Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
529 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 529 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 34  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 34]

526ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Ιουλ 23, 2012 4:47 am

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κορίτσια!
Να΄μαστε και εμείς!!
Εχουμε αραιώσει βλέπω όλες την επικοινωνία μας, λίγο το τρέξιμο λίγο το καλοκαιράκι...
Εμείς είμαστε καλά, η μικρή εξακολουθεί τα ίδια, φαεί και λίγο γκρίνια όλη μέρα και ύπνος κάτι 10 λεπτα μέσα στην μέρα.Το βράδυ πρέπει να πάει 1 για να κοιμηθεί. Ευτυχώς κοιμάται συνήθως μέχρι 6 ή 7 το πρωί, τρώει και ξανακοιμάται.Αρχές Αυγούστου θα κάνουμε και το πρώτο μας εμβόλιο.
Ενα μικρό θεματάκι έχουμε με το μπάνιο εξακολουθώ και την κρατάω στο χέρι για να τη πλύνω. Δοκίμασα στο μπανιεράκι και μας άκουσε όλη η γειτονιά.Εσείς πως τα κάνετε μπάνιο?Τι να κάνω για να συνηθίσει?

Διακοπές θα πάτε κάπου?
Φρου-Φρου που θα πάτε ?
Εμεις το σκεφτόμαστε ακόμα.Αγχωνομαι με την μικρή.Συνεχίζει να είναι όλη μερα στήθος κ έχω απογοητευτεί πλέον.Για μένα ο θηλασμός έχει αρχίσει κ γίνεται μαρτύριο δυστυχώς.Ουτε γω αισθάνομαι καλα κ υγιείς πλέον αλλα ούτε κ η μικρη είναι ήρεμη.Αρα που να ξεκινησω να παω....
Κ βόλτα που βγαίνουμε στο επόμενο δεκάλεπτο αφου εχει φάει θέλει πάλι.
2 μήνες είμαι κλεισμένη μέσα κ δεν εχω ευχαριστηθεί τίποτα κ κυρίως την μικρη.
Αυτά τα νέα μας...!!!Φιλάκια σε όλες!

527ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Ιουλ 23, 2012 6:50 am

Φρου-Φρου

Φρου-Φρου
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
marin! έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!
Να΄μαστε και εμείς!!
Εχουμε αραιώσει βλέπω όλες την επικοινωνία μας, λίγο το τρέξιμο λίγο το καλοκαιράκι...
Εμείς είμαστε καλά, η μικρή εξακολουθεί τα ίδια, φαεί και λίγο γκρίνια όλη μέρα και ύπνος κάτι 10 λεπτα μέσα στην μέρα.Το βράδυ πρέπει να πάει 1 για να κοιμηθεί. Ευτυχώς κοιμάται συνήθως μέχρι 6 ή 7 το πρωί, τρώει και ξανακοιμάται.Αρχές Αυγούστου θα κάνουμε και το πρώτο μας εμβόλιο.
Ενα μικρό θεματάκι έχουμε με το μπάνιο εξακολουθώ και την κρατάω στο χέρι για να τη πλύνω. Δοκίμασα στο μπανιεράκι και μας άκουσε όλη η γειτονιά.Εσείς πως τα κάνετε μπάνιο?Τι να κάνω για να συνηθίσει?

Διακοπές θα πάτε κάπου?
Φρου-Φρου που θα πάτε ?
Εμεις το σκεφτόμαστε ακόμα.Αγχωνομαι με την μικρή.Συνεχίζει να είναι όλη μερα στήθος κ έχω απογοητευτεί πλέον.Για μένα ο θηλασμός έχει αρχίσει κ γίνεται μαρτύριο δυστυχώς.Ουτε γω αισθάνομαι καλα κ υγιείς πλέον αλλα ούτε κ η μικρη είναι ήρεμη.Αρα που να ξεκινησω να παω....

Εγώ τον έκανα μπάνιο στο χέρι μέχρι να πέσει ο αφαλός και στη συνέχεια στο μπανάκι του, του αρέσει πολύ όμως το νερό.
Διακοπές θα πάμε στην Άνδρο.....Μακάρι να είναι ωραία...
Συγγνώμη που ανακατεύομαι, αλλά εάν θεωρείς μαρτύριο το θηλασμό καλύτερα να τον σταματήσεις. Προσωπική μου άποψη είναι ότι καλύτερα ήρεμη μαμά και μωρό παρά να συνεχίζεις κάτι που σε καταπιέζει, εξάλλου τα αντίσωματα το μωράκι σου τα πήρε ως ένα σημείο.
Στα λέω εγώ αυτά που ήθελα να θηλάσω αποκλειστικά όσο τίποτα άλλο, δυστυχώς δεν έχω και δεν είχα πολύ γάλα και δεν τα κατάφερα. Του δίνω συμπλήρωμα σε κάθε γεύμα. Στην αρχή που τον είχα συνέχεια στο στήθος το μόνο που κατάφερνα ήταν ένα μωρό να κλαίει και μία μαμά να έχει πάθει εμμονή με τον θηλασμό, ενώ τώρα είμαστε ήρεμοι και χαρούμενοι και οι δύο.

528ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Ιουλ 23, 2012 7:00 am

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Φρου-Φρου έγραψε:
marin! έγραψε:Καλησπέρα κορίτσια!
Να΄μαστε και εμείς!!

Διακοπές θα πάτε κάπου?
Φρου-Φρου που θα πάτε ?

Εγώ τον έκανα μπάνιο στο χέρι μέχρι να πέσει ο αφαλός και στη συνέχεια στο μπανάκι του, του αρέσει πολύ όμως το νερό.
Διακοπές θα πάμε στην Άνδρο.....Μακάρι να είναι ωραία...
Συγγνώμη που ανακατεύομαι, αλλά εάν θεωρείς μαρτύριο το θηλασμό καλύτερα να τον σταματήσεις. Προσωπική μου άποψη είναι ότι καλύτερα ήρεμη μαμά και μωρό παρά να συνεχίζεις κάτι που σε καταπιέζει, εξάλλου τα αντίσωματα το μωράκι σου τα πήρε ως ένα σημείο.
Στα λέω εγώ αυτά που ήθελα να θηλάσω αποκλειστικά όσο τίποτα άλλο, δυστυχώς δεν έχω και δεν είχα πολύ γάλα και δεν τα κατάφερα. Του δίνω συμπλήρωμα σε κάθε γεύμα. Στην αρχή που τον είχα συνέχεια στο στήθος το μόνο που κατάφερνα ήταν ένα μωρό να κλαίει και μία μαμά να έχει πάθει εμμονή με τον θηλασμό, ενώ τώρα είμαστε ήρεμοι και χαρούμενοι και οι δύο.

Αυτό σκέφτομαι και εγώ.Παρόλο που με το βάρος δεν έχουμε θέμα αλλα αυτό απ ότι φαίνεται προκύπτει απο τους μαραθώνιους θηλασμούς!!!
Ή μπέμπα θέλει να βρίσκει συνεχώς μεγάλη ροή κάτι που είναι δύσκολο όταν είσαι ανα 20 λεπτο στο στήθος.
Και έτσι γκρινιάζουμε και οι δύο.
Λέω να κάνω λίιγο υπομονή ακόμα και αν συνεχίσει έτσι να ξεκινήσω έστω συμπλήρωμα.
Εδω κ 2 μήνες είμαι σαν το φάντασμα μέσα στο σπίτι, διαρκώς με μια νυχτικιά απεριποιητη σαν την γιαγια μου ένα πράγμα!!!Πρέπει να πάρω σιγά σιγά τα πάνω μου γιατι θα μου στρίψει!!!
Στην Ανδρο έχετε σπίτι?Δεν αγχώνεσαι που θα πάτε σε νησί ?

529ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Δευ Ιουλ 23, 2012 9:23 am

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κορίτσια καλησπέρα!!!πως είστε?Εμείς οχι και τόσο καλά,έπαθε ωτίτιδα με ρήξη τυμπάνου η μπέμπα και πέρνουμε αντιβίωση για 10 μέρες,ευτηχώς δεν έκανε καθόλου πυρετό και δεν έχασε καθόλου την διαθεσή της,μας είπε η γιατρός αν είχε κάνει πυρετό επειδή είναι μικρούλα θα έπρεπε να νοσηλευτή αλλά δόξα το θεο το προλάβαμε και δεν χρειάστηκε!!!!
Διακοπούλες ακούω!!!!Μπράβο σε εσας που θα πάτε εμείς φέτος οχι... Sad Sad
και εμείς μπανακι την κάνουμε στην μπανιέρα της,την κρατάει ο άντρας μου και εγω την πλένω,Μαρίνα μου κάντο της 2-3 φορές και θα μάθει οτι εκεί θα κάνει και δεν θα κλαίει και εμένα στην αρχή σπαραζε μετά το έμαθε.όσο για τον θηλασμό ενα θα σου πω...σήμερα κάθε 40 λεπτα είναι στο στήθος!!!!!
Μανούλες γλυκιές πολλά φιλιά,να περνάτε τέλεια!!!!!!

530ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τρι Ιουλ 24, 2012 3:11 am

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας κορίτσια μου!!!
Τι κάνετε? Χαθήκαμε λιγάκι, τρέχουμε όλες φαίνεται, είναι κ το καλοκαιράκι Wink
Κι εγώ δεν είχα πρόσβαση στο ίντερνετ γιατί ήμασταν εκτός για μια βδομάδα.
Περαστικά σας Αδαμαντίνη!!! Κι άλλο να μην υποφέρει η μπεμπούλα! Τώρα όλα καλά;
Μαρίνα, συμφωνώ με Φρου-φρου απόλυτα! Οκ ο θηλασμός, όλες ξέρουμε τα φοβερά πλεονεκτήματα του αλλά σημασία έχει να είσαι εσύ ψυχολογικά καλά για την υγεία σου αλλά κ επειδή η ψυχολογία σου έχει αντίκτυπο κ στη μπουμπού! Εξάλλου την έχεις ήδη θηλάσει 2 μήνες και... μην καταπιέζεσαι, δεν υπάρχει λόγος, γνώμη μου είναι... Παλιά που δεν θηλάζαν τόσους μήνες οι μαμάδες μας κ δεν υπήρχε τόσο έντονο το κίνημα υπέρ του θηλασμού, τι πάθαμε εμείς; Όλα ωραία κ καλά μέχρι όμως ένα όριο...την ψυχική μας υγεία!!!

Όσο για το μπανάκι, τοπικά τον κάνω στο χέρι αλλά ολόκληρο τον βάζω σε ένα καθισματάκι-μπανιεράκι που μου σύστησε η παιδίατρος κ το πήρα από τα Jumbo, αυτό μπαίνει είτε στην μεγάλη μπανιέρα είτε στου μωρού.

Εμείς συνεχίζουμε με αποκλειστικό θηλασμό αλλά ο μπεμπούλης ειδικά κατά τη διάρκεια της μέρας δεν τραβάει πάνω από 10 λεπτά, είναι κ λαιμαργούλης κ πνίγεται Rolling Eyes Οπότε δεν παιδεύομαι ιδιαίτερα Smile τρώει άνα 2,5-4 ώρες, δεν έχει σταθερό ωράριο. Το βράδυ έχει πάρει τα ωράριο των γονιών του: πριν τη 1 δεν κοιμάται αλλά μετά κοιμάται εως το μεσημέρι σχεδόν με διαλείμματα για μαμ Rolling Eyes
Τις τελευταίες μέρες είναι λίγο νευρικούλης όταν είναι ξύπνιος κ κυρίως όταν νυστάζει αλλά προσπαθεί κ δεν μπορεί να κοιμηθεί, μου γκρινιάζει με κλειστά μάτια Shocked
Γενικά δε μπορώ να πω ότι δυσκολεύομαι ιδιαίτερα κ έχω ξαναγίνει κ άνθρωπος Very Happy
Ετοιμαζόμαστε κ για τη γαμοβάφτιση κ έχουμε κ απο κει πολύ τρέξιμο κ πάρα πολύ πρήξιμο από τους αγχώδεις γονείς μου Mad Εμείς με τον άντρα μου είμαστε κυρίως χαλαροί, βέβαια υπάρχουν στιγμές που τρέχουμε κ εμείς πολύ! Χθες βράδυ ολοκληρώσαμε με τα προσκλητήρια κ τα γράφαμε εως τις 5 το πρωί Shocked Τουλάχιστον ένα-ένα παίρνουν το δρόμο τους!
Αυτά...Σας φιλώ γλυκά!

531ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τρι Ιουλ 24, 2012 3:16 am

cleo!

cleo!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
μανουλες και μωρακια γεια σας!τι μου κανετε??
εμεις εδω και 1 εβδομαδα εχουμε ηρεμησει,εχουμε γινει αλλος ανθρωπος που λενε!αλλο μωρο τελειως!!!!μακαρι να κρατησει γιατι τωρα αρχιζω και τον χαιρομαι!λοιπον,μια εβδομαδα σε ιδιωτικο νοσοκομειο και μετα απο τοσες εξετασεις το μονο που μας ειπαν ειναι οτι το παιδι δεν εχει τιποτα!καποιος γιατρος χειρουργος μου ειχε πει να σταματησω να παιρνω σιδηρο γιατι αυτο μαλλον τον πειραζει,αλλα ολοι οι παιδιατροι(καμια 10αρια που μας ειδαν εκει μεσα) μου ελεγαν αποκλειεται!οποτε το εκοψα απο μονη μου και ειδα βελτιωση.κλαμα ΚΑΘΟΛΟΥ!επισης ρωτησα μια φιλη μου γιατρο στην Γαλλια και εκει υπαρχουν πολλα ιατρικα αρθρα αλλα και οι γιατροι εκει υποστηριζουν οτι σε πολλα μωρακια προκαλει εντονους κοιλιακους πονους και εντονο κλαμα!ΤΥΧΑΙΟ???ετσι για να δειτε τι γιατρους εχουμε!αλλα βιβλια διαβαζουν εδω???τι να πω...κραταω μια επιφυλαξη ακομα οτι μπορει να ηταν τυχαιο,αλλα οσο περνανε οι μερες τοσο πειθομαι τελικα.
κατα τα αλλα χθες καναμε και το πρωτο μας εμβολιο και ηταν κυριος ο μικρος!λιγο κλαματακι και αυτο ηταν ολο!ουτε ανησυχια μετα,ουτε πυρετο,τιποτα!διακοπες λεμε να παμε απο μια εβδομαδα σε καθε χωριο μας..το δικο μου ειναι και παραθαλασσιο οποτε ελπιζω να κανω και κανενα μπανακι (για τον μπεμπακο ειπε οχι ο γιατρος,μετα τους 5-6 μηνες)
marin μου, αν θες την γνωμη μου,επειδη το περασα και εγω αυτο,αρχισε σιγα σιγα να της κοβεις την συνηθεια με το στηθος με το που κλαει.βρες αλλους τροπους να την ηρεμεις,να ξεχνιεται.θελει μεγαλη υπομονη βεβαια.και εγω ετσι εκανα στην αρχη,ετσι μου ειχε πει η μαια.ο παιδιατρος ομως μου το εκοψε ηδη απο τις 20 μερες.εαν εχει φαει αρκετα να μην τον ξαναβαζω (γιατι εμενα μου εβγαζε και πολυ,ηταν λαιμαργος και ετρωγε ασυναισθητα) οποτε το σταματησα γιατι σκεφτομουν οτι μπορει και να μου πνιγει!και παλι καλα που το εκοψα νωρις γιατι με τοσες ωρες κλαμα θα επρεπε να μην κανω τιποτε αλλο (οχι πως εκανα και τιποτε αλλο τοσες μερες..οπως λες και εσυ μεσα στο σπιτι ειμαι κλεισμενη 2 μηνες,απεριποιητη κλπ..)τωρα αρχιζω και βγαινω που ηρεμησε,αφου και στον γυναικολογο μου στους 2 μηνες καταφερα να παω!
αυτα και απο μενα,σας κουρασα παλι!περιμενουμε νεα και απο τα αλλα μπεμπακια!
ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 334590

532ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Ιουλ 25, 2012 8:19 am

raina

raina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλησπέρα κι από μας μανουλίτσες!
Αρχίσαμε τα εμβόλια όλες σιγά-σιγά βλέπω...εμείς κάναμε τρία μαζεμένα με το που μπήκαμε στον δεύτερο και η δεύτερη δόση ακολουθεί τον τέταρτο μήνα. Από ότι καταλαβαίνω από τα λεγόμενά σας όμως...ο κάθε παιδίατρος ακολουθεί την δική του μέθοδο. Εμάς η δικιά μας τους τα κάνει μαζεμένα για να ξεμπερδεύουν νωρίς και να μην τα πηγαίνω συχνά και δυσανασχετούν, και να σας πω την αλήθεια το προτιμώ κι εγώ. Πάντα μου την έσπαγαν λίγο οι παιδίατροι Rolling Eyes
Κατά τα άλλα...ο μικρός μας πάτησε τα 7,5 κιλά και η μεσούλα μου βγαίνει off σιγά σιγά Shocked Δεν ξέρω τί να κάνω βρε κορίτσια, τον θηλάζω αποκλειστικά και δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να σταματήσω την φόρα που έχει πάρει χαχαχαχαχα!!! Ας ελπίσουμε να έρθει στα ίσα του σύντομα γιατί δεν μας βλέπω καλά Razz Από πρόγραμμα δεν μπορώ να πω ότι έχει κάποιο συγκεκριμένο...είναι με τις ώρες του. Τουλάχιστον δεν με κουράζει πολύ το βράδυ. Όσο για την μέρα, είναι όλο γελάκια και ζωντάνια, φωνούλες, ενίοτε και τσιρίδες χεχε.
Καλό κουράγιο σε όλες και πολλά φιλάκιαααα!!!

533ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Ιουλ 26, 2012 1:11 am

pharmacy

καλημερα φιλες μου ι κανετε??????? ???αχ εχω θεμα κ θελω =την βοηθεια κυριως οσων δινουν ξενο διοτι λεπουν δοσολογια γαλακτος που πθνει το μωρο!!ενω επινε 100-130 μλ ανα γευμα κ συνολο ηερησιως 850-930 μλ τωρα εχει εδω κ 1 βδομαδα που μου εχεει βγαλει την ψυχουλα στο φαι!!!τρωει 50-80μλ κ 130 μονο στο βραδινο..μειωσε κ τα γευματα διοτι κοιμαται περισσοτερο την νυχτα(αυτο καλο ειναι)αλλα μετα απο 5 ωρες υπνου κ βαζοντας το χερι σε στομα(που σημαινει οτι πειναει) ειναι δυνατον να αρνειται ν φαει κ να τρωει 50-60 το πολυ????αχ να σκασω ειναι η μανα!!!!!!θα μιλησω κ με παιιατρο..εσεις ειχατε κατι παρομοιο? Rolling Eyes Rolling Eyes

534ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Ιουλ 26, 2012 3:18 am

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Γεια σας και απο μας!!!!!
Είμαστε πολύ καλά δόξα το θεο συνεχιζουμε την αντιβίωση για 3 μέρες ακόμα βέβαια..cleo μου μια χαρά ο μπεμπάκος σου,νομίζω οσο μεγαλ΄ωνουν τόσο θα είναι πιο καλά και για εκείνα και για εμας!!!!!αχ raina και εμένα θα είναι σίγουρα κοντά στα 7 κιλά τώρα και πονάω παντούυυυυ!!!!!!προσπαθώ να μην την έχω συνέχεια αγκαλιά αλλά μ'αρέσει η μαζόχα η μανα χαχαχαχαχ!!!pharmacy ίσως να τον ενοχλεί και η ζέστη μωρέ εμένα τουλάχιστον (θηλάζει)τρώει όλη μέρα απο λίγο ίσα που ξεδιψάει δηλαδή μηπως συμβαίνει το ίδιο και με το μπιμπερό?
buttonaki σε ευχαριστώ πολύ καλά είμαστε τώρα!!!!
να μας πεις πιο μπανάκι είναι αυτο με ενδιαφέρει!!!και η δικιά μου πνίγετε η σκατουλίτσα,που να έπινε και μπουκάλι λεω...
σας φιλώ κορίτσια περιμένουμε και απο τα άλλα κορίτσια τα νέα τους χαθήκαμε γαμώτο...
φιλιά πολλά στα όμορφα μπουτάκια στα μπεμπάκια!!!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 536304 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 536304

535ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τετ Αυγ 01, 2012 12:41 pm

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Καλέεεεε που χαθήκατε????
Ελπίζω μανούλες και μωράκια να είστε καλα!!!!!
Εμεις σήμερα είχαμε το δευτερο εμβόλιο,έκλαψε λιγάκι πιο πολύ απο το πρώτο και τώρα το βραδάκι είχε γκρινίτσα,της έδωσα depon και τώρα κοιμάτε,κατά τα άλλα μια χαρά μεγαλώνουμε 7200 και 65 πόντους,τα είδε όλα η παιδίατρος,πέρασε και το αυτάκι της απο την παλιοωτίτιδα και υσήχασα!!!!
Αρχίζει και έχει πολύ πλάκα κάθε μέρα και κάτι καινούριο μας κάνει,όλο γέλια είναι,ολο κραυγούλες καθε μέρα και διαφορέτικες,δείχνει να έχει αδυναμία σε ορισμένα παιχνιδάκια και την χαζευουμε με τον άντρα μου!!!Συνέχεια τα χεράκια της στο στόμα τα βάζει και μας είπε η παιδίατρος σήμερα οτι ίσως μετά τον 4ο μήνα να σκάσει κανένα δοντάκι...
Ρε κορίτσια πως περνάνε έτσι οι μέρες είναι και για σας το ίδιο???Καλό μήνα κιόλλας!!!!
Πως πάνε οι ετοιμασίες για σας που θα βαφτίσετε και θα γαμοβαφτίσετε??? Embarassed Embarassed Laughing Laughing
Αντέ καλέ γράψτε τα νέα σας!!!
Καλά να περνάτε πολλά φιλιά!!!!!Στα μπεμπίνια τα περισσότερα!!!!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 417472 Σας αφήνω με καλεί....το καθήκον!!!!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 606100 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 606100 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 4872 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 4872

536ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τρι Αυγ 07, 2012 10:33 am

blackrose

blackrose
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Τι κανετε μανουλια????????????

τι κανουν τα μωρακια μας???????????

πως τα περνατε????????????

Εμεις δοξα το θεο καλα ειμαστε και κλασικα μεγαλωνουμε!!!!
Το επομενο εμβολιο το εχουμε στις 22 μετα την βαφτιση της που ειναι στις 19 του μηνα!

Ολο μας το ενδιαφερον εστιαζεται στην βαφτιση..!
Μπανια λιγα καναμε ως τωρα... Crying or Very sad ....αλλα ευελπιστουμε να κανουμε και αλλα μεσα στον Αυγουστο!!

Του χρονου θα παμε διακοπουλε με την μπουμπου μας!!!

Γενικα η μικρη μου ειναι πολυ χαρουμενο μωρο...καθε μερα με εκπλησει..με τρελαινει...με εξουθενωνει!!!!

Ολο γελακια κανει,μαμ,κακα..και μετα νανακια!!!με τα ουλα εχουμε ενα θεματακι αλλα οταν δω οτι ειναι ανησυχει και την ενοχλουν πολυ της δινω λιγο ντεπονακι με εντολη γιατρου παντα!

Εχει μεγαλωσει ,εχει κατι μπουτακια για ρουφηγμα!!!!
τωρα θα κοντευει τα 6μιση κιλα πιστευω!
το βραδυ τωρα κοιμαται μεσο ορο απο 9-10μιση μεχρι 5 σερι!Μαμ και μετα παλι φεεεεεεεεεεεετα!!!Ως τις 10μιση το πρωι!!!!
Κοιμομαστε ε και τα μεσημερια η νωρις το απογευμα κατα 4μιση κανενα 2ωρακι 3ωρακι.Βεβαια παιζουμε πολυ και την εξουθενωνω!!χαχαχα μετα λιγο χρονο που εχω και για μενα ,να βγαλω κανενα φρυδακι,κανενα μπανακι ,κανενα τσιγαρο,κανενα ποτακι χαχαχχαχαχααα!!!!

Εσεις που εισαστε? Πως ειστε???
φιλακια μανουλακια!!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 215994

537ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Πεμ Αυγ 09, 2012 9:43 am

evigiorgos

evigiorgos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κορίτσιαααααα καλησπέρα σας!!!μου λείψατε πολύ..εύχομαι να είστε όλες καλά μαζί με τα μωράκια σας!εμείς κάναμε πάλι εμβόλιο είμαστε 7 κιλά και χαζοχαρούμενα ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 215994

τρώμε 10:30 το τελευταίο και 06:30 το πρώτο!!
με τα ούλα κλειώ μου έχω και εγώ θέμα και της πήρα μια αλοιφή που φαίνεται να κάνει δουλειά.

θέλω τη γνώμη σας,σκέφτομαι να αλλάξω παιδίατρο,είναι πολύ του φράγκου,με ξεπετάει και εχτές που ανέβασε πυρεττό και τη πήρα τηλ δεν ενδιαφέρθηκε και πολύ,μου είπε να δώσω depon και δε ξαναπήρε να δεί τι κάνει η μικρή!μήπως είμαι υπερβολική?την ίδια έχει η κουνιάδα μου και ξέρω εκ των προτέρων πως αν την αλλάξω θα έχει αντίθεση η πεθερά μου..με την οποία έχω διάφορα προβλήματα.
1)θέλει να αλλάζω τη μικρή πριν το φαγητό γιατί έτσι κάνουν με την άλλη εγγονή(την οποία λατρεύω).
2)να τη κάνω ντούσ ανάσκελα ενώ εγώ τη κάνω στο αριστερό μου χέρι μπρούμυτα και τη καθαρίζω με το δεξί
3)θέλει να μαγειρεύει εκείνη τις σούπες της όταν έρθει η ώρα,γιατί έτσι κάνει με την άλλη.
3)να συνεχίσω την αποστείρωση μέχρι 1,5 χρονών,γιατί έτσι κάνει με την άλλη

ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

η ανηψία του άντρα μου είναι 16 μηνών και τρώει 3 γάλατα,το τελευταίο 12 και 30 ,όλα αλεσμένα και σούπες,κρέμα και γιαούρτι.θεωρώ πως είναι λάθος όλα αυτά με τα λίγα που έχω διαβάσει και δε θέλω να ακολουθήσω τον ίδιο δρόμο!!!

δουλεύω πάρα πολύ,κουράζομαι και με το σπίτι και έχω και παρατηρήσεις μονίμως.δεν αντέχω,δε ξέρω τι να κάνω.

πολλά πολλά φιλάκια στα μπεμπάκια και σε σας φυσικά! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 417472 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 417472

538ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Αυγ 10, 2012 2:07 am

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
evigiorgos έγραψε:κορίτσιαααααα καλησπέρα σας!!!μου λείψατε πολύ..εύχομαι να είστε όλες καλά μαζί με τα μωράκια σας!εμείς κάναμε πάλι εμβόλιο είμαστε 7 κιλά και χαζοχαρούμενα ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 215994

με τα ούλα κλειώ μου έχω και εγώ θέμα και της πήρα μια αλοιφή που φαίνεται να κάνει δουλειά.

θέλω τη γνώμη σας,σκέφτομαι να αλλάξω παιδίατρο,είναι πολύ του φράγκου,με ξεπετάει και εχτές που ανέβασε πυρεττό και τη πήρα τηλ δεν ενδιαφέρθηκε και πολύ,μου είπε να δώσω depon και δε ξαναπήρε να δεί τι κάνει η μικρή!μήπως είμαι υπερβολική?την ίδια έχει η κουνιάδα μου και ξέρω εκ των προτέρων πως αν την αλλάξω θα έχει αντίθεση η πεθερά μου..με την οποία έχω διάφορα προβλήματα.
1)θέλει να αλλάζω τη μικρή πριν το φαγητό γιατί έτσι κάνουν με την άλλη εγγονή(την οποία λατρεύω).
2)να τη κάνω ντούσ ανάσκελα ενώ εγώ τη κάνω στο αριστερό μου χέρι μπρούμυτα και τη καθαρίζω με το δεξί
3)θέλει να μαγειρεύει εκείνη τις σούπες της όταν έρθει η ώρα,γιατί έτσι κάνει με την άλλη.

ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

η ανηψία του άντρα μου είναι 16 μηνών και τρώει 3 γάλατα,το τελευταίο 12 και 30 ,όλα αλεσμένα και σούπες,κρέμα και γιαούρτι.θεωρώ πως είναι λάθος όλα αυτά με τα λίγα που έχω διαβάσει και δε θέλω να ακολουθήσω τον ίδιο δρόμο!!!

δουλεύω πάρα πολύ,κουράζομαι και με το σπίτι και έχω και παρατηρήσεις μονίμως.δεν αντέχω,δε ξέρω τι να κάνω.

πολλά πολλά φιλάκια στα μπεμπάκια και σε σας φυσικά! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 417472
ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 417472

Καλώς την!!!!Και εμας μας λείψατε.Μια χαρά η μπέμπα και η φώτο ολα τα λεφτα!!!!χαχαχαχΤι κρέμα πήρες για τα ούλα της?Και εμένα συνέχεια τα χέρια στο στόμα και μου είπε η παιδίατρος να πάρω την μουντισαλ,μυρίζει ουζάκι 2 φορές που της έβαλα λέει ο αντρας μου..τα τσούξατε πάλι????χαχαχαχ
Να την αλλάξεις βέβαια αν δεν είσαι ευχαριστημένη εσυ,και να μην ακούς κανέναν,δεν είσαι καθόλου υπερβολική.επείσης εσυ θα φτιάξεις το πρόγραμμα στο παιδί σου καμία πεθερά η μαμά...16 μηνών και τρώει αλεσμένα????εγω θυμάμαι τα ανήψια μου 10-12 μηνών κρατούσαν την γωνιά απο το ψωμί και ήταν η καλυτερή τους.οχι ρε,πες απο τωρα αυτά που θες για να το εμπεδωσει!!!Φιλια!!

539ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Αυγ 10, 2012 6:12 am

Constantin@

Constantin@
Μόλις τώρα είδα ότι υπάρχει κατηγορία και για τις μανούλες του Μαίου. Η μπέμπα μου είναι 2,5 μηνών. Είναι ήσυχο μωράκι, αλλά δεν τρώει πολύ...Τι να κάνουμε, υπομονή...
Με έχει ξετρελάνει από τότε που άρχισε τα χαμόγελα, τις κραυγούλες και τα αγκού!
Να χαίρεστε όλες τα μωράκια σας!

540ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Αυγ 10, 2012 11:19 am

pharmacy

καλως ορισες...να σου ζησει η μπεμπουλα σου....καλοτυχη στην ζωη της να ειναι...οσο για το μαμ..στα πονεμενη ιστορια,,,κι εγω μπουκωνω αλλα πλεον μεγαλωσαν κ το διωχνουν...ελπιζω να ειναι λογω ζεστης...φιλακια πολλα στα γλυκα μαγουλακια Smile Smile

541ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Αυγ 10, 2012 11:53 am

evigiorgos

evigiorgos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
adamantini έγραψε:
evigiorgos έγραψε:κορίτσιαααααα καλησπέρα σας!!!μου λείψατε πολύ..εύχομαι να είστε όλες καλά μαζί με τα μωράκια σας!εμείς κάναμε πάλι εμβόλιο είμαστε 7 κιλά και χαζοχαρούμενα ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 215994 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 215994

ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

πολλά πολλά φιλάκια στα μπεμπάκια και σε σας φυσικά! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 417472

Καλώς την!!!!Και εμας μας λείψατε.Μια χαρά η μπέμπα και η φώτο ολα τα λεφτα!!!!χαχαχαχΤι κρέμα πήρες για τα ούλα της?Και εμένα συνέχεια τα χέρια στο στόμα και μου είπε η παιδίατρος να πάρω την μουντισαλ,μυρίζει ουζάκι 2 φορές που της έβαλα λέει ο αντρας μου..τα τσούξατε πάλι????χαχαχαχ
Να την αλλάξεις βέβαια αν δεν είσαι ευχαριστημένη εσυ,και να μην ακούς κανέναν,δεν είσαι καθόλου υπερβολική.επείσης εσυ θα φτιάξεις το πρόγραμμα στο παιδί σου καμία πεθερά η μαμά...16 μηνών και τρώει αλεσμένα????εγω θυμάμαι τα ανήψια μου 10-12 μηνών κρατούσαν την γωνιά απο το ψωμί και ήταν η καλυτερή τους.οχι ρε,πες απο τωρα αυτά που θες για να το εμπεδωσει!!!Φιλια!!

μουντιζαλ πήρα και εγώ..θα αλλάξω παιδίατρο κορίτσια,η μικρή είχε πυρεττό και με ρώτησε τι ώρα την πήρα?πρωί? ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 679259 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 679259 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 679259
και αφού μου είχε πάρει 100άρα τη προηγούμενη μέρα με ξεπέταξε στο τηλ...

όσο για τη πεθερά ποιός τη γ@@@@ει και αυτή? ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 667478 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 667478 !

το μωράκι σου πως είναι??όλα καλά?

542ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Αυγ 10, 2012 11:55 am

evigiorgos

evigiorgos
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
Constantin@ έγραψε:Μόλις τώρα είδα ότι υπάρχει κατηγορία και για τις μανούλες του Μαίου. Η μπέμπα μου είναι 2,5 μηνών. Είναι ήσυχο μωράκι, αλλά δεν τρώει πολύ...Τι να κάνουμε, υπομονή...
Με έχει ξετρελάνει από τότε που άρχισε τα χαμόγελα, τις κραυγούλες και τα αγκού!

να σου ζήσει !!!να το χαίρεσαι το μωράκι σου,ναι είναι τρέλα όταν γελάνε.. Very Happy Very Happy

543ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Σαβ Αυγ 11, 2012 8:40 pm

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Constantin@ έγραψε:Μόλις τώρα είδα ότι υπάρχει κατηγορία και για τις μανούλες του Μαίου. Η μπέμπα μου είναι 2,5 μηνών. Είναι ήσυχο μωράκι, αλλά δεν τρώει πολύ...Τι να κάνουμε, υπομονή...

Να σου ζήσει η μπέμπούλα!!!!Πολύ πιθανόν να είναι απο την ζέστη,υπομονή έτσι ακριβώς και μην το σκέφτεσαι,ξέρει αυτή αν πεινάει η οχι και αν πεινάει θα σου το δείξει!!!

544ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Σαβ Αυγ 11, 2012 8:50 pm

adamantini

Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
evigiorgos έγραψε:
adamantini έγραψε:

ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ

μουντιζαλ πήρα και εγώ..θα αλλάξω παιδίατρο κορίτσια,η μικρή είχε πυρεττό και με ρώτησε τι ώρα την πήρα?πρωί? ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 679259 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 679259 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 679259
και αφού μου είχε πάρει 100άρα τη προηγούμενη μέρα με ξεπέταξε στο τηλ...

όσο για τη πεθερά ποιός τη γ@@@@ει και αυτή? ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 667478 ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 667478 !

το μωράκι σου πως είναι??όλα καλά?

Και φαντάζομαι μέχρι να σε ''πιάσει πελατισα''γιατί έτσι μας βλέπουν.ήταν μια χαρά,σωστα????Τραβα ενα μεγάλο άκυρο για την κυρία και μην σκας.
Πως είναι τώρα η μικρή??Πυρετό απο εμβόλιο σου έκανε Ευη η καμία ιωση?Ευχομαι να έχει περάσει μωρέ,τα καημένακια ταλαιπωρούνται και αυτά.
Τα κεφαλαία του ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΙΣ μ'αρεσε!!!!!χιχιχιχιχι!!!!!!!!
Η μικρή καλα είναι αν εξαιρέσω κάθε βράδυ πριν κοιμηθεί που έχει γκρίνια απο τα ουλάκια της,απόψε της έδωσα λίγο depon και υσήχασε!!!Κοιμήθηκε απο της 11.30-7.00 ΘΑΥΜΑ!!!!!!!!
Περαστικα στη μπεμπούλα,φιλια.

545ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Τρι Αυγ 14, 2012 1:35 pm

raina

raina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Hello girls!!!Πως τα περνάτε; Εγώ έχω καιρό να μπω λόγω απανωτών επισκέψεων αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ...Τα νέα μας τώρα...Είμαστε γύρω στα 8 κιλάκια, βγήκε εκτός λειτουργίας η μέση μου λόγω βάρους των μικρών, έχασα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης (να'ναι καλά τα μπουμπούκια μου χεχε)θηλάζουμε αποκλειστικά αλλά με δυσκολία πίνει το μαμαδογαλατάκι από το μπιμπερό όταν το βγάζω με θήλαστρο κ δεν πάιρνει πιπίλα Rolling Eyes Όσο αφορά τον χαρακτήρα του....πεισματάρης, γελαστούλης όσο δεν πάει κ πολύ,πολύ ζωηρός και κοινωνικός. Κάτι μου λέει πως θα με τρελάνει μεγαλώνοντας...θα δείξει Wink ΜΕ τον μεγάλο τα πάνε μια χαρά προς το παρόν αλλά δεν τον αφήνει ο μεγάλος μου σε ησυχία με τις φωνές του.Δείχνει λίγο υπερβολικά την αγάπη του χιχιχι ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 215994
Πολλά φιλάκια κ υπομονή για να την παλέψουμε με την επόμενη πρόκληση....τα ΟΥΛΑ Twisted Evil

546ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Αυγ 17, 2012 9:20 am

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy
Τι κάνετε;
Μου λείψατε; Ούτε προλάβαινα να μπω καλά-καλά να σας διαβάσω!
Πανικός με τη γαμοβάφτιση που είναι το άλλο Σάββατο! Αν κ τα κανονίζουμε όλα τελευταία στιγμή, τελικά κατάλαβα πως ΟΛΑ γίνονται ειδικά αν είσαι χαλαρός Wink
Το δύσκολο στη δική μας υπόθεση είναι ότι από 41 ημερών το μπεμπέ μας είμαστε συνεχώς στους δρόμους Shocked ΔΕν έχουμε καθήσει πάνω από 5 μέρες στο ίδιο μέρος! Κι αυτό γιατί εμείς μένουμε Γιάννενα, το πατρικό μου είναι Σαλόνικα όπου ψώνισα απο κει τα πάντα κ είχα κ τις πρόβες κ η γαμοβάφτιση είναι στην Πρέβεζα παραλιακά όπου εκεί έχω κανονίσει όλα τ'άλλα (κομμωτές, μακιγιάζ, λουλούδια, γλυκά κτλ).
Τη μια μέρα είμαστε εδώ κ την άλλη κάπου αλλού γιατί οι πρόβες τρέχαν είτε στο ένα μέρος είτε στο άλλο.
Τώρα ήρθα Γιάννενα από προχθες αργά το βράδυ κ θα καθήσω εως την Πέμπτη το πρωί πριν το γάμο!!! Δηλαδή μια ολόκληρη βδομάδα!!! Πρώτη φορά μετά από καιρό! Θέλω να χαλαρώσω στο σπιτάκι μου! ΔΕν αντέχω τα πηγαινέλα, τις βαλίτσες κι ΟΛΑ ΑΥΤΑ με αποκλειστικό θηλασμό!!! Shocked
Ο μπεμπούλης είναι τέλειος! Μας έχει τρελάνει ΟΛΟΥΣ!!!
Κ με τις μετακινήσεις όλα καλά πλην όμως ενός σημαντικού: Δεν κάνει κακά εκτός Ιωαννίνων, δηλαδή κ 5 μέρες που λείπαμε ή δεν έκανε ή ελάχιστα την τελευταία μέρα Sad Η παιδίατρος μου είπε ότι είναι ψυχολογικό!!!! Shocked
Κ μόλις ερχόμασταν Γιάννενα έκανε! Αυτή τη φορά όμως δεν έκανε ακόμα Sad Κ έχει κ γκρίνια στο σπίτι πρώτη φορά! Εκεί που γελάει αρχίζει κ κλαίει! Τώρα έτοίμασα χαμομήλι να πιω... τι να κάνω βρε κορίτσια???
Πριν 10ν μέρες κάναμε κ το πρώτο μας εμβόλιο! 'Ολα καλά πήγαν! Εκείνη τη μέρα ήμασταν 5,450 κ 63 πόντους!!!
Αυτάαααα
Σας έπρηξα λίγο αλλά... ήθελα να σας πω όσα περισσότερα μπορούσα Wink
πολλά φιλάκια στα μπεμπεκάκια σας!!!!
Να περνάτε πολύ όμορφα!!! ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 654316

547ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Αυγ 17, 2012 9:28 am

marin!

marin!
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
buttonaki έγραψε:Κοριτσάκια μου!!!!!!!!!!!!!!!! Very Happy
Τι κάνετε;
Πανικός με τη γαμοβάφτιση που είναι το άλλο Σάββατο! Αν κ τα κανονίζουμε όλα τελευταία στιγμή, τελικά κατάλαβα πως ΟΛΑ γίνονται ειδικά αν είσαι χαλαρός Wink
Το δύσκολο στη δική μας υπόθεση είναι ότι από 41 ημερών το μπεμπέ μας είμαστε συνεχώς στους δρόμους Shocked ΔΕν έχουμε καθήσει πάνω από 5 μέρες στο ίδιο μέρος! Κι αυτό γιατί εμείς μένουμε Γιάννενα, το πατρικό μου είναι Σαλόνικα όπου ψώνισα απο κει τα πάντα κ είχα κ τις πρόβες κ η γαμοβάφτιση είναι στην Πρέβεζα παραλιακά όπου εκεί έχω κανονίσει όλα τ'άλλα (κομμωτές, μακιγιάζ, λουλούδια, γλυκά κτλ).
Τη μια μέρα είμαστε εδώ κ την άλλη κάπου αλλού γιατί οι πρόβες τρέχαν είτε στο ένα μέρος είτε στο άλλο.
Τώρα ήρθα Γιάννενα από προχθες αργά το βράδυ κ θα καθήσω εως την Πέμπτη το πρωί πριν το γάμο!!! Δηλαδή μια ολόκληρη βδομάδα!!! Πρώτη φορά μετά από καιρό! Θέλω να χαλαρώσω στο σπιτάκι μου! ΔΕν αντέχω τα πηγαινέλα, τις βαλίτσες κι ΟΛΑ ΑΥΤΑ με αποκλειστικό θηλασμό!!! Shocked
Κ με τις μετακινήσεις όλα καλά πλην όμως ενός σημαντικού: Δεν κάνει κακά εκτός Ιωαννίνων, δηλαδή κ 5 μέρες που λείπαμε ή δεν έκανε ή ελάχιστα την τελευταία μέρα Sad Η παιδίατρος μου είπε ότι είναι ψυχολογικό!!!! Shocked
Κ μόλις ερχόμασταν Γιάννενα έκανε! Αυτή τη φορά όμως δεν έκανε ακόμα Sad Κ έχει κ γκρίνια στο σπίτι πρώτη φορά! Εκεί που γελάει αρχίζει κ κλαίει! Τώρα έτοίμασα χαμομήλι να πιω... τι να κάνω βρε κορίτσια???
Πριν 10ν μέρες κάναμε κ το πρώτο μας εμβόλιο! 'Ολα καλά πήγαν! Εκείνη τη μέρα ήμασταν 5,450 κ 63 πόντους!!!
Αυτάαααα

Καλησπέρα Σόφη μου,

με το καλό κοριτσάκι μου σου εύχομαι η ωρα η καλή!!!
Βρε θηρίο πως τα καταφέρνεις όλα αυτά και με αποκλειστικό θηλασμό!!Πές μου και μένα που είμαι 3 μήνες κλεισμένη στο σπίτι....
Ωραία θα είναι στην παραλία!!!Να περάσετε όσο πιο όμορφα μπορείτε, και περιμένουμε νέα σου ααα και πολλές φωτο!!!!!!!!

548ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Παρ Αυγ 17, 2012 11:20 am

buttonaki

buttonaki
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
marin! έγραψε:
Καλησπέρα Σόφη μου,

με το καλό κοριτσάκι μου σου εύχομαι η ωρα η καλή!!!
Βρε θηρίο πως τα καταφέρνεις όλα αυτά και με αποκλειστικό θηλασμό!!Πές μου και μένα που είμαι 3 μήνες κλεισμένη στο σπίτι....
Ωραία θα είναι στην παραλία!!!Να περάσετε όσο πιο όμορφα μπορείτε, και περιμένουμε νέα σου ααα και πολλές φωτο!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ Μαρινάκι!!!
Με καλή διάθεση τελικά όλα γίνονται Very Happy Αυτό κατάλαβα!
Είναι ίσως κ βολικό το μπεμπάκι μας κ αυτό βοηθάει πολύ!!!
Κι εσύ άρχισε να βγαίνεις, θα σας κάνει καλό! Και εσένα θα αλλάξει πολύ η ψυχολογία σου! Wink
Τα καλύτερα κ σε σένα κ στην οικογένεια σου cheers

549ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Σαβ Αυγ 18, 2012 12:07 pm

raina

raina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
Τι κάνετε;
Αυτάαααα

550ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! - Σελίδα 22 Empty Απ: ΜΑΝΟ�ΛΕΣ ΜΑΙΟΥ 2012 Ν.2 !!!!!! Σαβ Αυγ 18, 2012 12:13 pm

raina

raina
Είναι σε καλό δρόμο!
Είναι σε καλό δρόμο!
raina έγραψε:
Τι κάνετε;
Αυτάαααα

Σοφία μου όλα καλά να σας πάνε με τη γαμοβάπτιση!Όσο αφορά στο προβληματάκι με τον μικρό μου κάνει εντύπωση που επηρεάζονται ψυχολογικά από τόσο μικρά...δοκίμασε να καταναλώνεις κι εσύ τροφές που βοηθάνε και περνάνε στο γάλα.Ξέρεις...κανένα συκαλάκι, δαμάσκηνα...τέτοια πράγματα. Τί να πω! Rolling Eyes
Εύχομαι να το ξεπεράσει γρήγορα και να μην τον πιάσει μαζεμένα στην βάπτιση χαχαχαχα! Φιλάκια και καλή συνέχεια!

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 22 από 34]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 28 ... 34  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Πρόσφατες συζητήσεις