601 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30 Πεμ Απρ 26, 2012 4:19 am
toniach29
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Ευούλι έγραψε:Κι εγώ την σκέφτομαι συνέχεια την Ιωάννα και ψιλοανησυχώ...Αφού σκεφτόμουν να της στείλω μήνυμα στο facebook μήπως το δει...
Ευούλι έγραψε:Κι εγώ την σκέφτομαι συνέχεια την Ιωάννα και ψιλοανησυχώ...Αφού σκεφτόμουν να της στείλω μήνυμα στο facebook μήπως το δει...
Ada έγραψε:Κι εγώ Λεμονάκι ανησυχώ, ελπίζω να ναι καλά...
Σκεφτόμουν αν την έχει κάποια στο FB να μας πει αν υπάρχουν νέα της...
Αλλά μετά σκέφτηκα ότι μπορεί απλά να μη θέλει να μπει, ξέρω γω?
Καλώς τη Γκρινιάρα! Πότε θα ξεκουραστείς εσύ καλέ?
αχ μακάρι όλες αυτό ευχόμαστε !!toniach29 έγραψε:ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΕΣ!!!
ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:koritsakia ti kanete?
toniach29 έγραψε:ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΥΠΙΣΤΕΥΩ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ..ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΓΙΟ ΕΚΑΝΑ 6ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΩ, Ο 2οΣ ΗΡΘΕ ΜΕ ΤΗΝ 2Η ΦΟΡΑ ΛΕΤΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ/?ΠΩΠΩ ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΝΑ!!ΩΡΕ ΤΡΕΛΑΑΑ
toniach29 έγραψε:ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΧΑΛΜΗΛΑ ΚΑΤΩ Η ΚΟΙΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΕΑΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ Η ΣΗΚΩΝΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ Κ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ Κ 3ΜΕΡΕΣ ΒΑΡΥ ,ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΚΑΙ ΠΡΗΣΜΕΝΟ...WHO KNOWS!!!ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ..
έλα σιγά σιγά να ανεβαίνουμε !!!!ΓΙΑΝΝΑ&ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Η ΜΙΚΡΗ ΚΟΙΜΑΤΑΙ.ΕΧΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΙ ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.Μ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΜΟΥ.ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΕΣ ΟΡΕΞΑΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΣΤΕ!
σωστή !!!toniach29 έγραψε:ΕΥΟΥΛΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΥΤΕ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΩ 2 ΤΕΡΑΤΑΚΙΑ ΝΑ ΜΕ ΧΑΖΥΕΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ...ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ..ΟΠΟΤΕ ΕΡΘΕΙ ΗΡΘΕ...ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΡΕΛΑ!!ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΩ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ!!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #30
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης