26 Απ: ΞΕΝΥΧΤΑΔΙΚΟ "Η ΚΑΛΗ ΜΑΜΑ" Παρ Ιουλ 02, 2010 3:00 pm
Ifigeneia
Πανταχού παρούσα!
Vivian ο μπέμπης σου είναι απλά ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
puccarina έγραψε:Ρε αυτά τα βρωμόδοντα ταλαιπωρούν τα νινάκια και εκείνα με τη σειρά τους τις καημένες μανούλες...
Ifigeneia έγραψε:Vivian ο μπέμπης σου είναι απλά ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!
Ifigeneia έγραψε:Vivian ο μπέμπης σου είναι απλά ΤΕΛΕΙΟΣ!!!!
Ifigeneia έγραψε:
DImitra_Elena δε θυμάμαι αν το έχω γράψει αλλά ναι, και στα ροζ όταν την έντυνα πιο μικρή (σπάνια βέβαια), αγόρι μου τη λέγανε. Τους μπέρδευε η κουρούπα στο κεφάλι. Καραφλίτσα μου ήτανε! Τώρα μεγάλωσε το μαλλάκι, και κάνουμε και κανένα κοτσίδι, οπότε και μπλε να φοράμε, δείχνουμε δεσποινίδες!!!
Ε μα, καιρός ήταν!
Οκ, έκανα σαν τρελλή για γιο, μου βγήκε κοράκλα αλλά όχι και να μου τη λένε αγόρι!
puccarina έγραψε:Νωρίς νωρίς αλλά είναι και είκοσι τα ρημάδια έχουμε άλλα 12!!! Το αγοράκι σου όντως όλα τα λεφτά φτου φτου τα δε ματάκια του απλά τέλεια...
Dimitra_Elena έγραψε:Ifigeneia έγραψε:
DImitra_Elena δε θυμάμαι αν το έχω γράψει αλλά ναι, και στα ροζ όταν την έντυνα πιο μικρή (σπάνια βέβαια), αγόρι μου τη λέγανε. Τους μπέρδευε η κουρούπα στο κεφάλι. Καραφλίτσα μου ήτανε! Τώρα μεγάλωσε το μαλλάκι, και κάνουμε και κανένα κοτσίδι, οπότε και μπλε να φοράμε, δείχνουμε δεσποινίδες!!!
Ε μα, καιρός ήταν!
Οκ, έκανα σαν τρελλή για γιο, μου βγήκε κοράκλα αλλά όχι και να μου τη λένε αγόρι!
Χαχαχα,η δικιά μου έχει πολύ μαλλί,παρότι την ντύνω με διάφορα χρώματα:ροζ,πορτοκαλί,κίτρινα,γαλάζια,όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι κορίτσι!
Η δικιά σου δε,είναι ένα κουκλί,από το διπλανό...site την είχα σταμπάρει,αν έκανα γιο να συμπεθεριάζαμε!
Κι ακούστε τώρα το κουλό:Σηκώθηκε πριν μισή ώρα η μικρή,έριξε ένα χάχανο για 5 λεπτά,και ξανακοιμήθηκε.Είναι τρελό αυτό το παιδί,αλλά τί περιμένεις από μια μάνα που μέχρι να μπει στον ένατο μήνα κύησης χόρευε latin;Τα παιδιά μας φτάινε μετά.
Βιβιαν και εμείς είμαστε στα προεόρτια των δοντιών μάλλον,είναι πολύ καλόβολή,να δούμε αντιδράσεις στην συγκεκριμένη κατάσταση.Ελπίζω να μην υποφέρει πολύ,εγώ έβγαλα δόντια,και δεν το κατάλαβε κανείς,μια φορά όμως δάγκωσα της μαμάς μου το χέρι!(κακό παιδάκι,χχαχαχαχαχα)
Olivia έγραψε:Και εγώ εδωωωωωωωωωωωωωωωωώ!!!!
puccarina έγραψε:Καληνύχτα Δημητρούλα και καλές διακοπές αν δεν σε ξαναδούμε!!!
Dimitra_Elena έγραψε:
Αν δαγκώσει εκείνη την ώρα,την έβαψες...!Έχει τύχει στην κουμπάρα μου,που θήλασε την μικρή της μέχρι 19 μηνών...Μεγάααλος πόνος!
Βίβιαν μου,έμεινες έγκυος ακριβώς μετά την πρώτη σου εγκυμοσύνη,ε;
Είναι δύσκολο,λένε,αλλά θα μεγαλώνουν μαζί και θα γλυτώσεις τυχόν ζήλιες.Πολύ ευχάριστο,με το καλό!Χαρά Θεού...
Άσχετο,αλλά τώρα είδα τα τικεράκια.
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης