701 Απ: τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή; #29 Τετ Μάης 09, 2012 11:29 am
mariloy
Πρωταγωνιστής!!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΛΙΓΟΝ ΠΤΩΜΑ ΑΛΛΑ ΑΝΤΕΧΩ ΑΚΟΜΑ !
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
black beauty έγραψε:manoula_24xr έγραψε:Tι κανετε??Εμεις πριν καμια ωρα φαγαμε κι κοιμησα το μωρο η μεγαλη ζωγραφιζει κ γω βαφω κοραλι τα νυχια μου!
Χαρηκα κι πολυ γτ μας εδωσαν συγχαρητηρια γτ κανανε προβες για το χορευτικο κι αποφασισαν η μεγαλη ναναι αρχηγος της ομαδας χιπ χοπ.
Α μπραβο σας Ποπη,φανταζομαι εσυ περηφανια που θα ενιωσες ε?Τι ωραια την στελνεις για χορο ναι?Ηθελα και εγω αλλα δυστυχως δεν την εχω παει....
maryz-iraklio kritis έγραψε:αυτό πυ σκέφτομαι τώρα είναι 'οτι ενώ έχω μερικά κιλάκια(να μου πεις θηλάζω ακόμα) λέω να προσέξω λίγο να μπω πιο άνετα στα καλοκαιρινά όλο λέω ότι θα περιοριστώ λίγο κ όλο ντουλάπι κ ψυγείο ανοίγω ειδικά τα βράδια αχ αχ
natali-maria έγραψε:Καλημέρα κοπέλες τι κάνετε ?Εγω είμαι χάλια....Εκλεισε ο λαιμός μου τρέχει η μύτη μου και βούλωσε και το αυτί μου!!!Είμαι για αντιβίσωση !!!Επίσης εχω να σιδέρωσω και 2 πλυντήρια...
αλικακι έγραψε:natali-maria έγραψε:Καλημέρα κοπέλες τι κάνετε ?Εγω είμαι χάλια....Εκλεισε ο λαιμός μου τρέχει η μύτη μου και βούλωσε και το αυτί μου!!!Είμαι για αντιβίσωση !!!Επίσης εχω να σιδέρωσω και 2 πλυντήρια...
Περαστικά ρε κοριτσάκι!!Τι έγινε με σένα??Και την άλλη φορά που σε είχα πετύχει μέσα πάλι άρρωστη ήσουν...
Σε γιατρό πήγες????
τουρτιτσα έγραψε:καλημερα.
litsakos έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:αυτό πυ σκέφτομαι τώρα είναι 'οτι ενώ έχω μερικά κιλάκια(να μου πεις θηλάζω ακόμα) λέω να προσέξω λίγο να μπω πιο άνετα στα καλοκαιρινά όλο λέω ότι θα περιοριστώ λίγο κ όλο ντουλάπι κ ψυγείο ανοίγω ειδικά τα βράδια αχ αχ
Ατιμο πραγμα το βραδυ ,σε εξαντλει κ ο θυλασμος,θελεις ενεργεια αντε να κρατηθεις μετα...
edit: ΗΤΑ ΗΤΑ ΗΤΑ
arco iris έγραψε:ερωτηση
αυτην την κωλοδιαφημιση
τυροτρελλα
ΟΤΑΝ ΤΡΩΜΕ ΠΑΙΖΟΥΜΕ
εην ειχαν απαγορεψει , τι εγινε και την παιζουν παλι ολη μερα???????????
"μπεμπινι 1 έγραψε:arco iris έγραψε:ερωτηση
αυτην την κωλοδιαφημιση
τυροτρελλα
ΟΤΑΝ ΤΡΩΜΕ ΠΑΙΖΟΥΜΕ
εην ειχαν απαγορεψει , τι εγινε και την παιζουν παλι ολη μερα???????????
για ποιο λογο ειχε απαγορευτει?
litsakos έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:αυτό πυ σκέφτομαι τώρα είναι 'οτι ενώ έχω μερικά κιλάκια(να μου πεις θηλάζω ακόμα) λέω να προσέξω λίγο να μπω πιο άνετα στα καλοκαιρινά όλο λέω ότι θα περιοριστώ λίγο κ όλο ντουλάπι κ ψυγείο ανοίγω ειδικά τα βράδια αχ αχ
Ατιμο πραγμα το βραδυ ,σε εξαντλει κ ο θυλασμος,θελεις ενεργεια αντε να κρατηθεις μετα...
maryz-iraklio kritis έγραψε:litsakos έγραψε:maryz-iraklio kritis έγραψε:αυτό πυ σκέφτομαι τώρα είναι 'οτι ενώ έχω μερικά κιλάκια(να μου πεις θηλάζω ακόμα) λέω να προσέξω λίγο να μπω πιο άνετα στα καλοκαιρινά όλο λέω ότι θα περιοριστώ λίγο κ όλο ντουλάπι κ ψυγείο ανοίγω ειδικά τα βράδια αχ αχ
ααα δηλαδή το ότι δε μπορώ να κρατηθώ φταίει ο θηλασμός?/ μωρέ το ξέρω η αλήθεια είναι ότι εξαντλούμε αλλά κάτι πρέπει να κάνω..εν τω μεταξεί ξέρω κ το άλλο ότι δε πα να κόβεις φαγητά δε χάνεις κιλά τα χάνεις μαζεμένα έτσι δεν είναι ισχύει ή είναι μύθος??
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης