1 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #8 Κυρ Ιουλ 08, 2012 5:58 am
μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
αντε καλοδεχουμενα τα νινακια μας
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 12 ... 23
και αφου ειναι μικρουλα γιατι δεν περιμενετε??εμεις δεν θα περιμενουμε μαλλον(εκτος κ αν αποφασισει να ερθει μεχρι παρασκευη) γιατι ειναι μεγαλουλα 3800MARIA TR έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!! Απο ότι διαβάζω έρχονται σιγά σιγά και τα δικά σας τα μωράκια, σας δίνουν τα σημάδια τους! Με το καλό, μην αγχώνεστε, είναι ωραία να έρχονται φυσιολογικά. Κ εμένα το καλό μου προσπαθεί να'ρθει φυσιολογικά (συσπάσεις, αίσθημα βάρους) αλλά δεν θα την αφήσουμε δυστηχώς(είναι πολύ μικρούλα).
elbono έγραψε:
και αφου ειναι μικρουλα γιατι δεν περιμενετε??εμεις δεν θα περιμενουμε μαλλον(εκτος κ αν αποφασισει να ερθει μεχρι παρασκευη) γιατι ειναι μεγαλουλα 3800
MARIA TR έγραψε:elbono έγραψε:
και αφου ειναι μικρουλα γιατι δεν περιμενετε??εμεις δεν θα περιμενουμε μαλλον(εκτος κ αν αποφασισει να ερθει μεχρι παρασκευη) γιατι ειναι μεγαλουλα 3800
Με το ζόρι μας έφτασε τα 2 κιλά. Δεν αναπτύσετε σωστά και καλύτερα να το πάρουμε υγιή για να μην μας τύχει τίποτα κακό. Την Τετάρτη μπαίνω για και καισαρική.
MARIA TR έγραψε:
Με το ζόρι μας έφτασε τα 2 κιλά. Δεν αναπτύσετε σωστά και καλύτερα να το πάρουμε υγιή για να μην μας τύχει τίποτα κακό. Την Τετάρτη μπαίνω για και καισαρική.
αντε με το καλο τοτε να ελευθερωθεις!!!!!μπεμπα2012 έγραψε:αχ μακαρι να βγω ψευτρα αλλα σημερα η αυριο θα γεννησω μ φαινεται
μπεμπα2012 έγραψε:εμετο θελω να κανω ελεος και εχω και μικροπονακια κατω χαμηλα
MARIA TR έγραψε:elbono έγραψε:
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3 ... 12 ... 23
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης