Ένα φόρουμ για μαμάδες!

Αναζήτηση

Αποτελέσματα Αναζήτησης

Rechercher Σύνθετη Αναζήτηση

To blog!

Πρόσφατα Θέματα

» συμτωματα εγκυμοσινης??
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 3:33 am

» μετα απο πολυ καιρο
από freskia mama Παρ Μαρ 08, 2019 12:52 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από Titino Δευ Ιουλ 09, 2018 12:37 am

» ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΜΑΡΤΙΟΥ-ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
από trilly Δευ Νοε 20, 2017 1:13 pm

» 3o ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΛΥΚΩΝ ΝΕΡΩΝ
από maria.tst Δευ Οκτ 16, 2017 1:10 am

» Κεραλοιφή της Ελένης
από αγαπη Παρ Αυγ 04, 2017 4:33 am

» Φτιαξε μια υπεροχη σπιτικη βυσσιναδα
από howto Κυρ Ιουλ 16, 2017 8:41 am

» Φτιάξε την καλύτερη σπιτική κέτσαπ
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:18 am

» Φτιαξτε πανευκολα βορβους (Ασκορδούλακoυς
από howto Τρι Ιουλ 11, 2017 1:13 am

» Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2012
από claire_ Παρ Ιαν 27, 2017 4:51 am

» Πωλείται καρότσι Stokke Xplory V2 pushchair - ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ
από Ιωάννα1971 Πεμ Ιαν 07, 2016 4:40 am

» Μανούλες Ιανουαρίου 2014 #14#
από gallida Πεμ Ιαν 07, 2016 12:59 am

» Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #142
από larisaia Κυρ Ιαν 03, 2016 10:37 am

» Τριτη εγκυμοσύνη,η δική μου ιστορία!
από tinag Κυρ Ιαν 03, 2016 9:54 am

» Μανούλες Δεκεμβρίου 2015
από goldangel1990 Τρι Δεκ 29, 2015 6:15 am

» αγγλικα pre junior .ποια η γνωμη σας;
από dimitra al Δευ Δεκ 28, 2015 3:08 pm

» Εγκυουλες Ιουνιου-Ιουλιου 2016!!!!!
από beboula_1982 Δευ Δεκ 28, 2015 6:40 am

» πωλούνται 2 παιδικά κρεβατάκια μαζί με 2 συρταριέρες
από mpampoulis Κυρ Δεκ 27, 2015 1:13 pm

» Μανούλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2016
από NOPITSA Τετ Δεκ 23, 2015 12:18 pm

» Διασκέδαση για μωράκια-παιδάκια
από natalie123 Κυρ Δεκ 20, 2015 7:42 am

» Εγκυουλες Οκτωβρίου-Νοεμβριου 2015
από boubouka Κυρ Δεκ 20, 2015 12:03 am

» Τεστ PAPP-A
από beboula_1982 Σαβ Δεκ 19, 2015 1:33 am

» Τιμές χωριάτης;;;
από boubouka Δευ Δεκ 14, 2015 2:06 am

» ΒΡΕΦΙΚΑ ΕΠΙΠΛΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΚΙ
από xrisili Παρ Δεκ 11, 2015 12:59 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από boubouka Κυρ Δεκ 06, 2015 9:11 am

» Γλωσοφαγια...τι κάνουμε;;;
από MAMASTE Σαβ Δεκ 05, 2015 9:30 am

» σχετικα καινουρια
από marialena Σαβ Δεκ 05, 2015 3:54 am

» Τι γίνεται τελικά? Υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος?
από Dimitra S. Παρ Δεκ 04, 2015 7:06 am

» ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
από xrisili Παρ Δεκ 04, 2015 2:11 am

» Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο!
από boubouka Κυρ Νοε 22, 2015 11:14 pm

» βοηθεια με ομιλια 3 χρονου κοριτσιου
από scfatsa Παρ Νοε 13, 2015 12:48 pm

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:52 am

» Στολισμός βάπτισης με δώρο ένα βιβλίο ευχών!
από elfoula Δευ Νοε 09, 2015 7:51 am

» καποια μοδιστρα για καλυμματα επιπλων
από calpou Δευ Νοε 09, 2015 1:44 am

» Εγκυουλες Φεβρουαριου-Μαρτιου 2015!!
από roulakriti Παρ Νοε 06, 2015 11:11 am

» Βαλίτσα για μαιευτήριο!
από boubouka Παρ Νοε 06, 2015 5:12 am

» Παράπονα από το παιδί για το σχολείο.
από boubouka Πεμ Νοε 05, 2015 12:01 pm

» Μυτιλήνη!!!βοήθεια!!!!
από scfatsa Τετ Νοε 04, 2015 12:27 pm

» Εχω ζητησει διαγραφη λογαριασμου!!!!
από mhtsaina Τρι Νοε 03, 2015 12:16 pm

» καποια μοδιστρα για καλυμματα καναπε??
από calpou Τρι Νοε 03, 2015 4:05 am

Παρόντες χρήστες
579 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 579 επισκέπτες :: 2 μηχανές αναζήτησης

Κανένας

Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 3335, στις Τρι Ιαν 22, 2013 7:50 am

Μη Συνδεδεμενος Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Πήγαινε κάτω  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 17 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 17 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 17 215994 αχ ωραιο που ειναι το πρωινο χιχιχιχ!!!
ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ??ΚΑΛΟ Σ/Κ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!ΕΓΩ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΕΣΤ Κ ΟΤΙ ΒΓΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ Κ ΤΑ ΜΙΚΡΑ!!!ΕΣΕΙΣ?

loulou_29

loulou_29
Παίζει το forum στα δάχτυλα!
καλημερα και σε εσενα σοφουλι και στον μπεμπακο σου!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 17 417472

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:ουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 17 328109

καλημερααααααααααααααααααααααα σοφουλι μου!!!τι κανεις???ο μπεμπακος σου???καλε δωσε ενα χαδακι στην κοιλιτσα σου απο μενα!!! Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 17 417472 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 17 417472

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 17 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 17 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 17 215994 αχ ωραιο που ειναι το πρωινο χιχιχιχ!!!
ΑΝΝΟΥΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ??ΚΑΛΟ Σ/Κ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ!!!ΕΓΩ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΕΣΤ Κ ΟΤΙ ΒΓΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ Κ ΤΑ ΜΙΚΡΑ!!!ΕΣΕΙΣ?

αχχχχχχχχχχχχ............εγω κι ο αντρας μου ειμαστε εφορευτικη στο χωριο του στο ιδιο εκλογικο τμημα και απ'οτι μου ειπε μια δικηγορος απαγορευεται που ειμαστε μαζι στο ιδιο εκλογικο...ξερει ο αντρας σου τι γινεται σε τετοιες περιπτωσεις???

xaftounaki

xaftounaki
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:
xaftounaki έγραψε:Καλημέρα girls
Τι κάνετε; Εγω καλά, έκανα μερικές πρωινές δουλίτσες και τώρα πινω λίγο καφεδάκι
Θεοδωρα μου τι όμορφη βραδιά εφτιαξες για τον αντρουλη σου, μπραβο!!!

καλημερα αννουλα μου!!!εχεις κι εσυ φεισμπουκ???
Ναι έχω και εγω
Θα κάνω αποδοχή το αίτημα φιλίας της Θεοδωρας και θα με βρεις εκει

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
loulou_29 έγραψε:το καστανο σε αυτον τον τονο ειναι το φυσικο μου!!!!!!!αλλα τωρα επειδη τα βαρεθηκα και σαν το ξανθο δεν βαζω κανενα αλλο χρωμα ξεκινησα και εκανα λιγες ξανθιες ανταυγιες.....σε κανενα μηνα βεβαια με βλεπω ξανθια παλι Razz Razz Razz

κι εγω κατα καιρους τα κανω καταμαυρα ή μελιτζανι ή κοκκινα αναλογα με τα κεφια...τον περοσσοτερο καιρο ειναι καστανα...το φυσικο μου...και φαντασου οτι εχω και μαμα κομμωτρια αλλα με τα μαλλια ειμαι αχρηστη παιδακι μου!!!!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
xaftounaki έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:
xaftounaki έγραψε:Καλημέρα girls
Τι κάνετε; Εγω καλά, έκανα μερικές πρωινές δουλίτσες και τώρα πινω λίγο καφεδάκι
Θεοδωρα μου τι όμορφη βραδιά εφτιαξες για τον αντρουλη σου, μπραβο!!!

καλημερα αννουλα μου!!!εχεις κι εσυ φεισμπουκ???
Ναι έχω και εγω
Θα κάνω αποδοχή το αίτημα φιλίας της Θεοδωρας και θα με βρεις εκει

οκ!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
του εδωσα πολλα χαδια του αγκαλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ ζωηρο ειναι μωρε και ακομα ειναι νωρις.φανταζομαι οταν θα γεννηθει τι εχει να γινει....!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:
toniach29 έγραψε: Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 17 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 17 215994 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 17 215994 αχ ωραιο που ειναι το πρωινο χιχιχιχ!!!

αχχχχχχχχχχχχ............εγω κι ο αντρας μου ειμαστε εφορευτικη στο χωριο του στο ιδιο εκλογικο τμημα και απ'οτι μου ειπε μια δικηγορος απαγορευεται που ειμαστε μαζι στο ιδιο εκλογικο...ξερει ο αντρας σου τι γινεται σε τετοιες περιπτωσεις???

ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ..ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ!!
ΑΧ ΕΧΩ 4ΤΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΕΞΤΡΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ 9-6 ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ...ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ Κ ΔΙΑΒΑΣΜΑΑΑΑΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 17 654316 cyclops Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 17 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 17 328109

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΛΑ..ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΕΙ Κ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ!!
ΑΧ ΕΧΩ 4ΤΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ Κ ΕΞΤΡΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ 9-6 ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑΚΙΑ ΜΟΥ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ...ΟΠΟΤΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ Κ ΔΙΑΒΑΣΜΑΑΑΑΑ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 17 654316 cyclops Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 17 534787 Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 17 328109

θα παω την κυριακη στις 6 το πρωι με τον αντρα μου εκει θα δουμε τι θα γινει...ο αστυνομος που μας εφερε τα χαρτια δεν πιστευε οτι ειμαστε αντρογυνο επειδη λεει δεν εχω ιδιο επιθετο με τον αντρα μου... scratch scratch scratch

και πως θα τα καταφερεις βρε θηριο με 2 παιδακια στο σπιτι???ευχομαι καλη επιτυχια!!!!και καλο διαβασμα!!! study study study

boubou

boubou
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
καλημέρα!!

Θοδώρα μου έφτιαξες πολύ ωραίο σκηνικό!!ζήλεψα!έτσι ειναι κούκλα μου, κάτι τέτοια μας ανανεώνουν!Τα μικρά πράγματα κάνουν την διαφορά!!

Ευούλι, Τόνια, Γκρινιαράκι, Αννα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 17 417472 κι εγώ έχω αράξει και πίνω καφεδάκι με τους δικους μου μιας και θα φύγω σήμερα!μα πως μου κακοφαίνεται κάθε φορά που φεύγω!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 17 M035

*καλέ δν σας προλαβαίνω!!! Σοφούλιιιιι καλημέρα σε σενα και στον μπεμπακο μας!!!!!!!

Έχει επεξεργασθεί από τον/την boubou στις Πεμ Μάης 03, 2012 11:41 pm, 1 φορά

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα και στα υπόλοιπα κορίτσια!
Θεοδώρα πράγματι με το καστανό είσαι θεά!Και το ξανθό σού πάει, αλλά το καστανό σου δίνει τύπο! Wink
Τόνια μου σε καταλαβαίνω με το διάβασμα... Crying or Very sad Και εγώ δίνω 27/5 εξετάσεις στο μεταπτυχιακό του ΕΑΠ...Αντε, καλό μας κουράγιο!
Βουνό μου φαίνονται οι δουλειές κορίτσια!Τόση ώρα και το μόνο που έκανα είναι οι βεράντες!Βαθιά ανάσα και συνεχίζουμε!

loulou_29

loulou_29
ελενακι παρε καλυτερα ενα τηλ να ρωτησεις μην πας αδικα.....και οχι τιποτα αλλο μην ξυπνησεις και απο το χαραμα!!!!! Wink Εγω οσο τα ειχα ξανθα δεν ειχα κανενα προβλημμα,απο τον καιρο που τα εκανα στο φυσικο μου μου εφταιγαν ολα Razz
Σοφουλι δεν ειναι ζωηρο μωρε,απλα δινει και αυτο το παρων του απο τωρα!!!!!!κανε υπομονη και απολαυσε ολα του τα τσαλιμακια απο τωρα!!!!!
Τονια κουραγιο και θα περασουν και οι μερες και τα διαβασματα και δεν θα το καταλαβεις!!!!μπραβο σου για την ορεξη που εχεις ομως!!!!! Very Happy

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:του εδωσα πολλα χαδια του αγκαλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ ζωηρο ειναι μωρε και ακομα ειναι νωρις.φανταζομαι οταν θα γεννηθει τι εχει να γινει....!!!

εμενα ειναι η συνυφαδα μου εγκυος στις 25/5 θα κανει β' επιπεδου και ακομα το σκατουλι δεν μας εχει αφησει να δουμε τι ειναι!!!ολο κραταει τα ποδια κλειστα και καθεται πλαγιως...θα μας σκασει...εγω πιστευω πως ειναι κοριτσακι γιατι πολλα τσαλιμακια κανει... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ..ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΙς ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΥΜΑΙ..ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ Κ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΩ...
ΑΧ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΟΒΑΡΕΜΑΡΑ...ΠΩΠΩΠ ΣΚΕΤΗ ΠΙΚΡΑ!!!ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΕΙ Κ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΚΡΡΡΡΡ
ΕΥΟΥΛΙ ΣΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ?ΕΓΩ ΣΤΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ!!!!ΤΕΛΕΙΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
τα απολαμβανω και με το παραπανω!σα χαζη γελαω μονη μου!αλλα εχω τοσους φοβους που ωρες ωρες χαλιεμαι!

γκρινιαρα

γκρινιαρα
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
boubou έγραψε:καλημέρα!!

Θοδώρα μου έφτιαξες πολύ ωραίο σκηνικό!!ζήλεψα!έτσι ειναι κούκλα μου, κάτι τέτοια μας ανανεώνουν!Τα μικρά πράγματα κάνουν την διαφορά!!

Ευούλι, Τόνια, Γκρινιαράκι, Αννα Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 17 417472 κι εγώ έχω αράξει και πίνω καφεδάκι με τους δικους μου μιας και θα φύγω σήμερα!μα πως μου κακοφαίνεται κάθε φορά που φεύγω!!!Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 17 M035

*καλέ δν σας προλαβαίνω!!! Σοφούλιιιιι καλημέρα σε σενα και στον μπεμπακο μας!!!!!!!

ποσο σε νοιωθω...καθε φορα που φευγω απο το πατρικο μου κλαιω μεσα στο αυτοκινητο και παντα ο αντρας μου με κοροιδευει...ασε οταν φευγουν αυτοι απο το δικο μου σπιτι...εκει να δεις κλαμα...πιο πολυ κλαιω οταν φευγει ο αδερφουλακος μου... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:
sofouli έγραψε:του εδωσα πολλα χαδια του αγκαλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυ ζωηρο ειναι μωρε και ακομα ειναι νωρις.φανταζομαι οταν θα γεννηθει τι εχει να γινει....!!!

εμενα ειναι η συνυφαδα μου εγκυος στις 25/5 θα κανει β' επιπεδου και ακομα το σκατουλι δεν μας εχει αφησει να δουμε τι ειναι!!!ολο κραταει τα ποδια κλειστα και καθεται πλαγιως...θα μας σκασει...εγω πιστευω πως ειναι κοριτσακι γιατι πολλα τσαλιμακια κανει... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

23 εχω β'επιπεδου.α εμεις τα δειχνουμε ολα γιατι...ειμαστε αντρες!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

loulou_29

loulou_29
Καλημερουδια Ελλουκο μου!!!!!εχεις χιλια δικια που σου κακοφαινεται που θα φυγεις καποια χιλιομετρα πιο μακρυα απο τους δικους αλλα σκεψου οτι θα τους ξαναδεις παλι σε λιγο καιρο!!!!!!
Ευουλι σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια!!!!Καλο κουραγιο και σε εσενα και καλη επιτυχια να εχεις!!!!!!!

sofouli

sofouli
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
γκρινιαρα έγραψε:
boubou έγραψε:καλημέρα!!

ποσο σε νοιωθω...καθε φορα που φευγω απο το πατρικο μου κλαιω μεσα στο αυτοκινητο και παντα ο αντρας μου με κοροιδευει...ασε οταν φευγουν αυτοι απο το δικο μου σπιτι...εκει να δεις κλαμα...πιο πολυ κλαιω οταν φευγει ο αδερφουλακος μου... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

τωρα το πασχα που εφυγα απο τους δικους μου,εκει να δεις κλαμααααα!!!!αλλα μ'εμαθε ο αντρας μου και δε λεει τπτ!αλλα πολυ κλαμα!και τωρα που φτιαχνω τα αλμπουμ του γαμου....ξανα κλαμα!!!!!!!!!!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
sofouli έγραψε:
γκρινιαρα έγραψε:

23 εχω β'επιπεδου.α εμεις τα δειχνουμε ολα γιατι...ειμαστε αντρες!!!!!! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΤΑ 2 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟ Α ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΚΙΑ!!!ΧΙΧΙ!!
ΣΟΦΟΥΛΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ?

Ada

Ada
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Καλημέρα κι από μένα στις ον λαιν κούκλες! Very Happy

Είπα να μπω λίγο να ξεκουραστώ με το καφεδάκι μου κ μετά να πιάσω τις εσωτερικές δουλειές ... Cool

Από το πρωί πήγα σε τράπεζες, σουπερ μάρκετ, λαική, μικροβιολογικό ...ουφ πουφ Ας μαζευτούμε εδώ όσες προσπαθούμε για μωράκι #32 - Σελίδα 17 M020
Ξεποδαριάστηκα!

Τι κάνετε εσείς?

Ευούλι

Ευούλι
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
toniach29 έγραψε:
ΕΥΟΥΛΙ ΣΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ?ΕΓΩ ΣΤΗ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ!!!!ΤΕΛΕΙΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ!!

Είμαι στο "Σπουδές στην Εκπαίδευση".Πολύ ενδιαφέρον και το δικό μου μεταπτυχιακό αλλά δύσκολο με τη δουλειά...Και φαντάσου ότι παίρνω μια ενότητα το χρόνο για να τα βολεύω με το χρόνο που διαθέτω!

toniach29

toniach29
Πρωταγωνιστής!!
Πρωταγωνιστής!!
Ευούλι έγραψε:
toniach29 έγραψε:

Είμαι στο "Σπουδές στην Εκπαίδευση".Πολύ ενδιαφέρον και το δικό μου μεταπτυχιακό αλλά δύσκολο με τη δουλειά...Και φαντάσου ότι παίρνω μια ενότητα το χρόνο για να τα βολεύω με το χρόνο που διαθέτω!

ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΞΕΧΝΑΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ Κ ΜΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΟΕΛΛΗΝΙΚΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ Κ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΞΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΛΛΑ ΤΡΕΑΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!

ΑΝΤΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

loulou_29

loulou_29
Καλημερα Αντουλι!!!!!!!!!!!!κατσε να απολαυσεις τον καφεδακο σου και μετα συνεχιζεις!!!! Wink

Επισκόπηση προηγούμενης Θ.Ενότητας Επισκόπηση επόμενης Θ.Ενότητας Επιστροφή στην κορυφή  Μήνυμα [Σελίδα 17 από 41]

Μετάβαση στη σελίδα : Επιστροφή  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41  Επόμενο

Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης

•  

Forumgreek.com | ©phpBB | Δωρεάν φόρουμ υποστήριξης | Αναφορά κατάχρησης | Cookies | Πρόσφατες συζητήσεις