Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
662 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 662 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?ΕΜΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ...ΕΓΩ ΑΡΧΙΣΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑ ΔΙΟΤΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ..ΑΠΟΛΑΜΑΒΩΝ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ Κ ΕΣΑΣΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ??

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
μμμμ... σοφούλι , μ αρέσει η φακή , αλλά με τέτοια ζέστη , θα την αποφύγω...

τόνια μου , εσύ πως είσαι ??? εγώ ακόμα , αναμένω , αλλά με συμπτώματα αλέκας που και που πια...
ουφ ! σίδερο ??? μπλιαχ !!! το αποφεύγω όπως ο διάλος το λιβάνι !!! χα χα χα χ α Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kleio123 έγραψε:μμμμ... σοφούλι , μ αρέσει η φακή , αλλά με τέτοια ζέστη , θα την αποφύγω...

τόνια μου , εσύ πως είσαι ??? εγώ ακόμα , αναμένω , αλλά με συμπτώματα αλέκας που και που πια...
ουφ ! σίδερο ??? μπλιαχ !!! το αποφεύγω όπως ο διάλος το λιβάνι !!! χα χα χα χ α Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

τι να κανω που πρεπει να εχω ποικιλια!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΩ ΜΟΥ...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ!!!ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΜΗΝ ΓΙΝΩ ΡΕΖΙΛΙ..ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΤΡΕΛΗ ΜΕΤΑ!!!ΧΑΧΑΧΑ!!!ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤΑΚΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΚΛΕΙΩ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΕΥΧΟΜΑΙ..ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ Η ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΛΕΚΑΣ?

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
sofouli έγραψε:
kleio123 έγραψε:μμμμ... σοφούλι , μ αρέσει η φακή , αλλά με τέτοια ζέστη , θα την αποφύγω...

αστα , κι εγώ μια απ τα ίδια ... η ποικιλία πρωτη απ όλα... γαμώτο , καλά τη βγάζαμε με τα όσπρια το χειμώνα , έκανα μια κατσαρόλα και τρώγαμε δυό μέρες.. τώρα , με τα φρέσκα , αρχίζει το τρέξιμο....

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kleio123 έγραψε:
sofouli έγραψε:

αστα , κι εγώ μια απ τα ίδια ... η ποικιλία πρωτη απ όλα... γαμώτο , καλά τη βγάζαμε με τα όσπρια το χειμώνα , έκανα μια κατσαρόλα και τρώγαμε δυό μέρες.. τώρα , με τα φρέσκα , αρχίζει το τρέξιμο....

καθημερινι βασανο το φαγητο....ουφ!

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
toniach29 έγραψε:ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΛΕΙΩ ΜΟΥ...ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ!!!ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΧΟΣ ΜΗΝ ΓΙΝΩ ΡΕΖΙΛΙ..ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΤΡΕΛΗ ΜΕΤΑ!!!ΧΑΧΑΧΑ!!!ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤΑΚΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...ΚΛΕΙΩ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΕΥΧΟΜΑΙ..ΣΕ ΠΟΝΑΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ Η ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΑΛΕΚΑΣ?

μακάρι να μη μας έρθει τόνια μου !!! μακάαααααααααρι !καλά , εσένα σ έχω ποιό σίγουρη βέβαια !!!
απο χθες το βράδυ με πιάσανε , που και που μικρά πονάκια στην κοιλίτσα , πολύ χαλαρά όμως , και λίγο η μέση... και ώρες ώρες μια ψιλοζαλάδα , εξάντληση , όπως όταν έρχεται η βρωμιάρα !!! αυτό που με παραξενεύει κι ελπίζω ακόμα , είναι οτι τις τελευταίες μέρες , έχω διαφανή υγρά...
πολλοί λένε οτι τα πονάκια περιόδου , είναι ίδια με αυτά της εγκυμοσύνης... αλλά ρε τόνια , εσύ που είσαι και έμπειρη , αν είναι συμπτώματα εγκυμοσύνης , θα με έπιαναν τη μέρα που περιμένω την αλέκα ???
εγώ φοβάμαι οτι είναι αλέκα εν όψει , και απλά παίζει με τον πόνο μου ! μπορεί να μου ρθει και μεσα στη μέρα...
εσύ τι πιστεύεις ???

demmy5_k

demmy5_k
Η ψυχή της παρέας!
Η ψυχή της παρέας!
kleio123 έγραψε:να σαι καλά δημητρούλα μου !!! όλες το ευχόμαστε πιστέυω...

δημητρούλι , εσένα πόσος καιρός πέρασε μέχρι να πιάσεις το αγοράκι σου ? έτσι , για να μαθαίνουμε κι εμείς οι καινούριες.. χιχιχιχι Wink

Λοιπόν, μετά την πρώτη αποβολή πέρασαν 5 μήνες. Μετά τη 2η που βρήκαμε και το πρόβλημα και έκανα την επέμβαση, από την πολλή ανυπομονησία πέρασαν 9 μήνες. Και με 2 εγκυμοσύνες προηγουμένως δεν θα έπρεπε να έχω τόσο άγχος, εφόσον ήξερα ότι μπορώ να μείνω έγκυος. Έλα όμως που δεν μπορούσα να το ελέγξω! Γι' αυτό σας γκρινιάζω συνέχεια να απολαύσετε το καλοκαίρι που ανεβαίνει και η διάθεση. Τώρα εμένα ο αντρούλης μου μάλλον λειτουργεί καλύτερα το χειμώνα γιατί και τις 3 φορές η σύλληψη έγινε χειμώνα Very Happy . Δεν του αρέσει καθόλου το καλοκαίρι Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΛΟΙΠΟΝ ΚΛΕΙΩ ΜΟΥ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΤΑ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΕΝΙΩΘΑ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΩΡΑ...ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Κ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΡΘΕ!!!ΕΧΩ Κ ΕΓΩ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΦΑΝΑ ΥΓΡΑ..ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ!!!

loulou_29

loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Καλημερα Τονια!!!!!μην ακουω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 517142 μετα απο το χθεσινο θα πεταξω καντηλες Razz
Κλειω και εμεις εχθες το λεγαμε μηπως και παμε απο τον αλλο μηνα στο εξοχικο και πηγαινοερχεται ο αντρας μου στην δουλεια...τουλαχιστον μεχρι τον αυγουστο που θα κατσει!!!
Εγω θα φτιαξω μακαρονια ή με σαλτσα ή καρμποναρα...βαριεμαι αφανταστα!!!!αν ημουν μονη μου θα την εβγαζα με σαλατουλα Wink

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα καλημέρα σε όλα τα κορίτσια
Τι κάνετε; Πάλι άγχος βλέπω
Εγω είμαι καλά αν και πρωι πρωι με επισκέφτηκε η βρωμόαλέκα, η σιχαμενη!!!χιχι!!! Πάλι θα πάω στον πάτο της λίστας μας!! 30/5 νέα ημερομηνία αν και η σταθερότητα του κύκλου μου εχει παει περίπατο
Σοφούλι μετα απο όλα αυτα που έχετε περασει τώρα θα λες δεν πειράζει γιατι το καλύτερο δώρο έχετε
Demmy με το καλο να εχει ο αντρακλας σας, και γω θέλω τα παιδιά μου να πάρουν τα ματιά μου αλλα μόνο ο Θεός ξέρει! Πολλα αγοράκια βλέπω να έχουμε εδω στο γκρουπακι μας
Κλειω μου εύχομαι να έχεις εσυ να μας πεις ευχάριστα! Εγω θα κάνω γεμιστά σήμερα
Θεοδωρα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472
Φιλάκια και σε όλες τις υπόλοιπες

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΑΛΗΜΕΡ ΛΟΥΛΟΥ ΜΟΤ...ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ Κ ΟΧΙ!!!ΕΙΔΩΜΕΝ!!!
ΑΝΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...ΠΕΣ ΣΤΗΝ Κ.ΑΛΕΚΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ..ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΜΑΛΩΣΩ....

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
χα χα , ντε΄μυ , χειμερινός τύπος ο αντρούλης !!! δεν κακό ! κρύο καιρός για δύο ! έχεις δίκιο το άγχος είναι η χειρότερη αντισύλληψη , αλλά πως να το ελέγξουμε το ρημάδι !!!

τόνια μου , μου εδωσες κουράγιο τώρα...! μακάρι ! τουλάχιστον , να μην περνάω τη μέρα μου με άγχος , κι΄ότι είναι να γίνει θα γίνει...

λουλού , αννούλα ( μη μασάς με τη βρωμιάρα ) , Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472

εγώ έκανα μοσχαράκι κοκκινιστό με κανέλα και με μακαρόνια !

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kleio123 έγραψε:χα χα , ντε΄μυ , χειμερινός τύπος ο αντρούλης !!! δεν κακό ! κρύο καιρός για δύο ! έχεις δίκιο το άγχος είναι η χειρότερη αντισύλληψη , αλλά πως να το ελέγξουμε το ρημάδι !!!

τόνια μου , μου εδωσες κουράγιο τώρα...! μακάρι ! τουλάχιστον , να μην περνάω τη μέρα μου με άγχος , κι΄ότι είναι να γίνει θα γίνει...

λουλού , αννούλα ( μη μασάς με τη βρωμιάρα ) , Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472

εγώ έκανα μοσχαράκι κοκκινιστό με κανέλα και με μακαρόνια !

ΜΠΡΑΒΟ ΚΛΕΙΩ ΜΟΥ..ΑΦΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!ΕΓΩ ΠΟΝΑΩ ΠΑΛΙ..ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ BUSCOPAN ΑΦΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΟΚ Κ Ο ΝΤΟΚΤΟΡ!!!ΣΙΔΕΡΩΝΩ ΜΙΚΡΑ ΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑ!!ΧΑΧΑΕΦΤΙΑΞΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ Κ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥΠΑ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ

kleio123

kleio123
Πανταχού παρούσα!
Πανταχού παρούσα!
κοριτσάκια μου , σας φιλώ προς το παρόν , σχολασε ο αντρούλης μου !

θα τα πούμε μάλλον το μεσημεράκι !

φιλάκια σε όλες σας ! σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη , είναι πολύ σημαντική για μένα !

εύχομαι , όλες σύντομα , να μιλάμε για τα μωράκια μας !!!!! κι αν δε γίνει κάτι τώρα , κάποια στιγμή θα γίνει , δε μασάμε !!!

σας φιλώ γλυκάαααα !!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
kleio123 έγραψε:κοριτσάκια μου , σας φιλώ προς το παρόν , σχολασε ο αντρούλης μου !

θα τα πούμε μάλλον το μεσημεράκι !

φιλάκια σε όλες σας ! σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη , είναι πολύ σημαντική για μένα !

εύχομαι , όλες σύντομα , να μιλάμε για τα μωράκια μας !!!!! κι αν δε γίνει κάτι τώρα , κάποια στιγμή θα γίνει , δε μασάμε !!!

σας φιλώ γλυκάαααα !!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472

ΤΑ ΛΕΜΕ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΛΕΙΩ ΜΟΥ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑ

loulou_29

loulou_29
καλη σου μερα και σε εσενα αννουλι!!!!!!η βρωμοαλεκα δεν θελει να κανεις για 9 μηνες διακοπες τωρα που ειναι και καλοκαιρακι????αμαν πια η σιχαμενη μην χασει Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΩ...ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΤΟ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ..ΠΑΩ ΝΑ ΑΠΛΩΣΩ ΡΟΥΧΑΛΑΚΙΑ Κ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ 2Κ ΜΙΣΗ ΜΕ 3 ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΦΙΛΟΥΡΕΣ

loulou_29

loulou_29
καλο μεσημερακι κλειω μου Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472

loulou_29

loulou_29
καλη συνεχεια τονια μου!!!!!θα τα πουμε το μεσημερακι!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ναι βρε κορίτσια είδατε; Ούτε διακοπές δεν θέλει να κάνει η σιχαμενη!!! Και το χειρότερο μου το καλοκαίρι να είμαι αδιαθετη, όχι για τη θάλασσα αλλα γενικά δεν το μπορω
Της δίνω και αυτο το μήνα χαριστικά, γιατι είμαι καλός άνθρωπος! Τον άλλο όμως ουέ και αλοίμονο της αν ερθει

loulou_29

loulou_29
Οντως το καλοκαιρι δεν παλευεται με την αλεκα με τιποτα....Αααα και πες της χαιρετισματα οτι ετσι και ερθει τον αλλο μηνα εχει να ακουσει οτι δεν ακουσε σε ολη της την ζωη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 Arguing

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:Οντως το καλοκαιρι δεν παλευεται με την αλεκα με τιποτα....Αααα και πες της χαιρετισματα οτι ετσι και ερθει τον αλλο μηνα εχει να ακουσει οτι δεν ακουσε σε ολη της την ζωη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 Arguing
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 125586

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
demmy5_k έγραψε:Καλημέρα και στα υπόλοιπα κοριτσάκια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472

Κι εγώ όταν κάναμε τις εξετάσεις για να βρούμε το πρόβλημα του έλεγα κάτι τρελά του στύλ "αν δεν μπορώ να κάνω μωρά? θα χωρίσουμε, να βρείς μια που να μπορεί". Μόνο που δεν μ' έδειρε Embarassed

Είμαι για 1η φορά σε μια κατάσταση τρελής ευφορίας και ήθελα να μοιραστώ τα νέα μου μαζί σας: έκανα Β' επιπέδου και όλα είναι πολύ καλά, έχουμε ένα μεγαλόσωμο λεβέντη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 328109 . Μάλλον του άντρα μου θα μοιάσει που είναι πάνω από 1,80. Μακάρι δηλαδή, να πάρει και τα πράσινα ματάκια του και δεν θέλω τίποτα άλλο! Επιτέλους ανάπνευσα κορίτσια cheers cheers cheers

ήρθα κι εγωωωωωω!!

Δημητρούλα μου πόσο χαίρομαι που σε βλέπω έτσι ήρεμη και χαρούμενη επιτέλους!!έναν ΚΟΥΚΛΟ θα κάνεις να εισαι σίγουρη!!!

Εβελιν πραγματικά κάνεις κακό στον εαυτό σου με τόσο άγχος....αφου ειναι όλα καλά γιατί ανησυχείς???? εσύ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 215994 τις μέρες που πρέπει χωρίς αγχος και με πολύ αγάπη και θα τα καταφέρεις κοριτσάκι μου, αλλά πρέπει να αποβάλλεις το άγχος σου!!!

Θοδώρα , Σοφούλι, Τονια Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472

Ελένη περαστικά με το στοματάκι σου!!! και ΝΑΙ ξουτ μακριά να μην ερθει!!!!!

Κλειώ μου κι εσύ αγχωμένη είσαι? θα σε μαλώσω!!!

Αννα μου έτσι κορίτσι μου!! πρέπει να το αντιμετωπίζουμε με τσαμπουκά για να την βγάλουμε καθαρή!!να σκέφτεσαι θετικά και ότι αυτός ο μήνας θα είναι Ο ΜΗΝΑΣ σου!!!

εγώ πήρα τα αποτελέσματα και βλέπω από τις τιμές ότι η προγεστερόνη είναι λίγο ανεβασμένη..με μεγιστη τιμή 20 εγώ έχω 24και κατι(δν θυμάμαι ακριβώς)
πήρα στο γιατρό αλλά τα πρωινά ειναι στο ΙΑΣΩ οπότε θα ξαναπάρω το απόγευμα για να μου πει! οι άλλες τιμές ήταν καλές και το τεστ ΠΑΠ πάρα πολύ καλό μου ειπε η γραμματέας!!

loulou_29

loulou_29
Γεια σου ελλουκο μου!!!!!μπραβο χαιρομαι με τις εξετασεις σου,οσο γιαυτην που ειναι ανεβασμενη λιγουλακι δεν νομιζω να ειναι κατι κακο!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 8 417472

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 8 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 24 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις