201 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 Τρι Απρ 24, 2012 11:23 am
Ada
Πρωταγωνιστής!!
Καλησπέρα Νίκη, κι εγώ αυτό σκεφτόμουν...Η Ιωάννα χάθηκε αρκετές μέρες τώρα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Λεμονάκι έγραψε:Ματινάκι ρώταμε καλύτερα που θα ήθελα να ήμουν..
Ada έγραψε:Χιχιχιχι καλέ εγώ ποιήτρια? Εγώ είμαι η τρελή της παρέας!!
Τα λόγια σου ήταν ακριβώς ότι ήθελα να πω. Το άγχος δε βγάζει πουθενά!!
Αγάπη συγκλονιστικά νέα δεν έχω , εκτός του ότι παίρνω ένα σωρό ματζούνια κ μπορώ να λέγομαι το κορίτσι αντιβίωση! Κ μια κακή επίσκεψη στην οδοντίατρο αλλά τι να σου λεω κι εσένα την καμμένη από το είδος
Deb έγραψε:Γεια σας κορίτσια!!!Ξέρω ξέρω είμαι απαράδεκη που χάθηκα τόσο καιρό!Έχω να σας μιλήσω από το #23!!!!!Δυστυχώς όπως σας είχα πει πέθανε ο παππούλης μου στις 23/3 οπότε δεν είχα και την τέλεια διάθεση να μπω γενικά στο ίντερνετ!!!Αφού πέρασε λοιπόν λίγος καιρός και πλέον αισθάνομαι καλύτερα είπα να μπω να σας γράψω!!!
Το μπεμπάκι πάει πολύ καλά!!!Έχω φουσκώσει επιτέλους και την Δευτέρα το πρωί θα μάθουμε και το φύλο!!!Βέβαια όλοι έχουν φαγωθεί πως είναι κοριτσάκι αλλά γενικά δεν έχω θέμα!!Γερό να'ναι!!!Δ
Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει με εσάς γι αυτό ενημερώστε με λιγάκι!!!Είχαμε κανένα ευχάριστο;(ε,πώς να μην έχουμε θα μου πείτε) Τα φιλιά μου σε όλες και σας ευχαριστώ που με είχατε στο νου σας!!Κάτι πήρε το μάτι μου!!!Λοιπόν...... I'm back!!!
γκρινιαρα έγραψε:Deb έγραψε:Γεια σας κορίτσια!!!Ξέρω ξέρω είμαι απαράδεκη που χάθηκα τόσο καιρό!Έχω να σας μιλήσω από το #23!!!!!Δυστυχώς όπως σας είχα πει πέθανε ο παππούλης μου στις 23/3 οπότε δεν είχα και την τέλεια διάθεση να μπω γενικά στο ίντερνετ!!!Αφού πέρασε λοιπόν λίγος καιρός και πλέον αισθάνομαι καλύτερα είπα να μπω να σας γράψω!!!
Το μπεμπάκι πάει πολύ καλά!!!Έχω φουσκώσει επιτέλους και την Δευτέρα το πρωί θα μάθουμε και το φύλο!!!Βέβαια όλοι έχουν φαγωθεί πως είναι κοριτσάκι αλλά γενικά δεν έχω θέμα!!Γερό να'ναι!!!Δ
Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει με εσάς γι αυτό ενημερώστε με λιγάκι!!!Είχαμε κανένα ευχάριστο;(ε,πώς να μην έχουμε θα μου πείτε) Τα φιλιά μου σε όλες και σας ευχαριστώ που με είχατε στο νου σας!!Κάτι πήρε το μάτι μου!!!Λοιπόν...... I'm back!!!
γεια σου ζουζουνα μου!!!!αντε με το καλο να δεις το μπεμπακι σου...δεν εχει σημασια το φυλο αλλα το να ειναι γερο!!!!
χαιρομαι που εισαι καλυτερα...αν και με μας εδω μεσα παρεουλα μονο θα γελας!!!!!
καληνύχταDeb έγραψε:Λεμονάκι,Εύη και Άντα σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!Λοιπόν αυτό ήταν για σήμερα!!!Πέρασε η ώρα!!!Θα σας καληνυχτίσω και τα λέμε αύριο!!!Καλό βράδυ!!!
Deb έγραψε:Λεμονάκι,Εύη και Άντα σας ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!Λοιπόν αυτό ήταν για σήμερα!!!Πέρασε η ώρα!!!Θα σας καληνυχτίσω και τα λέμε αύριο!!!Καλό βράδυ!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης