51 Απ: Ξεκιναω...... Τρι Μάης 08, 2012 1:53 am
Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
καλή επιτυχία με μία τεράστια χορειακή και ένα γερό ή και δύο
γερά φασολάκια !!!
γερά φασολάκια !!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
χαιντη έγραψε:ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ,ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΩΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ!!!ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!!!!
Λεμονάκι έγραψε:καλή επιτυχία ζούμπι !!
ζούμπι και εγώ βραχύ ήταν να κάνω με πουρεγκόν,
τι ενέσεις θα κάνεις ;
με το καλό !!ζουμπι έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:καλή επιτυχία ζούμπι !!
ζούμπι και εγώ βραχύ ήταν να κάνω με πουρεγκόν,
τι ενέσεις θα κάνεις ;
Λεμονακι ξεκιναω με daronda 1η-2η μερα κ μετα gonal κ menopur.
Συν τα γυρω-γυρω(utrogestan κ.τ.λ).
Σημερα τα μαζεψα κ πλεον περιμενω...
Ουφ!Αντε κ ο Θεος βοηθος!
crazymama27 έγραψε:ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ απο καρδιας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γλυκια μου ειναι λογικο να νιωθεις ετσι!!!!ανατριχιαζω και μονο στην ιδεα να κανω ενεση στον εαυτο μου ποσο μαλλον και 3 την ημερα ...ο αντρας σου δεν μπορει εκεινος να στις κανει η καποιος φιλος φιλη?πωπωπωπω!ΜΟΝΗ ΣΟΥ?????ζουμπι έγραψε:Kαλημερα κοριτσια.....
Θελω κατι να σας εξομολογηθω...αλλα μη με βαρεσετε ολες μαζι...Απλα θελω να δω αν εχετε νοιωσει κ εσεις ετσι η ειμαι εγω το ουφο της υποθεσης!!
Απο την ημερα που πηρα τα φαρμακα κ συνειδητοποιησα πως θα πρεπει να κανω 3 ενεσεις την ημερα...κολωσα!!!!Τα εκανα πανω μου!!!!
Δεν ξερω γιατι.......Ειμαι παντα πολυ ψυχραιμη γενικα.Και οταν γεννησα την κορη μου κιχ δεν εβγαλα κ αργοτερα που περασα 2 χειρουργεια,παλι δεν φοβηθηκα.
Τωρα ομως..;;;;;;;;
Γιατι νοιωθω ετσι;;;;Μου φαινετε αντριχιαστικο να τρυπησω τον εαυτο μου,να το κανω σε αλλον δεν εχω προβλημα..
Ειμαι ηλιθια;;;Εσεις νοιωσατε ετσι στην αρχη;;;
Θα μου πεις ε..αμα εισαι τοσο φοβιτσιαρα πηγαινε στο φαρμακειο να στις κανουν.ναι το σκεφτηκα,αλλα οταν θα ειναι κλειστα θα αναγκαστω να το κανω μονη μου,οποτε...
Ουφ!!!Δεν περιμενα να φανω τοσο κοτα!!!Υπαρχει καποια κοπελα που ενοιωσε το ιδιο;;Και αν ναι,πως το ξεπερασε;;
ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΙ! ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ???ζουμπι έγραψε:Αααχ...ρε κοριτσια τι ανακουφιση μου δινετε!Νομιζα πως μονο εγω νοιωθω ετσι γιατι η αληθεια ειναι πως τοσα χρονια που μιλαω η διαβαζω μαμαδοφορουμ,δεν ετυχε ποτε καμια να πει κατι παρομοιο κ σκεφτηκα πως μονο εγω κολλαω....
Ουφ!Να ειστε καλα...με ξεαγχωσατε λιγακι.Αν ξερω πως υπαρχουν κ αλλες γυναικες που νοιωθουν η ενοιωσαν σαν κ μενα με βοηθαει πολυ.
Ο αντρας μου δεν εχει προβλημα να μου τις κανει,απλα το θεμα ειναι πως η δουλεια του ειναι με βαρδιες,οποτε πολλες απο τις φορες που θα τον χρειαστω,θα λειπει.
Τελος παντων...πιστευω κ εγω αυτο που μου γραψατε πως ειναι μεχρι να κανω την πρωτη...6-8 το απογευμα μου ειπε ο δοκτορας...οποτε εγω θα ξεκινησω απο τις 6...ε....μεχρι τις 8 θα την εχω κανει...χαχαχαχ!!!!!
Ας γελασουμε με τον πονο μας!!!!!
Μετάβαση στη σελίδα : 1, 2, 3, 4, 5
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης