926 Απ: τι σκέφτεστε αυτή την στιγμή; #29 Τρι Μάης 15, 2012 3:01 am
litsakos
Πρωταγωνιστής!!
Χρονια πολλα Δαναη!Να την χαιρεσαι Φλωρουκο!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
αχαχαχαχχα το περιμενα αυτο ,αχαχαχαχχαχ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΙΠΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑmamamatina έγραψε:Ένα θα σας πώ : Δεν έχετε δει τίποτα ακόμη!!!!!!!!
anthaki έγραψε:Χθες μεσημερι νταλα 2 ηωρα μοοοολις ειχα ρημαδοξαπλωσει να ησυχασω απο τη γκρινια και οτι ειχα κοπιασει να κοιμησω το θηριακι..ο μεγαλος διαβαζε...τζααααμι λεω αμ δε!!! Τσουπ η πεθερα!εεε ποτε!Εφυγε στις 12 μιση το βραδυ κοντεψα να πεθανω! Εκει κατα τις 12 της λεω συγγνωμη αλλα εγω θα την πεσω ειμαι κουρασμενη,'ναι ναι' λεει κοιμησου εσυ!! μολις κλεινω τα ματια-οχι πως θα κοιμομουν βεβαια..ακουω...γριτσι,γριτσι γριτσι...μωρ τιν τουτ????λεω,τι να δω!!ειχε βγαλει τη μασελα και την εξυνε με ενα πανι!!!!!!! Αχαχαχαχουουυχα!λοιπν τερμα λεω παιρνω τον κουνιαδο μου και ηρθε και την πηρε επι τοπου!Αει σιχτιρ ρε!!αει σιχτιρ πια!!!
anthaki έγραψε:Χθες μεσημερι νταλα 2 ηωρα μοοοολις ειχα ρημαδοξαπλωσει να ησυχασω απο τη γκρινια και οτι ειχα κοπιασει να κοιμησω το θηριακι..ο μεγαλος διαβαζε...τζααααμι λεω αμ δε!!! Τσουπ η πεθερα!εεε ποτε!Εφυγε στις 12 μιση το βραδυ κοντεψα να πεθανω! Εκει κατα τις 12 της λεω συγγνωμη αλλα εγω θα την πεσω ειμαι κουρασμενη,'ναι ναι' λεει κοιμησου εσυ!! μολις κλεινω τα ματια-οχι πως θα κοιμομουν βεβαια..ακουω...γριτσι,γριτσι γριτσι...μωρ τιν τουτ????λεω,τι να δω!!ειχε βγαλει τη μασελα και την εξυνε με ενα πανι!!!!!!! Αχαχαχαχουουυχα!λοιπν τερμα λεω παιρνω τον κουνιαδο μου και ηρθε και την πηρε επι τοπου!Αει σιχτιρ ρε!!αει σιχτιρ πια!!!
ειμαι χαλια...μην επεκταθω γιατι σιχαθηκες ηδη λιγο πιο κατω.αχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαlitsakos έγραψε:Βιβη εισαι καλυτερα σημερα καλε?
mamavivo έγραψε:anthaki έγραψε:Χθες μεσημερι νταλα 2 ηωρα μοοοολις ειχα ρημαδοξαπλωσει να ησυχασω απο τη γκρινια και οτι ειχα κοπιασει να κοιμησω το θηριακι..ο μεγαλος διαβαζε...τζααααμι λεω αμ δε!!! Τσουπ η πεθερα!εεε ποτε!Εφυγε στις 12 μιση το βραδυ κοντεψα να πεθανω! Εκει κατα τις 12 της λεω συγγνωμη αλλα εγω θα την πεσω ειμαι κουρασμενη,'ναι ναι' λεει κοιμησου εσυ!! μολις κλεινω τα ματια-οχι πως θα κοιμομουν βεβαια..ακουω...γριτσι,γριτσι γριτσι...μωρ τιν τουτ????λεω,τι να δω!!ειχε βγαλει τη μασελα και την εξυνε με ενα πανι!!!!!!! Αχαχαχαχουουυχα!λοιπν τερμα λεω παιρνω τον κουνιαδο μου και ηρθε και την πηρε επι τοπου!Αει σιχτιρ ρε!!αει σιχτιρ πια!!!
ανθακι πηγες στον Τρυφο?τι λεει ο Γιατρουλης?πως ειναι?
mamavivo έγραψε:ειμαι χαλια...μην επεκταθω γιατι σιχαθηκες ηδη λιγο πιο κατω.αχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαlitsakos έγραψε:Βιβη εισαι καλυτερα σημερα καλε?
ΟΧΙ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣtrilly έγραψε:ή 10 ή 17 ιουνιου. ο,τι ναναι! αντε παλι να δω τι θα ψηφισω. τιποτα δεν με ικανοποιει! αραγε μονο εγω ειμαι ετσι?
mamamatina έγραψε:Καλημέρα!!!!!
Βαρβάρα, περαστικά!
Έχω ένα κάρο δουλειές! Πάω να αρχίσω και όσο αντέξω!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!trilly έγραψε:εγω μολις τις τελειωσα τις δουλειες. πειραζει που τις εχω βαρεθει???
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης