26 Απ: Ξεκιναω...... Τετ Απρ 25, 2012 4:22 am
myrtenia
Μμμμ, έχει αρχίσει να συμμετέχει!
Σου εύχομαι να πάνε όλα τέλεια και σε λίγους μήνες να χαίρεσαι το/α μωράκι/α σου στην αγκαλιά σου!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
ζουμπι έγραψε:Καλημερα κοριτσια.Εχω πολυ,παρα πολυ καιρο να μπω κ να γραψω.Καποιες με ξερουν κ ισως να με θυμηθουν..Εμπαινα καπου-καπου κ διαβαζα τα νεα σας.
Σημερα πηρα τη μεγαλη αποφαση και....ξεκιναω.Εκλεισα ραντεβου στο Αλεξανδρα στο τμημα εξωσωματικης(Τριτη 8 Μαιου).
Πηρα την αποφαση να παιξω πλεον το τελευταιο μου χαρτι...Στην δικη μου περιπτωση(οπως βεβαια κ σε τοσες αλλες γυναικες) ειναι η μονη λυση.Τα χρονια περνανε κ τα αυγουλακια...λιγοστευουν κ "γερνανε" κ αυτα μαζι μου.
Σας γραφω γιατι ηθελα καπου να το πω,να το μοιραστω.Με καταλαβαινετε εσεις.Δεν θελω ακομα να πω τιποτα στους δικους μου.Ασε να ξεκινησουμε,να δουμε πως θα παμε...
Ηξερα απο την αρχη οτι η μονη λυση για να κανουμε ενα παιδακι με τον αντρα μου ειναι η εξωσωματικη(εχουμε αδυναμο σπερμα κ εγω ειμαι με μια ωοθηκη που βγαζει ωαρια,οποτε το θυμηθει...).Πριν 2 περιπου χρονια εμεινα εγγυος φυσιολογικα...πως;;;;;;Μη με ρωτατε...ειναι αυτα τα "τρελα" που κανει η φυση κ μας...αποτελειωνει.Δυστηχως στην 7η εβδομαδα το εμβρυο παλλινδρομησε...Απο τοτε επεσα σε μια απιστευτη μελαγχολια κ ειδα κ επαθα να συνελθω.Για αυτο περασε κ τοσος καιρος να παρω την αποφαση.Τωρα νοιωθω καλα.Δεν παω ουτε με τον αερα της νικητριας αλλα ουτε με το κεφαλι σκυμενο.Παω απλα να κανω την υστατη προσπαθεια.Το οφειλω και στον εαυτο μου κ στον αντρα μου που ειναι συνεχως διπλα μου κ με στηριζει στα παντα!
Για εμας αυτη θα ειναι η πρωτη κ τελευταια εξωσωματικη.Δεν σκεφτομαι τιποτα,δεν ελπιζω τιποτα.Οτι ειναι να γινει, θα γινει.Ολα ειναι θεμα τυχης.Απο εδω κ στο εξης,θα σας χρειαστω.Θα μπαινω να γραφω τα νεα μου.
Καλη μας επιτυχια σε οσες προσπαθουμε και ο Θεος ας ειναι μαζι μας,τωρα που τον χρειαζομαστε.
Φιλια σε ολες!
...katerina... έγραψε:Κοριτσακι με πολυ θετικη σκεψη κ ενεργεια το μονο που θα σκεφτεσαι εινι οτι θα πετυχει οτι θα τα καταφερεις οτι σε λιγο καιρο θα κρατας το μωρακι στην αγκαλια σου!!!!Πρεπει να το πιστεψεις..να χαμογελας..το χαμογελο ειναι ο καλυτερος συμμαχος σου..μπορεις να βλεπει συνεχεις ταινιες με κωμικα..να σαι παντα σε περιβαλλον ευχαριστο κ να μηνφησεις κανενα να σε στεναχωρεσει!!
Ολα θ απανε καλα κ η προσπαθεια σου θα αποφερει καρπους!!!
Φιλακιαααααα απο μενα κ το κατεψυγμενο μαγουληθρα μου!!!!!!
litsakos έγραψε:Ολα καλα να πανε σου ευχομαι
ζουμπι έγραψε:Καλημερα κοριτσια μου.
Λοιπον,σημερα ειχα ραντεβου στο Αλεξανδρας,αλλα το ακυρωσα εδω κ κατι μερες γιατι αλλαξα γνωμη.
Τελικα θα παω να κανω την προσπαθεια μου στο ιδιωτικο κεντρο που ειχα ξεκινησει πριν 1,5 χρονο περιπου κ σταματησα λογω απροσμενης εγκυμοσυνης τοτε.
Εχω μιλησει με το γιατρο,ειναι σε συνενοηση με την γυναικολογο μου κ περιμενουμε τωρα ολοι μαζι να αδιαθετησω για να παω να κανω τις ορμονικες,να παρω τα αποτελεσματα κ να μου γραψουν τα φαρμακακια μου!
Περιμενω να αδιαθετησω στις 11/05.
Εχω μια αγωνια...αλλο πραγμα κ μια χαρα...παει η καρδια μου να σπασει ωρες-ωρες.
Εχω ελατωσει το τσιγαρο κατα πολυ,μολις ξεκινησω τα φαρμακα θα το σταματησω τελειως.
Θα μπαινω να σας γραφω νεα.
Φιλια!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης