101 Απ: ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΟ "Η ΚΑΛΗ ΜΑΜΑ" Παρ Ιουλ 16, 2010 2:29 pm
Μιλουπακι
Πρωταγωνιστής!!
α η bexident ειναι πολυ καλυτερη ακομα ποναω αλλα πιο λιγο, γιαυτο η κορη μου την δεχετε ενω την πρωτη ουτε να την φτυσει χαχαχαχα
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Dimitra_Elena έγραψε:Ax puccarinaki μου,είδα ένα γκρουπ στο φέις που καταδικάζει την άμβλωση,και έχει κάτι πολύ σοκαριστικές εικόνες...Μου έγινε η καρδιά περιβόλι.Κι εγώ είμαι κατά,αλλά τώρα που το είδα,έπαθα μεγάλη πλάκα...Αλλού χέρια,αλλού πόδια,αποκεφαλισμένα.Πού ύπνος;
Τέλοσπαντων..Ας πω ένα ανέκδοτο να ξεχαστούμε!!!
Πάει ένας τσιγκούνης σε ένα βενζινάδικο και λέει στον τύπο που εργάζεται:
-Θέλω ένα κουταλάκι του γλυκού βενζίνη,μια κουταλιά ίσα ίσα της σούπας λάδια,10 ml νερό για το αμάξι!
Οπότε ο άνθρωπος καταλαβαίνει τί Σκωτσέζος είναι,και του απαντά:
-Ρε φίλε,χάνουν λίγο τα λάστιχα σου,μήπως θέλεις να κλ@σω να τα φουσκώσω;;;
vikimama έγραψε:δηλωνω παρουσα και εγω......καλημερα σε ολες θα πω τετοια ωρα χαχαχχα
vikimama έγραψε:αν δεις και τα καθισματακια στο πλαι δειχνουν πως μονο αν δεν εχεις αεροσακο μπορεις να το βαλεις ετσι....γιαυτο και σου ειπα αν μπορεις να απενεργοποιησεις...αλοιως παρε απο ο τζαμπο το καθρεφτακι το μικρο βαλτο πανω στον καθρεφτη τον κεντρικο και απο εκει θα μαθει να σε κοιταει και να την κοιτας και εσυ
Dimitra_Elena έγραψε:vikimama έγραψε:δηλωνω παρουσα και εγω......καλημερα σε ολες θα πω τετοια ωρα χαχαχχα
Ε ναι,τέτοια ώρα δεν μας πάει και για τίποτ'άλλο!!
Καλημερούδιααααα!
vikimama έγραψε:καλυνηχτα απο εμενα δημητρα χαρηκα που τα ειπαμε. αν νοιωσεις πιο χαλαρα θα κανεις απιστευτες βολτουλες παρεουλα της..εγω τωρα και με τα δυο οργωνω τις παραλιες
Μιλουπακι έγραψε:α καλα ουτε που το ειχα δει οτι εχει τετοιες επιλογες εκει, βρε τι φορουμ εχουμε;
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης