876 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 Σαβ Μάης 05, 2012 1:17 pm
γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
απο τη μυκονο περασα με το πλοιο της γραμμης...στη συρο πηγα μονοημερη...στα γιαννενα παω συνεχεια με τη παρεουλα...
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
lenaki1982 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:lenaki1982 έγραψε:καλώς ήρθαν τα καινούρια κορίτσια!!!
σύντομα να κρατάτε ένα θετικό τεστάκι στα χέρια σας!!!
η αλλαγή γεύσεων είναι συμπτωμα εγκυμοσύνης...ξέχασα να το πω. προχτές έφαγα μια ΙΟΝ γάλακτος (η αγαπημένη μου) και η γεύση της ήταν διαφορετική. το είχα ξαναπάθει αυτό με τη συγκεκριμένη σοκολάτα όταν ήμουν έγκυος στη Νάντια
εγω παλι δεν εχω κανενα συμπτωμα...μονο πριν καναμε και πονουσε ολη η κοιλια μου απο τη μια σαλπιγγα ως την αλλη...δεν το ευχαριστηθηκα καθολου...............
χμμμμ ύποπτο!!!
οπότε ίσως από Γιάννενα.γκρινιαρα έγραψε:
απο τη μυκονο περασα με το πλοιο της γραμμης...στη συρο πηγα μονοημερη...στα γιαννενα παω συνεχεια με τη παρεουλα...
εγώ είχα πόνο και τσιμπιματάκια χαμηλά και αριστερά και δεξιά από την ημέρα της ωορηξίας μέχρι και μια βδομάδα μετά. όχι ότι σταμάτησαν τώρα αλλά με πιάνουν μόνο αν κάθομαι και σηκωθώ απότομα κλπ.γκρινιαρα έγραψε:lenaki1982 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:lenaki1982 έγραψε:καλώς ήρθαν τα καινούρια κορίτσια!!!
η αλλαγή γεύσεων είναι συμπτωμα εγκυμοσύνης...ξέχασα να το πω. προχτές έφαγα μια ΙΟΝ γάλακτος (η αγαπημένη μου) και η γεύση της ήταν διαφορετική. το είχα ξαναπάθει αυτό με τη συγκεκριμένη σοκολάτα όταν ήμουν έγκυος στη Νάντια
εγω παλι δεν εχω κανενα συμπτωμα...μονο πριν καναμε και πονουσε ολη η κοιλια μου απο τη μια σαλπιγγα ως την αλλη...δεν το ευχαριστηθηκα καθολου...............
χμμμμ ύποπτο!!!
γιατι ειναι υποπτο???αφου δεν εχω τρανταχτα συμπτωματα???βεβαια ακομα μπορει να μην εχει εμφυτευση...ειδωμεν...
εσυ πως εισαι???
Λεμονάκι έγραψε:Λενάκι ξανά συγχαρητήρια !!!!!
αχνό μεν αλλά θετικό !!!
εμένα μου ήρθε η αλέκα σήμερα
γρινιάρα ήρθα ήρθα !!!!
όλες εξαφανισμένες ;
lenaki1982 έγραψε:εγώ είχα πόνο και τσιμπιματάκια χαμηλά και αριστερά και δεξιά από την ημέρα της ωορηξίας μέχρι και μια βδομάδα μετά. όχι ότι σταμάτησαν τώρα αλλά με πιάνουν μόνο αν κάθομαι και σηκωθώ απότομα κλπ.γκρινιαρα έγραψε:lenaki1982 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:lenaki1982 έγραψε:καλώς ήρθαν τα καινούρια κορίτσια!!!
χμμμμ ύποπτο!!!
γιατι ειναι υποπτο???αφου δεν εχω τρανταχτα συμπτωματα???βεβαια ακομα μπορει να μην εχει εμφυτευση...ειδωμεν...
εσυ πως εισαι???
lenaki1982 έγραψε:άστα να πάνε...παραμονή βράδυ και ακόμα δεν ξέρω τι θα ψηφίσω!!!
θα τον πάρω τηλ την Δευτέρα να κανονίσω ραντεβού.θα πάω ούτως ή άλλως γιατί θέλω να κάνω ένα κολπικό υπέρηχο. αλλά έτσι και αλλιώς από Δευτέρα αν δεν μου έρθει περίοδος θα μετράω κεθυστέρηση.γκρινιαρα έγραψε:lenaki1982 έγραψε:εγώ είχα πόνο και τσιμπιματάκια χαμηλά και αριστερά και δεξιά από την ημέρα της ωορηξίας μέχρι και μια βδομάδα μετά. όχι ότι σταμάτησαν τώρα αλλά με πιάνουν μόνο αν κάθομαι και σηκωθώ απότομα κλπ.γκρινιαρα έγραψε:lenaki1982 έγραψε:γκρινιαρα έγραψε:lenaki1982 έγραψε:καλώς ήρθαν τα καινούρια κορίτσια!!!
χμμμμ ύποπτο!!!
εσυ πως εισαι???
τετοια πονακια εχω κι εγω...απο τη μερα της ωορρηξιας...ποτε με πιανουν ποτε με αφηνουν...υπομονη και σε 1 βδομαδουλα θα ξερουμε τι καναμε...
στο γιατρο ποτε θα πας???
Λεμονάκι έγραψε:χμμμ λες να μην ξέρουν ποιον να πρώτοψηφίσουν ;
αύριο είναι εφορευτική γ#μ#τι μου !!
α σιγά θα έρθει και τον άλλο μήνα αλλά δεν τρέχει και τίποτα, χέστηκε η φατμέ στο γετικουλέ
αφού το ξέρω πως στην περίπτωσή μου μια είναι η λύση για να μην έρθει...
Λεμονάκι έγραψε:Λενάκι σιγά μην έρθει, έχει κάνει κατάληψη το σπόρι στην μήτρα
Λεμονάκι έγραψε:χμμμ λες να μην ξέρουν ποιον να πρώτοψηφίσουν ;
αύριο είναι εφορευτική γ#μ#τι μου !!
α σιγά θα έρθει και τον άλλο μήνα αλλά δεν τρέχει και τίποτα, χέστηκε η φατμέ στο γετικουλέ
αφού το ξέρω πως στην περίπτωσή μου μια είναι η λύση για να μην έρθει...
Λεμονάκι έγραψε:Λενάκι σιγά μην έρθει, έχει κάνει κατάληψη το σπόρι στην μήτρα
γκρινιαρα έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:Λενάκι σιγά μην έρθει, έχει κάνει κατάληψη το σπόρι στην μήτρα
ναι λενακι συμφωνω με την προλαλλησαντα...εχει κανει καταληψη το σπορι...τα λετε με την αλεκουλα απο γεναρη του 13
Λεμονάκι έγραψε:λενάκι πες μου τι δεν καταλαβαίνεις (με Θεσσαλονικια προφορά παρακαλώ )
Λεμονάκι έγραψε:λενάκι πες μου τι δεν καταλαβαίνεις (με Θεσσαλονικια προφορά παρακαλώ )
Λεμονάκι έγραψε:
να μην τα πολιλογώ γιατί είναι και η ώρα δύσκοληlenaki1982 έγραψε:Λεμονάκι έγραψε:λενάκι πες μου τι δεν καταλαβαίνεις (με Θεσσαλονικια προφορά παρακαλώ )
την περίπτωσή σου...δεν θυμάμαι τίποτα
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης