Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
688 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 688 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 23]

Astarte

Astarte
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσάκια να σας ζήσουν! Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #8 - Σελίδα 3 875502

Άντε να παίρνουμε σειρά σιγά σιγά!

Πήγα σήμερα στη γιατρό για καρδιοτοκογράφημα και μέτρηση τραχήλου, όλα μια χαρά, ο τράχηλος πήγε στα 2,7, αν δεν έχω γεννήσει μέχρι την Κυριακή θα ξαναπάω τη Δευτέρα. θα πάρω και τη 41 εβδομάδα τη βλέπω τη δουλειά affraid
Της φωνάζω ΒΓΕΣ ΒΓΕΣ δε με ακούει άντε να σπρώξει λιγουλάκι. Με ρώταγε η γιατρός καλά ρε παιδί μου κάνα πόνο κάνα πέτρωμα... τρίχες. Μου είπε πάντως να μην αγχώνομαι, θα έρθει, θα το εξαντλήσουμε!
Το δωμάτιό μου το έχω ετοιμάσει, έβαλα υποσέντονο αδιάβροχο, έχω έτοιμες αποστειρωμένες πετσέτες, πανιά, Μπεταντίν, Ντετόλ, όλα κομπλέ! Μέχρι και μπάλα πιλάτες έβαλα να κάνω ασκήσεις να "ανοίγω". Η κοιλιά τούμπανο και η μικρή αράζει και πίνει μπύρες. Γκρρρρ.

Στείλτε της ενέργεια εξόδου κορίτσιααααα θέλω να δω μουρίτσα μπέμπας μου!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaxa!!! geia sou re Astarte!!! na deis mouritsa to syntomotero kai anypomonoume kai gia leptomereies gia thn empeiria tou toketou sto spiti! eimaste peryfanes pou s exoume stin omada mas!!!!

kalo vrady ki apo mena kai kalo ksimerwma koritsakia mou!!!! den to kovw na koimamai alla paw na ksaplwsw,estw! filia!!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσιαααα

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalimera koritsia mou!!!!!!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Kalimera koukles....

Zesti ox panagia m...
Edw k liges meres kimame me klimatistiko...

Astarte m suntoma tha vgei to mikroulli s min anisixeis...
Egw sto prwto m mwraki piga stis 42 eudomades...

Bebek m exeis kathe ligo kaoures agapi???
Egw wres wres k pinw ligo gala na m perasei...

Mpempa m pote me to kalo esu ksexasa dustixws...

Xrussa m pisteuw fasi einai k tha perasei agapoulla m min fwvase...

Egw re koritsia kimithika ap tis 7 to vradu epses...

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Astarte μας κανεις περιφανους και μονο που εισαι στην ομαδουλα μ μπραβω σου περιμενω πως και πως να μας πεις την εμπειρια σου

εγω μπενω 12 του μηνος 8 η ωρα το πρωι

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
joanna mou den exw kathe vrady kaoures, eftyxws. filia koritsia paw giatro! tha ta poume argotera!!!
ontws aforiti i zesti kai exw kai ena swro douleies eksw simera!!

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλημέρα κορίτσια, εμείς χθες είχαμε γιατρό, κεφάλι κάτω αλλά δεν έχει εμπεδωθεί, τα γραμμάρια μας 2.880. Χέρι τελικά δεν μου έβαλε, ίσως την άλλη φορά. Μου έκανε και καρδιοτοκογράφο γιατί η μπεμπούλα αν και έκοψα εδώ και 10 μέρες τα Yutopar είχε υψηλούς παλμούς αλλά μάλλον έφταιγε η ύπτια θέση μου που μου προκαλεί ταχυκαρδία και ανεβάζει και τους παλμούς του μωρού, μου είπε να κοιμάμαι αποκλειστικά στο αριστερό πλευρό Mad που δεν μου αρέσει καθόλου! Κατά τα άλλα να πάω για μπάνιο και να περπατάω αν και με αυτή τη ζέστη δεν έχω σκοπό να βγώ από το σπίτι.

Πονάκια χαμηλά έχω εδώ και 2-3 μέρες, κράμπες στην κοιλιά, συσπάσεις ακανόνιστες και πόνο στο ηβικό οστό..

Πήρα και το οκ για φυσιολογικό τοκετό με την μυωπία μου αλλά κάθε μέρα που περνάει θέλω να την βγάλω να την γνωρίσω τόσο πολύ που στο τέλος με βλέπω να παρακαλάω για καισαρική Sad

Toutounaki να την χαίρεσαι την μπέμπα σου, στα κιλά που είσασταν ήταν εγγύηση ότι θα ήταν όλα καλά.
Astarte ένα μεγάλο respect και για την υπομονή και για τον τρόπο που έχεις επιλέξει να γεννήσεις.

59Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #8 - Σελίδα 3 Empty ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ! Τρι Ιουλ 10, 2012 12:42 am

KRISTI 1

Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλησπερα κοριτσια!τι κανετε?εμεις ειμαστε καλα,η μπεμπα κοιμαται και τρωει κατα τα αλλα δεν την ακουμε!ειναι πολυ καλη!εγω ειμαι καλα,η τομη δεν με τραβαει αλλο,κινουμαι ανετα εκοψα και τα ραμματα!το μωρο μου μεγαλωνει πολυ γρηγορα καλε,εχει κανει μαγουλα και διπλες παντου!με το καλο και σε οσες δεν γεννησαν ακομα και υπομονη με την ζεστη!εγω τωρα με την ζεστη ειμαι χειροτερα απο πριν γεννησω,γιατι βαζουμε κλιματιστικο μονο βραδυ και στο πολυ χαλαρο,και ολη μερα που την θηλαζω η απλα την εχω πανω μου στααααζωωωω!!

supermom

supermom
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
Toutounaki να σου ζήσει! Πόπη κι εσύ με το καλό! Ο γιατρός σου σε άφησε να προχωρήσεις αρκετά παρ´ όλο που είναι το δεύτερο παιδάκι σου! Μπράβο!

Εγώ χθες πήγα για καρδιοτοκογράφο, όλα καλά, εκτός απροόπτου την άλλη Πέμπτη θα έχω τον μπέμπη αγκαλιά. Με έχει πιάσει ένα άγχος, σήμερα είδα κάτι σταγονίτσες στο εσώρουχο. Αλλά όταν σκουπίζομαι στην τουαλέτα δεν έχω τίποτα κ επειδή μου είχε ξανασυμβεί πριν λίγο καιρό θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι τίποτα. Θα δείξει. Φεύγουμε κ Χαλκιδική γμτ σήμερα κ έχω να ετοιμάσω κάποια πράγματα...όλα τα έχει η Μαριορή...

Τελοσπάντων ελπίζω να μην έχουμε εκπλήξεις γιατί η ψυχολογία μου δεν τις σηκώνει αυτή την περίοδο.

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ti kanete? βρε συ σας βγαλανε ραμματα οσες κανατε καισαρικη ρωταω?εγω οταν εκανα στον γιωργο ραμματα δεν ειχ;α γιαυτο ρωταω

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
geia sas kores! pws paei? twra mazeftika spiti.. me evlepan sto dromo me tin koilia tourla kai mou elegan 'xara sto kouragio sou me tetoia zesti'! eimai treli i mana..
loipon o giatros mou eipe mamavi sxedon oti kai s esena, diladi einai peripou 2900gr, me to kefalaki katw alla oxi empedwmeno akoma Sad kai mou eksigise gia ta simedia tou toketou. mou eipe na ksanapaw se 10 meres sto iatreio tou, ektos aprooptou. afta!! eseis ti kanete???

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bebek μου πες μας κατι για τα σημαδια
κοπελες εγω δεν ειμαι καλα η ψυχολογια μου χαλια με το που ανοιξα το ματι μου εκανα εμετο εβγαλα ολη μου τη χολη γιαξ δεν αντεχω αλλο η ζεστη αφορητη ζαλιζομουν ενω ξυπνησα 10 μετα το φαγητο ξανακοιμηθηκα ο μπεμπης τα γνωστα του ερχετε κανενα πονακι δεν νιωθω καλα ψυχολογικα νιωθω κουρασμενη πολυ Sad

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυγολεμονη έγραψε:bebek μου πες μας κατι για τα σημαδια
κοπελες εγω δεν ειμαι καλα η ψυχολογια μου χαλια με το που ανοιξα το ματι μου εκανα εμετο εβγαλα ολη μου τη χολη γιαξ δεν αντεχω αλλο η ζεστη αφορητη ζαλιζομουν ενω ξυπνησα 10 μετα το φαγητο ξανακοιμηθηκα ο μπεμπης τα γνωστα του ερχετε κανενα πονακι δεν νιωθω καλα ψυχολογικα νιωθω κουρασμενη πολυ Sad
avgolemonaki mou afto me ta psyxologika to xw ki egw... den tin palevw,anyway...
mou eipe:
1. mporei na spasei o sakos, ta nera na trexoun k na to katalavw,
2.mporei na trypisei o sakos kai na exw liga liga ygra pou na min to katalavw amesws omws argotera tha einai perissotera ta ygra pou tha ftgoun ap ton sako kai
3.mporei na me piasoun oi ponoi,oi opoioi prepei na kratisoun panw apo 1 wra ana 5lepto. an einai ligotero apo wra den einai oi ponoi tis gennas kai einai krima leei na paw sto maieftirio k na ksanafygw i na kanw kaisariki.
kai stis 3 periptwseis ton pairnw tilefwno, kanw ena mpanaki kai ksekinaw xwris viasynes sto dromo! ante kai kali mas epityxia!!!!

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
χμ αμα αρχισουν να γινονται 5λεπτο και για μια ολοκληρη ωρα προλαμβιαινουμε να παμε και να μας ετοιμασουν?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυγολεμονη έγραψε:χμ αμα αρχισουν να γινονται 5λεπτο και για μια ολοκληρη ωρα προλαμβιαινουμε να παμε και να μας ετοιμασουν?
etsi mou eipe, oti prolavainoume kai oti kalytero na peraseis tous ponous sto spiti leei. tera den kserw an isxyei gia prwtotokous mono i genika giati esy exeis idi ena paidaki kai mi se parw sto laimo mou! rwta to giatro sou kai pes mas! alla skeftomoun oti exei dikio giati egw menw athina kai se misi wra eimai sto maieftirio, oi kopeles pou menoun eparxia kai theloun 1-1/2 wra na ftasoun pws prolavainoun?

frans

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
koritsares toutounaki, kdeli, markella elenitsa, kai opoia alli ksexasa, na sas zisoun panta gera kai xamogelasta!
ego eimai se mia katastasi locomondo "den prolabaino sou leo den prolabaino", me exei parei telios apo kato, ola ta kano opos na nai, exo uperboliko gala (kanoniki agelada!) kai to bgazo me to thilasto giati ponao (kathe fora kai mpoukali!) kai aisthanomai oti zo mia friki!! to mono kalo einai to moro mesa se ola auta!!
oso gia ton proin tha sas ta grapso aurio giati pali prepei na bgo...
me to kalo na erthoun ta morakia autis tis ebdomadas (mpempa gennas epitelous!!)
ug: pali den prolaba na diabaso ola ta munimata! soru alla oute toualeta den prolabaino na pao!!
sas filo oles kai euxomai ta kalutera!!
ug2: (foto) auti einai i omorfia mou, to fos kai i zoi mou!!

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
[quote="μπεμπα2012"]Astarte μας κανεις περιφανους και μονο που εισαι στην ομαδουλα μ μπραβω σου περιμενω πως και πως να μας πεις την εμπειρια σου

εγω μπενω 12 του μηνος 8 η ωρα το πρωι[/

Mpempa tin pempti dld agapi m tyxeroulla... Very Happy

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavi έγραψε:Καλημέρα κορίτσια, εμείς χθες είχαμε γιατρό, κεφάλι κάτω αλλά δεν έχει εμπεδωθεί, τα γραμμάρια μας 2.880. Χέρι τελικά δεν μου έβαλε, ίσως την άλλη φορά. Μου έκανε και καρδιοτοκογράφο γιατί η μπεμπούλα αν και έκοψα εδώ και 10 μέρες τα Yutopar είχε υψηλούς παλμούς αλλά μάλλον έφταιγε η ύπτια θέση μου που μου προκαλεί ταχυκαρδία και ανεβάζει και τους παλμούς του μωρού, μου είπε να κοιμάμαι αποκλειστικά στο αριστερό πλευρό Mad που δεν μου αρέσει καθόλου! Κατά τα άλλα να πάω για μπάνιο και να περπατάω αν και με αυτή τη ζέστη δεν έχω σκοπό να βγώ από το σπίτι.

Πονάκια χαμηλά έχω εδώ και 2-3 μέρες, κράμπες στην κοιλιά, συσπάσεις ακανόνιστες και πόνο στο ηβικό οστό..

Πήρα και το οκ για φυσιολογικό τοκετό με την μυωπία μου αλλά κάθε μέρα που περνάει θέλω να την βγάλω να την γνωρίσω τόσο πολύ που στο τέλος με βλέπω να παρακαλάω για καισαρική Sad

Toutounaki να την χαίρεσαι την μπέμπα σου, στα κιλά που είσασταν ήταν εγγύηση ότι θα ήταν όλα καλά.
Astarte ένα μεγάλο respect και για την υπομονή και για τον τρόπο που έχεις επιλέξει να γεννήσεις.

Mamavi m me to kalo agapi m...
Prospathise g fusiologiko toketo...
Egw mono fusiologika zitaw na gennaw...

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
KRISTI 1 έγραψε:καλησπερα κοριτσια!τι κανετε?εμεις ειμαστε καλα,η μπεμπα κοιμαται και τρωει κατα τα αλλα δεν την ακουμε!ειναι πολυ καλη!εγω ειμαι καλα,η τομη δεν με τραβαει αλλο,κινουμαι ανετα εκοψα και τα ραμματα!το μωρο μου μεγαλωνει πολυ γρηγορα καλε,εχει κανει μαγουλα και διπλες παντου!με το καλο και σε οσες δεν γεννησαν ακομα και υπομονη με την ζεστη!εγω τωρα με την ζεστη ειμαι χειροτερα απο πριν γεννησω,γιατι βαζουμε κλιματιστικο μονο βραδυ και στο πολυ χαλαρο,και ολη μερα που την θηλαζω η απλα την εχω πανω μου στααααζωωωω!!

Na s zisei i mikri agapi m...
Na tin xeresai...

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
supermom έγραψε:Toutounaki να σου ζήσει! Πόπη κι εσύ με το καλό! Ο γιατρός σου σε άφησε να προχωρήσεις αρκετά παρ´ όλο που είναι το δεύτερο παιδάκι σου! Μπράβο!

Εγώ χθες πήγα για καρδιοτοκογράφο, όλα καλά, εκτός απροόπτου την άλλη Πέμπτη θα έχω τον μπέμπη αγκαλιά. Με έχει πιάσει ένα άγχος, σήμερα είδα κάτι σταγονίτσες στο εσώρουχο. Αλλά όταν σκουπίζομαι στην τουαλέτα δεν έχω τίποτα κ επειδή μου είχε ξανασυμβεί πριν λίγο καιρό θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι τίποτα. Θα δείξει. Φεύγουμε κ Χαλκιδική γμτ σήμερα κ έχω να ετοιμάσω κάποια πράγματα...όλα τα έχει η Μαριορή...

Τελοσπάντων ελπίζω να μην έχουμε εκπλήξεις γιατί η ψυχολογία μου δεν τις σηκώνει αυτή την περίοδο.

Me to kalo agapi m

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebek6 έγραψε:geia sas kores! pws paei? twra mazeftika spiti.. me evlepan sto dromo me tin koilia tourla kai mou elegan 'xara sto kouragio sou me tetoia zesti'! eimai treli i mana..
loipon o giatros mou eipe mamavi sxedon oti kai s esena, diladi einai peripou 2900gr, me to kefalaki katw alla oxi empedwmeno akoma Sad kai mou eksigise gia ta simedia tou toketou. mou eipe na ksanapaw se 10 meres sto iatreio tou, ektos aprooptou. afta!! eseis ti kanete???

Agapoulla m kali,,, mpravw poli euxaristw nea...
Ki egw stis 20 tha paw giatro...

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Αυγολεμονη έγραψε:bebek μου πες μας κατι για τα σημαδια

Augolemoni m ki egw simera sukwstika anapoda...
Niothw poli kourasi...

joannoua3

joannoua3
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
frans έγραψε:koritsares toutounaki, kdeli, markella elenitsa, kai opoia alli ksexasa, na sas zisoun panta gera kai xamogelasta!
ego eimai se mia katastasi locomondo "den prolabaino sou leo den prolabaino", me exei parei telios apo kato, ola ta kano opos na nai, exo uperboliko gala (kanoniki agelada!) kai to bgazo me to thilasto giati ponao (kathe fora kai mpoukali!) kai aisthanomai oti zo mia friki!! to mono kalo einai to moro mesa se ola auta!!
oso gia ton proin tha sas ta grapso aurio giati pali prepei na bgo...
me to kalo na erthoun ta morakia autis tis ebdomadas (mpempa gennas epitelous!!)
ug: pali den prolaba na diabaso ola ta munimata! soru alla oute toualeta den prolabaino na pao!!
sas filo oles kai euxomai ta kalutera!!
ug2: (foto) auti einai i omorfia mou, to fos kai i zoi mou!!

Frans m na s zisei agapi m mana m tooooooo...

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Frans mou ti wraio mwro me prwsopikotita einai afto?!!!!!! ax ki i dikia sou exei na kapsei kardies....!!!!!!! xaxxaxa!!! etsi etsi!!! na sou zisei i iliaxtidoula sou! na ti xaireisai!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 3 από 23]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4 ... 13 ... 23  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις