151 Απ: τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή; #29 Κυρ Απρ 29, 2012 8:59 pm
marilia_92
Η ψυχή της παρέας!
Καλημερα κοριτσια.Αλλη μια ομορφη μερα ξημερωσε.Πως λετε να περασετε την μερα σας σημερα;
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
black beauty έγραψε:Δηλαδη εισαι ξυπνια απο τις 5?
Βιβιαν πως τα καταφερνεις με τρια παιδακια και μαλιστα τοσο μικρα?Εχεις καμια βοηθεια η μονη σου τα βγαζεις περα?
Vivian έγραψε:Καλημερααααααα!!! Η Λυδια σημερα απο τις 5 τραγουδαει
black beauty έγραψε:Πωπωπ αυριο πρωτομαγια,περναει ο καιρος γρηγορα...
athina24 έγραψε:Vivian έγραψε:Καλημερααααααα!!! Η Λυδια σημερα απο τις 5 τραγουδαει
αφου τραγουδαει μια χαρα!!!!!!!!χαχαχαχα!!!!!
καλημερα!!!!!!!!!!!
Vivian έγραψε:
Γελάς;; Θα την σκοτώσω χωριε βαφτιστήρα θα μεινεις!!!!
athina24 έγραψε:litsakos έγραψε:Καλημερα!
Κοριτσια εχει παει καμια σας στα "αηδονακια", στο λουνα παρκ στο Μαρουσι? Εχω παει αλλα δεν θυμαμαι αν εχει παιχνιδια για μικρα παιδια. Ξερει καποια?
εχει αυτα τα αμαξακια με το ευρω!!!εχει καρουζελ και ενα τρενακι!!!επισης εχει ροδα!!!!νομιζω πως αυτα ειναι οκ για τα μικρα!!!!
athina24 έγραψε:Vivian έγραψε:
Γελάς;; Θα την σκοτώσω χωριε βαφτιστήρα θα μεινεις!!!!
τι λες???ετσι για να δεις τι καλο παιδι ειναι....ξυπνησε απο τις 5 και απο τις 6 σηκωθηκε απο το κρεβατι!!!!!σε αφησε να κατσει ακομα μια ωριτσα......!!!!χαχαχαχα!!!!ο Κωσταντινος και η μπεμπια ακομα κοιμουνται??
faiy έγραψε:τι ειναι αυτο το πραγμα μ΄εμενα σημερα? ολο πειναω!!!!! εχω φαει ειδη ενα παστακι 7day και ενα τοστ και εχω πιει 2 καφεδες αφου σηκωθηκα απο τις 6... ακομα πειναω
Vivian έγραψε:
Στις 6 σηκωθηκα απο το κρεββατι μια ωρα την αφησα στην κουνια να τραγουδαει!!
Οχι Μαρια μου δεν εχω βοηθεια δεν θελω κιολας!! Οταν εχω αλλο ατομο στα ποδια μου νευριαζω χειροτερα!! Ειναι λιγο ζορικα ψεμματα δεν θα πω αλλα ευτυχως κανει καλο καιρο και παιζουν στον κηπο!! Εαν ηταν χειμονας τωρα που μεγαλωσε και η Σύλια και δεν κοιμαται πολύ νομιζω θα αυτοκτονουσα χαχαχαχα!!!!
tatijana έγραψε:
Αστα,αύριο το πιθηκακι μου γίνεται 15 μηνών.
Καλημερες.
Nena έγραψε:Καλημερα
Ο καιρος ζεστανε για τα καλα και μαλλον πρεπει να κανω ενα ντου και να κατεβασω τα καλοκαιρινα ρουχα. Πολυ τις βαριεμαι τις ντουλαπες..
Τι θα καμετε αυριο που ειναι Πρωτομαγια? Πού θα πιασετε το Μαη?
athina24 έγραψε:ναι!!!!θα ειμαι η νονα της ομορφης Λυδιας!!!!
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης