Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
457 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 457 επισκέπτες :: 3 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 41]

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΛΛΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΡΕΦΩ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ..ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΝΑ ΕΧΩ Κ ΠΕΡΙΟΔΟ...ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ..ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ Η ΒΡΩΜΟΑΛΕΚΑ..ΑΥΡΙΟ ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟ Κ ΚΑΦΕΔΑΚΙ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ!!!
ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΑΧ ΤΙ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ!!! Crying or Very sad
Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΙΑΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ 2 ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΑΣΑΜΕ...
ΣΕ ΛΙΓΟ ΦΕΥΓΩ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ..ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΜΠΩ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΧΑΘΩ ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΜΑΑΑΑΑ

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
αυτό που έχω καταλάβει κορίτσια είναι ότι ο κύκλος με τις ελεύθερες επαφές γίνεται πραγματικά ότι να 'ναι σε σημείο που μου τη δίνει Twisted Evil
κι ότι δεν πρέπει να κοιτάμε καθόλου συμπτώματα...καθόλου όμως...

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ..ΕΜΕΙΣ ΟΣΟ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΥΚΛΟ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΠΟΝΑΚΙΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΤΠΩΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΩ ΚΑΤΙ..ΕΛΕΥΘΕΡΑ Κ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ...ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΙΑ...Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΦΟΣΟΝ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΕΥΗ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ..ΕΜΕΙΣ ΟΣΟ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΥΚΛΟ ΕΙΧΑ ΟΥΤΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΠΟΝΑΚΙΑ ΤΙΠΟΤΑ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΤΠΩΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΩ ΚΑΤΙ..ΕΛΕΥΘΕΡΑ Κ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ...ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΠΙΑ...Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΦΟΣΟΝ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ ΟΚ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑ

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ ΕΑΝ ΕΙΜΑΙ ΟΚ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑ

μπάιιιιιι

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
θελω κι εγω θαλασσα....Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 32 K028

εμενα ο κυκλος μου τα επαιξε απο την αποβολη και μετα...οι ελευθερες επαφες ξεκινησαν τον αυγουστο του '11 ομως ο κυκλος μου δεν επαθε τπτ εκτος του οτι αυξηθηκε καπως η ροη...μετα τις 18/1 που απεβαλλα ο κυκλος μου ειναι για κλωτσιες...

την εχουμε πατησει 2 φορες με τα συμπτωματα που εχω κατα την αναμονη της αλεκας...κατι που παλια δεν γινοταν...αυτη τη φορα ειχα κανα 2-3 μερες κατι πονακια χαμηλα αλλα τωρα τπτ...

αλλα...τελος...δεν δινω σημασια σε τπτ αλλο παρα μονο στην καθυστερηση κι αυτη αν κρατησει πανω απο 3 μερες γιατι παλι την πατησα το πασχα...

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Εμένα κορίτσια μια φορά μου είχε έρθει στις 33 μέρες, μια άλλη στις 25, κυριολεκτικά ότι να ναι! Και τώρα τις υπολογίζω με ένα μέσο όρο απο ένα προγραμματακι που έχω βάλει στο κινητο. Για αυτο προσπαθούμε να γίνεται μέρα πάρα μέρα με τον άντρα μου, πως αλλιώς να υπολογιζα γόνιμες;
Αλλα πιστεύω ότι καμμια φορά απο τη λαχτάρα μας και την αγωνία μας νοιώθουμε πράγματα που δεν υπάρχουν! Εγω πχ επειδή με πονούσε η μέση μου παραπάνω απο μια μέρα έλεγα μπας και; Αλλα αδιαθέτησα

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα Very Happy

Τόνια δεν πειράζει !!
εσύ να είσαι καλά και το σποράκι θα εμφανιστεί και αυτό κάποια στιγμή !!!

σήμερα είναι όντος για θάλασσα, αυτό έλεγα και στον ανιψιό μου αλλά...

έχω και εγώ κάτι ψιλό ενοχλήσεις σχεδόν ανύπαρκτες όπως κάθε φορά όταν είναι να έρθει η αλέκα...

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:Εμένα κορίτσια μια φορά μου είχε έρθει στις 33 μέρες, μια άλλη στις 25, κυριολεκτικά ότι να ναι! Και τώρα τις υπολογίζω με ένα μέσο όρο απο ένα προγραμματακι που έχω βάλει στο κινητο. Για αυτο προσπαθούμε να γίνεται μέρα πάρα μέρα με τον άντρα μου, πως αλλιώς να υπολογιζα γόνιμες;
Αλλα πιστεύω ότι καμμια φορά απο τη λαχτάρα μας και την αγωνία μας νοιώθουμε πράγματα που δεν υπάρχουν! Εγω πχ επειδή με πονούσε η μέση μου παραπάνω απο μια μέρα έλεγα μπας και; Αλλα αδιαθέτησα

πριν δεν δύναμαι σημασία σε συμπτώματα και τα περισσότερα τα είχαμε πάντα αλλά τώρα τα βλέπουμε γιατί το ψειρίζουμε !!

εγώ κορίτσια βρήκα μια κοπέλα που θα κάνει εξωσωματική στο πανεπιστημιακό Αλεξανδρούπολης !! έχει ραντεβού στης 18 του μήνα και περιμένω να μου πει πως γίνεται η διαδικασία με τις ασφάλειες που έγιναν όλες εοπυ.
έχουμε και την ίδια ασφάλεια !!!

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλώς το λεμονάκι!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημερα λεμονακι μου...μακαρι να πανε ολα καλα με την εξωσωματικη της κοπελας και να σε βοηθησει ι εσενα με τα διαδικαστικα...

θα συμφωνησω και με τις δυο σας (λεμονακι και χαφτουνακι) παλια ειχαμε τα ιδια συμπτωματα αλλα δεν διναμε καμια απολυτως σημασια...τωρα με το παραμικρο πονακι υποψιαζομαστε ανυπαρκτες εγκυμοσυνες...

δεν ξερω για σας αλλα δεν ηταν καλυτερα οταν δεν διναμε σημασια στα συμπτωματα???πιο χαλαρες ημασταν...

τελειωσα και τις βεραντες μου,επλυνα και τα αθλητικα μας παπουτσακια και τωρα τι να κανω οεο???

Λεμονάκι

Λεμονάκι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φυσικά και θα ήταν καλύτερα
γρινιάρα μου !!
το έγραψα πολλές φορές και μακάρι κάποια στιγμή να μπορέσετε να το εφαρμόσετε όλες σας και έτσι ξαφνικά να έρθει το σποράκι απο εκεί που δεν
το περιμένατε !!!

Ευη γειααα !!!

κορίτσια θα σας αφήσω !!
φιλάκια πολλά σε όλες !!!

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:καλημερα λεμονακι μου...μακαρι να πανε ολα καλα με την εξωσωματικη της κοπελας και να σε βοηθησει ι εσενα με τα διαδικαστικα...

θα συμφωνησω και με τις δυο σας (λεμονακι και χαφτουνακι) παλια ειχαμε τα ιδια συμπτωματα αλλα δεν διναμε καμια απολυτως σημασια...τωρα με το παραμικρο πονακι υποψιαζομαστε ανυπαρκτες εγκυμοσυνες...

δεν ξερω για σας αλλα δεν ηταν καλυτερα οταν δεν διναμε σημασια στα συμπτωματα???πιο χαλαρες ημασταν...

τελειωσα και τις βεραντες μου,επλυνα και τα αθλητικα μας παπουτσακια και τωρα τι να κανω οεο???
Και τώρα τι να κάνω οεο;;;;
Να κάτσεις στο μπαλκονάκι σου, να πάρεις το καφεδάκι σου και το βιβλιαράκι σου και χαλααααρααααα!!!
Σίγουρα είμασταν πιο ήρεμες πριν που δεν τα κοιτουσαμε αυτα, αλλα και πάλι χαλαρές είμαστε υπάρχουν και χειρότερα! Έχω διαβάσει κάτι κουλά στο θέμα " είμαι έγκυος" που θέλω να τραβηξω τα μαλλιά μου!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
κι εγω κοριτσια μου παω να κανω παγωτο σαντουιτσ...

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
φιλιά στα κορίτσια που φεύγουν!!

Άννα τι διαβάζεις?εγώ διαβάζω αυτόν τον καιρό τα ρόδα της σιωπής..

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευάκι εγω διαβάζω της Κειτ Φέρνιβαλ "Η ρωσίδα παλλακίδα"

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ηρθα κ εγωωωω τονια το εκανες το τεστ ενημερωστε με καποια γιατι δεν εχω χρονο να διαβασω τις πισω σελιδες περιμενωωωωωωω

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Άννα μου το έχω διαβάσει !πολύ καλό!

αγάπη στην Τόνια ήρθε η αλέκα!

αλλά έχουμε άλλη εγκυούλα!το Λενάκι! Very Happy

tatijana

tatijana
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Τόνια μου,άντε βούρκο μόλις τελειώσει το αλεκακι,μαζι θα είμαστε...
Λενακι εύχομαι α είναι θετικό,ΑΝΟΙΞΕ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΡΌΜΟ,χαχαα...

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΑΛΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΛΕΝΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΦΕΝΕΤΕ ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΥΧΗΘΙΚΑ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΗΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 32 50580 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 32 50580

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ήρθα πάλι!! πεταχτήκαμε στο σουπερ μαρκετ να παρουμε κάτι ψιλά και επέστρεψα!!
σε μένα το μόνο που έχει αλλάξει από όταν ξεκινήσαμε ελευθερα (ψιχολογικα) ειναι ότι περιμένω πως και πως να ερθουν οι μέρες τις κόκκινης για να δω τι κάναμε!! όσον αφορά συμπτώματα, δν έχω ποτέ!! Razz και οι μέρες του κυκλου μου ειναι 27μέσο όρο.. αλλά έχει τύχει να αδειαθετίσω και στις 23 affraid ότι να'ναι!
έχω κάτι μικροενοχλήσεις χαμηλα αλλά θα ειναι εντερικό σίγουρα οπότε δν του δίνω βάση!! κανονικά θα αδειαθετούσα Κυριακή-Δευτερα, αλλα πρώτη φορά τοσο καιρό άργησε 2 μέρες η ωορρηξία άρα μάλλον θα έρθει την Τεταρτη η σιχαμένη!!

τελικά κάνει κι εδώ πολύ ζέστη!!

αγαπη

αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΙΣ ΣΤΓΜΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΣΟΥ

evi27

evi27
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
πάω για μπανάκι κι επανέρχομαι...

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
evi27 έγραψε:φιλιά στα κορίτσια που φεύγουν!!

Άννα τι διαβάζεις?εγώ διαβάζω αυτόν τον καιρό τα ρόδα της σιωπής..

της τραυλου..εεε???πως σου φαινεται γιατι ελω καιρο τωρα να το αγορασω...αξιζει???

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 32 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

phpBB2 forum με ForumGreek | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις