851 Απ: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 Σαβ Μάης 05, 2012 7:51 am
αγαπη
Πρωταγωνιστής!!
κοριτσακια μου βγαζω τον εκτορακο μου βολτα και θα επιστρεψω φιλακια σε ολες???
Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε
Lollipop83 έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΑΤΑΞΥ ΣΑΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΓΡΑΦΤΩ.ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ "ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ " 30/5 ?
goldangel1990 έγραψε:Καλώς ήρθατε Stella και lollipop εύχομαι και οι δυο εγκυουλες πολυ συντομα!!!
η μεταλλική γευση πραγματι θεωρείται συμπτωμα εγκυμοσύνη!!εχεις και κατι αλλο εκτος αυτού?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Αργυρώ030509 στις Σαβ Μάης 05, 2012 9:59 am, 1 φορά
lenaki1982 έγραψε:καλώς ήρθαν τα καινούρια κορίτσια!!!
σύντομα να κρατάτε ένα θετικό τεστάκι στα χέρια σας!!!
η αλλαγή γεύσεων είναι συμπτωμα εγκυμοσύνης...ξέχασα να το πω. προχτές έφαγα μια ΙΟΝ γάλακτος (η αγαπημένη μου) και η γεύση της ήταν διαφορετική. το είχα ξαναπάθει αυτό με τη συγκεκριμένη σοκολάτα όταν ήμουν έγκυος στη Νάντια
Λεμονάκι έγραψε:Λενάκι τώρα το είδα
είδα στην υπογραφή της Ελλης, είσαι έγκυος ;;;;
γκρινιαρα έγραψε:lenaki1982 έγραψε:καλώς ήρθαν τα καινούρια κορίτσια!!!
σύντομα να κρατάτε ένα θετικό τεστάκι στα χέρια σας!!!
η αλλαγή γεύσεων είναι συμπτωμα εγκυμοσύνης...ξέχασα να το πω. προχτές έφαγα μια ΙΟΝ γάλακτος (η αγαπημένη μου) και η γεύση της ήταν διαφορετική. το είχα ξαναπάθει αυτό με τη συγκεκριμένη σοκολάτα όταν ήμουν έγκυος στη Νάντια
εγω παλι δεν εχω κανενα συμπτωμα...μονο πριν καναμε και πονουσε ολη η κοιλια μου απο τη μια σαλπιγγα ως την αλλη...δεν το ευχαριστηθηκα καθολου...............
Είμαι μαμά! » Είμαι έγκυος! » Μήπως είμαι έγκυος; » Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32
Παρόμοια θέματα
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης