251 Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Μάης 18, 2012 1:37 am
adamantini
Είναι σε καλό δρόμο!
buttonaki έγραψε:marin! έγραψε:Και εγώ θεωρώ ότι η βοήθεια από τον άντρα μου είναι για μένα πιο σημαντική.Χαίρομαι που συμφωνείς και εσύ.Η μάνα μου μένει επαρχία, δεν έχουμε και την πιο ιδανική σχέση..κατέβηκε κάτω σε μένα απο μόνη της την προηγούμενη Παρασκεύη λες και είπα ότι γεννάω και την Δευτέρα που της είπα ότι πάω για 21/5 ξενέρωσε που κάθεται τόσες μέρες και περιμένει.Το βλέπω στην συμπεριφορά της και αυτό με ενοχλεί και μου χαλάει την διάθεση, λες και δεν έχω τόσα στο μυαλό μου.Εχθες σε μια κουβέντα της είπα ότι δεν χρειάζεται μετά την γέννα να καθίσει πολλές μέρες και να πάρει συμπληρωματική άδεια και στράβωσε. Της είπα πολύ απλά ότι είμαι 33 και αλοίμονο αν πρέπει να περιμένω απο τους άλλους να μου περιποιηθούν το μωρό. Να πω ότι αυτό το είπα και στην πεθερά μου που ήταν μπροστά.Τους είπα ότι έχω και τον άντρα μου που θέλέι να ασχοληθεί.
Φυσικά επειδή είναι παρεξηγιάρα κατάλαβα ότι θύμωσε και τώρα είναι μέσα στα μούτρα.Είμαστε δυο μας στο σπίτι και δεν μιλάμε.
Προσπαθώ να μην ασχοληθώ αλλά δεν μπορώ μου χαλάει την διάθεση!Μια ζωή στην παρεξήγηση με το παραμικρό.Ελεος!!!
Sorry που σας ζάλισα βρε κορίτσια αλλά είμαι λίγο σκασμένη.
marin, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Έτσι είναι κάπως κι οι σχέσεις μου με τη μαμά μου που μένει μακριά. Περιμένει το τηλ για να έρθει αλλά δεν ξέρουμε πόσο θα μείνει κ εγώ δε μπορώ να έχω το νου μου όταν θα έρθει το μωρό μήπως παρεξηγηθεί η μαμά μου
Οπότε υπομονή κ θα τα καταφέρετε κ μόνο με τον αντρούλη σου άμα χρειαστεί! Το θέμα είναι να προσπαθούμε να έχουμε όσο γίνεται καλύτερη ψυχολογία κ διάθεση
Κορίτσια, μπορεί εγώ να είμαι η τελευταία, έχω ΠΗΤ 31/5! Ελπίζω από μαγιάτικο να μη γίνει ιουνιάτικο το μπεμπέ μου !!! χαχαχα!
φιλάκια στις γλυκές μανούλες κ τις καλύτερες ευχές για ομαλές γέννες και υγιή μωράκια στις υπόλοιπες
Πάντα αισιόδοξο το buttonaki!!!!!Μπράβο κορίτσι μου έτσι ακριβως θετικές σκέψεις για τα μπεμπάκια σας και μόνο πολλά χαμόγελα και όλα θα πάνε κατ'ευχήν!!!!Όποτε και αν έρθει μην σε ανυσηχει τίποτα καρδιά μου!!!!Εγω ήμουν σίγουρη οτι μεχρι τέλος Απριλίου θα γεννούσα αλλά είπαμε πήρα και 2 μέρες παραπάνω.....χααχχαμε το καλό σε όλες σας κοριτσάκια μου!!!!!!σας αφήνω πάμε για μαμαδογαλατάκι!!!!!!!!