Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
650 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 650 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:
καλά μην τον παρεξηγείς απο ενδιαφέρων θα το είπε ο άνθρωπος και ο κουμπάρος το ίδιο.

Δεν διαφωνώ για το ενδιαφέρον αλλά ο τρόπος του ήταν απαίσιος!
Μπορούσε να τη ρωτήσει ευγενικά άμα προσπαθούνε κ να της πει ότι έχει κάποιον ειδικό άμα χρειάζονται βοήθεια κ όχι για θετικές ενέργειες κ μήτρες!

Πωωωωω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 654655

ναι ρε απιδι μου...πολυ ντομπρα μου τα ειπε ολα...μια κι εξω...χωρις ανασα...και δεν μου αφησε και το περιθωριο αρνησης...με κολλησε στο πεζοδρομιο..... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:
Ada έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:
καλά μην τον παρεξηγείς απο ενδιαφέρων θα το είπε ο άνθρωπος και ο κουμπάρος το ίδιο.

Δεν διαφωνώ για το ενδιαφέρον αλλά ο τρόπος του ήταν απαίσιος!
Μπορούσε να τη ρωτήσει ευγενικά άμα προσπαθούνε κ να της πει ότι έχει κάποιον ειδικό άμα χρειάζονται βοήθεια κ όχι για θετικές ενέργειες κ μήτρες!

Πωωωωω Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 654655

ναι ρε απιδι μου...πολυ ντομπρα μου τα ειπε ολα...μια κι εξω...χωρις ανασα...και δεν μου αφησε και το περιθωριο αρνησης...με κολλησε στο πεζοδρομιο..... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

παιδι μου εννοουσα.... Razz Razz Razz Razz

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:

"Σας ευχαριστώ πολύ κυριούλη μου για το ενδιαφέρον σας για μήτρα μου , γι αυτό κι εγώ έχω να σας προτείνω έναν καλό ανδρολόγο για εξέταση προστάτη. Γιατί μου φαίνεται πως τη χρειάζεστε Razz "

loulou_29

loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
κοριτσια μου σας αφηνω για να παω να φτιαξω τα πραγματακια μας!!!!!!θα μπαινω απο το κινητο να τα λεμε!!!!!!πολλα πολλα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 125586 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 125586 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 125586

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
και εμενα σαν τούβλο θα μου ερχόταν αν κάποιος με σταματούσε στο δρόμο για να μου πει όλα αυτά...
αλλά σκέψου οτι σου τα είπε ευθέως και όχι πλαγίως με τρόπο πονηρό και κακόβουλο... καταλαβαίνεις ακριβώς τι λέω....
προσπέρασε το και μην δίνεις σημασία σε κανένα !!! και αν σε ρωτάνε να τους λες θα κάνω όταν θέλω εγώ και δεν αφορά κανένα σας.
Μην εξηγείς ούτε μην δικαιολογείς την κατάσταση σε κανένα.
Δεν υπάρχει λόγος.

Εμένα άρχισαν να με ρωτάνε με του ανακοίνωσα τον γάμο αν σκεφτόμαστε να κάνουμε αμέσως παιδί ή αν το αφήσουμε για αργότερα και τους λέω θα δούμε πως θα μας κάτσει μετά το γάμο...

δεν γ@μιούντ@ όλοι τους ρε
κορίτσια !!!!

loulou_29

loulou_29
Ada έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

"Σας ευχαριστώ πολύ κυριούλη μου για το ενδιαφέρον σας για μήτρα μου , γι αυτό κι εγώ έχω να σας προτείνω έναν καλό ανδρολόγο για εξέταση προστάτη. Γιατί μου φαίνεται πως τη χρειάζεστε Razz "

Respect Respect Respect Respect Respect Respect

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:κοριτσια μου σας αφηνω για να παω να φτιαξω τα πραγματακια μας!!!!!!θα μπαινω απο το κινητο να τα λεμε!!!!!!πολλα πολλα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 125586 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 125586 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 125586
καλά να περάσετε !!!
φιλάκια πολλά κούκλα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 417472

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:
δεν γ@μιούντ@ όλοι τους ρε
κορίτσια !!!!

Σωστήηηη Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 M114

Θεοδώρα καλά να περάσετε! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 875502 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 417472

Κορίτσια άμα συνεχίσω να σκουπίζω ένα-ένα δωμάτιο με την ηλεκτρική κάηκα Laughing κ ήθελα κ κεικ τρομάρα μου Razz

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τέλος για σήμερα οι δουλειές! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 451948
Η συνέχεια αύριο...Είναι όντως η εποχή που μαζεύονται πολλές δουλειές!Διάβασα που λέγατε ότι πλένετε τις κουβέρτες και τα παπλώματα στην μπανιέρα.Λέω να το κάνω κι εγώ φέτος για λόγους οικονομίας...Τι απορρυπαντικό βάζετε;Να υποθέσω υγρό;Και μαλακτικο;Μία φορά τις ξεβγάζετε μετά;
Οσο για την απρόσμενη "συνάντησή" σου Γκρινιάρα, όλα τα λεφτά ήταν η απάντηση της Αντας!Πάντως ρε κορίτσια, καλοπροαίρετα μεν, σε αγχώνουν δε!Εμένα η γιαγιά μου κάθε φορά που την παίρνω τηλέφωνο με ρωτάει:Πήρες να σου δώσω τα συχαρίκια;!Το ξέρω ότι από λαχτάρα το λέει, αλλά τα νεύρα μου!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΧ ΤΙ ΤΡΑΒΑΤΕ Κ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΜΩΡΩΝ!!!ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΕΤΟΙΑ..ΤΑ ΠΕΘΕΡΙΚΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΟΥΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΣ Κ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... Very Happy

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γεια σου Αννα σόρι Ευούλι cheers
υγρό θα βάλεις, εγώ την ξεπλένω 3 φορές και βάζω μαλακτικό την δεύτερη.

τόνια σε πόσο καιρό έκανες το πρώτο, καιρό προσπαθειών.

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Λεμονάκι στις Παρ Μάης 04, 2012 4:21 am, 1 φορά

goldangel1990

goldangel1990
καλησπέρα κορίτσια μου!!Εγω ειμαι πολυ χαρουμενη,προχθες ηταν τα γενεθλια της βαφτιστικιας μου και την κυριακη θα εχουμε τραπεζι.Την βαφτισα στα 16,5 μου,τωρα γινετε 5 χρονων!! Very Happy Very Happy
Την Κυριακή θα παω να την δω,πηγα και της πήρα παιχνιδάκια,ρουχαλάκια και θα της βάλω και λεφτά!!!Δεν την πολυβλέπω,αν και θα· το ήθελα αλλα τι να κάνουμε?
ειχαμε κανενα νέο απο την κλειώ?

Έχει επεξεργασθεί από τον/την goldangel1990 στις Παρ Μάης 04, 2012 4:12 am, 1 φορά

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:γεια σου Αννα cheers

τόνια σε πόσο καιρό έκανες το πρώτο, καιρό προσπαθειών.

ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΑΝΑ ΝΑ ΠΙΑΣΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ?ΕΑΝ ΝΑΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2007 ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ Κ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΕΦΕΥΓΑ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ..Ο ΜΙΚΡΟΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ ΑΡΧΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2008 Κ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΗΡΘΕ ΜΕΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:γεια σου Αννα cheers

Κι έλεγα να ρωτήσω για μαλακτικό αλλά ντράπηκα Razz Embarassed Embarassed Embarassed

Καλά τα λες Ευούλι, καλό καλό αλλά το άγχος άγχος! Rolling Eyes
Εγώ έβαλα το Περσιλ για χρωματιστά ελπίζω να μην έκανα πατάτα Razz

Τέλος η ηλεκτρική κ πάω για ξέπλυμα...Φούφ!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ada έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 Md064

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:κοριτσια μου σας αφηνω για να παω να φτιαξω τα πραγματακια μας!!!!!!θα μπαινω απο το κινητο να τα λεμε!!!!!!πολλα πολλα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 334590 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 125586 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 125586 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 125586

καλα να περασετε ομορφη!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 417472

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ηρθε ο αντρούλης!Πάω να ετοιμάσω να φάμε και μετά θα πάω για καφεδάκι με μια φίλη μου.Νομίζω το δικαιούμαι μετά από τόσες δουλειές!Φιλιά σε όλες!

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εβελιν να την χαίρεστε !!
καλέ πόσα δώρα cheers
θέλω και εγώ να με βαφτίσεις ξανά Razz

Τόνια ναι αυτό ρώτησα.
μια χαρά !!! τσακ πατ Razz Razz

Αντα αν θες δεν βάζεις και καθόλου μαλακτικό.
λες και θα μυρίζει ως τον χειμώνα Laughing Laughing

εγώ κούκλες πάω να ετοιμάσω τραπέζι..

Έχει επεξεργασθεί από τον/την Λεμονάκι στις Παρ Μάης 04, 2012 4:22 am, 1 φορά

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Λεμονάκι έγραψε:Εβελιν να την χαίρεστε !!
καλέ πόσα δώρα cheers

Τόνια ναι αυτό ρώτησα.

λες και θα μοιράζει ως τον χειμώνα Laughing Laughing

ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΗΡΘΕ ΓΡΗΓΟΡΑ..ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ Κ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΝΕΥΡΙΑΖΑ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ..ΩΣΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Κ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΩΡΟΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΚΟ ΜΟΥ...ΧΜΜΜ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤΑΚΙ ΑΥΡΙΟ Η ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ??

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
εγω μιλουσα με τη μαμα μου μιση ωρα στο τηλεφωνο....Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 M150

παω να ξαπλωσω λιγο και να διαβασω το βιβλιαρακι μου...θα ειμαι ον λαιν...

αρχισε να χαλαει ο καιρος παλι για μπορα το παει...και οχι τπτ αλλο φοβαμαι τις βροντες και τις αστραπες...Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 M196

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
Λεμονάκι έγραψε:Εβελιν να την χαίρεστε !!
καλέ πόσα δώρα cheers

Τόνια ναι αυτό ρώτησα.

λες και θα μοιράζει ως τον χειμώνα Laughing Laughing

ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΛΕΜΟΝΑΚΙ ΗΡΘΕ ΓΡΗΓΟΡΑ..ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΙΧΑ ΤΡΕΛΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΛΕΚΑ Κ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΝΕΥΡΙΑΖΑ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ..ΩΣΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΗΡΘΕ Κ ΛΕΩ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΩΡΟΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΚΟ ΜΟΥ...ΧΜΜΜ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΣΤΑΚΙ ΑΥΡΙΟ Η ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ??

αυριο...αυριο... Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 654316 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 23 654316

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΩΡΙΣ??ΠΩΠΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑΑΑΑ ΤΙ ΧΑΖΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΩΡΙΣ??ΠΩΠΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑΑΑΑ ΤΙ ΧΑΖΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ

αν λαβω υποψιν το τικερακι σου μπορεις και αυριο να κανεις τεστ...ετσι λεει...καλε εδω ανυπομονω εγω να δω τι θα γινει την αλλη κυριακη...δεν θα εισαι ανυπομονη εσυ????!!! Very Happy Very Happy Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:
toniach29 έγραψε:ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΝΩΡΙΣ??ΠΩΠΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗΣΙΑΑΑΑ ΤΙ ΧΑΖΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ

αν λαβω υποψιν το τικερακι σου μπορεις και αυριο να κανεις τεστ...ετσι λεει...καλε εδω ανυπομονω εγω να δω τι θα γινει την αλλη κυριακη...δεν θα εισαι ανυπομονη εσυ????!!! Very Happy Very Happy Very Happy
ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΛΕΕΙ??ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΡΑ ΚΑΝΩ...ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ?ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ..ΜΙΣΟ...1ΜΕΡΑ ΝΩΡΙΤΕΡΑ 87% ΧΜΜΜ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ..ΠΩΠΟΩ ΕΑΝ ΒΓΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΘΑ ΦΑΩ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΜΑΛΛΑΚΙΑ ΧΑΧΑ

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κανονικα δεν περιμενεις την αλεκα τη δευτερα???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 23 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις