526 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 Παρ Μάης 04, 2012 2:47 am
Ada
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:κορίτσια σας αφήνω για να ετοιμαστώ...θα τα πούμε μετά!μη γεμίσετε 20 σελίδες!!
Καλό μάθημα κούκλα!
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
evi27 έγραψε:κορίτσια σας αφήνω για να ετοιμαστώ...θα τα πούμε μετά!μη γεμίσετε 20 σελίδες!!
α παιδακια όχι παιδάκιαloulou_29 έγραψε:ευουλι καλο μαθημα
Λεμονακι πατατουλες τηγανιτες και παιδακια στη σχαρα!!!!!!!
εγώ την αφήνω καμιά ώρα σίγουρα, την πατάω και με τα πόδια μου
Λεμονάκι έγραψε:α παιδακια όχι παιδάκιαloulou_29 έγραψε:ευουλι καλο μαθημα
Λεμονακι πατατουλες τηγανιτες και παιδακια στη σχαρα!!!!!!!
παρακαλώ
Λεμονάκι έγραψε:λουλού το διάβασα αλλά λέω απλά μπερδεύτηκε στο γράψιμο και οτι θέλεις να πεις οτι τα κάνεις τις πατάτες για τα παιδάκια
ααααα το κοριτσι μας ειναι τυχερο που του τα κανει αυτα!!!!! κατσε να τον φτυσουμε κιολας μην τυχον τον ματιασουμε και σταματησει να τα κανειγκρινιαρα έγραψε:γυρισα κι εγω απο τον καφε μου...αλλα ο αντρας μου θα εχει υπερωρια σημερα οποτε θα μεινω μονη μεχρι αργα το απογευμα...
εγω τις κουβερτες τις πηγα καθαριστηριο οταν πρωτομπηκα σπιτι αλλα απο τοτε δεν τις εχω χρησιμοποιησει ποτε...φετος το χειμωνα θα παω για πρωτη φορα το παπλωμα μας...αααα...και τις κουρτινες γιατι δεν παιζει φαση να κατσω να τις σιδερωσω εγω με τπτ....
οσο για τα απλυτα εχουμε συμφωνια με τον αντρα μου...τα ρουχα του τα βαζει απο την αναποδη στο καλαθι και γω του τα πλενω...ΑΛΛΑ...τα ρουχα της δουλειας του τα βαζει μονος του κατευθειαν στο πλυντηριο για πλυσιμι κι εγω μονο τα απλωνω...παντα αυτο καναμε...
Ada έγραψε:Ευχαριστώ Λεμονάκι , θα της αλλάξω τον αδόξαστο!!
Θα βγάλω κ το άχτι μου έτσι!
Φτου έπρεπε να την είχα αφήσει για τη μέρα των εκλογών
Θεοδώρα δεν τρώει ψάρι ο δικός σου? Κρίμα κ είναι τόσο ωραία τα ψαράκια!
Όχι τόσο νόστιμα όσο τα παιδάκια αλλά παιδάκια είναι δύσκολο να βρεις να ξεγελάσεις! Πού οι εποχές με τον Χάνσελ κ την Γκρέτελ? χαχαχαχαχα
Καλώς τη Γκρινιάρα!
loulou_29 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:λουλού το διάβασα αλλά λέω απλά μπερδεύτηκε στο γράψιμο και οτι θέλεις να πεις οτι τα κάνεις τις πατάτες για τα παιδάκιαααααα το κοριτσι μας ειναι τυχερο που του τα κανει αυτα!!!!! κατσε να τον φτυσουμε κιολας μην τυχον τον ματιασουμε και σταματησει να τα κανειγκρινιαρα έγραψε:γυρισα κι εγω απο τον καφε μου...αλλα ο αντρας μου θα εχει υπερωρια σημερα οποτε θα μεινω μονη μεχρι αργα το απογευμα...
εγω τις κουβερτες τις πηγα καθαριστηριο οταν πρωτομπηκα σπιτι αλλα απο τοτε δεν τις εχω χρησιμοποιησει ποτε...φετος το χειμωνα θα παω για πρωτη φορα το παπλωμα μας...αααα...και τις κουρτινες γιατι δεν παιζει φαση να κατσω να τις σιδερωσω εγω με τπτ....
οσο για τα απλυτα εχουμε συμφωνια με τον αντρα μου...τα ρουχα του τα βαζει απο την αναποδη στο καλαθι και γω του τα πλενω...ΑΛΛΑ...τα ρουχα της δουλειας του τα βαζει μονος του κατευθειαν στο πλυντηριο για πλυσιμι κι εγω μονο τα απλωνω...παντα αυτο καναμε...Ada έγραψε:Ευχαριστώ Λεμονάκι , θα της αλλάξω τον αδόξαστο!!
Θα βγάλω κ το άχτι μου έτσι!
Φτου έπρεπε να την είχα αφήσει για τη μέρα των εκλογών
Θεοδώρα δεν τρώει ψάρι ο δικός σου? Κρίμα κ είναι τόσο ωραία τα ψαράκια!
Όχι τόσο νόστιμα όσο τα παιδάκια αλλά παιδάκια είναι δύσκολο να βρεις να ξεγελάσεις! Πού οι εποχές με τον Χάνσελ κ την Γκρέτελ? χαχαχαχαχα
Καλώς τη Γκρινιάρα!
Δυστυχως δεν τρωει γαμωτοοοοο
Ελα να πλυνεις την δικια μου την κυριακη για να βγαλεις οσο αχτι θελεις!!!!!!
παω να γυρισω το κρεας και να ριξω τις πατατουλες και ερχομαι!!!!!
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Ada στις Παρ Μάης 04, 2012 3:34 am, 1 φορά (Λόγος της επεξεργασίας : Το πλάκα κάνεις πήγαινε στον κυριούλη...)
γκρινιαρα έγραψε:διαβαστε λοιπον τι επαθα...
συναντησα στο δρομο τον πατερα του κουμπαρου μου (αστυνομικος εν αποστρατεια) και μου λεει οτι θελει να μου μιλησει για κατι πολυ προσωπικο...του λεω κι εγω οριστε κυριε ταδε μου σας ακουω...κοιτα αυτο που θα σου πω ο κουμπαρος σου το βρισκει παλιομοδιτικο και δεν πρεπει να ανακατευω στη ζωη σας αλλα δεν κρατιεμαι θα στο πω...(με ειχε σκασει λεμε!!!!).....ειστε 3 χρονια παντρεμενοι και απο οτι καταλαβα δεν μπορεις να κανεις παιδια οποτε ελα στη θσ/νικη να σε παω σε εναν ειδικο που θα σου μεταφερει καλη ενεργεια με την οποια θα σου καθαρισει τη μητρα και μετα να δεις πως αμεσως θα μεινεις εγκυος...μου'ρθε να σωριαστω λεμεεεεεεε............του ειπα λοιπον για την αποβολη και μου προτεινε παρολαυτα οποτε μπορω να παμε στον εμψυχωτη....
και λεω εγω τωρα...ειναι δυνατον να ενδιαφερονται οι τριτοι ποτε εγω θα κανω μωρο???
Λεμονάκι έγραψε:
καλά μην τον παρεξηγείς απο ενδιαφέρων θα το είπε ο άνθρωπος και ο κουμπάρος το ίδιο.
loulou_29 έγραψε:κοριτσια τελος η μαγειρικη και παει και αδικα...δεν θα τα φαμε ζεστα γιατι το καμαρι μου του ηρθε η ορεξη να παμε απο σημερα στο εξοχικο και με πηρε τηλ και μου λεει ετοιμασε τα πραγματα κ με το που ερθω φευγουμε ...τον εχει πιασει για τα καλα η ζεστη!!!!!!!
Γκρινιαρουλα μου μη το παρεις στραβα αυτο που ειπε ο κυριουλης δωσε τοπο στην οργη!!!!
αγαπη έγραψε:το ψυχουλακι μου ξερετε τη επαθε?? απο προχτες δεν ηταν στα καλυτερα του δεν ειχε ορεξη για τιποτα ουτε να φαει ουτε να πιει νερο καθοταν νοχελικα σε μια γωνιτσα και δεν κουνιοταν πηγα να του κανω παιχνιδια και ετρεχα σε ολη την αυλη πανω κατω σαν παλαβη μηπως και τον ξεσικωσω να παιξουμε αλλα δεν μεχρι που του ειπα ελα παμε βολτα σηκω ανοιγω την πορτα που αλλες φορες ακουει βολτα και κανει σαν τρελλο τρεχει και χοροπηδαει τωρα με το ζορι σηκωθηκε ουτε καν ειθελε να τρεξει λιγακι τιποτα περπατουσε χαλαρα και μασουλουσε χορτα αυτο παλι πρωτη φορα το ειδα βεβαια οι κουμπαροι μου που ξερουν απο σκυλακια μου ειπαν οτι ειναι φυσιολογικο το κανουν αυτο καπου καπου αλλα χτες με τρομαξε το σκυλοπαιδι μου ανοιγε συνεχεια το στομα του σαν να του ερχοταν να κανει εμετο αλλα δεν εκανε και φοβηθικα μηπως αρρωστησε η του εκατσε κατι στο λαιμο τον πηραμε και τον πηγαμε στον κτηνιατρο του εβαλε θερμομετρο ακουσε την καρδια του ολα οκ μας εδωσε τα χαπια vibramycin 100mg να του τα δωσω για μια βδομαδουλα και μετα να τον παω να του κανει το εμβολιο
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης