951 Απ: Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #5 Τετ Μάης 16, 2012 9:03 am
joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
OU mana m me auti tin pethera....
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
toutounaki έγραψε:Joannoua μου δεν ειμαι δυσαρεστημενη, απλως εκεινος ποτε δε θα με παρει τηλ να με ρωτησει πως παω παρολο που εχω προβληματα... Ν' αλλάξω τωρα ειναι αργα, νομιζα παντως πως ετσι γινεται παντα η 'ασθενής' έχει την πρωτοβουλία... Διαβαζω ομως τα κοριτσια και βλεπω δεν ισχυει αυτο που νομιζα τελικα...
toutounaki έγραψε:Joannoua μου δεν ειμαι δυσαρεστημενη, απλως εκεινος ποτε δε θα με παρει τηλ να με ρωτησει πως παω παρολο που εχω προβληματα... Ν' αλλάξω τωρα ειναι αργα, νομιζα παντως πως ετσι γινεται παντα η 'ασθενής' έχει την πρωτοβουλία... Διαβαζω ομως τα κοριτσια και βλεπω δεν ισχυει αυτο που νομιζα τελικα...
γεια σας κοριτσακια κι απο μενα!!frans έγραψε:mpempa polu kala einai..
ego piga 8 tou mina kai tha pao telos.
koritsares pos eiste?
demi krata gera. sou stelno kai go thetiki energia!!!
paragkeila tin deutera panes chicco giati gia miso mina exoun ekptosi 15% kai tha rthoun simera mallon.
bebek6 έγραψε:γεια σας κοριτσακια κι απο μενα!!frans έγραψε:mpempa polu kala einai..
ego piga 8 tou mina kai tha pao telos.
koritsares pos eiste?
demi krata gera. sou stelno kai go thetiki energia!!!
paragkeila tin deutera panes chicco giati gia miso mina exoun ekptosi 15% kai tha rthoun simera mallon.
Φρανς μου την ειδα κι εγω αυτη την προσφορα της κικο και το σκεφτομαι αλλα δεν ξερω τι νουμερο να παρω. πρεπει να παρεις δυο κιβωτια λεει για να γινει η εκπτωση. να παρω για νεογεννητα η το επομενο? η γινεται να παρουμε ενα κι ενα?
Joannoua μου ωραια εκει σ εσας? τι να του πω? σαν περιοχη? ασε που απο χθες ακουμε συνεχεια το Τηλλυρκώτισσα!! θελω κι εγω καποια στιγμη να σας επισκευτω για διακοπες!μετα τη γεννα βεβαια!αν ερθω παρε τα μωρα σου να παμε για καφε!!
bebek6 έγραψε:Joannoua μου θα χαρω πολυ να σε συναντησω! δεν εχω f/b αλλα μπαινω απο του αδερφου μου καμια φορα. πως σε λενε? τον αδερφο μου panagiotis rs. Α! και χαλαρα τωρα με τις δουλειες! πρεπει να εχουμε ενεργεια για μετα! στα λεω εγω που τρεχω απ το πρωι ως το βραδυ και τα λεω σ εσενα που εχεις ηδη 2 παιδια να σε τρεχουνε, τελοσπαντων οσο μπορεις ξεκουρασου.
Τουτουνακι μου κουραγιο, σκεψου ησουν απο τις τελευταιες της λιστας και τωρα εισαι πριν απο μερικες απο μας! η ουρα μας εμεινε βρε! κι εγω οταν ανακατευομαι αυτο λεω! σιγα! δυο μηνες! μπροστα σ αυτο που τραβαω τοσο καιρο.. και να σκεφτεσαι να ειναι καλα το μωρακι πανω απ ολα κι εμεις σε λιγο μια χαρα θα ειμαστε ξανα!!
Panagiotis Rsjoannoua3 έγραψε:Bebek m vrika pollous me etsi onoma agapi..
teleia Frans mou! tha ta paraggeilw ki egw!!! apo ena ki ena kai se kali meria!! xaxaxxa!!frans έγραψε:bebek mou ego katalaba oti einai mexri duo paketa i ekptosi ana paragkellia, allios tha epairna ta pampers olou tou xronou!! mou irthane to proi paragkeila 1 newborn kai 1 mini kai plirosa akribos mono 47,60 otan mou ta eferan.
sumferei polu pantos giati fadasou oti ta pampers bgainoun 0,30 to kommati eno tis chicco 0,17, kai tora me tin ekptosi 0,14. to mono pou me anusixouse itan mipos to newborn itan megalo (ksexulomeno san megethos, giati se merikes markes sumbainei kai auto kai leronetai to paidaki) alla einai mikroutsiko kai sumfona me tous upologismous mou pano apo 3500 i mpempa mou den tha bgei...
toutounaki oute emena me pairnei o giatros mou til, ase pou ores ores den ton brisko kan....
bebek6 έγραψε:Τουτουνακι μου κουραγιο, σκεψου ησουν απο τις τελευταιες της λιστας και τωρα εισαι πριν απο μερικες απο μας! η ουρα μας εμεινε βρε! κι εγω οταν ανακατευομαι αυτο λεω! σιγα! δυο μηνες! μπροστα σ αυτο που τραβαω τοσο καιρο.. και να σκεφτεσαι να ειναι καλα το μωρακι πανω απ ολα κι εμεις σε λιγο μια χαρα θα ειμαστε ξανα!!
joannoua3 έγραψε:Kalinuxta sas...
mpempa mou na se kerasw,egw kateva katw!!pigaine avrio se ena manaviko tha exei sigoura! filakia polla k an pas sto dentro me prosoxi!!!!!!μπεμπα2012 έγραψε:kale kai ego zhlepsa poios einai autos o giatroudakos pou pernei to koritsi mas kathe ligo
ama einai kai nostimos mmmmmm m thn ligoura tha meinoume xixixixiix
loipon akouste ti epatha me epiase ligoura gia kerasia .k prin ligo htan o ksaderfos tou antra m kai leei piso apo to spiti mas uparxei ena dentro m kerasia pou den anhkei se kanenan exo lisaksei koritsia na pao h n mhn pao xaxxaxaxax
Μετάβαση στη σελίδα : 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης