101 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 Τετ Μάης 02, 2012 7:55 am
kleio123
Πανταχού παρούσα!
λουλού μου 30-32 σύμφωνα με τον γιατρό , αλλά 32 δεν φτάνει ποτέ , πάντα μέχρι την 31η έχει έρθει !
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
kleio123 έγραψε:toniach29 έγραψε:ΚΛΕΙΩ ΕΧΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ...ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ...
ναι ναι , μη σου πω θα κάνουμε και ντιμπέητ !!! χα χα χα χα
τόνια μου , δε σε κατάλαβα όμως ? τι εννοείς ? μέχρι να έρθε ποιό να τ' απολάυσω ? αχ , δεν ξέρω , μήπως είμαι γκάου που δεν καταλαβαίνω ????
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ??sofouli έγραψε:πρωτα ο Θεος γενναω 27/09!να φαμε ολη τη ζεστη!!!!!!
ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ??sofouli έγραψε:πρωτα ο Θεος γενναω 27/09!να φαμε ολη τη ζεστη!!!!!!
toniach29 έγραψε:ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ??sofouli έγραψε:πρωτα ο Θεος γενναω 27/09!να φαμε ολη τη ζεστη!!!!!!
sofouli έγραψε:πρωτα ο Θεος γενναω 27/09!να φαμε ολη τη ζεστη!!!!!!
sofouli έγραψε:πρωτα ο Θεος γενναω 27/09!να φαμε ολη τη ζεστη!!!!!!
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙsofouli έγραψε:toniach29 έγραψε:ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΥΧΟΜΑΙ!!!!ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΕΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ??sofouli έγραψε:πρωτα ο Θεος γενναω 27/09!να φαμε ολη τη ζεστη!!!!!!
στη θεσσαλονικη!!!!!!!!!!
ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Η ΜΑΝΤΑΜ ΑΥΡΙΟ Κ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΝΕΑ ΑΝΤΕ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩΩΩΩkleio123 έγραψε:sofouli έγραψε:πρωτα ο Θεος γενναω 27/09!να φαμε ολη τη ζεστη!!!!!!
με το καλό σοφούλι να δεχτείς τον παλήκαρο !! υπομονή με τη ζέστη , έχεις δίκιο , αλλά να σου πω τα καλοκαιρινά ρούχα είναι ότι πρέπει για εγκύους με φορεματάκια και η κοιλίτσα να ξεπηδάει... χι χι , μακάρι να βρεθώ κάποτε στη θέση σου !!!
χι χι , τόνια μάλλον μας βάρεσε ηζέστη και τις δυό !χα χα. σήμερα είμαι στην 30η μέρα , και αύριο ΔΕΝ περιμένω , χωρίς κανένα σύμπτωμα περιόδου ως τώρα !
ΕΧΩ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΓΙΟ ΝΑ ΕΙΟΝΑΙ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΕΓΩ 6-7 ΜΗΝΩΝ ΚΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝΙΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΑΓΑΚΙΑ ΧΑΧΑΧΑ...Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΤΑΝ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟΣ...sofouli έγραψε:θα βρεθειτε και εσεις γρηγορα στη θεση μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! αυτο θα ειναι 'καυτο' αγορι!!!!!!!!!!!!!
ΚΛΕΙΩ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!ΕΙΔΩΜΕΝ!!ΕΧΩ ΤΡΕΛΗ ΑΓΩΝΙΑΑΑΑΑkleio123 έγραψε:χα χα , μακάρι τόνια μου ! αν και να μην έρθει θα περιμένω λίγες μέρες , οπότε αν είναι η τυχερή μου φορά , θα το μάθω και γω απο βδομάδα , δεν την ξαναπατάω.. άλλη μια φορά είχα μιά βδομάδα καθυστέρηση και τζίφος ! άσε να μη φάω τα μούτρα μου πάλι...
σοφούλι , θα βγει καυτός και τσουρουφλιστός ο αγόραρος και θα στον ζητάνε οι νύφες απο τώρα... χα χα χα
kleio123 έγραψε:τσακ μπάμ !!! γρήγοροι , χα χα ! μπράβο κουκλίτσα μου , ότι καλύτερο ! άντε , και στα δικά μας τώρα εύχομαι ! κούκλα , πρέπει να κλείσω , σηκώθηκε ο αντρούλης μου ! (άμα χρειαστεί θα χτυπήσω κι εγώ κάνα καβγαδάκι , χι χιχ ι χι)
τα ξαναλέμε ε ? φιλάκια πολλάαααααααα , και δώσε ένα χάδι στο μπέμπαρο απο μένα !!!
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης