Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
403 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 403 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 23]

markella01

markella01
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλησπέρα κόρες από μια λιγουλάκι ξεκούραστη μανούλα. Ναι, κοιμήθηκα το μεσημέρι και ξύπνησα άλλος άνθρωπος.

Σήμερα πήγα νοσοκομείο και έμαθα ότι τα ράμματά μου ηταν απορροφήσιμα και ότι δε χρειάζεται να μου τα κόψουν, αύριο βγάζω και τον επίδεσμο, όλα καλά.

Εγκυούλες μου, με αυτή τη ζέστη, τους πόνους, τη δυσκολία ύπνου και κίνησης είναι δυνατόν να έχετε καλή ψυχολογία? Και να έχετε και το άγχος του τοκετού και τη λαχτάρα να δείτε τα μωρά σας? Λογικό είναι, μην μου στεναχωριέστε.

Χριστίνα, ρε συ θα στο πω για άλλη μια φορά, ζηλεύω ρε συ, άσχετα με το ότι γουστάρω απόλυτα αυτό που κάνεις, φοβάμαι μη σε ματιάσω η ηλίθια, είσαι αυτό που λένε ήρεμη δύναμη, το ελέγχεις απόλυτα και μπράβο σου.

Κρίστι μου τι κάνεις? Φιλιά στη μπεμπάρα σου!

Αχ φράνσυ μου κι η δικιά σου σχιστά ματάκια έχει σαν και μας...ψυχή μου!

Ο πασάκας μου παραπονιέται , πάω να τον πάρω αγκαλιά (η ζέστη ζέστη άλλα κι εγώ τραβάτε με κι ας κλαίω). ¨Αρχισε να έχει κάτι πονάκια και αναρωτιέμαι αν αρχισαν οι κολικοί ή αν με τους ανεμιστήρες και τα κλιματιστικά το κρυώσαμε το παιδί.

Φιλάκια πολλά κορίτσια μου!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
bebek6 έγραψε:
Αυγολεμονη έγραψε:bebek μου πες μας κατι για τα σημαδια
κοπελες εγω δεν ειμαι καλα η ψυχολογια μου χαλια με το που ανοιξα το ματι μου εκανα εμετο εβγαλα ολη μου τη χολη γιαξ δεν αντεχω αλλο η ζεστη αφορητη ζαλιζομουν ενω ξυπνησα 10 μετα το φαγητο ξανακοιμηθηκα ο μπεμπης τα γνωστα του ερχετε κανενα πονακι δεν νιωθω καλα ψυχολογικα νιωθω κουρασμενη πολυ Sad
avgolemonaki mou afto me ta psyxologika to xw ki egw... den tin palevw,anyway...
mou eipe:
1. mporei na spasei o sakos, ta nera na trexoun k na to katalavw,
2.mporei na trypisei o sakos kai na exw liga liga ygra pou na min to katalavw amesws omws argotera tha einai perissotera ta ygra pou tha ftgoun ap ton sako kai
3.mporei na me piasoun oi ponoi,oi opoioi prepei na kratisoun panw apo 1 wra ana 5lepto. an einai ligotero apo wra den einai oi ponoi tis gennas kai einai krima leei na paw sto maieftirio k na ksanafygw i na kanw kaisariki.
kai stis 3 periptwseis ton pairnw tilefwno, kanw ena mpanaki kai ksekinaw xwris viasynes sto dromo! ante kai kali mas epityxia!!!!

bebek ξεχασε να σου πει αν δεις αιμα πας νοσοκομειο σημαινει γεννας

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω που ειδα απο κοντα την φρανσ μπορω να σας επιβεβαιωσω οτι η μικρη ειναι ιδια η μαμα της μια κουκλα

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
μπεμπα2012 έγραψε:εγω που ειδα απο κοντα την φρανσ μπορω να σας επιβεβαιωσω οτι η μικρη ειναι ιδια η μαμα της μια κουκλα
αχ τι καλα!!!!
Ποπη μου πως νιωθεις που μεθαυριο γεννας?

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πως να νιωθω ειμαι μες την αγωνια να ερθει η αυριανη μερα και μετα η αντιστροφη μετρηση.αχ με την σκεψη της ξυπναω με την σκεψη της κοιμαμαι

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ax koritsaki mou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! mpravo mpravo tha deis to mpoumpoukini sou ki esy!!!!!!!!!!
emena mou eipe oti parolo pou exw pit 28/7 an den exw gennisei tha mou dwsei mexri 1/8!!! of of!!

mamavi

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Καλησπέρα κορίτσια ..

Bebek μου είπε τα ίδια για τον τοκετό επιπλέον και το αίμα που ανέφερε η μπέμπα2012.

Αύριο λέω να πάω και για το πρώτο μου μπάνιο στη θάλασσα και ελπίζω και όχι το τελευταίο για αυτό το καλοκαίρι.

Πάντως έχω συνέχεια την αίσθηση ότι θέλω να είναι καθαρό το σπίτι, ότι κάτι έχω να κάνω (αν και έχω πολύ βοήθεια) , ότι κάτι έμεινε πίσω, νομίζω ότι είναι άγχος ..

Καληνύχτα και υπομονή με τη ζέστη ..

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mamavi έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια ..

Bebek μου είπε τα ίδια για τον τοκετό επιπλέον και το αίμα που ανέφερε η μπέμπα2012.

Αύριο λέω να πάω και για το πρώτο μου μπάνιο στη θάλασσα και ελπίζω και όχι το τελευταίο για αυτό το καλοκαίρι.

Πάντως έχω συνέχεια την αίσθηση ότι θέλω να είναι καθαρό το σπίτι, ότι κάτι έχω να κάνω (αν και έχω πολύ βοήθεια) , ότι κάτι έμεινε πίσω, νομίζω ότι είναι άγχος ..

Καληνύχτα και υπομονή με τη ζέστη ..
μαμαβι κι εγω ετσι με το σπιτι θελω να ναι καθαρο. ειναι το συνδρομο της φωλιας! καλο κουραγιο με τη ζεστη και καλο μας ξημερωμα!

kastoria

kastoria
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
markella01 έγραψε:Καλησπέρα κόρες από μια λιγουλάκι ξεκούραστη μανούλα. Ναι, κοιμήθηκα το μεσημέρι και ξύπνησα άλλος άνθρωπος.

Δε ξερεις ποσο σε ζηλευω!!!!εισαι πολυ τυχερη που εχεις τοσα ατομα να σε βοηθανε...εγω ξεχασα τι θα πει υπνος Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #8 - Σελίδα 4 585182
αχ θελω να κοιμηθω μια βδομαδα συνεχομενη!!!!

φρανς κουκλιτσα η ηλιαχτιδα!!!!

μπεμπα με το καλο αυριο!!!!

σας φιλω ολες!!!! Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #8 - Σελίδα 4 417472 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #8 - Σελίδα 4 417472

ΥΓ¨: εμεις ευτυχως δεν καναμε κολικους, κλανουμε ολη μερα χιχιχιχι!!!!

markella01

markella01
Καλημέρα Μάχη μου!

Κοιμήθηκα χτες το μεσημέρι γιατί κοιμήθηκε και ο μπουμπούκος, συνήθως τα μεσημέρια κάθομαι εγώ ξύπνια για να με ξεκουράζει η μάνα μου από τις 5 μέχρι τις 9 το πρωί για να κοιμηθώ... Μη φανταστείς ότι κοιμάμαι...

Χτες όμως το μπουμπούκι μου...με εξέπληξε...Κοιμόταν σερί από τις 9 το βράδυ μέχρι σήμερα στις 6 με 3 ξυπνήματα χωρίς κλάμα για θηλασμό, θήλαζε καλά για αρκετή ώρα, χόρταινε και ξανά για ύπνο... Αφού δεν τολμούσα να τον αλλάξω όλη νύχτα, τον άλλαξα τώρα το πρωί. Και φυσικά κοιμήθηκα κι εγώ όσο μπορούσα...

Τώρα έφαγα πρωινό και πάω να ξαναδοκιμάσω να κοιμηθώ... Ο μπεμπης έφαγε και ξανακοιμήθηκε φτου φτου φτύστε με να αρχίσουμε σιγά σιγά να μπαίνουμε σε πρόγραμμα.....

Σας φιλώ γλυκά, καλημέρες!

μπεμπα2012

μπεμπα2012
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?

μαρκελλα φτου φτου ..αν και ειναι νωρις λιγο για προγραμμα αλλα μακαρι να μπειτε απο τωρα δεν τ συζητω
επιτελους εφτασε η τεταρτη αυριο γενναμε

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kalimera koritsia!!! me to kalo avrio Popi!!! me to kalo!!! Wink

markella01

markella01
Άντε ρε Ποπάκι μου να ησυχάσεις κι εσύ παιδί μου!

kdeli

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ......ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ....ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΝΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....ΣΤΙΣ 4-7

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΗΓΑΝ ΟΛΑ ΚΑΛΑ....Ο ΜΙΚΡΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ 3680 Κgr....ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΑΝΟΥΡΙ.......ΚΑΙ ΧΑΛΑΛΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.....ΑΠΟ ΜΑΛΛΙ ΣΚΙΖΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΣΕ ΟΣΕΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝ.....ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΡΑΝΤΑ .....

ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΗΤΕ ΤΑ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΣΑΣ......

http://​dimiourgiesxeiros.web​s.com/

markella01

markella01
Να σου ζήσει κορίτσι μου! Τι καλά! Ακόμα ένα νινί στην παρέα. Πως ήταν η γέννα σου?

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
mpravo re kwnstantina Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #8 - Σελίδα 4 50580
na sou zisei kai kalo sarantismo!!!

xairomai pou eiste mwromanes kai mpenete sto forum, mpravo koritsia, de nomizw na xathoume telika!

kdeli

Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
markella01 έγραψε:Να σου ζήσει κορίτσι μου! Τι καλά! Ακόμα ένα νινί στην παρέα. Πως ήταν η γέννα σου?

ΕΚΑΝΑ ΚΑΙΣΑΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΤΑΝ ΨΗΛΑ.....ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 12 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 3.30,ΟΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ,ΜΕ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝ Κ ΣΤΙΣ 4.35 ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΟΥ....ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΗΚΩΘΗΚΑ,ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ,ΜΟΥ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΘΕΤΗΡΑ,ΟΡΟΥΣ Κ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.......ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΕΝΝΑ.....ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ...

http://​dimiourgiesxeiros.web​s.com/

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
pos eiste koritsia ego poonao pantou simera apo kato stin kilia sti mesi oros sti periodo aurio exo giatro na do ti tha mou pei m'exei piasei poli anxos.

Αυγολεμονη

Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kdeli Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #8 - Σελίδα 4 654316 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #8 - Σελίδα 4 654316 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #8 - Σελίδα 4 654316 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #8 - Σελίδα 4 654316 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #8 - Σελίδα 4 654316 Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #8 - Σελίδα 4 654316 να σας ζησει καθε ευτυχια παντα υγιεστατο
με εχετε αγχωσει σε ολες κατι γινετε και κανουν καισαρικη τι στο καλο ποια τελικα θα γεννησει φυσιολογικα οεο?
οι πονοι χαμηλα συνεχιζονται οι καουρες ολα τα κακα ιδια και σημερα ο μπεμπος καλοπαιρναει εκει μεσα αντε να δουμε αυριο αυτη η αναμονη πως την λεν γλυκια δεν ξερω
μην το κανετε μανουλλες το θεμα και ειμαι ακομα εγγυος περιμενετε με Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #8 - Σελίδα 4 534787

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
korina26 έγραψε:pos eiste koritsia ego poonao pantou simera apo kato stin kilia sti mesi oros sti periodo aurio exo giatro na do ti tha mou pei m'exei piasei poli anxos.
korina mou min agxwnesai,etsi ponaw ki egw edw kai kairo k o giatros mou eipe einai fysiologiko, wstoso pes mas otan gyriseis ti sou eipe!

korina26

korina26
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
bebek6 έγραψε:
korina26 έγραψε:pos eiste koritsia ego poonao pantou simera apo kato stin kilia sti mesi oros sti periodo aurio exo giatro na do ti tha mou pei m'exei piasei poli anxos.
korina mou min agxwnesai,etsi ponaw ki egw edw kai kairo k o giatros mou eipe einai fysiologiko, wstoso pes mas otan gyriseis ti sou eipe!

kai ego exo kairo pou ponao alla simera einai kai ligo pio entono xtes pira tin giatro til kai mou eipe den einai tipota, telos panton aurio stis 11 exo rantevou kai tha do ti tha mou pei.

markella01

markella01
Kdeli μια χαρά η γέννα σου μπράβο!

Αυγολεμονάκι, εγώ πάντως δε φεύγω από δω μέχρι να γεννήσετε όλες και να πάμε όλες μαζί να ανοίξουμε το θέμα για Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012!

Ο μπουλούκος μου εξακολουθεί να δείχνει καλή διαγωγή, ύπνο και φαί, φτου φτου φτύστε κορίτσια, κοιμόμαστε όσο προλαβαίνουμε γιατί δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει!

Φιλάκια!!!!

mamamatina

mamamatina
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Κοριτσάκια μου, μέρες έχω να σας διαβάσω αν και νομίζω ότι σε όλες έχω ευχηθεί. Σήμερα το κεφάλι μου είναι κουρκούτι. Πάντως εγώ νομίζω οως θα γεννησω τελευταία από όλες!

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ti kanete vre koritsia??? variemai afantasta... Sad Sad Sad Sad

bebek6

bebek6
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Popaki..... kali epityxia kopela mou me to kalo i omorfia sou kai mi fovasai!!!! Εγκυούλες Ιουνίου-Ιουλίου 2012 #8 - Σελίδα 4 834918

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 4 από 23]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1, 2, 3, 4, 5 ... 13 ... 23  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Δωρεάν φόρουμ | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις