151 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 Τρι Απρ 24, 2012 5:38 am
kleio123
Πανταχού παρούσα!
χαχα χαχαχα , μωρέ εμείς την έχουμε την όρεξη , το θέμα είναι οτι ο πελαργός έχει χάσει τη διεύθυνσή μας απ ότι φαίνεται......
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
goldangel1990 έγραψε:Να το βλεπουμε,να μας ανοιγει η ορεξη για να κανουμε πολλες ζουζουνιες και να έρθει και το σποράκι!!αχαχαχαχαχα
kleio123 έγραψε:α ! ξέχασα να ευχηθώ !!!
ελλούκο , χρόνια σου πολλά , να σαι γερή , χαρούμενη , να σε χαίρεται ο αντρούλης σου , με το καλό ο γάμος και εύχομαι στο γάμο σου να έχεις φουσκωμένη κοιλίτσα!!!! ότι ποθείς μέσα απ την καρδιά μου κούκλα ! (έχεις και την αμμέριστη συμπαράστασή μου για το νυφικό... υπομονή !!!)
αρτεμις , να σας ζήσει η μπεμπούλα σας ! απο μέρα σε μέρα περιμένω κι εγώ τον ανηψιό μου ,του αδερφού μου , που θα μένει ακριβώς δίπλα μας , να τον ζουλάω όλη μέρα...!
περαστικά και στη μαρία , και τώρα έυχομαι με το καλό να πάρει σειρά και ο σπόρος!
εύη καλωσόρισες μπακ !!!
οι υπόλοιπες που είστε ? θα μου κάνει καμμιά παρέα στον καφέ , ή θα καπνίσω 40 τσιγάρα απ τη μοναξιά ??????
kleio123 έγραψε:δεν πειράζει λουλού μου , να σαι καλά !
καλά να περάσετε με τον αντρούλη σου στον καφέ ! τον τελείωσα κι εγώ , με μονο 2 τσιγάρα , για να συμμαζεύομαι και λίγο σ αυτό το θέμα...
τώρα πάω κι εγώ να δω τη θεία μου δίπλα... φιλάκια πολλά και σ ευχαριστώ για τις ευχές...
και στα δικά μας σύντομα !!!
kleio123 έγραψε:γειά σου αγάπη !
εγώ μπήκα και βγαίνω γιατί φεύγω για λίγο...
το εκτοράκι σου καλά είναι ? συνήλθε τελικά ?
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ!!!
evi27 έγραψε:ήρθα κι εγώ...καθαρίσαμε το μπαλκόνι με τον αντρούλη και τώρα είμαι πτώμα...λοιπόν εγώ σήμερα υποδέχτηκα την αλέκα κ μάλιστα 2 μέρες πριν...αναμενόμενο όμως αφού οι γόνιμες έπεφταν Μ.Βδομάδα..
19/5 η νέα ημερομηνία για την λίστα...
Ευούλι έγραψε:Σαν να αρχίσατε να μαζεύεστε!Αντε μπράβο!
Συνονόματη ήρθε η Αλέκα,ε;Κι εγώ την περιμένω αυτές τις μέρες και μου έχει σπάσει τα νεύρα που μου κάνει μέρες πριν αισθητά τα σημάδια του ερχομού της!Τη μισώ, τη μισώ, τη μισώ!Αχ, τα είπα και ξέσπασα γιατί σήμερα είμαι μες στα νεύρα μαζί της!!! Μπορεί προς το παρόν να νικάει, αλλά πού θα μας πάει...!Θα έρθει και η σειρά μας!
Ματινάκι γλυκό!
matinaki83 έγραψε:ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ???ΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ......Κ ΜΕΤΑ....ΒΡΙΖΟΥΜΕ
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης