51 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 Τετ Μάης 02, 2012 6:07 am
lenaki1982
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
δε μας τα λες καθόλου καλά.......toniach29 έγραψε:ΛΕΣ Ε??ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΑΝΑΚΤΩΣΟΥΡΑ ΠΑΛΙ...
ΛΕΝΑΚΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ!!!lenaki1982 έγραψε:δε μας τα λες καθόλου καλά.......toniach29 έγραψε:ΛΕΣ Ε??ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΑΝΑΚΤΩΣΟΥΡΑ ΠΑΛΙ...
περιμένω οπωςδήποτε ευχάριστα από σένα!!!!!!!!!!!!
με αυτά που λες σε έχω για σίγουρη...toniach29 έγραψε:ΛΕΝΑΚΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ!!!lenaki1982 έγραψε:δε μας τα λες καθόλου καλά.......toniach29 έγραψε:ΛΕΣ Ε??ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΑΝΑΚΤΩΣΟΥΡΑ ΠΑΛΙ...
περιμένω οπωςδήποτε ευχάριστα από σένα!!!!!!!!!!!!
αγαπη έγραψε:....αλλα ροχαλιζει ο αντρας μου και εγω δεν μπορω ακουστε σκηνικο χτες βραδυ οταν πηγαμε να ξαπλωσουμε τον αντρα μου τον πηρε σχεδον αμεσως ο υπνος εγω αφου βρηκα την βολικη μου θεση και χαλαρωσα ετοιμη πια να παραδωθω στον γλυκο υπνο ξαφνικα οοοοοοοοοοογγγκκκκκκκκ φσσσσσσσσσσσσσ αφου εψαχνα τις ωτοασπιδες μου με το τυφλο συστημα (ξερετε τωρα το χερι που απλωνετε στο κομοδινο κανοντας ελαφρυα πηδηματακια) αφου λοιπον έριξα κατω ενα περιοδικο την θηκη τον γυαλιων μου ενα στυλο και το σουτιεν (αραγε ποσα πραγματα χωραει ενα κομοδινο??? ) μονο το σουτιεν δεν εκανε θορυβο ξαφνικα ακουω τον συζηγο να λεει τη θα γινει θα κοιμηθουμε??? του απανταω αυτο αναρρωτιεμε κ εγω!!! μου λεει τη ψαχνεις?? του λεω τις ωτοασπιδες μου γιατι ακομα δεν ξαπλωσαμε και αρχισες να ροχαλιζεις μου, λεει ακομα να της βρεις? αν δεν τις βρισκεις εχουμε ωραιοτατες ταπες για τα αυτια σου του λεω τις βρηκα. Τις ταπες να τις παρεις εσυ, μου λεει εγω τα αυτια μου δεν τα θελω βουλωμενα του λεω μα δεν θα βαλεις την ταπα στα αυτια σου στο στομα σου θα την βαλεις βαζω τις ωτοασπιδες και κοιμηθηκα το πρωι που ξυπνησα ειθελα να παω τουαλετα βγαζω την μια ωτοασπιδα παω να βγαλω και την αλλη... δεν εβγαινε την ειχα βαλει πολυ μεσα ΩΩΧΧΧ ωστοσο σηκωνομαι παω στο μπανιο γιατι κοντευα να τα κανω πανω μου και προσπαθουσα να την βγαλω ταυτοχρονα ελα που δεν εβγαινε η ατιμη ομως παθαινω σοκ λεω παει σφηνωσε τη να εκανα με την τσιμπλα στο ματι παιρνω το τσιμπηδακι φρυδιων και ο κυριος στεκοταν στην πορτα και με κοιταζε λες και δεν ετρεχε τιποτα εγω να τραβαω με το τσιμπηδακι την ωτοασπιδα καποια στιγμη μου λεει σφηνωσε??? του λεω τη? μου ξαναλεει σφηνωσε??? του λεω δεν ακουω μου λεει κουνοντας το χερι κουφαθηκες?? του λεω καλε θα κουφαθω!!! οταν την εβγαλα τελικα ποναγε το αυτι μου για μια ωρα μετα μου ειπε ο αντρας μου τον πρωινο διαλογο και ξεραθηκα στα γελια βεβαια οταν εχω λοξιγκα ακομα ποναει το αυτι
άντε Κλειώ περιμένουμε από σένα τα πρώτα ευχάριστα!!!!!kleio123 έγραψε:γειά σας κούκλες !!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΟ 32 ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , ΟΧΙ ΕΝΑ , ΟΥΤΕ ΔΎΟ , ΑΛΛΆ ΑΠΕΙΡΑ ΜΠΕΜΠΑΚΙΑ !!!!!
Τι μου κάνετε ? σας αποθύμησα αλλά δεν προλάβαινα να μπω τόσες μέρες...
Αγάπη , χαχαχααααααααααααααααααααα , για σκηνή απο ταινία ήταν η διήγηση.... βέγγος !!! χι χι χι , ελπίζω όμως πέρα απ την πλάκα , να περάσει τ αυτάκι σου σύντομα ! αχ , τι μας κάνει αυτό το ροχαλητό.......
τόνια , είμαι σίγουρη πως είσαι έγκυος , ακόμη και σε μένα που είμαι αδαής , τα συμπτώματα ακούγονται εγκυμοσύνης... πόσο μάλλον εσύ που είχες άλλες δύο... το ξέρεις και μονη σου έτσι δεν είναι ???? με το καλό κοπέλα μου !!!
εγώ αύριο δεν περιμένω , αλλά ρε κορίτσια , πρώτη φορά δεν έχω κανένα σύμπτωμα , ούτε πόνο , και συνήθως πονάω για καμμιά βδομάδα πριν την αλέκα... μόνο την κυριακή μιά κράμπα χαμηλά , για λίγα δευτερόλεπτα και τέλος... ας συγκρατηθώ όμως... δεν ξέρω καθόλου...
φιλάκια σε όλες σας !!!
toniach29 έγραψε:κλειω πολλες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ,,ΠΗΡΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ Κ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ..ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΠΟΥΣΚΟΠΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΝΑΚΙΑ Κ ΕΝΑ ΧΑΠΑΚΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ Κ ΕΙΠΕ ΟΚ..ΕΑΝ ΔΕΝ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΚΑΝΩ ΧΟΡΙΑΚΗ...ΩΧΧΧ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩΩΩΩ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΜΟΥ...
kleio123 έγραψε:γειά σου μικρή λουλού !!! μακάρι , αν και αυτή για την οποία είμαι σίγουρη είναι η τόνια... κάνει μπαμ νομίζω !!!
γειά σου γκρινιάρω ! τι κάνεις ?
τόνια την κυριακή θα είμαστε όλες μέσα !!!! χα χ αχ α χα ! άντε γουρλού μου , μακάρι για όλες μας ! να μας ανοίξεις το δρόμο ! γιατί εγώ , όπως και να χει θ αφήσω μέρες να περάσουν !
μπαίνω για ένα μπανάκι κι έρχομαιιιιιιι!!!
ΓΡΙΝΙΑΡΑ ΜΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Κ ΣΙΓΟΥΡΟΣ...ΜΑΚΑΡΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΟΡΦΗ ΜΥΡΩΔΙΑΑΑΑΑΑloulou_29 έγραψε:Τονια μου θα συμφωνησω με την γκρινιαρα!!!!!φαντασου τον γιατρο που του μυρισε κιολας απο το τηλεφωνο ε????
Κλειω μου γιατι να μην εισαι και εσυ????να πιασουμε απο την αρχη της λιστας μας????
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης