψει όχι μου λέει δεν θα κλαψει σε μένα καταλαβαίνει πως είμαι αίμα της κ μου την περνει με το ζόρι γκρρρρ Μετα έλεγε κοιτα κοιτα δεν κλαίει κ η μικρη κάνει τα χειλακια προς τα Κατω έτοιμη να κλαψει κ της την πήρα.
Ο Πεθερος άψογος όμως με φίλησε κ μου είπε μπράβο κ σευχαριστουμε για την κούκλα που γεννησες.
Τώρα την κοιμησα κ τους έστειλα για σουβλάκια γιατί δεν κοιμάται η μικρη με φασαρία.

990ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 40 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 22, 2012 4:40 am

elpidamamy

elpidamamy
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα υπομονη κουκλα μου, υπομονη!!!!

991ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 40 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 22, 2012 4:50 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕΣ Very Happy Very Happy Very Happy ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ!ΥΠΟΜΟΝΗ.ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΕΘΕΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ...ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΗΛ.ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!ΧΑΧΑΧΧΑ.

992ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 40 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 22, 2012 4:56 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Mamma_Mia! έγραψε:γεια σας κοριτσια! ποσο σε καταλαβαινω ντινακι για αυτο το πανω - κατω..παντως εγω αν ειχα δικο μου σπιτι θα ημουν εκει τωρα χεχε...με τον θηλασμο με εχουν πρηξει και εμενα, αν δεν ειχα εσας που σας διαβαζα κ εβλεπα οτι περνατε τα ιδια θα σταματουσα γιατι μου ελεγαν το μωρο δεν χορταινει.τωρα μου λενε να δινω τσαι γιατι θα παθει αφυδατωσει κ θα του βαλουν ορο ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 40 679259 (η πεθερα) κ οταν λεω οτι αν μπορεσω θα το θηλασω μεχρι κ δυο χρονια με κοιτανε σαν ουφο κ λενε "εεε αυτα τα κανανε παλια" λες κ εγω θα το κανω για οικονομια ελεοςςς
οσο για τα ουλα εχουν πρηστει πολυ κ η παιδιατρος λεει αρχισαν να φυτρωνουν απο τις ριζες και φαγουριζεται.ολη μερα τα χερια στο στομα κ τον ενοχλουν πολυ.
τωρα θα ενημερωθω και για τις τροφες που λεγατε .αχ τι καλα που εχω και εσας κ μου ανοιγετε τα ματια γιατι εδω που μενω αυτα ειναι ψιλα γραμματα Laughing ωχ φανταζομαι τι θα ακουσω παλι
ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΛΕΩ ΝΑΙ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ.ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΦΑΓΗΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΠΙΟ ΛΙΓΟ...ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΙΛΗ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ...ΝΑΙ ΝΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ.Η ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΘΗΛΑΖΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΗΣ ΕΙΧΑ ΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΚΡΕΜΕΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΑΣΕ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΠΩΣ ΑΠΕΦΥΓΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ...ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙΟΛΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ...ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑΙ

993ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 40 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 22, 2012 5:11 am

τατιανα

τατιανα
XRYSA M έγραψε:ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕΣ Very Happy Very Happy Very Happy ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ!ΥΠΟΜΟΝΗ.ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΕΘΕΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ...ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΗΛ.ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!ΧΑΧΑΧΧΑ.
Χαχαχα ναι είδες;;; Κ ποσα έχω να ακούσω!
Είσαι τυχερή που έχεις καλη Πεθερα εντάξει κ μένα κακιά δεν είναι αλλα είναι πολυ ενοχλητική κ επιμονή κ ήταν πολυ καλύτερη όταν ζούσαμε Πειραιά μόλις φύγαμε μάλλον με αντιπαθησε ότι της πήρα τον γιο μακριά!

Ελπιδα υπομονη κάνω τι άλλο;;

Το άλλο πρόβλημα είναι ότι είμαστε 5 ενήλικες κ τώρα το καρεκλακι δεν χωράει στο αμάξι κ μου λένε όλοι αγκαλια το μωρο, εγω φοβάμαι όμως κ αν γίνει τίποτα; Λέω καλύτερα να κάνει διπλές διαδρομές κ μόνο ο Πεθερος μου συμφωνεί.

Όσο για το ναι ναι που λες Χρύσα συμφωνωωω δεν έχει νόημα να εξηγεις κ εγω έτσι τώρα ναι ναι λέω, δεν είδες τι είπε κ η κοπέλα στο θέμα δεν με θέλει το μωρο μου; Δεν είμαι λέει φανατικη του θηλασμου σαν της άλλες που το περνούν πατριωτικά..κ εννοεί εσάς που της δώσατε συμβουλές για να θηλασει, βρε ας κάνει ο καθένας ότι γουστάρει!!

994ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 40 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 22, 2012 5:39 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Τατιανα μου υπομονη...σου το λεει ενας ανθρωπος που εχει ξεπερασει τα ορια υπομονης....θα ακουσεις ενα σωρο μ...ιες κανε τον κινεζο για την ψυχικη σου και την συζυγικη σου υγεια!!!!
όσο για τα ποδαρακια της Ναταλιας....τρελλαινομαι!!!!!!!αφου σας εχει μαθει και ο αντρας μου ...του λεω η Ναταλια ανακαλυψε τα ποδια της αρα σε καμια 20αρια μερες και εμεις....

995ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 40 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 22, 2012 5:41 am

dinaki78

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
τατιανα έγραψε:
XRYSA M έγραψε:ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΕΣ Very Happy Very Happy Very Happy ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ!ΥΠΟΜΟΝΗ.ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΕΘΕΡΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΠΕΙ...ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΤΗΛ.ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...ΑΥΤΟ ΠΑΝΤΩΣ ΤΑΤΙΑΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΙ ΝΑ ΠΩ!!!ΧΑΧΑΧΧΑ.
Χαχαχα ναι είδες;;; Κ ποσα έχω να ακούσω!
Είσαι τυχερή που έχεις καλη Πεθερα εντάξει κ μένα κακιά δεν είναι αλλα είναι πολυ ενοχλητική κ επιμονή κ ήταν πολυ καλύτερη όταν ζούσαμε Πειραιά μόλις φύγαμε μάλλον με αντιπαθησε ότι της πήρα τον γιο μακριά!

Ελπιδα υπομονη κάνω τι άλλο;;

Το άλλο πρόβλημα είναι ότι είμαστε 5 ενήλικες κ τώρα το καρεκλακι δεν χωράει στο αμάξι κ μου λένε όλοι αγκαλια το μωρο, εγω φοβάμαι όμως κ αν γίνει τίποτα; Λέω καλύτερα να κάνει διπλές διαδρομές κ μόνο ο Πεθερος μου συμφωνεί.

Όσο για το ναι ναι που λες Χρύσα συμφωνωωω δεν έχει νόημα να εξηγεις κ εγω έτσι τώρα ναι ναι λέω, δεν είδες τι είπε κ η κοπέλα στο θέμα δεν με θέλει το μωρο μου; Δεν είμαι λέει φανατικη του θηλασμου σαν της άλλες που το περνούν πατριωτικά..κ εννοεί εσάς που της δώσατε συμβουλές για να θηλασει, βρε ας κάνει ο καθένας ότι γουστάρει!!
Για το καρεκλακι μην το διαπραγματευετεις.....και αμα θελουν!ακου εκει αγκαλια το μωρο...αεροσακος... Twisted Evil

996ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 40 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 22, 2012 5:54 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Tatiana ti na po giayto to thema.Eipa k ego na ths po kati giati krima na talaiporeite tzaba k ayth me thilastra.Thn dikaiologo giati kai ego otan gennhsa ta parexhgousa ola.Alla aytoi oi giatroi den paizontai kopse to thilasmo giati exei iktero to moro.!Ola sto vomo tou xrhmatos.Ontos gia to kareklaki mhn to diapragmateuteis.

997ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 40 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 22, 2012 6:21 am

XRYSA M

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΙΣ 50 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ?

998ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 40 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 22, 2012 6:24 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Γειά σας κ απο εμένα!!!
ψηνόμαστε στη ΘΕσ/νίκη!!
πωπω τατιάνα υπομονή με τη τρελλή!! ευτυχώς κ εγώ σαν τη Χρύσα έχω καλή πεθερά. το μόνο που μου τη σπάει είναι οτι ακόμα (μετά απο 11 χρόνια που τη ξέρω) της μιλάω στον πληθυντικό. περιμένω απ αυτή να μου το κόψει αλλά δεν το κάνει. μάλλον γουστάρει το σεβασμό. εμένα όμως μου τη σπάει αφάνταστα... anyway!!
τι καλά που άρχισαν να γελάνε τα μπεμπάκια σας!!! εμένα ακόμα είναι στο mute.. γελάει μεν αλλά χωρίς ήχο!!!
από τότε που ανεβήκαμε επάνω έχω διαταράξει πλήρως το πρόγραμμά της. αυτή ξυπνάει το βράδυ μόνο για να πιπιλίσει το δάχτυλό της κ εγώ νομίζω οτι πεινάει... με αποτέλεσμα να τη ταίσω χθες 3 φορές μες το βράδυ. εκεί που παλιά ξυπνούσε μία φορά.. ε το παιδί έκανε κακά 3 φορές μόνο το βράδυ κ άλλες τόσες τη μέρα. αν είχε μιλιά θα έλεγε ¨φτάνει πια τόσο φαί!"
δεν ξέρω τι να κάνω με το δάχτυλο!!! εσάς το πιπιλάει;;;
φιλάκια σε όλες κ καλά μπανάκια στις τυχερές!!

999ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 40 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 22, 2012 6:24 am

mommy2be

mommy2be
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
XRYSA M έγραψε:ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΙΣ 50 ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ?

Μάλλον Χρύσα!! τι κουκλί η δικιά σου! για τσίμπημα είναι!!!

1000ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 - Σελίδα 40 Empty Απ: ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2012 Κυρ Ιουλ 22, 2012 9:09 am

jerrysofaki

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΑ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΠΑΧΥΝΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ!!! ΕΛΕΟΣ? ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΙΖΩ ΑΝΑ 2ΩΡΟ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΛΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΕΙ ΤΟΥ ΜΙΛΑΕΙ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΤΑΙ ! ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ!!!ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΘΕΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ...

ΤΑΤΙΑΝΑ, Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΛΕΙΠΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΕΑ ΝΑ ΑΝΕΒΩ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ 3 ΜΗΝΕΣ...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ!!!

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΕΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ 2 ΒΡΑΔΥΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΑΜΕ ΑΝΑ 2ΩΡΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. ΙΣΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΟΥΜΕ 3-4 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ.
ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΜΠΕΜΠΕ ΣΑΣ ΤΣΑΡΚΑ?

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΛΙΑ, ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΟΝΤΑΙ!!! Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΓΕΛΑΕΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ . ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΠΝΙΓΕΤΑΙ...
ΑΣΕ ΔΕ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ! Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΞΕΚΑΡΔΙΖΕΤΕ. ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΣΑΤΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΔΕΙΣ...

ΑΥΤΑ...ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 40 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 21 ... 39, 40, 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις